VIDEO: Jenny, Martin Bosma en de “Blokkeerfriezen”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

36 reacties op VIDEO: Jenny, Martin Bosma en de “Blokkeerfriezen”

 1. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Mooi zo!

   Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Wat verwacht u van de uitspraak van de rechter?

    Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    @Petra
    Wat verwacht u van de uitspraak van de rechter? Deze vraag is bedoeld voor Petra de Boer.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Patriot 2.0. Dat weet ik niet en is dus afwachten maar de advocaat heeft duidelijk aangegeven dat de demonstratie afgelast werd door de loco-burgemeester van Dokkum omdat er in Dokkum mensen met giertanks waren die de activisten wilden besproeien e.d. Dit was de reden waardoor de demonstratie door de loco-burgermeester werd afgeblazen en had dus niks met de blokkeerders van doen. Daarnaast waren de activisten te laat van huis gegaan en hadden nooit op de afgesproken tijd in Dokkum kunnen zijn.
    Of de blokkeerders veroordeeld worden vanwege het ontnemen van de vrijheid van meningsuiting door de activisten te blokkeren lijkt mij niet want de rechters behoren de feiten in ogenschouw te nemen.
    Verder viel me op dat de rechter expliciet vroeg naar het waarom van het keren van de activisten en dat het de blokkeerders er om ging dat ze de kinderen in Dokkum wilden beschermen. Wie het “Verdrag inzake de rechten van het kind” erbij pakt weet dat ouders hun kinderen dienen te beschermen tegen onveiligheid, geweld e.d. Dat die anti Piet activisten al gemonitord werden door de AIVD geeft Jenny Douwes en de blokkeerders hun gelijk om de activisten tegen te willen houden want ook kinderen hebben rechten en veiligheid is daar één van.

    Ik weet niet wat de rechters zullen beslissen en of ze naar het “Verdrag inzake de rechten van het kind” kijken maar als ik naar het recht kijk dan zouden ze allemaal vrij gesproken moeten worden. Het OM meet sowieso met twee maten want diegene die samen met Jenny Douwes een filmpje op internet zette kreeg geen dagvaarding en er is in Nederland nog nooit iemand vervolgd voor het blokkeren van een landweg. De wet is zo oud dat er nog van landwegen word gesproken.

    Ik heb deels de tweets van rechtbank verslaggeefster Saskia Belleman gevolgd en weet dus echt niet alles over de zaak, en ook niet wat de advocaat allemaal heeft gezegd maar ook niet wat Jenny Douwes allemaal heeft gezegd. Ik ga dus zeker niet op de plaats van de rechters zitten. Verder heb van de week het “Verdrag inzake de rechten van het kind” opgezocht en doorgenomen en naar mijn mening dienen kinderen beschermd te worden tegen geweld. Ook bestuurders (o.a. burgemeesters) dienen kinderen te beschermen tegen geweld en het mooiste zou zijn als alle blokkeerders vrij gesproken worden en dat de rechtbank tevens aangeeft dat bestuurders activisten zoals de anti Piet activisten dienen te weren bij de intochten van Sinterklaas om de kinderen te beschermen tegen geweld. Daar hoort ook geestelijk geweld bij.

    https://www.kinderrechten.nl/verdragstekst/

    Like

 2. Hovawart zegt:

  Er is wederom een duidelijk voorbeeld van rechtsongelijkheid geleverd.
  Oprechte rechtsvinding schijnt in dit land een zeldzaamheid te worden, als een rechter zijn beslissing enkel baseert op zijn eigen mening, spreken we van zuivere autonome rechtsvinding, De rechter let hierbij dus totaal niet op de wettelijke regels die in zijn zaak een rol spelen en oordeelt enkel naar eigen vermogen. In Nederland komt deze extreme vorm van rechtsvinding niet vaak voor, meestal zal de rechter zich toch enigszins aan onze wetten binden en wordt de autonome rechtsvinding gematigder, maar het tegendeel is waar, Vrouwe Justitia is ongesteld.

  Geliked door 2 people

 3. Peter zegt:

  Als Hagenaar voel ik me Fries !!
  100 % steun voor de Blokkeerfriezen.
  Weet jullie gesteund door de meerderheid van de Nederlanders.

  Geliked door 3 people

 4. Floris zegt:

  zo trots op Jenny en de Friezen. Het failliet van rechtspraak en bestuur aangetoond. met hooivorken in pek en veren t land uit smijten

  Geliked door 4 people

 5. David zegt:

  Holland boppe

  Geliked door 1 persoon

 6. Thomasson zegt:

  De Blokkeerfriezen hebben op de A7 meer PR bereikt dan de activiteiten van “Leeuwarden Culturele hoofdstad van Europa 2018”. Zij hebben Friesland op de kaart gezet. Friesland is nu het rolmodel voor alle Nederlanders die van hen land houden. Het is aan te nemen dat de ‘de Zwarte Piet actie heeft de Friezen ook buiten Nederland bekendheid geschaft. Zij laten iedereen zien dat met hen valt niet te sollen’. Als zij iets niet willen, dan gebeurt het ook niet. De vrienden van Jerry Afriyie, Sylvana Simons, Anja Vuilnisbelt, Yasser Klaver en alle andere ongure types komen in Friesland van een koude kermis terug.
  Vreemd genoeg is dat de ‘Jeanne d’Arc van Friesland’, Jenny Douwes, draagt dezelfde naam als de dochter van verzetsstrijder Arnold Douwes (groep van Johannes en Marinus Post). Hij was terdoodveroordeelde en wachtte op zijn executie in de gevangenis van Leeuwarden. Hij werd samen met 150 andere gevangenen bevrijd in de bekende aanval van het verzet op 8 december 1944.

  Toen ik hoorde het betoog van Jerry Afriyie in de rechtbank, was ik woedend. Ik bedoel ermee zijn woorden dat Nederland is een racistisch land en de mensen dragen hier racisme op dezelfde wijze dat ze dragen hun lunchdozen. Hij eiste ook dat de Blokkeerfriezen naar een soort opvoedingskamp voor racisten worden gestuurd om ze op andere gedachten te brengen.
  Mijnheer Afriyie kwam naar Nederland uit Ghana. Dus iedere racistische Nederlander mag hem een vraag stellen : WAT DO JIJ HIER? Als Nederland je niet bevalt, dan maar terug naar Ghana. . OPGEROT STAAT NETJES.

  Geliked door 2 people

 7. Patriot 2.0 zegt:

  Jenny aan tafel bij Twan Huys.

  Toezegging aan haar wordt niet nagekomen. Twan Huys kletst zich er zgn. uit, door te zeggen dat hij vindt dat iedereen aan tafel, net als bij de rechtbank, zijn zegje moet kunnen doen.
  Leuk geprobeerd Huys, maar daar gaat het niet om:
  JE KOMT JOUW AFSPRAAK MET JENNY NIET NA, Z*K.

  Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:


   Jenny Douwes bij Twan Huys.

   Like

   • Elisah zegt:

    http://www.mediacourant.nl/2018/10/bizar-twan-huys-naait-jenny-douwes-voor-de-kijkcijfers/

    Bizar: Twan Huys naait Jenny Douwes voor de kijkcijfers

    Twan Huys heeft Jenny Douwes, het boegbeeld van de blokkeerfriezen, vrijdagavond genaaid in de hoop op hoge kijkcijfers. Tegen de afspraken in zette hij haar aan tafel met een anti-zwartepiet-activist. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Douwes werd verleid om haar verhaal te doen bij RTL Late Night, maar werd live in de uitzending verrast door de onbetrouwbaarheid van de talkshowhost. Geplaagd door horrorkijkcijfers, haalde hij een bizarre stunt uit door een afspraak te schenden.

    Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    … die tafel is van iedereen…. Kul argument, Twannetje.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    Twan is een vieze rat en voor Jenny heel veel respect hoe ze voor de kinderen op kwam en niet met mensen wil debatteren die door de AIVD in de gaten worden gehouden.

    Het walgelijke vrouwmens Waanders, de burgemeester tijdens de intocht in Dokkum, zat gisteravond bij Pauw en loog er op los, gaf geen antwoorden op vragen en draaide om de hete brij heen.

    Like

 8. Patriot 2.0 zegt:

  Wat zou Robbie Letten van D66 er van vinden? En de LHTB érs moeten ook hun zegje kunnen doen bij Twan , vind ik.

  Geliked door 1 persoon

 9. leefbarbaar zegt:

  Justitie keert zich tegen de eigen bevolking.

  Geliked door 3 people

  • abouneenee zegt:

   Justitie (OM) is gewoon onderdeel van de status quo, daar zit niets onafhankelijks bij. Hooguit dat bepaalde eisen en uitspraken worden beïnvloed door de populaire opinie, maar daar is geen enkel ander doel mee gediend dan mensen rustig te houden, voor zover ze nog niet onder de ADHD-medicatie bezweken zijn…

   Like

  • Blaffertje zegt:

   Dat heeft het lang, lang, lang geleden al gedaan.
   Justitie is voor de rijken en de criminelen, niet voor het volk.
   Het volk zien zij als makkelijk te manipuleren schaapjes waar zij nog enige macht over hebben.
   De rijken en criminelen maken een lange neus naar justitie en trekken zich niets van de Nederlandse rechtsstaat aan, zij doen gewoon waar ze zin in hebben.

   Like

 10. fleckie zegt:

  het is toch echt te erg, dat., als men zijn mening op internet kenbaar maakt betr. ‘Het Dokkumer-proces- afloop te lezen krijgt…’Sorry, this comment could not be posted’.( zijn we nu op weg( of AL
  naar een vrije-menings- dictatuur?)

  Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   Klopt.
   Vrijheid word steeds meer ingeperkt.
   Het is mij ook opgevallen dat Google en Youtube aan het censureren is.
   Als het niet links of positief genoeg is over buitenlanders, word je niet geplaatst.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @fleckie. De nederlaag van de Democraten in de laatste presidentsverkiezingen in de VS, heeft het lelijke gezicht achter de Social Media blootgesteld. In plaats van open en democratische wereldwijde fora waar iedereen een deel aan kan nemen, komt een dictatoriale kwaadaardige 1984-achtige monster naar voren. Het begon juist met YouTube waarin (vaak belangrijke) video’s werden eraf gehaald met gebruik van primitieve absurde redenen; ongepastheid. Vaak werden zelfs de bronnen vervalst. Bijv.: een toespraak van Wilders in de TK, die door de NOS is vervaardigd, werd toegeschreven aan de Duitse ARD. Alsof Nederland nog steeds door de Duitsers is bezet. Het gaat om Duitse, Nederlandse of Scandinavische video’s die in het Engels zijn vertaald (ondertitels). Het enige doel van deze actie is nog steeds; het publiek (vooral de Amerikaanse) afsnijden van Europese informatiebronnen over de islamisering van Europa en de misdaden die zwermen van “asielzoekers”, “vluchtelingen”, “migranten” plegen. Later kwam ook onze grote vriend Mark Zuckerberg met zijn “opvoedingsactie” en sperde de weg naar Facebook van tienduizenden individuen en groepen. Echter de actie kwam niet voordat Facebook heeft tientallen miljoenen e-mailadressen en andere privé informatie wereldwijd aan derden VERSTREKT/VERKOCHT? Het blijkt dat Social Media zijn de grootste wereldwijd spionage netwerken die ooit bestonden. Ze doen het werk dat de CIA, NSA, of de Sovjet KGB en GRU nooit eerder konden doen. Ze zijn boosaardige spinnen die ons in de val lokken. Alle draden van de spinrag, leiden naar de Bilderbergers en de NWO. De EU met de Timmerfransjes en Junckers zijn de vazallen.

   Like

 11. fleckie zegt:

  De ‘afloop’ bekijkend betr. Het Dokkumerproces, ….bekijkt men ook hoe ‘het gezag over derg.zaken oordeelt,…….! Als moslems dan midden op straat zich ‘kenbaar’ maken, zonder beperkt te worden? door ‘ het gezag’ ? …mogen Nederlanders zonder aanziens des persoons( na aanvraag?) dan ook bidden op de knietjes midden op straat, voordat ze een ‘belemmering ‘ uitvoeren…….of is dit alleen voorbehouden aan leden van Allah- AKBAR- schreeuwenden voordat ze iemand ‘om zeep helpen’.?!…….*~*~*~*~*~*~*~

  Geliked door 1 persoon

 12. dolphin zegt:

  het zoveelste gevalletje :identiteitsreset ten gunste voor en van de globalisten , het spreekwoord : ’s lands wijs ’s lands eer dient (schijnbaar) zo snel mogelijk vervangen te worden door : alles eenheidsworst en dansen naar de pijpen van een dictator (he knows best en zo niet dan toch), onder het mom van : dan voelen jullie ook eens wat die arme niet-witten hebben meegemaakt.

  En nu klinkt weer het gezever omtrent dialoog en moet de nederlander gaan praten met lieden die niet eerder koest zijn wanneer zij bejubeld worden en zich goden kunnen wanen , nou dergelijke dialogen kennen we inmiddels beter als water bij de wijn doen tot noch water noch wijn nog te zuipen valt.

  zet het volk tegen elkaar op en bied een zgn oplossing die nog valser is dan het tegen elkaar op zetten nl het verafgoden van de werkelijke criminelen met stropdas !

  Like

 13. Patriot 2.0 zegt:

  Off topic, maar belangrijk:
  – Syp Wynia schrijft over West – Europese “zelfmoord” in Marrakesh.
  http://www.elsevier.nl

  Like

 14. Wolf zegt:

  Dat zgn O.M. moet nodig gezuiverd worden. Het stikt er van de linkse kwezels , nikkerbuigers en islamofiele pedofielen die hun linkse blok beton voor de kop altijd mee laten wegen. Zuiveren en ontslaan dat O.M.!

  Geliked door 2 people

 15. Blaffertje zegt:

  Geweldige kerel die Martin Bosma.
  Dat is een politicus met ballen die staat voor zijn mening.
  Chapeau.
  Ik heb gehoord dat hij naderhand met de Friezen zou zijn gaan borrelen en dat siert hem helemaal.

  Geliked door 2 people

  • Petra DeBoer zegt:

   @Blaffertje, dat klopt dat Martin Bosma met blokkeerders wat ging eten en drinken en dat andere gasten hun daar trakteerden op bier.

   Like

 16. ruud beijer zegt:

  En toch stemmen de Nederlanders niet op te PVV. Laatst vroeg ik het aan iemand waarom hij niet op de PVV wilde stemmen.Zijn antwoord was (Geert Wilders had 15 jaar geleden kopvodden gezegd)dat vond hij erg.We gaan het niet meer redden.Ons land is verloren!!Dag toekomst!

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat is niet meer dan een rot smoes om nergens op in te hoeven gaan.
   Zo ontwijk je iedere discussie door telkens 1 punt te blijven herhalen.
   Een typisch linkse manier.

   Like

 17. Cathja zegt:

  Ik ben het met de woorden van Martin Bosma eens: “HARTVERWARMEND” zoals de Friezen reageerden!!
  Een voorbeeld voor HEEL NEDERLAND!!
  Eenheid in plaats van verdeeldheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s