Nahles (SPD) dreigt met “Agenda belastinggeldverspilling”

Screenshot_32

SPD-Agenda “Welvaartsstaat 2015”! Nahles dreigt met “Agenda belastinggeldverspilling”!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

De voorzitster van de SPD, Andrea Nahles, kondigt aan dat de SPD afscheid zou nemen van de “Agenda 2010” en een concept “Welvaartsstaat 2025” wil opstarten.

Als sociaaldemocraten een nieuw concept van de welvaartsstaat willen bedenken, is dat voor de burgers absoluut een onheilstijding. Onder de streep blijft uiteindelijk altijd staan dat er nog meer geld herverdeeld moet worden, dat van tevoren afgepakt wordt van de hard werkende burgers en belastingbetalers in dit land. Wie zelf in zijn levensonderhoud voorziet en met de opbrengsten van zijn prestatie de gemeenschap draaiende houdt, is uiteindelijk altijd de klos.

Wie daadwerkelijk “sociale rechtvaardigheid” van zins is, die zou ervoor zorgen dat de vlijtige geschoolde arbeidskracht, die zichzelf afbeult voor zijn gezin, niet van iedere meer verdiende euro meer dan de helft aan de staat moet afstaan.

Het is “sociaal onrechtvaardig” wanneer postbezorgers en verpleegsters met hun belastingcenten het ecologische stroomfonds en elektrische auto´s van Groene beter-verdieners subsidiëren en normale verdieners ervoor moeten bloeden dat illegale immigranten zonder asielaanspraak ons gastrecht misbruiken.

Maar de hond legt eerder een voorraad worst aan dan dat sociaaldemocratische herverdelingspolitici de uitgebuite middenklasse meer in eigen zak laten houden van het zuur verdiende geld.

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme, Graaien, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Overheid, Rotzakken, sociaaldemocraten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Nahles (SPD) dreigt met “Agenda belastinggeldverspilling”

 1. Thomasson zegt:

  De Sociaal Democraten waren vroeger socialisten, maar in 50 jaar tijd veranderden ze in gevaarlijke psychopaten die uit zijn om hen volk leeg te zuigen t.b.v. tsunami ongedierte die ze binnen laten in de naam van Open Grenzen. Zij zijn de zgn. ‘Usefull Idiots’ die trouw de agendapunten van de Bilderbergers uitvoeren. Het alle beste zou zijn dat ze van de politieke arena zouden verdwijnen. Niemand heeft er baat bij het volgen van mensen die niet goed zijn bij hen hoofd.

  Like

 2. F1802 zegt:

  Die Alice Weidel weet tenminste waar ze over praat. Socialisme is nagenoeg het ergste wat je kan overkomen als normaal werkende. Socialisme staat pal naast het communisme en brengt alleen maar doffe ellende met zich mee.

  Like

 3. Ruud zegt:

  Zo was het steeds………Links geeft uit wat rechts verdient!

  Like

 4. Jan zegt:

  Curio weer lekker op dreef: De islam hoort bij Merkel, maar Merkel niet bij Duitsland
  (krijsende Groenen, wanneer wordt dat shitvolk eens verwijderd?)

  Geliked door 2 people

 5. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  Er is geen bovengrens aan de “familiennachzug” en iedereen die beweert famile in duitsland te hebben, kan nareizen zonder enige controle van de feiten.

  Geliked door 1 persoon

 6. Elisah zegt:

  Ijzersterk, men wil voor God spelen, dus kies je gender maar….

  Geliked door 1 persoon

 7. Elisah zegt:

  Interessant

  Like

 8. Jan zegt:

  Programma van de nationalisten versus de landverraders

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s