Oude partijen in paniek voor de AfD: 13 bureaus van de Binnenlandse Veiligheidsdienst moesten materiaal verzamelen

Screenshot_61

Met de haai van de Binnenlandse Veiligheidsdienst willen de oude partijen jacht maken op de AfD.

(Vertaling: E.J. Bron)

De angst van de regerenden voor de AfD neemt toe – nu moet de Binnenlandse Veiligheidsdienst helpen om de partij klein te krijgen. 13 deelstaatbureaus hebben volgens de federale dienst zogenaamd belastend materiaal ter beschikking gesteld. De tijd dringt: volgend jaar vinden zowel de Europese verkiezingen als de deelstaatverkiezingen in Brandenburg, Thüringen en Sachsen plaats. Uit alle macht dienen daar overwinningen van de AfD verhinderd te worden.

journalistenwatch

Een observatie door de Binnenlandse Veiligheidsdienst moet – aldus de berekening van de oude partijen – burgers ervan afhouden hun kruisje te plaatsen bij de oppositieleidster. Volgens de “Spiegel” hebben 13 van de 16 deelstaatbureaus materiaal aangeleverd. Drie daarentegen niet – waaronder het bureau van de Binnenlandse Veiligheidsdienst Sachsen. Al voor het eind van het jaar moet beslist worden of de AfD volledig, deels of niet onder observatie zou komen te staan. Dat zou blijken uit de Commissie Binnenlandse Zaken van het Duitse parlement, waarop de “Spiegel” zich beroept.

De AfD probeert zich te verdedigen: het landelijk partijbestuur heeft al in september een Task-Force in het leven geroepen, die zich met een “mogelijke observatie door deelstaatbureaus of de federale dienst van de Binnenlandse Veiligheidsdienst bezighoudt”. De groep moet strategieën voorbereiden, zowel juridisch als argumentatief.

Mocht de partij in het rapport van de Binnenlandse Veiligheidsdienst terechtkomen, dan zou dat gevolgen voor de leden kunnen hebben. Deze zouden nog gemakkelijker hun baan bij autoriteiten kunnen kwijtraken en ook zouden openbare ruimtes geweigerd kunnen worden aan de partij onder verwijzing naar de observatie.

Een manier om te ontkomen aan de klauwen van de Binnenlandse Veiligheidsdienst ziet de AfD erin om leden die zich rechts-radicaal uitlaten, uit te sluiten. Er is al besloten tot drie partijuitsluiting procedures. Ook eentje tegen Lars Steinke uit Niedersachsen. Nadat die de aanslagpleger op Hitler, Claus Schenk Graf von Stauffenberg, een verrader genoemd had, was hij al uit de “Junge Alternative” (JA) gezet. Nu moet hij ook uit de partij gezet worden.

Partijchef Jörg Meuthen zei: “We kijken altijd heel goed. Desondanks kunnen zich bij ongeveer 33.000 leden ook enkelen gemengd hebben wier extreme gedachtegoed bij de opname ondanks strenge controle niet ontdekt werd. Wij willen dat deze leden zo snel mogelijk vertrekken.”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Oude partijen in paniek voor de AfD: 13 bureaus van de Binnenlandse Veiligheidsdienst moesten materiaal verzamelen

 1. Trucker zegt:

  Is er onlangs niet “wissel” gebeurd bij deze dienst, zou het één misschien wel met het ander te (kunnen) maken hebben..

  Geliked door 2 people

 2. scherpschutter1943 zegt:

  stasiepraktijken van merkel. nu alleen nog de veroordeling en opsluiting van het afd.bestuur dan heeft men het voor elkaar denkt merkel. Echter de volkswoede wordt steeds groter, tot dat…
  Leve de PVV, ondanks de AIVD.

  Geliked door 3 people

 3. droevige mof zegt:

  Ik hoop dat er morgen in Beieren genoeg waarnemers aanwezig zijn bij het tellen van de stemmen, vooral bij het tellen van de stemmen via de post. Keer op keer leest en hoort men hier in de officiële media dat de Groenen een fantastisch resultaat kunnen verwachten en dat de AfD slechts 15% krijgt.
  Mensen worden al eerder voorbereid, dus niemand zou versteld staan.

  Geliked door 1 persoon

 4. Harry zegt:

  Nou , die “oude , gevestigde partijen” hoeven zich niet meer te beroepen op het begrip “democratie”.
  Want dat is totaal afwezig .
  De structuur van de maffia zit er dichter bij .
  Alles en iedereen waar je last van hebt elimineren !
  Ze bestrijden elkaar in het parlement , de politiekers , maar oh wee als er een nieuwkomer komt , dan gaan ze meteen allemaal collectief in de tegenaanval .
  En nog op een laffe manier ook !
  De smeerlappen .
  Kartelvorming is echt geen verzinsel .

  Like

 5. fleckie zegt:

  Het ligt er nu ook maar aan in hoeverre de ‘godsdienstige’ druk, vanuit de CLERUS ‘opgevoerd ‘wordt, ten nadele van de AFD. (De ‘ MASSAMANUPULATIE ‘, ( zoals eerder vermeld op 7.10.1018, over )!’BEDFORD-STROM’.)… (Trouwens: de naam BEDFORD is ook een Amerikaans automerk,

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Word de AFD tegengewerkt door het linkse krapuul ? Hier in Nederland is dat al jaren het geval bij de PVV. Er word door links om de vier jaar voor gezorgd dat de PVV niet groot kan worden, terwijl na de verkiezingen de PVV in de tweede kamer gebasht word. En intussen dendert de islamisatie verder en verder, tot er een punt aanbreekt dat ieder verzet voortaan zinloos zal blijken.
  En wat doet het volk ? Die is compleet machteloos c.q. achteloos door stembusfraude, Brussel c.q. Haagse landverraders, politie – justitie – rechtbanken en MSM media, en dit alles in het klein ook bij provinciale en plaatselijke overheden. Met zo’n overmacht aan dwarsliggers kun je het wel vergeten….

  Geliked door 1 persoon

 7. Guus Velraeds zegt:

  In Trouw een vandaag een huilverhaal over het meldpunt van de AFD voor links indoctrinerende leraren en opvoeders.

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Katie Hopkins en AFD-kandidaat voor Beieren, Wolfgang Dörner

  Like

 9. Eigen volk eerst zegt:

  De linksen worden bang… De Afd is niet meer te negeren.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s