Migrantenverdeling: Hongarije blijft weerstand bieden

Screenshot_40

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse minister van Justitie blijft een harde koers van zijn land tegenover de door de West-Europeanen geëiste herverdeling van migranten verkondigen. Hongarije zou geen probleemmigranten het land willen binnenhalen.

Over een week begint de volgende EU-top, waarbij ook het thema migratie en asielzoekers op de agenda staat. De Hongaarse minister van Justitie bevestigt van tevoren de harde houding van zijn regering tegenover de plannen van Brussel en de westelijke EU-landen om de migranten over de lidstaten te verdelen.

“Onze zienswijze is dat hier een probleem met ons gedeeld moet worden waarmee we niets te maken hebben”, zei de Hongaarse minister van Justitie, László Trócsányi, tegenover de “Welt”. De grote meerderheid van de “vluchtelingen” zou gewoon naar West-Europa willen en niet naar het oosten. “Nu zien we dat West-Europa ze aan ons wil opdringen onder het mom van solidariteit.”

“Wanneer een ideologie de eigen zienswijze aan de anderen opdringt, is dat geestelijk terrorisme”, aldus Trócsányi. Hongarije zou er niet toe gedwongen willen worden om zo te worden als de landen van West-Europa. “We zien welke integratieproblemen daar bestaan en denken: wij hebben een homogenere samenleving, en deze willen we beschermen”, aldus de minister verder.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Brussel, cultuurrelativisme, demoniseren, Derde Wereld, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Oost-Europa, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

14 reacties op Migrantenverdeling: Hongarije blijft weerstand bieden

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Ik moet nog zien of en hoelang de ViseGrad-landen hun rug recht houden.
  Onder druk wordt alles vloeibaar en money talks.

  En Brussel heeft kasten vol met gemene spelletjes in huis, kijk maar naar de Brexit.

  .

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Ben het totaal niet met je eens Statler.
   De totale Balkan en de rest zal als een groot definitief blok nee blijven zeggen tegen die vervloekte EU en stand houden!!!
   Probeer de dingen te zien zoals ze zijn…

   Je oordeelt vanuit je eigen decadente levenshouding die je ondertussen als “normaal” hebt geaccepteerd.
   En tot slot.
   Vergelijk de Britten niet met Hongaren, Polen, Tsjechen, Roemenen, Slowaken, Russen en de hele verdere Balkan.
   Kwestie van genen.

   Geliked door 2 people

   • Statler & Waldorf zegt:

    @paulzwueste

    Ach ja Paul, jij kent de weg, de waarheid en het leven en jij bent de enige Paul.

    Like

 2. Arthur Schop zegt:

  Het gevaar komt ook van de uiterst linkse activistische rechters van het Europees hof voor de rechten van de mens die staan te popelen om elk land dat zijn identiteit wil behouden te veroordelen..
  Hopelijk blijven de Hongaren sterk

  Geliked door 1 persoon

 3. Henk der Niederlander zegt:

  En zo doet de EU dat.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2671511/brussel-wil-einde-aan-grenscontroles-duitsland-en-oostenrijk

  Als Oostenrijk en Duitsland aan hun Zuidgrenzen niet meer mogen controleren komt er weer een stampede van gelukzoekers richting Duitsland en kloppen uiteraard de gegevens van de Italiaanse regering niet meer wat betrefd het aantal gelukzoekers dat zich daar op houdt.
  Dus voor Brussel een reden te meer om Iralie het vuur na aan de schenen te leggen.

  Like

 4. Steven zegt:

  En met ‘straks’ een DWEIL aan het roer die ineens zijn baard liet groeien en iedereen dreigt met artikeltje 7..dan weet je het wel..

  Like

 5. Armani zegt:

  De huidige EU en hun beleid , met opperhoofd- alcoholist A|dolf Juncker aan het hoofd , kun je vergelijken met het beleid in de periode 1933 – 1945 in Duitsland / Italië en Spanje , dus mijn pet af voor het beleid in o.a. Hongarije

  Like

 6. Thoth zegt:

  Hadden wij maar een Hongaarse regering. Tss. In Nederland lopen wij in hand van Brusselse EU ‘s. Als ze een migranten toename wensen, hup, iedereen nog meer van de gasten die zgn. ‘uit hun land vluchten’, Dat wij nu overal beton-blokken hebben, het zal ze werkelijk een moer zijn. En, ze verdienen genoeg. Ze leven vooral in huizen die overal hoge muren hebben en beveiliging-camera’s die omgeving afspeuren. Gvd, het lijkt net een 2e WW.

  Geliked door 1 persoon

 7. droevige mof zegt:

  En in Duitsland is er op tijd voor de verkiezing in Beieren een huiszoeking bij een AfD-kandidaat.
  Ze maken zichzelf alleen maar belachelijk. Maar het laat zien aan welke kant de rechterlijke macht staat.
  https://www.augsburger-allgemeine.de/dillingen/Polizei-durchsucht-Wohnung-von-AfD-Landtagskandidat-Hauptmann-id52429951.html

  Geliked door 1 persoon

 8. Cathja zegt:

  Een verstandige redenering van deze minister van Justitie. Iedereen kan zien waar de massa-immigratie en het multicultureel-zijn op uitdraait. Op spanningen in de samenleving, agressie, verkrachtingen, hatelijkheden van de migranten, omdat wij westerse mensen in hun ogen niet deugen. Maar ook dood en verderf zaaien is iets wat schering en inslag is met moslims in je land.
  Daar bedanken de Visegrádlanden voor. Groot gelijk. Wees zuinig op je land en volk en bescherm het met alles wat in je vermogen ligt.

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   “Wees zuinig op je land en volk en bescherm het met alles wat in je vermogen ligt.”

   Laat dat nou precies 1 van de primaire functies van de Staat zijn, volgens ons eigen Staatsrecht: – het beschermen van eigen bevolking en haar eigendommen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s