Ook Polen overweegt uit het VN-migratieakkoord te stappen: Geen “veiligheidsgaranties voor Polen”

Screenshot_51

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook Polen overweegt om – net zoals de VS en Hongarije – uit het VN-migratieakkoord te stappen. Het ontwerp voor het eerste wereldwijde globale VN-akkoord over het thema migratie zou tot “illegale migratie” kunnen aanmoedigen en geen “veiligheidsgaranties voor Polen” bieden, bekritiseerde de Poolse minister van Binnenlandse Zaken, Joachim Brudziński, nu. Hij zou zijn regering daarom een terugtrekking uit het akkoord aanbevelen.

Duits - Zuerst

Brudziński bekritiseerde tijdens een bezoek aan Lyon dat het akkoord de belangrijkste prioriteiten van zijn regering zou verwaarlozen – de bescherming van de Poolse burgers en de beperking van de migratie. Brudziński behoort tot de rechts-conservatieve regeringspartij PiS.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, Polen, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

20 reacties op Ook Polen overweegt uit het VN-migratieakkoord te stappen: Geen “veiligheidsgaranties voor Polen”

 1. Trucker zegt:

  Zelfbeschikkingsrecht, voor ons inde Lage Landen (en bij uitbreiding eurabia) een fata morgana geworden.
  De oud Oostblok landen weten maar al te goed wat een dictatuur is of zoals in eurabia een eu HQ brussel waar machtgeile dictators zitten door geen mens gekozen.
  OPRUIMEN, voorlopig kan het alleen nog (maar) in het kieslokaal maar met de honderdduizenden Zombies everywhere in eurabia zie ik dat niet snel gebeuren.
  Heb gisteren met verbazing een filmpje gezien op GeenStijl met een cyborg die er perfect menselijk uitziet, alleen de retoriek en de feilloze spraak maakt dat ik weet dat het een robot is.
  Het “ding” is de nieuwe partijleider vanD66 waar penthouse Pechtgold weg is.
  De toekomst is aan AI en de robots op mensenmaat, ik vrees nog meer voor onze oudjes en hulpbehoevenden.

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Trucker.Die robots maken de mens overbodig,dus kan de satanische elite rustig 90 % van de wereldbevolking uitmoorden voor hun natte droom de new world order. (N.W.O.)

   Like

 2. Eigen volk eerst zegt:

  Polen heeft groot gelijk.

  Geliked door 4 people

 3. Mary zegt:

  Het enige verstandige de VN de rug toe te keren het is de redding van het Poolse volk.

  Geliked door 4 people

 4. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/10/13/vn-zal-binnenkort-proberen-om-open-grenzen-af-te-dwingen-als-een-mensenrecht/

  VN zal binnenkort proberen om open grenzen af te dwingen als een ‘mensenrecht’

  Van de lidstaten van de VN wordt verwacht dat zij in december in Marokko het zogenaamde “Global Compact voor migratie” ondertekenen, met als argument dat migratie een “mensenrecht” is.

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlander zegt:

   Tjah als open genzen dan een mensenrecht zou zijn moet het mogelijk zijn om vandaag in mijn auto te stappen en via Israel naar Saoedi Barbarije te reizen nietwaar.
   Maar is bekend dat Ik ooit in Israel was kom Ik legio Arabische landen niet meer in.
   Dus samengevat zouden die dorpsgekken van de VN eens moeten leren dat er drie soorten landen zijn in de wereld, namelijk moderne landen die niet onder druk gezet dienen te worden door arabieren.
   Dan moslimlanden die dictatorschap hoog in het vaandel hebben en ons datzelfde dictatorschap op willen dringen wat tegenwoordig met hulp van Brussel al goed lukt.
   En tenslotte shitholes waar een normaal denkend mens geen ene flikker mee te maken wil hebben, behalve Merkel en de V N dan.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Elisah.De VERENIGDE NAZI.S gaan ook agenda 21 uitvoeren om de new world order op te richten.Kijk op youtube agenda 21 en new world order.

   Like

 5. droevige mof zegt:

  De Duitse Minister Michael Roth laat de aap uit de mouw:
  1. Duitsland is verplicht om het VN-migratieakkoord te implementeren.
  2. Er zullen meer mensen zijn dan Duitsland heeft inwoners. Dus meer dan 83 miljoen.

  ,,Ik kan u verzekeren dat we het hebben over aantallen die ver verwijderd zijn van wat de Bondsrepubliek momenteel heeft voor inwoners.”

  https://www.unzensuriert.de/content/0027950-UN-Migrationspakt-SPD-Bundesminister-spricht-schon-von-Verpflichtung-statt?utm_source=Unzensuriert-Infobrief&utm_medium=E-Mail&utm_campaign=Infobrief

  Like

 6. Wolf zegt:

  Niet “overwegen” onmiddellijk DOEN!

  Geliked door 3 people

 7. henk zegt:

  De VN is zo links als wat , en ze willen dat iedereen overal moet kunnen wonen inklusief gratis leefgeld. Op zich een mooi streven. In de praktijk natuurlijk nooit haalbaar vanwege gebrek aan integratie maar ook vergeten ze voor het gemak dat de werkenden al het geld moeten ophoesten voor de niet werkenden. Van alle “gelukszoekers” hier in NL werkt er slechts 3 % !! Dus reken maar uit bij hoeveel “gelukszoekers” de hele verzorgstaat in elkaar stort, en dan heeft niemand meer wat. Voor de import niet erg want die hadden toch al nix , voor de oer bevolking die het hele land hebben opgebouwd wel want die hebben de hele verzorgstaat betaald

  Like

 8. Mijn bescheiden strijd is:
  WordPress independent free media

  Fight against evil and share my tweets.
  Lucha contra el mal y comparte mis tweets.
  Kampf gegen das Böse und Teile meine tweets.
  Kampen mot ondskan och dela mina tweets.
  Lotta contro il male e condividere i miei Tweet.

  Like

 9. Jan zegt:

  Onafhankelijkheidsmars in Warschau 2018 die de communistische burgemeester probeerde te verbieden

  Like

 10. Jan zegt:

  Hoe linksvolk in Polen jonge Poolse meisjes laten misbruiken door moslims om het land in een zogenaamde multikultistaat te veranderen


  …..
  de organisatie Euroweek Szkoła Liderów organiseert educatieve kampen voor kinderen en jongeren. Het stelde zich ook ten doel Poolse kinderen te integreren met volwassen mannen van niet-Europese afkomst.

  De School of Leaders is een speciaal educatief kamp dat jonge mensen in staat stelt actief deel te nemen aan het leven van de democratische samenleving van het Europa van vandaag.
  ….
  Het EuroWeek-programma is een internationaal programma dat tot doel heeft intellectuele vaardigheden, leiderschap, creativiteit, communicatie en interpersoonlijke vaardigheden van deelnemers te ontwikkelen door het gebruik van een verscheidenheid aan technieken en een interculturele benadering.

  Euroweek is een educatief programma voor kinderen en jongeren, met als doel het verbeteren van het Engels, het leren van multiculturalisme, sociale communicatie en het ontwikkelen van creativiteit.

  Hoe kijken deze workshops in ons land? Volgens informatie en foto’s die beschikbaar zijn gesteld bij de opgraving door gebruiker MrSknerus namen 11-13 zomermeisjes en volwassen mannen met een donkere huidskleur deel aan de workshops.
  …..

  Ziedende reacties van Polen zoals:

  #EuroWeek2018 #euroweek is a pedophilia brothel funded by extreme left wing EU organisations. Arrest them and give life imprisonment !!!!!

  — Leo Gaydkar (@LGaydkar) December 15, 2018
  ….
  https://wpolityce.pl/spoleczenstwo/425282-szokujace-po-co-polskim-dzieciom-taka-integracja
  http://barenakedislam.com/2018/12/15/even-in-virulently-anti-muslim-migration-poland-leftists-try-to-push-young-polish-girls-into-the-arms-of-brown-mostly-muslim-men-in-the-name-of-multiculturalism/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s