Negen gemeenten volgen 160 radicale moslims met persoonsgerichte aanpak

Screenshot_29

Slechts negen gemeenten gaven informatie, werkelijke aantal radicale moslims ligt dus hoger

Gemeenten, politie en veiligheidsdiensten volgen zeker 160 geradicaliseerde moslims, in samenwerking met de politie en veiligheidsdiensten. Amsterdam (59), Rotterdam (38), Arnhem (20) en Den Haag (tientallen) houden de meeste mensen uit deze categorie in de gaten. Dat blijkt uit een rondgang van de Volkskrant langs gemeenten die voor de zogeheten persoonsgerichte aanpak geld krijgen van het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Post online

Het gaat bijvoorbeeld om teruggekeerde Syriëgangers of jongeren die naar extremisme neigen. Het werkelijke aantal mensen dat op de lokale radar staat ligt hoger, aangezien slechts negen van de 25 gemeenten die de Volkskrant benaderde de aantallen kwijt wilden.

Terreurverdachte Hardi N. uit Arnhem werd volgens burgemeester Ahmed Marcouch mede dankzij een melding van de gemeente bij de inlichtingendiensten aangehouden. Hij wordt samen met zes anderen verdacht van het voorbereiden van een grote terroristische aanslag in Nederland.

“Gemeenten spelen een grote rol in tijdige herkenning van radicalisering binnen hun gemeente of regio”, schreef de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid eind 2014 in een handreiking voor gemeenten. “Een voorbeeld is een wethouder onderwijs die alle schooldirecteuren in de gemeente uitnodigt om te bespreken in hoeverre zij iets merken van radicalisering. Ook in bestuurlijke contacten met religieuze instellingen kunnen signalen van radicaliseringsproblematiek aan de orde komen.”

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, politie, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Negen gemeenten volgen 160 radicale moslims met persoonsgerichte aanpak

 1. jantjeuitnl zegt:

  Wateeen waanzin. Dit is precies wat ze willen, want dit kost een vermogen.
  De moslims proberen het westen economisch te kraken.

  Geliked door 2 people

 2. Heniusz zegt:

  Laten we dan ook eens radicaal doen… Trap die radicalen radicaal naar hun eigen biotoop, hier hebben ze het kennelijk niet naar het zin.

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Wat zijn we toch een sullen! Meer dan 150 geradicaliseerde moslims zijn bekend en wat doen we? We houden ze (een beetje) in de gaten. Meer dan een beetje kan niet want dan zou je enkele duizenden beveiligers nodig hebben. Een land dat grote groepen STAATSGEVAARLIJKE mensen vrij rond laat lopen is bezig met zijn eigen ondergang.
  En dat cijfer van 150 gevaarlijke personen slaat natuurlijk nergens op. In ons land bevinden zich miljoenen moslims. De overheid beschouwt deze als gematigde moslims. Die overheid is totaal verblind. Als het er op aankomt zullen dat miljoen (en meer) moslims de zijde kiezen van die ‘radicalere’ ‘geloofsgenoten’ moslims. Er moeten dus geen 150 moslims in de gaten gehouden worden maar enkele miljoenen. De Nederlandse bevolking moet zich dit goed bewust worden. Het Nederlandse volk koestert niet een slang aan de borst maar het Nederlandse volk leeft in een slangenkuil.
  Word wakker Nederland en beaam dat Wilders gelijk heeft. Sluit alles af wat islamitisch is en gooi die miljoen moslims het land uit. Pas dan kan weer van een veilig land gesproken worden.
  En begin eens met de faliekant desastreuze onzin om schoolkinderen ‘VERPLICHT’ moskeeën te laten bezoeken en daar oefeningen te moeten doen in islamitische gebedsuitingen. Knielen met het hoofd op de grond en allahu akbar roepen. Dit is vergif voor die kinderen. Daar mogen we ze niet aan blootstellen. ISLAM? – Weg ermee.
  malsion@orange.fr

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Het totale waanzin om hier mee door te gaan, er is echter een simpele oplossing UITZETTEN !!
  Desnoods met een noodverordening !
  En zonder tussenkomst van eikels die denken dat ze “recht ” moeten spreken !

  Like

 5. Eigen volk eerst zegt:

  Belachelijk dit. Als ze een aanslag plegen zijn “ze bekend bij de politie”.
  Dit alles op kosten van de belastingbetaler net als hun uitkering. Eruit met dat tuig wat mij betreft. Geen cent aan spenderen. De belastingbetaler hoeft nie t voor hun keuzes te betalen. Óf…. is dit misschien baantjes creëren?

  Like

 6. Patriot 2.0 zegt:

  Different cook:
  Egypte: doodstraf voor plegers aanslag Koptische Kerken.

  Geliked door 1 persoon

 7. Klaas zegt:

  Like

 8. Blaffertje zegt:

  160???
  Volgens mij zijn ze een paar nullen vergeten.
  Als ze in Groningen gaan kijken bij die haathut van ons in het park Selwerd, dan komen er behoorlijk wat bij.

  Like

 9. Oud-Commando zegt:

  Oppakken, de gehele familie erbij, en deporteren…… weg ermee!!!

  Geliked door 2 people

 10. Pietersen zegt:

  Waanzin, en ondertussen nauwelijks blauw op straat, daar gaat de verloedering gewoon door.

  Like

 11. Patriot 2.0 zegt:

  SBS6 programma Undercover, dinsdagavond. 5 Burgemeesters gaan incognito de straat op in hun eigen gemeente.
  Deel 1, afgelopen dinsdag: Gouda.
  Gouda heeft een top 60 van criminelen. De burgemeester zegt dat ze geen bewijzen hebben en ze dus niet kan pakken. De mensen op straat in de probleemwijk: “je ziet hier nooit politie”.

  Like

 12. Ronald B zegt:

  Teruggekeerde Syriëgangers…….zijn oorlogsmisdadigers!!! Minimaal 35 jaar de bak in!!! Al die andere rotzooi paspoort innemen en METEEN het land uitzetten naar land van herkomst…op eigen kosten!!! Dit is waar het ECHTE gevaar zit in de samenleving!!! En tegen de 34 Friezen die de intocht van Sinterklaas veilig hebben gesteld worden zware straffen geëist……Kromme rechtstaat!!! Nogmaals, VERWIJDEREN deze hele islamitische shit!!! Moet je eens kijken wat dit allemaal kost!!! Dat zijn onze belastingcenten!!!!!!!!

  Like

 13. Jean zegt:

  Is dat 160 op 1.000.000???? Goed bezig.
  Waarom niet 1.000.000?????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s