De nieuwe Joden?

Screenshot_37

(Door: “bozeoudeman”)

Hier een boze brief van een domme racist, neonazi en vast een absoluut kandidaat die op cursus “Heb de multiculti lief” moet worden gestuurd, omdat hij het voor zichzelf als witje durft op te nemen. Dat mag niet! Pas op, deze brief kan verkeerd vallen bij mensjes met tere zieltjes die beweren te zijn wat ze niet zijn: de nieuwe Joden.

Het is de oude Joden hun eigen schuld begrijp ik uit het gedrag van de nieuwe Joden. Dan hadden zij maar niet al die zielige Duitsers en andere Europeanen  moeten lopen terroriseren, want dat deden ze. Dat begrijp ik van al die nieuwe zielige mensjes uit islamitische en Afrikaanse-islamitische landen, die beweren dat zij straks, met nu al meer dan 100 miljoen op een EU- bevolking van 500 miljoen, als nieuwe Joden uitgeroeid dreigen te gaan worden.

Ik heb daar eens over nagedacht; klopt het echt dat de Joden toen stelden dat Sinterklaas voor zijn raap moest worden geschoten, het liefst met veel witte racistenkinderen erbij, zodat die allen onder het bloed en hersens van die oude man zouden zitten. Gingen de Joden toen met meerdere bussen op weg om de intocht van die Sint te verstieren en stonden ze daarna als zielige schepsels uit te huilen toen hun idee voor een feestje werd tegengewerkt, dat mocht niet, dus gingen ze overal heel hard huilen om zo de sympathie van domme witjes te blijven houden.

Verder vielen de Joden toen vast en zeker ook met z’n drie miljoenen in Nederland de resterende witjes, die hen ooit vriendelijk welkom hadden geheten, lastig, sloegen en trapten hen in elkaar, randden hen aan, verkrachtten hen, vermoordden er ook zo hier en daar wat. Ook liepen de Joden toen, neem ik aan, in groepjes van tien man door sommige steden met hesjes ‘Joden-politie’ erop geprint en eisten dat witjes zich gedroegen zoals zij zich via de Joodse wetten dienden te gedragen. Witjes moesten zich aanpassen, was de eis van de oude Joden toen?

Waren het verder ook toen de Joden die bezoekers in concertzalen afmaakten, voor de lol met busjes of vrachtwagens door argeloos winkelend publiek heen ploegden en onder het roepen van “Jahweh is groot” trots op deze daden waren? En klopt het ook dat Joden politici afschoten na een interview in medialand of filmmakers op straat slachtten, omdat die ‘schandelijke’ dingen over hun ideologie had geuit?

Kwam het toen dus in de jaren dertig ook voor dat sommige van die Joden overal in hoge politieke functies zaten om vanuit daar de maatschappij naar hun hand te zetten en later wachtgeld soupeerden en andersoortige uitkeringen om vooral niet te hoeven werken? Waren dat soort Joden toen ook eigenlijk in dienst van de Joodse staat, die toen nog niet bestond, waren zij Joodse Amicales of Joodse Wolven?

Waren de oude Joden hier toen ook, als de verhalen van de nieuwe Joden kloppen, met minstens drie miljoen uit alle windstreken van de wereld neergedaald, een groep die ook toen dagelijks groter groeide en waaruit luid en agressief werd gebruld: “Dit nu ons land” en “Als het je als witje niet bevalt, dan donder je maar op, witje!”?

Stonden toen ook Joden vrijwel dagelijks te krijsen dat ze te weinig kregen, dat ze gediscrimineerd werden, dat er meer geld aan hen moest worden besteed, dat er meer synagogen moesten komen, dat er betere woningen voor hen moesten zijn en dat het een schande was dat Joden die net vanuit veilige Joodse landen, waarvan er tientallen waren, als vluchteling zich hier hadden aangemeld, slechts 10.000 euro kregen voor de inrichting van hun huis, een huis waarop zij nota bene bijna een jaar op moesten wachten, dat terwijl witjes hier na tien jaar al een huis kregen?

Schande, absolute discriminatie, denk ik nu als ik daar over nadenk. Alleen, een heel klein puntje van kritiek op dit alles: ik kan dit alles nergens in de geschiedenisboeken terugvinden, ik lees nergens dat de toen oude Joden met honderd miljoen hier woonden, dat zij zich op die manier misdroegen zoals de typetjes van vandaag, en vraag mij dus af wat hen het recht geeft de brutaliteit te hebben zich als de nieuwe Joden te bestempelen.

Welke aanklagers, magistraten, politici, academici, journalisten et cetera denken hier eens over  na en zien in dat er met die kreet iets helemaal niet klopt!

Is getekend,
“bozeoudeman”

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Joden, kwaadaardige opzet, Moslims, Nederland, Rotzakken. Bookmark de permalink .

31 reacties op De nieuwe Joden?

 1. ruud 2 zegt:

  Het is te dol voor woorden dat je eigen mensen je Land verkwanselen om er beter van te worden.
  Geld en links stinken dat weten we nu.

  Geliked door 1 persoon

 2. Bob Fleumer zegt:

  Hear, hear!

  Geliked door 1 persoon

 3. ruud beijer zegt:

  Blinde zienend horende doof.Echte Nederlanders.

  Geliked door 1 persoon

 4. Kees zegt:

  “Alleen, een heel klein puntje van kritiek op dit alles: ik kan dit alles nergens in de geschiedenisboeken terugvinden, ik lees nergens dat de toen oude Joden met honderd miljoen hier woonden, dat zij zich op die manier misdroegen zoals de typetjes van vandaag, en vraag mij dus af wat hen het recht geeft de brutaliteit te hebben zich als de nieuwe Joden te bestempelen.”

  Geschiedenis wordt toch gewoon aangepast aan het politiek-correcte wensdenken? Dat wordt in moslimlanden ook gedaan.

  Geliked door 1 persoon

 5. Patriot 2.0 zegt:

  Duitse Joden uit de jaren dertig van de vorige eeuw, waren Europeanen. Dat is al 1 verschil met onze nieuwe vrienden, die van ver weg komen.
  Steeds die valse vergelijkingen. De kruistochten worden vergeleken met, en gelijkgeschakeld met jihadistisch geweld. Slaat ook nergens op.
  Het is allemaal intimidatie en domheid: om ons autochtonen onder het tapijt te vegen.

  Geliked door 1 persoon

  • Patriot 2.0 zegt:

   P.S. Ook de vergelijking van het jihadistische geweld en het geweld uit het Oude Testament gaat niet op!

   Geliked door 1 persoon

   • hans-e-pans zegt:

    Elk volk heeft een plus- en een minkant. Bij veel volkeren is de pluskant sterker ontwikkeld dan de minkant, dat noemt men dan beschaving. Er zijn ook volkeren met een minder ontwikkelde pluskant, dat noemt men een mindere ontwikkeling of achtergebleven.

    Anders dan bij het weer, daar trekt een hogedrukgebied naar een lagedrukgebied, willen mensen met een mindere ontwikkeling of achtergebleven ontwikkeling naar mensen met een sterkere ontwikkeling toe. Lukt hen dat niet, door welke omstandigheid dan ook, dan zijn er altij tussen de mensen met beschaving figuren die dat dan zielig vinden.

    Dit zielig vinden resulteerd dan vrijwel altijd in problemen voor de mensen met beschaving. Deze problemen worden dan ook nog eens verergerd als de bovenonsgestelden de zogenaamde elite, het ook zielig gaan vinden.

    Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    @hans-e-pans
    Dank u.
    Die zgn. elite zal het best zielig vinden. Dat geloof ik wel. Maar onderliggend, hebben ze vooral een belang (dat te weinig bewust wordt gemaakt). De huidige elite is m.i. gefrustreerd van de “oude elite” en strijd daar tegen, en de zielige figuren worden voor hun karretje gespannen. Die zgn. betrokkenheid is helemaal niet zo groot.

    Like

  • ronjaspers zegt:

   Patriot 2.0.De kruistochten waren een antwoord op het “islamitisch” geweld tegen de christenen wat al 460 jaar aan de gang was.Een bisschop van het vaticaan gaf opdracht voor de kruistochten.Dus dat de christenen tegen de moslims waren begonnen is een keiharde leugen.

   Geliked door 1 persoon

 6. Aegolius cs zegt:

  **en vraag mij dus af wat hen het recht geeft de brutaliteit te hebben zich als de nieuwe Joden te bestempelen.**
  Omdat ik niet in de gelegenheid ben alle artikelen bij E.J. te lezen, viel het bovenstaande zonder verwijzing rauw uit de lucht.
  Alhier de verwijzing voor niet frequente lezers:
  https://ejbron.wordpress.com/2017/11/15/176400/
  En,bozeoudeman, heeft u in die context volstrekt gelijk. Walgelijke verdraaiing van politiek/geloofsgeschiedenis.

  Geliked door 1 persoon

 7. sjuad zegt:

  Toch lijken de oude joden de nieuwe van schrift voorzien te hebben,,,

  Geliked door 1 persoon

 8. dutchess zegt:

  U bent boos oude man? Misschien één troost. U staat niet alleen. Met u zijn miljoenen Nederlanders boos. Echter, nog niet boos genoeg. Slechts één dag Nederland compleet platgooien, een totale staking om onze boosheid kracht bij te zetten en de linkse snurkers laten zien dat het ons menens is.
  We zullen zien hoeveel linkse rakkers er zijn als straks de rechters hun vonnis over de Friezen zal vellen.Zullen de zieligerds van KOZP ( degenen die nog nooit gewerkt hebben maar die wèl weten wat racisme is :-P) weer aan het langste eind trekken?

  Geliked door 4 people

 9. Patriot 2.0 zegt:

  P.S.

  BlokkeerFriezen: taakstraffen en celstraf geeist! ABSURD.

  Geliked door 2 people

 10. Klaas zegt:

  Like

  • Blaffertje zegt:

   Reddeloos verloren,

   Die domme Zweedse vrouw vind het nog geweldig ook en zegt dat ze het ook wel goed vind als haar man een tweede vrouw neemt.
   Onvoorstelbaar, afschieten dat mens.
   Ze verdienen daar niet beter als ze er zo over denken.

   Geliked door 1 persoon

 11. Corné zegt:

  Zo is het maar net! Maar de linkse massa heeft dat verschil niet in de smiezen. Die trappen met beide voeten in de gespeelde slachtofferrol van onze moslimlandgenieters.

  Like

 12. Anneke zegt:

  Wat een vreemd verhaal en dan die afdruk van een gele ster, wat moet ik hiermee, in de prullebak dus maar.

  Like

 13. Willem Sterk zegt:

  Tsja, het vervelende is dat het nu kwantitatief een stuk lastiger is om een ( eind ) oplossing te verzinnen.

  Geliked door 1 persoon

 14. scherpschutter1943 zegt:

  Onze gemeenschappelijke vijand, de staat der nederlanden ,met zijn ambtenaren en autoriteiten, heeft meer op met de gelukszoekers uit apenlanden en omstreken dan met de eigen bevolking, dat gaat zich wreken en hen opbreken. Nu al beginnen burgemeesters te piepen van angst. Het is ze gegund.

  Geliked door 1 persoon

 15. scherpschutter1943 zegt:

  boze oude man, wij weten allemaal hoe het zit en waar de schuldigen zitten. Die zitten niet alleen in brussel, berlijn of parijs maar zeker ook op het binnenhof, de ministerisch, de provinciehuizen en de gemeentehuizen. Eens zullen allen worden afgerekend op hetgeen ze het autochtone nederlandse volk hebben aangedaan.

  Geliked door 2 people

 16. Roni zegt:

  Je moest eens weten hoe graag de nieuwe bezetters boeken over de Holocaust van de bieb lenen/in de bieb zitten te lezen. Heb jarenlang in de bieb gewerkt. Echt om te kotsen!

  Geliked door 1 persoon

 17. Wijze van Zion zegt:

  Mijn ouders hebben goede Duitsers gekend. Nog voor de oorlog begonnen was, hadden die goede Duitsers al voor het gevaar van Duitsland gewaarschuwd.
  .
  Die goede Duitsers zeiden niet dat je Hitlers Mein Kampf maar niet zo letterlijk moest nemen. Evenmin scholden ze op wie Duitsland kritiseerde, of uitten ze bedreigingen jegens zulke mensen.
  .
  Goede Duitsers beoordeelden Duitse gruweldaden niet als incidentele excessen. Zij veroordeelden daarentegen zulke gruweldaden als onvermijdelijk gevolg van de ideologie die Duitsland in zijn greep had gekregen. Zij waren niet van oordeel dat de nieuwe Duitse ideologie (afgezien van de excessen) voor het overige verder wel invoegbaar was in onze democratie.
  .
  Goede Duitsers zeiden niet dat zij tot in het diepst van hun hart geprovoceerd en gekwetst werden als Nederlanders bij hen navraag deden over Duitse gewelddadigheden. Zij stelden niet dat zij het ‘echte Duitsland’ waren, en dat Nederlanders de ogen maar moesten sluiten voor wat er verder in Duitsland omging.
  .
  Goede Duitsers namen het dan ook niemand kwalijk dat sceptische Nederlanders scherp op bleven letten wat voor plannen de niet-goede Duitsers aan het maken waren. Goede Duitsers hadden geen principiële bezwaren tegen huwelijken tussen Duitse vrouwen en Nederlandse mannen.
  .
  Goede Duitsers probeerden niet met overheidssubsidies projecten op te zetten om het Nederlandse volk op de hoogte te brengen van de goede kanten van Duitsland. Ze waren niet van oordeel dat Hollanders alleen zo bang waren voor Duitsland omdat ze er te weinig vanaf wisten: onbekend maakt onbemind.
  .
  Goede Duitsers ijverden er niet voor de Duitse wetgeving gedeeltelijk al vast maar in Nederland in te voeren om de spanningen in de wijken tussen Duitsers en Nederlanders onder controle te krijgen. Ze legden geen deftige verklaringen af dat het Duitse recht en het Nederlands recht toch al voor meer dan 95% identiek waren.
  .
  Goede Duitsers waren niet van oordeel dat hun landgenoten niet anders konden, vanwege de vele vernederingen die het Westen hen had aangedaan, en de onderdrukking die hen jarenlang van de zijde van de westerse wereld ten deel was gevallen. Dat, met alle respect maar toch, om het zo te zeggen, de niet-Duitsers het aan zichzelf te danken hadden. Aan hun eigen arrogantie.
  .
  Die goede Duitsers zouden het zorgelijk gevonden hebben als in sommige wijken de openbare orde niet meer gehandhaafd werd door de Nederlandse politie naar Nederlands recht, maar door een ongecontroleerde militie van Duitse rijpe huisvaders.
  .
  Die goede Duitsers zouden niet kunnen begrijpen hoe het mogelijk was dat in sommige straten en pleinen van Nederland de openbare orde bepaald werd door individuele jonge Duitsers die in vechtsporten waren getraind op kosten van de Nederlandse overheid.
  .
  Goede Duitsers betoogden niet dat je om het nieuwe Duitsland en Mein Kampf te begrijpen en te mogen beoordelen, wel heel erg goed Duits moest kennen. Die probeerden niet journalisten en (hoog)leraren die vraagtekens bij aspecten van het nieuwe Duitsland zetten, de mond te snoeren, te belasteren en ongeloofwaardig te maken. Of erger.
  .
  Goede Duitsers drongen er niet op aan dat ter wille van de dialoog er speciale Polderhoofdkwartieren ingericht werden. Die vroegen niet om overheidsgeld om rondreizende buitenlandse gematigde Duitsers Nederlandse jongeren te laten toespreken.
  .
  Goede Duitsers lieten geen fotografie in een krant plaatsen van zichzelf, met een deel van het verzameld werk van Goebbels op schoot. Die brachten hun vakantie niet in Duitsland door. Die gingen niet op audiëntie in Brechtesgaden. Die namen niet deel aan jaarlijkse, rituele partijbijeenkomsten in Neurenberg.
  .
  Goede Duitsers drongen er niet op aan dat iedereen die met de goede kanten van het nieuwe Duitsland sympathiseerde, in volle vrijheid in een Duits uniform over de Nederlandse straten zou moeten kunnen lopen, compleet met goed herkenbare Duitse hoofdbedekking.
  .
  Goede Duitsers maakten geen processen aanhangig tegen Nederlanders die de Duitse leider, het hoogste goede voorbeeld voor alle Germanen, beledigd hadden, of verondersteld werden dat gedaan te hebben. Die dienden geen klachten in bij Discriminatiebureaus tegen tekenaars, schrijvers en cabaretiers die iets negatiefs over de ideologie van het nieuwe Duitsland beweerd hadden.
  .
  Goede Duitsers vroegen er niet voortdurend aandacht voor dat niet alle Duitsers misdadigers waren. Goede Duitsers wezen er normaliter niet op dat de Duitse ideologie ook heus wel Duitse slachtoffers maakte: de Nederlanders moesten niet denken dat zij de enigen waren die van de wreedheden van de aanhangers van deze ideologie te lijden hadden.

  Goede Duitsers plaatsten geen oproepen in de krant om met hen over de goede kanten van het nieuwe Duitsland te komen discussiëren. Die grepen niet elke gelegenheid aan om er op te wijzen dat de nieuwe Duitse heersersideologie toch ook een hele mooie spirituele kant had.
  .
  Tot slot twee raadseltjes. Wie heeft er gezegd: ‘Doodt elke Jodenman die in uw handen valt’? En wie: ‘De Joden zijn uw ergste vijand’? Goede Duitsers vonden het niet afgezaagd en flauw om zulke vragen te stellen en te beantwoorden.

  HansJansen

  Geliked door 3 people

 18. Pingback: De nieuwe Joden? | toodlessss

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s