Dystopie

Screenshot_34

(Door: “Taljaard”)

Wij zitten naast elkaar in deze oude benzineauto. Want iets anders kon ik op zo korte termijn niet versieren. Heb mijn phone daarvoor verruild aan de zoon van de garagehouder. Krijg binnenkort wel een andere. Huil niet, mijn lieve meid. Want zo kunnen ze ons ook niet opsporen. En straks zitten wij in Drenthe, waar mijn oma ons zal verbergen. Was het ik, die Abdullah op straat heb neergeschoten? Omdat hij voor mijn ogen met een elektro-prod een oude man mishandelde, die geen geld had voor de islambelasting? Was het echt mijn hand die de revolver vasthield? Omdat ik het gewoon niet meer kon verdragen hoe dat moslimtuig iedereen zo maar meent te kunnen tiranniseren en terroriseren? En overal mee wegkomt?

Twee nachten geleden gedroomd van kerkklokken en een zonnig dorpsplein waar mensen een feest hielden, met een kermis, en een biertap in een feesttent. En waar jongens en meisjes met elkaar dansten op de muziek van een accordeon. Dingen die nu allang verboden zijn. Geen kerkklokken, geen muziek, geen bier en geen dansen meer. Want dat is kwetsend, onrein en aanstootgevend in de ogen van het tuig. En daarom ook in de ogen van de Brusselse regering. Maar straks zal oma ons illegaal gemaakte bessenwijn te drinken geven en zal ik voor jou de oude liederen zingen van ons volk, die mijn opa mij heeft geleerd. Straks zal ik jou vertellen van mijn ouders. Hoe mijn vader op een nacht werd opgehaald en nooit meer terug is gekomen. En hoe mijn moeder is gedeporteerd naar een arbeidskolonie in Frankrijk.

Volgende week zullen wij trouwen in een ondergrondse huwelijksdienst. Ik zal nieuwe laarzen dragen en jij een witte trouwjurk. Dan zal ik een gouden ring aan jouw vinger schuiven, terwijl de oude gebeden en woorden van ons volk zullen worden gezegd. Wees niet bang, meisje. Ik ken hier de weg; ook zonder navigatie. En wij vermijden de grote hoofdwegen zodra wij Utrecht voorbij zijn. Zij krijgen ons niet te pakken. Er is nog benzine genoeg in de tank. En oma kent mensen waar wij kunnen onderduiken. Want mijn familie heeft veel contacten in het verzet, waar wij beiden nu hoe dan ook deel van uitmaken. Kijk, het wordt al donker. Des te beter. Hier linksaf, dan rechtsaf. Een hele rit over die boerenweggetjes. Maar we komen er zo wel. Zonder dat ze ons kunnen onderscheppen.

Zo, we zijn in het dorp waar oma woont. De auto zetten wij op het marktplein en we lopen de rest. Wat is dat? Wie heeft mij zo’n harde klap tegen mijn hoofd gegeven? Waarom heb ik zoveel pijn en waarom zie ik niks meer? Ze hebben mij voor mijn kop geschoten! Pak mijn revolver, Anna. Zorg dat ze jou ook niet te pakken krijgen. Anna? Anna……..

Openbare communno-tweet van het Europese Overheidsburo, regio Nederland, 09-11-2041:

De extreemrechtse terrorist A.H. (24), die 2 dagen geleden een djizja collector in Roffa/Rotterdam op straat heeft neergeschoten, is op de vlucht door een scherpschutter van de Europese politie uitgeschakeld. Hij was in het gezelschap van een witte, ongelovige heterovrouw, de 22 jarige A.S., die van medeplichtigheid wordt verdacht en voor verhoor is ingesloten. De politie had het juiste vermoeden dat zij op weg waren naar de woonplaats van de grootmoeder van A.H., de 82 jarige H.M.H., die ook is gearresteerd. Zij is de weduwe van een beruchte farana (FascistRacistNationalist) en was daarom al veel langer in beeld bij de Europese autoriteiten. Laat dit opnieuw een waarschuwing zijn voor iedereen om zich niet in te laten met subversieve activiteiten en met racistische en islamofobe elementen, aldus commissaris Mohammed Nooraddin van het Europese Bureau Veiligheid en Orde.

Door:
“Taljaard”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Moslims, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Dystopie

  1. Peter zegt:

    We gaan al aardig die kant op .

    Geliked door 2 people

  2. dutchess zegt:

    Wat een gitzwart zicht op de toekomst, maar niet geheel onmogelijk. Zouden we het echt zo ver laten komen? Waar is onze strijdlust gebleven? Laten we, nu het nog kan, een einde maken aan de macht van Brussel, en de opmars van moslims, die slechts komen om te overheersen.

    Geliked door 4 people

    • ronjaspers zegt:

      dutchess.Die strijdlust is verdwenen door de “feminisering” en “decadentie” en niet te vergeten de extreem linkse “indoctrinatie” van de eens gezonde organen zoals onderwijs en politiek.

      Like

  3. Republikein zegt:

    Als we ons best doen is het haalbaar.

    Geliked door 1 persoon

  4. Martha zegt:

    Van utopie (euro, EU, Europa is van iedereen) naar dystopie.
    Een excellent beschreven nachtmerrie…

    Geliked door 5 people

  5. ReaGluurder zegt:

    Off Topic, hoogstwaarschijnlijk ook weer niet. “Studenten” uit Amsterdam, laat mij raden!
    https://www.dvhn.nl/drenthe/Studenten-uit-Amsterdam-misdragen-zich-in-trein-naar-Groningen-23653984.html

    Geliked door 1 persoon

  6. Wachteres zegt:

    Angstekkend verhaal, Taljaard, maar helaas zal dat de waarheid worden.

    https://fenixx.org/2018/10/11/londen-is-islamitischer-dan-veel-moslimlanden-bij-elkaar-423-nieuwe-moskeeen-en-100-shariarechtbanken/

    “Londen is islamitischer dan veel moslimlanden bij elkaar” – 423 nieuwe moskeeën en 100 shariarechtbanken.

    Groot-Brittannië krijgt in toenemende mate een steeds meer islamitischer aanzien. Volgens een Saoedische krant zijn er in de Britse hoofdstad 100 officiële sharia-rechtbanken actief en zijn er honderden nieuwe moskeeën opgericht.

    We zijn al stevig op weg …

    Geliked door 4 people

  7. flo zegt:

    Huiveringwekkende zeer wel mogelijke realiteit………

    Geliked door 2 people

  8. delamontagne zegt:

    Fictie die uiteindelijk in non-fiction zal kunnen overgaan.
    Of er moet een drastische wending plaatsvinden

    Bepaalde vormen van Sharia rechtspraak vinden al plaats……….
    Mohammedanen komen er geregeld beter af dan NL-ers bij de Rechtbank.

    Hoe groot zal ’t verschil zijn in uitspraak vonnis van de Friese A7-wegblokkeerders en de MOSLIMS/MAROCS die voor de lol een weg blokkeerden, zo zij al worden gepakt ?
    Zouden Rechters weten dat volgens de Sharia-rechtspraak een NIET -moslim niet kan getuigen tegen een moslim ?

    Met twee maten meten heet dat in boer’n-kool Nederlands, niet in de verachterlijke Sharia.

    De mensen geloven liever in utopie (het gaat steeds beter met Nederland, de bomen groeien tot in de allah-hemel ) dan in “dystopie” eerder dan dat zij zich verdiepen in een toekomst die hen te wachten zou kunnen staan.

    Men is al ten einde raad als ze een keer programma’s als “Utopia” of “Temptation”-Island” moeten missen.
    Maar met bestuurders zoals in de grootste stad van ’t land, Amsterdam die NIETS weten, of willen weten, over de islam.
    Niet weten waar “Takiyya of djizja” voor staat ( Mevr Hallalsema, nu Burgemeester van de stad enkele jaren geleden tegen de Heer Wilders:”Oh weer zo’n woordje takkelekija” heeft U dat zojuist verzonnen ? )
    Zij was het ook die de motie indiende dat het tegengaan van Islamisering geen doelstelling zou worden van het beleid. )

    Het zal dus wel richting dystopie opgaan………………….

    Geliked door 5 people

  9. J zegt:

    Vroeger waren er boeken als:
    “De commissaris vertelt”
    “De commissaris vertelt verder”
    “De commissaris kan me nog meer vertellen”.

    De nieuwe reeks in deze serie heet:
    “Hoe Taljaard Nederland redde”
    “Hoe taljaard de wereld redde”
    “Hoe Taljaard het heelal redde”

    Like

    • Taljaard zegt:

      @J
      Willem van Iependaal kon goed vertellen.
      Heeft met de Schotten in de loopgraven van WOI mee gevochten.
      En, naast de door u genoemde boeken, ook ”Polletje Piekhaar” geschreven.

      Geliked door 2 people

      • delamontagne zegt:

        in 1915 in dienst trad van het Britse leger.
        ten gevolge van zijn dienst in vreemde krijgsmacht
        [ wel bij een bevriende Natie! ]
        raakte hij het Nederlands staatsburgerschap kwijt.
        Van 1915 tot 1954 39 jaar statenloos ? ?
        Wat een verschil met de tegenwoordige NEP-Nederlanders, moslims die hun nieuwe [vader?]land gaan verraden door bij de vijand van het Westen te gaan vechten.
        mogen wel hun z.g.n. NEDERLANDERSCHAP behouden, wat een klucht…
        In de jaren 50 -60 zijn boeken gelezen.

        Geliked door 1 persoon

  10. Bob Fleumer zegt:

    Mijn hart word koud als ik mij zo’n toekomst voorstel.

    Geliked door 1 persoon

  11. Henk.V zegt:

    Helaas kunnen wij dit onheilspellende en klemmende beschreven scenario allang niet meer als een totaal onmogelijke fantasie afdoen, Taljaard..
    Ik denk dat je het ware karakter van de beoogde ”heilstaat” treffend weergeeft.
    Eigenlijk zou de overgrote meerderheid van de burgers allang één alles overheersende wens moeten koesteren: van deze EU moeten wij ZO SNEL MOGELIJK af!

    Geliked door 2 people

  12. Willem Sterk zegt:

    Mevrouw Hallalsema, what’s in the name? Ze zou er idd goed aan doen zich eens te verdiepen in de regels van de islam en als ze dan een en ander beter berijpt zal ze zich schamen voor haar aanval op GW. en het indienen van die motie.

    Geliked door 1 persoon

  13. Jean zegt:

    Wees er maar van overtuigd “het moslim/islam gespuis zal verdreven worden uit onze westerse samenleving” alleen de datum ligt nog niet vast.
    De dag dat de laatste moslim/islamiet van ons grondgebied verjaagd wordt zal “”DE FEESTDAG” van het jaar worden.

    Geliked door 1 persoon

  14. Op weg naar onbeduidendheid: regering Merkel schaft zichzelf af

    Door Marcel Joppa

    Steeds minder mensen in Duitsland willen de regering van Merkel in functie zien. Volgens een recente enquête hebben de Unie en SPD dergelijke slechte scores nog nooit gemeten. Terwijl de regeringspartijen steeds meer steun verliezen, kunnen AfD en Groenen blijven scoren. Wie de schuld heeft, kon ook de enquête bepalen.

    Als de verkiezingen in de Bondsdag op zondag zouden zijn, hebben Angela Merkel, Horst Seehofer en Andrea Nahles als partijleiders van de CDU, CSU en SPD niets om om te lachen. In de huidige trend van ARD Duitsland bereiken ze een record-lage trend.

    Vrije val voor Merkel
    Dienovereenkomstig bereikt de Unie 26 procent van de stemmen – dat is nog eens drie punten minder dan in de voorgaande maand. Evenzo, de sociaal-democraten: ze verliezen ook drie punten en dalen – tot 15 procent. Dus, de “GroKo” zou slechts 41 procent steun van de bevolking hebben. Dat zou niet genoeg zijn voor een nieuwe formatie van de regering.

    Daarentegen is de AfD stabiel op 16 procent in vergelijking met de vorige maand. Dit is echter niet de tweede sterkste kracht achter de Unie, omdat de Groenen in het onderzoek het alternatief voor Duitsland inhaalden: de ‘eco-partij’ steeg met drie punten en bereikt nu 17 procent. Dat zou aanstaande zondag ook de wind in de rug mee moeten geven aan de verkiezingen van Bayern.

    Alle partijen dubbele cijfers …
    De FDP kon ook enigszins verbeteren. De vrije democraten onder partijleider Christian Lindner verbeterden zich met twee procent tot 10 procent. De linkse partij is ook stabiel op 10 procent.

    Maar dat is niet het enige slechte nieuws voor de federale regering. Volgens de Duitse trend is iets minder dan een kwart van de Duitsers tevreden over het werk van de kabinet Merkel: 24 procent van de respondenten steunt het werk van de federale overheid. Daarentegen zei 76 procent dat ze minder of helemaal niet tevreden waren met de zwart-rode overheid.

    Is er een grote boosdoener?
    Er zijn veel redenen hiervoor. Zo is 82 procent van de Duitsers min of minder niet tevreden over de inspanningen van de Duitse overheid om de ombouw en vervanging van dieselvoertuigen. Ook vindt 78 procent dat de overheid niet goed werk verricht door betaalbare woningen te bouwen. 73 procent is ontevreden over het Duitse klimaatbeleid, 68 procent over het asiel- en vluchtelingenbeleid, 65 procent over pensioen en sociaal beleid.

    Vooral slecht en dus lijkt een van de belangrijkste boosdoeners op de negatieve trend bondskanselier Angela Merkel zelf. Op de vraag wie verantwoordelijk was voor de huidige slechte staat van de federale regering, antwoordde 56 procent van de respondenten met de naam Merkel. Met 31 procent volgt Horst Seehofer als de tweede hoofdschuldige, ver achter Andrea Nahles met slechts 2 procent.

    Bron:
    https://de.sputniknews.com/politik/20181012322602758-merkel-trend/

    Geliked door 1 persoon

  15. Trucker zegt:

    heb toch een opmerking voor de “opstandeling” in spé Taljaard is louter funtioneel maar toch belangrijk.
    Beter met een pistool dan een revolver, de laatste heeft dan wel een voordeel dat een pistool (niet altijd) heeft en dat is betrouwbaarheid.
    Patroon niet goed in de lader, veer wat slijtage, haperend mechanisme (kan vaker voorkomen als men denkt) en dan kan je maar de slede gebruiken en kijken of het terug werkt…
    Revolver… foutloos schot na schot maar grote nadeel is herladen want je hebt maar zes patronen, oke snelladers voor de revolver maar heb je dat wapen nodig en weet je dat je er niet komt met zes patronen ben je barbertje die hang, (met zes kom je een eind als je weet met wat je bezig ben).
    Ik zou toch maar opteren voor een pistool, mijn favoriet is de GP (voor nostalgie één van de betere pistolen), wel gedateerd en alleen nog tweedehands te vinden maar (voor mij) the best.
    De lader met dertien 9mm parabellums en één in de kamer (is dus veertien), gevaarlijk maar als je weet met wat je bezig bent (sic) heb je behoorlijk wat vuurkracht.
    Een Glock om de meest gebruikte vandaag de dag te duiden kan je magazijnen hebben met 18 patronen, is voor hun die veel vuurkracht nodig hebben of zij die niet weten met wat ze bezig zijn en veel patronen moeten gebruiken om iets te raken 🙂

    Geliked door 1 persoon

    • willie zegt:

      Trucker, dan zorg je toch voor meerdere exemplaren ,ook firepower genoeg dan, en daarbij, in t wilde westen laadden de vrouwen het geschut,(toendertijd nog zwart kruit) terwijl manlief het leeg knalde op de bandieten
      http://www.teotwawki-blog.com/2012/03/defense-without-modern-firearms-black.html

      Geliked door 1 persoon

    • Molle74 zegt:

      Ik denk dat er steeds meer gewone burgers zijn die beseffen dat ze zich stilaan moeten bewapenen om hun eigen en dierbaren te kunnen beschermen als dit moet. Ook ik heb mezelf overtuigd een vuurwapen aan te schaffen .Maar , dit lijkt niet zo evident meer : ondanks het feit dat ik (als Belg) reeds geslaagd ben voor het theoretisch examen, mijn huisarts mij medisch goed bevonden heeft en ik mij in een schietclub als lid heb laten registreren , heeft de gouverneur mijn aanvraag voor een sportlicentie (mod4) geweigerd ! Zonder enige uitleg over de reden… Ik heb een blanco strafblad en ben nooit noemenswaardig met politie of gerecht in aanvaring geweest . Vastberaden als ik ben heb ik reeds enkele ‘ontmoetingen’ gehad met ‘handelaars/misdadigers’ die vuurwapens verkopen op de ‘zwarte’ markt .Zo een louche afspraken zijn echter geen prettige ervaring en die ‘verkopers’ zijn allemaal van vreemde origine! Mijn verbazing was groot toen ik zelfs de kans kreeg om enkele halfautomatische oorlogswapens , compleet gemonteerd met laser, red dot en vol magazijn te kunnen aankopen voor 1000 euro per stuk. Pistolen (gebruikt) worden verkocht in 9mm-para en .45ACP uitvoering aan gigantische woekerprijzen ! 3500 euro per pistool naar keuze + 100 kogels. En hier stopt het voor mij : omdat ik niet weet wat er met die pistolen gebeurd is ben ik toch bang deze aan te kopen . Veel andere optie’s heb ik echter niet , wat zou u doen in mijn plaats ?

      Like

  16. scherpschutter1943 zegt:

    Taljaard, ik kan het bijna niet mijn strot uitkrijgen maar je bent een “ziener”, want dat staat ons inderdaad te wachten.

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s