“United in Diversity” . . .

Screenshot_39

(Door: “Henk V.”)

Marlies gebruikt terecht het woord “satanisch” met betrekking tot het lot dat veel jonge meisjes in Turkije treft. De schandalige ongelijkheid in de rechtspositie van mannen en vrouwen in de islam, die in gezaghebbende geschriften aan de islamitische gelovigen werd opgelegd, wijzen wij categorisch af! Daar komt veel leed voor vrouwen en meisjes uit voort. In onze samenleving mag deze ongelijkheid op geen enkele manier inburgeren. Aan deze intentie zullen wij nooit concessies doen. Ons wordt door politiek correct vaak voor de voeten gegooid dat wij tot haat aanzetten tegen moslims. Dat is een verwijt dat de plank nogal mis slaat! Van nature hebben wij Nederlanders geen hekel aan mensen. Wij zijn van nature erg nieuwsgierig naar de manier waarop andere mensen leven en wij hebben – in vergelijking met veel landen om ons heen – in de loop der eeuwen een sterke trek van tolerantie ontwikkeld.

Wij, realisten, zijn geen haatzaaiers, maar zeer alerte mensen.  Deze alertheid kreeg vorm toen wij gingen begrijpen wat de plannen van het monsterlijke bestuurslichaam in Brussel voor de autochtone Europese bevolkingen  inhielden.  Toen wij meer en meer doorkregen wat die inhielden, heeft ons waarnemingsvermogen zich in de loop van de tijd erg ontwikkeld. Wij beelden ons niets in. Wij WETEN wat wij zien. Dat inzicht in de ontwikkelingen die zich voordoen, dankzij het beleid van de politiek correcte overheden, zal niet door dreigend gepraat van politiek correcte zijde worden vertroebeld.

Wij zien in de EU een machtsbeluste, aanmatigende organisatie, die de mond vol heeft over Europese waarden, democratie, vrijheid en tolerantie en DIVERSITEIT. Ik wil de EU-sympathisanten voorhouden dat er tegenstrijdigheden bestaan tussen wat de EU zegt en wat de EU doet:

Zo spreken de pleitbezorgers van de natte EU-droom over het behoud van de Europese waarden, naast de ontwikkeling van een schijnbaar onontkoombare, maar toch noodzakelijke diversiteit  (volgens de profeet F. Timmermans, wiens naam beslist niet zij geprezen).

Maar in zijn oneindige zichzelf toegekende wijsheid ontgaat het deze ziener dat deze twee begrippen elkaar uitsluiten. Om dit goed tot ons te laten doordringen, moeten wij ons afvragen wat er precies met deze diversiteit wordt bedoeld. Welke elementen maken dat de huidige Europese identiteit een andere aanblik krijgt en zich ontwikkelt tot een “prachtige” vorm van DIVERSITEIT??  Ook ideologisch bezien?

De huidige Europese waarden hebben zich namelijk ontwikkeld vanuit een geestelijke basis, vanuit bepaalde inspiratie bronnen: het Jodendom, de christelijke visie op het leven EN het humanisme. Onder de paraplu van deze bronnen nestelden zich in dit vrije Europese klimaat, in alle harmonie, nagenoeg alle bestaande religieuze gemeenschappen die de wereld kent. EN NIEMAND ONDERVOND DAARBIJ ENIGE HINDER. Wij waren feitelijk allang divers. Waarmee wil Timmermans ons dan extra ‘’verrijken’’, zodat wij ECHT divers worden? Ons echt ‘’Europees’’ gaan voelen? Om de Europese waarden te vervolmaken heeft de man slechts ÉÉN ingrediënt nodig: de islam. De EU bedoelt met een Europa dat divers is geworden een Europa dat één is geworden met de islam. Maar T. geeft er de voorkeur aan om van divers te spreken. Dat is wel zo verhullend. De werkelijkheid is: in de zienswijze van de EU staat een divers Europa gelijk aan een geïslamiseerd Europa. En niets anders!

Wie dit thema aansnijdt krijgt een mestkar vol verwensingen over zich uitgestort.

Deze waarheid mag niet aan het licht worden gebracht. Ondertussen proberen de overheden op allerlei manieren in het gevlei te komen bij deze ideologie en om hun goede intenties naar hun toekomstige meesters te bewijzen, keert men in de EU-politiek meer en meer Israël, de grootste vijand die de islam kent, de rug toe. En passend in het kader van wat ik hierboven zeg, begrijpen wij ook de ongelofelijke voorkeur die de EU heeft voor enorme immigratiegolven (richting Europa) van mensen met een bepaalde religieuze achtergrond. Daar is beslist slechts in zeer geringe mate sprake van vluchten voor je veiligheid. Het is niet zo dat vluchtelingen met andere religies welkom zijn in Europa!

De EU weet heel goed dat de islam, krachtens zijn karakter en opdracht van zijn Profeet, zich niet kan en wil schikken in een ondergeschikte rol. Dus is er geen samengaan mogelijk tussen Europese waarden en de beoogde diversiteit. Overal waar de islam heerst, verdwijnt immers ALTIJD de invloed van andere geloofsrichtingen.

En dus zal, als de EU haar zin krijgt, ons werelddeel VOLLEDIG haar eigen karakter verliezen. Dankzij Timmerman c.s. en iedereen die op politiek correcte partijen stemde. Wanneer de Europese waarden verdwijnen, dan zal al het goede dat daaruit voortkwam ons successievelijk worden ontnomen.

Wij zijn NU allang geen democratie meer, want democratie is een bestuursvorm die uitgaat van interactie tussen de bevolking van een land en de overheden in dat land. Overheden worden geacht de wil van het kiezersvolk uit te voeren. Maar welk ingrijpend plan van de EU, dat tot verandering van onze maatschappij moet voeren, is ooit precies aan het volk uitgelegd? Over welk aspect van de planning mochten de inwoners hun oordeel geven in referenda?? Onze inspraak is ons ontnomen, tezamen met het uitspreken van onze mening over dit alles. Wij leven in een DICTATUUR van aanmatigende lieden die NIET meer geïnteresseerd zijn in wat de bevolking denkt.

Dat onze politici dit slikken! Ongelofelijk dat niemand vanuit de bevolking roept: OPDONDEREN jullie in Brussel!, dat geen enkele politiek verantwoordelijke zich de haren uit de kop trekt uit schaamte over deze misdadige plannen! Hoe kan iemand nog rustig  toestaan dat het volk zal verpieteren, dat het gevoel van eigen huis, eigen stad, eigen land zal verdwijnen?

Europa lijkt haar ziel te hebben verkocht. Wie dat doet, heeft de zeggenschap over zichzelf opgegeven. Een volk dat zoiets toestaat, wordt een speelbal van het verderf. Blijkbaar wil de EU dat hier net zulke situaties ontstaan als waarin de misbruikte  meisjes in Turkije zijn beland , machteloos om zichzelf te verweren, omdat hun religie hen geen middelen tot verweer heeft verschaft?

EN WELKE MALLOOT IN DIT LAND wil hier soortgelijke situaties doen ontstaan, waarin vrouwen minder rechten hebben dan mannen?

Wij kunnen alleen een normaal bestaan leiden wanneer het onzinnige plan tot volledige diversiteit volledig van tafel komt, net als de EU zelf trouwens.

Wij willen een vrij Europa van onafhankelijke , bevriende  staten en het behoud van AL onze Europese waarden. Vormgegeven in vrijheid. Wij kunnen onze eigen peultjes wel doppen.

Door:
“Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, discriminatie, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Europeanisering, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op “United in Diversity” . . .

 1. Willem Sterk zegt:

  Europa is al eeuwen divers. De wijze profeet F.T en A.M. en Co. geven een nieuwe betekenis aan het begrip divers. Divers betekend idd tegenwoordig gewoon meer islam. Dus met F.T. aan het roer in EU zijn we verzekerd van Eurabia in de komende jaren. Anders krijgen we volgens F.T. oorlog, vandaar dat de religie van de vrede op alle manieren gepromoot en verdedigd dient te worden.

  Geliked door 4 people

  • ronjaspers zegt:

   Willem sterk.Islam is een garantie voor oorlog.Islam is de grootste moordmachine van de laatste 1400 jaar.Een schatting van tussen de 270 en 500 miljoen doden uit naam van de islam.

   Like

 2. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  “The European Union”
  “United in Duversity”

  Wrong motto !!!
  It should be:
  “The European Union”
  “Peoples of The European Nations Deprived of Their Freedoms and Democratic Rights”
  (“De Volkeren van de Europa Landen van Hun Vrijheden en Democratische Rechten Ontdaan”)

  Geliked door 2 people

 3. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  De EU-cultus prachtig beschreven. Het zijn geen mensen meer, die dit faciliteren. Dat is onmogelijk. Ieder mens vecht als het er op aankomt, voor zijn leven en het leven van zijn dierbaren. En dan zou er een “godsdienst” zijn en een “profeet” die de dood verheerlijken. Onnatuurlijk. Satanisch dus. En een formidabele tegenstander.

  Geliked door 2 people

 4. Pingback: “United in Diversity” . . . | eunmask

 5. Wachteres zegt:

  https://fenixx.org/2018/10/12/eu-commissie-nederland-kan-8-miljoen-migranten-ontvangen/

  EU Commissie: Nederland kan 8 miljoen migranten ontvangen

  In een verslag van de Europese Commissie wordt geschat dat Nederland 8 miljoen migranten kan ontvangen en de hele EU 3,3 miljard.

  De afdeling Migratie en Binnenlandse Zaken van de Europese Commissie heeft een rapport gepresenteerd waarin het potentieel van de EU-landen om migranten op te vangen wordt geschat. Op basis van de oppervlakte van het land, de bevolkingsdichtheid en de huidige bevolking is de “bevolkingscapaciteit” van het land berekend.

  Aangezien Nederland een kleine landoppervlakte heeft, schat de Europese Commissie dat hier ‘slechts’ iets meer dan 25 miljoen mensen zouden moeten kunnen leven. In buurland België naar schatting bijna 20 miljoen mensen, terwijl in Duitsland 274 miljoen mensen kunnen wonen.

  UIT DE EU, A.S.A.,P.

  Geliked door 2 people

  • Oeps zegt:

   @ Wachteres (12 oktober 2018 om 17:44)

   Dames en Heren.

   Als ik deze getallen hoor word ik niet goed. Nederland is vol !!! Nog 8 miljoen migranten erbij, waar laten we die. Daar is geen ruimte meer voor. We staan nu al allemaal al in de file. We hebben nu al teveel CO2. We halen nu de millieunormen nog niet eens. Er zijn nu al geen betaalbare woningen meer. Schiphol produceert nu al teveel geluid. Dan moeten we de Oostvaardersplassen opruimen en van de kroondomeinen op de Veluwe een stad met wolkenkrabbers maken. Dan moet er nog meer asfalt komen. Koningin Juliana heeft al in 1950 in de troonrede gezegd, dat Nederland vol was. Nederland had toen 12 miljoen inwoners. Zij herhaalde het nogmaals in 1979. Dus Nederland is nu met bijna 18 miljoen inwoners echt vol, ten dele overvol !!!

   Niks ervan. Niks geen migranrten meer. Heeft het extreem linkse tuig bij de EU het verstand verloren ??? Zijn die duivelaanbidders daar helemaal gek geworden ??? Wat is dat voor idioterie, dat rapport ??? In de openhaard ermee !!! We hoeven hier helemaal GEEN migranten op te vangen. En dan dat valse smoesje, van als we geen migranten opvangen, wordt het oorlog. Wat een smerige leugen !!! Als die migranten hier zijn, dan wordt het echt chaos en echt oorlog. En de migranten, die er zijn, gaan allemaal maar snel terug naar huis. Ze gaan hun eigen land maar opbouwen. Ze hebben hier niks te zoeken. Ze hebben hier niks verloren. Wij kunnen ze missen als kiespijn. Wij hebben hun cultuur, hun profeet en hun god niet nodig !!!
   Hup, vooruit, weg wezen oppleuren !!! Toedeloe !!!

   Mensen wordt wakker !!! Het extreem linkse tuig van de EU gaat te ver !!! Dit heeft niets meer met politieke correctheid te maken, maar wel alles met landverraad en hoogverraad aan het eigen volk. Kom op voor uw land en uw rechten !!! Het moet over wezen met die autoritaire betutteling vanuit de EU !!! Laat uw stem horen !!! Laat u niet langer door het extreem linkse tuig koeioneren !!! Het gaat om de toekomst van uzelf, van uw kinderen en van uw kleinkinderen !!! U bent het volk, u bepaalt en niet het extreem linkse tuig van de EU !!! Het wordt hoog tijd, dat het zelfingenomen tuig van de EU eens een poepje gaat ruiken !!! Een kruik gaat te water tot ie barst. Wel, laat de kruik barsten !!! Sla hem in diggelen !!! Een muizenval slaat dicht, zodra de muis aan de kaas gaat eten. Het extreem linkse tuig van de EU zit aan de kaas te knabbelen. Laat de val dichtslaan !!!

   Geliked door 1 persoon

 6. ruud 2 zegt:

  Normaal ga je voor match-fixing de cel maar deze gedrochten kunnen alles doen wat ze willen (Lees: waar ze zelf rijk van worden).

  Like

 7. Dewevoga zegt:

  Er werd gisteren weer een nieuw dierenvriend in het parlement gewijd en de eed of belofte was als eerste trouw aan de koning en daarna de grondwet. Wie heeft het voor het zeggen? Wie was de oprichter van Bilderberg? Alles en iedereen wordt misbruikt voor hun hogere doel.

  Like

 8. Elisah zegt:

  Waanzin…
  https://tpook.nl/2018/10/12/omgebouwde-man-die-voor-verkrachting-in-vrouwengevangenis-zit-verkracht-nog-wat-vrouwen-in-de-vrouwengevangenis/

  Omgebouwde man die voor verkrachting in vrouwengevangenis zit verkracht nog wat vrouwen in de vrouwengevangenis.

  Geliked door 1 persoon

 9. Martha zegt:

  Bedankt Henk voor deze uitstekende aanvulling op het doemscenario
  van Taljaard mocht dit werkelijkheid worden.
  Ik ben er al de hele dag mee bezig en het laat me niet los.
  “Ze komen hier om de boel over te nemen” woorden van Geert Wilders lang geleden.
  Hoezeer heeft hij gelijk gekregen, waarschijnlijk nog onwetend hoezeer de Europese
  regeringsleiders (EU) zijn voorspelling praktisch ten uitvoer gingen brengen.
  De waanzin regeert en wij, burgers, lijken weerloos.
  Diversiteit….een verhullend woord voor islam, zoals jij in jouw stuk aangeeft.

  Geliked door 1 persoon

 10. Elisah zegt:

  Ex-muzzlima vertelt over de onderdrukking en ongelijkheid in de religie die ze verlaten heeft.

  Geliked door 1 persoon

 11. Republikein zegt:

  Zoen van de juf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s