Frans Timmermans wil met plasticverbod een ondoordacht succesje scoren

Screenshot_36

(Door: Olguita Oudendijk)

Grote woorden waar we heel weinig voor kopen: zo’n verbod lost niets op

Frans Timmermans stelt zich kandidaat om namens de Europese sociaaldemocraten voorzitter van de Europese Commissie te worden. Maar wat heeft hij nu eigenlijk bereikt?

Hij kwam met stip binnen, achter Juncker, op de tweede plek. Belast met ‘betere regelgeving’ en het bewaken van het rechtsstatelijk gehalte van de EU-landen. Het meest zichtbaar bleek zijn publieke ruzie met de Poolse regering over de benoeming van rechters. Hij leek er wel even op dat hij het parlement en de Raad zou meekrijgen in een artikel 7 procedure, maar hoewel de rel zich alweer enkele jaren voortsleept, is daarvan nog steeds geen sprake. Hetzelfde geldt voor het eveneens met een artikel 7 procedure bedreigde Hongarije. De kans dat het ooit komt tot meer dan boze verklaringen acht men uiterst klein.

Lees verder>>>
Post online
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, Hypocrisie, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Frans Timmermans wil met plasticverbod een ondoordacht succesje scoren

 1. Ruud zegt:

  Zijn ENIGE vaardigheid is het spreken van 36 talen. Moet je niet vragen naar de kwaliteit va het gesprokene!

  Like

 2. Jean zegt:

  De enige functie waarvoor die eikel geschikt is is toiletten reinigen in de metro w.w.z. ver weg van waar mensen rondlopen.

  Like

 3. Taljaard zegt:

  Er zijn weinig dingen op de wereld waar ik zo’n hekel aan heb als aan die ellendige plastictroep, waar ze tegenwoordig alles in menen te moeten verpakken. En die nauwelijks wordt afgebroken wanneer wij het moeten weggooien. En die de Oceanen verstikt en vervuilt, omdat de bevolking van s…hole landen die rommel gewoon in rivieren dumpt.
  Wat mij betreft komt daar dus een verbod op. Want er zijn alternatieven genoeg voor die gore rotzooi, zoals vetvrij papier, karton, blik en glas, die heel wat minder vervuilend zijn.

  Maar wanneer een politieke crimineel als Frans T. deze terechte grief gaat misbruiken om zijn eigen perfide agenda te pushen mogen ze hem wat mij betreft als een stuk plastic in de Oceaan dumpen.

  Like

 4. sjuad zegt:

  Wees gerust Frans gaat het niet worden, daar hebben ze niets met huilers die het in Limburg weer goed doen, maar dat is niet genoeg.
  Frans zijn gehuil is als de ben ik nu lief mama lach van Rutte,,, hoewel,, zijn gehuil is als van een eenzame impotente krolse haagse hofvijverkat, blijkt uit goede bron.

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Waar heeft de grijsaard het over?
  Ik zou graag zien dat Timmermans zich zou concentreren op gebruikte condooms.
  Niet alleen dat gebruikte condooms de oceanen bevuilen, maar ze zijn er ook de oorzaak van dat zoveel niets vermoedende blanke vrouwen tijdens het zwemmen ongewenst zwanger raken van de een of andere anonieme zwarte of getinte-condoom-mongool.
  En jij, die als onschuldige blanke man gezellig denkt te kunnen eten, ziet plotseling ’n zwart kopje boven de tafelrand verschijnen…..

  Wat dan?
  Precies.
  Aan het werk Timmermans!

  Like

 6. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  er was eens ’n zekere Frans,
  die rook er in Brussel z’n kans
  zijn macht te vergroten
  en nóg meer te verkloten,
  want als vent was hij niet genoeg mans…

  .
  Jasterke
  .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s