Bestuurder Islamitische Universiteit Europa opnieuw aangehouden

Screenshot_38

Verdacht van fraude en verduistering

Een bestuurder van de Islamitische Universiteit Europa te Rotterdam die al werd verdacht van witwassen en fraude, is opnieuw aangehouden. De fiscale opsporingsdienst FIOD hield de man woensdag aan na nieuwe verdenkingen van fraude en verduistering.

Post online

De woning van de verdachte is doorzocht, evenals het pand van de stichting. Daarbij is administratie en contant geld in beslag genomen. Het Openbaar Ministerie (OM) meldde vrijdag dat het strafrechtelijk onderzoek in de oude zaak tegen de Rotterdamse bestuurder ook nog loopt.

De man was in 2016 aangehouden, samen met twee andere bestuurders. Het OM verdacht hen van fraude met valse kwitanties van giften, waardoor de gevers hiervan een hogere belastingteruggaaf konden claimen dan terecht was. Zeker 2000 mensen claimden op valse gronden in totaal voor circa 8,5 miljoen euro aan belastingaftrek, denkt het OM.

De verdachte werd eind 2016 vrijgelaten uit voorarrest, op voorwaarde dat hij zich niet meer bemoeide met de financiën van de stichting.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", corruptie, Criminaliteit, Graaien, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Justitie, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, Overheid, Rotterdam, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

11 reacties op Bestuurder Islamitische Universiteit Europa opnieuw aangehouden

 1. paulzwueste zegt:

  Hahahahahahaha!
  Dat zal ‘m dun door z’n djelleba drentelen!!!

  Like

 2. Armani zegt:

  Ze blijven maar doorgaan met oplichten, omdat ze zich HIER in Turkije of een ander Islamitisch land wanen waar dit soort praktijken de Normaalste zaak van de wereld is , je besteelt toch ongelovigen ?
  aanpakken die hap , dat doen ze ook met Echte Nederlanders die worden hard aangepakt

  Like

 3. scherpschutter1943 zegt:

  Een moslim met zijn handen in de vleespotten van egypte (je kan ook lezen, met zijn handen in de subsidiepot van de sinterklaas der nederlanden,( zal wel een linkse rotzak zijn)

  Like

 4. Frans Brassens zegt:

  Twee keer per jaar kom ik, onderweg naar mijn tandarts, langs het gebouw van dit verdachte instituut aan de Bergsingel. Heb er altijd een naar gevoel bij. Vroeger zat daar de Willem de Zwijger H.B.S. Zou de geest van Willem er nog hangen, zij het nu als Momed de Verzwijger? Zonder ham hè?

  Geliked door 1 persoon

 5. Ruud zegt:

  Bestrijd en dood de ongelovigen waar je maar kunt………………Het komt rechtstreeks uit de koran.
  Kennelijk vrijheid van godsdienst dus vooral niet bestrijden volgens de linkse kerk.

  Like

 6. Klaas zegt:

  Like

 7. Republikein zegt:

  In feite dubbel genaaid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s