“De islamisering is de grote bedreiging van de westelijke civilisatie in de 21e eeuw”

Screenshot_67

Beatrix von Storch, een van de vicevoorzitters van de AfD.

(Door: Beatrix von Storch – Vertaling: E.J. Bron)

Ronald Reagan heeft gezegd dat de vrijheid altijd maar één generatie van vernietiging verwijderd is. Dat is ook voor ons vandaag van toepassing. De islamisering is de grote bedreiging van de westelijke civilisatie in de 21e eeuw. Daarom moeten de vrijheidslievende burgers in Europa bondgenootschappen opbouwen om de islamisering niet alleen te stoppen, maar haar terug te dringen. We hebben, om het in de woorden van de Amerikaanse president Dwight D. Eisenhower uit te drukken, die dat destijds heeft gezegd met het oog op het communisme, een “Roll-back”-politiek nodig.

PI News (2)

Dat nu de Joden partij kiezen voor de AfD is een belangrijke stap. We staan gezamenlijk zij aan zij tegen de islamisering van Europa. Daarom stelde de pers mij de vraag of moslims zich ook mogen organiseren binnen de AfD. Mijn antwoordt luidt dat als zij bereid zijn om samen met ons tegen de islamisering te strijden, zij dat mogen.

Enkele van de moedigste strijders tegen de islamisering hebben zelf een islamitische achtergrond. Ik noem alleen maar de namen Bassam Tibi, Imad Karim, Hamed Abdel-Samad, Necla Kelek, Seyran Ateş en Ayaan Hirsi Ali, om slechts enkelen te noemen. Een boek van Ayaan Hirsi Ali heet “Ketters” – pleidooi voor een hervorming van de islam, en Seyran Ateş heeft met hetzelfde doel een liberale moskee in Berlijn opgericht.

Zij zijn slechts een kleine groep en men kan hun onderneming als weinig realistisch of uitzichtloos beschouwen. Dat verandert niets aan de juistheid van deze inspanningen. Het grote persoonlijke risico dat zij lopen, heeft ons respect en onze erkenning verdiend. Hun kritiek op de islam en de islamisering bezit een geloofwaardigheid waar de mainstream media niets tegenover kunnen zetten.

Maar zij staan tegenover een enorme gewelddadige islamitische golf van haat en geweld. Ze worden uitgescholden en bedreigd door de aanhangers van de sharia en Erdoğan. Velen van hen hebben politiebeveiliging of werden ook al het slachtoffer van geweld. Ze worden ook door de oude partijen in de steek gelaten, omdat zij het door het establishment opgelegde taboe doorbreken om openlijk de gevaren van de islamisering aan te spreken.

Dat wordt duidelijk bij de “islamconferentie”. In begin werden er nog individuele personen uitgenodigd, zodoende kwamen er ook liberale moslims zoals Necla Kelek en Seyran Ateş aan het woord, die de islamisering bekritiseren. Maar toen is de Duitse regering door de knieën gegaan voor de islamitische verenigingen. Sindsdien zijn er alleen nog maar islamitische verenigingen uitgenodigd, die de motoren van de islamisering zijn. Kritische, liberale moslims moesten sindsdien buiten blijven.

In de AfD weten we wat het betekent om uitgesloten te worden door het establishment, omdat wij niet hun lijn volgen. Daarom doen we daar niet aan mee. De AfD kan, mag en zal hen nooit in de steek laten. Niet iedereen van hen ziet ons als bondgenoot of kan zich openlijk tot ons bekennen. Maar de oprichting van de “Joden in de AfD” zal het ook voor hen eenvoudiger maken om contact met de AfD te zoeken.

Datzelfde geldt ook voor vele, oorspronkelijk uit Turkije afkomstige, Duitsers, die al tientallen jaren in Duitsland wonen, zich met Duitsland identificeren, hard werken en belasting betalen in plaats van zich te verhuren aan door het publiek gefinancierde beroepsmigranten zoals Aydan Özuguz, Ferda Ataman of Saswan Chebli. Seculiere moslims in Duitsland, die hier al tientallen jaren wonen, krijgen enorm te maken met de gevolgen van Merkel´s asielcatastrofe en de islamisering.

Ik denk bijvoorbeeld aan de Turkse in Chemnitz, die tegen de verbouwereerde journaliste van het feministische tijdschrift “Emma” zei dat ze banger is voor de “buitenlanders” dan voor de “rechtsen”. Ze wordt door “Merkel´s gasten” uitgescholden, omdat ze geen hoofddoek draagt en met een Duitser is getrouwd, en ze maakt zich zorgen om de veiligheid van haar dochter. Zorgen, die we allemaal heel goed kunnen invoelen. Ook haar belangen worden het best door de AfD vertegenwoordigd.

Er zijn veel Duitsers wie ouders uit een ander land naar Duitsland gekomen zijn, net zoveel van Duitsland houden als wij en niet willen dat Merkel & Co. ons land en onze cultuur kapotmaken. Voor ons geldt dat wie zich bekent tot de grondwet en tot Duitsland als zijn vaderland, of, om het in de woorden van de islamcriticus Imad Karim te zeggen, tot Duitsland “als vaderland van zijn waarden”, en met ons de islamisering wil stoppen, wordt uitgenodigd om actief te worden in de AfD.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Beatrix von Storch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op “De islamisering is de grote bedreiging van de westelijke civilisatie in de 21e eeuw”

 1. Jean zegt:

  De islamisering is de grote bedreiging voor…….
  Dat moet zijn:
  De islamisering is de GROOTSTE bedreiging voor onze westerse cultuur en samenlevingsvorm en dat wil zeggen “Nu die zwijnerij verbieden en verdrijven in Europa”.

  Like

  • Maenhout zegt:

   De Islam is één van de bedreigingen. De leer van de valse profeet krijgt hier alleen voet aan de grond door de uitholling van onze eigen waarden; door postmodernisme en cultuurmarxisme.

   Like

   • Charles Martel zegt:

    Klopt, de andere bedreiging is (extreem-) links: links en islam zijn zoogbroeders aan de borsten van dezelfde krijgsgodin allaat.

    Like

 2. Sabeltant zegt:

  De AFD is samen met andere Europese realisten de enige redding tegen de EUSSR (DDR2) van Merkel en haar marxistische collaborateurs.
  Als de AFD geen stem krijgt loopt het slecht af met, Duitsland, Europa en ons.
  Net als de islam is het marxisme (wetenschappelijk socialisme) een totalitaire ideologie die enkel kan bestaan door onderdrukking en slavernij.
  Het is net als de islam een levensgevaarlijke sluipmoordenaar en dodelijk voor de individuele geest.
  De enige manier om het tegen te gaan is massaal en in het openbaar je mond open doen, laat geen gelegenheid onbenut om je ongenoegen te uiten. Laat anderen merken dat ze niet alleen staan in hun weerstand tegen deze mens onterende ideologieën.

  Geliked door 1 persoon

 3. Doe alles wat in je macht ligt om er tegen in te gaan, ook hier tegen ons eigen sloopkabinet.
  Het moet afgelopen zijn.
  VN doet voorstel om kritiek op immigratie te straffen. Telkens doen we een stap meer achteruit in plaats van vooruit.
  https://t.co/iAohiuJOHs

  Geliked door 1 persoon

 4. droevige mof zegt:

  De verkiezingen morgen in Beieren en twee weken later in Hessen zijn cruciaal voor de AfD. Als de AfD erin slaagt te voorkomen dat het kartel van de oude partijen blijft regeren, is de ommekeer gekomen. Hiervoor heeft ze geen absolute meerderheid nodig.
  Ongeveer een derde van de Duitsers is ziek van migratie, islamiseering en leugens over de gewelddaden. Dat zou voldoende zijn, zelfs als niet alle op de AfD stemmen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Cleo zegt:

  Mevr. Von Storch spreekt wijze woorden; nu de legitimatie van de Duitsers nog, zodat de AfD eindelijk met de hoognodige Grote Schoonmaak kan aanvangen!!!

  Like

 6. Elisah zegt:

  Daar gaan we weer…
  https://fenixx.org/2018/10/13/dag-van-de-open-moskee/

  Dag van de Open Moskee

  De moslimverenigingen organiseren sinds 20 jaar op de Dag van de Duitse Eenheid, 3 oktober, een islamitische tegenvoeter: De Dag van de Open Moskee.

  En de eisen komen eraan. Meerdere moslimverenigingen eisen de Dag der Duitse Eenheid in te ruilen voor een Dag der Duitse Verscheidenheid.

  Like

 7. Jan zegt:

  De linkse land- en volksverraders

  Söder: “Islam ist ein Bestandteil Bayerns”

  Wie erst jetzt bekanntgeworden ist, sagte er auf dem Kulturfest der staatstreuen türkischen Ditib-Gemeinde in Nürnberg kürzlich vor etwa 1000 Zuhörern im Festzelt: “Der Islam ist ein Bestandteil Bayerns.“ Damit geht Söder sehr deutlich über bisherige Äußerungen in der CSU zum Thema Islam hinaus. Die türkische Gemeinde hat das positiv aufgenommen. “Es gab großen Beifall“, sagte Fikret Bilir, der stellvertretende Vorsitzende von Ditib in Nürnberg. “Wir hoffen, dass er standhaft bleibt.“
  ….
  https://www.merkur.de/politik/soeder-islam-bestandteil-bayerns-2338369.html

  Like

 8. Jan zegt:

  Frau von Stoch over de gendergekken

  Like

 9. de sluwe vos zegt:

  Ik zou alleen afvallige moslims toegang verschaffen tot de partij en geen seculiere of zgn. gematigde moslims. De islam is zo fundamenteel verkeerd dat hij niet te hervormen is tot iets goeds. Van een berg stront kan men ook geen kasteel bouwen.

  Like

 10. Elisah zegt:

  Ondertussen in België,
  https://fenixx.org/2018/10/14/belgische-islam-partij-wil-een-islamitische-staat-oprichten-en-de-sharia-wetgeving-invoeren-midden-in-europa/

  Belgische ISLAM partij wil een islamitische staat oprichten en de sharia-wetgeving invoeren – midden in Europa

  Redouane Ahrouch, mede-oprichter van de partij ISLAM, gelooft dat tegen 2030 vooral moslims in Brussel zullen wonen. Hij wenst daarom een “100 procent zuivere islamitische staat”, zoals ten tijde van de profeet Mohammed.

  De Belgische vrouwenrechtenactivist Darya Safai is uiterst sceptisch over de islamitische partij: “Het begint met de scheiding van man en vrouw in de bus, maar waar leidt dat toe? Waar zal dit eindigen? Als activist vocht Safai tegen het islamisme in Iran. “Na mijn ontsnapping uit Iran had ik nooit gedacht dat ik er jaren later in Europa weer tegen zou moeten vechten”.

  Like

 11. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/10/14/franse-held-die-zich-opofferde-om-een-gijzelaar-van-een-islamist-te-redden-zal-geen-plaats-naar-hem-vernoemd-krijgen-omdat-het-moslims-kan-provoceren/

  Franse held die zich opofferde om een gijzelaar van een islamist te redden, zal geen plaats naar hem vernoemd krijgen – “omdat het moslims kan provoceren”

  Trouwens, Christenen worden constant geprovoceerd, maar ja, dat moet kunnen wamt die zijn nou eenmaal niet agressief?

  Like

 12. Elisah zegt:

  Ondertussen..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s