VIDEO: Hoor het islamitisch concept van de Hidjra (migratie) staat Europa op het punt Eurabia te worden

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Balkanske priče”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Eurabië, Europa, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO: Hoor het islamitisch concept van de Hidjra (migratie) staat Europa op het punt Eurabia te worden

 1. Ruud zegt:

  Je moet er toch niet aan denken dat onze kleinkinderen met deze moorddadige idioten in èèn land zullen komen te wonen. Dan wordt Hongarije hun nieuwe vaderland.

  Geliked door 3 people

 2. bozeoudeman zegt:

  Maak me wakker als de oorlog begint, de rest is dankzij gestoord geldgeil zogenaamd links zinloos. Wie had dit pakweg 10 jaar geleden gedacht. Europa opnieuw in oorlog met dank aan de VS, Bonnie en Clyde Clinton, Mohammed Obama en meer van dit soort idioten. Er is geen weg uit meer, wapens moeten het gaan beslechten. Stupide nietwaar. Maar dat is dit namaak links, te stom om te na te denken. Kijk naar de lulletjes en de tutjes en je weet het. Niemand weet het beter dan zij! Luisteren naar anderen hoeft dus niet. Hoor de lul Timmermans ‘doe wat wij willen of anders OORLOG!’ Oké lul oorlog zal het worden! Waar kan ik een wapen kopen?

  Geliked door 6 people

 3. sjuad zegt:

  En dan?

  Zij zijn tot niets anders geschoold dan oorlog, zij zullen elkaar geweld aan gaan doen, wat een geloof,,,

  Like

 4. boorzalf zegt:

  In Tsjechië.

  Like

 5. fleckie zegt:

  BIj. ‘DE’ islam behorend ? dan kan men altijd de geciteerde verzen ‘gebruiken’ uit hun ‘voorzegboek’ KORAN, M.a.w ALLE verantwoordelijkheid ligt besloten in DIT fascistische boek, ( een of andere leus is altijd toe te passen op diverse handelingen, vooral van stelen,
  parasiteren op ‘anderen’ tot en met vermoorden van niet islam- belijders, ( en…naar de moskee gaan, waar men onderricht krijgt hoe dit uit te voeren,! er dus fianancieel op vooruit te gaan, zonder dat men zich moet inspannen om ‘geestelijke’ verdere ontwikkeling, is dan echt niet nodig!.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  Degenen die ons nu nog willen wijsmaken dat de islam vrede is en dus in onze maatschappij ingepast kan worden, zijn of knettergek of ze haten wat wij hier in eeuwen hebben opgebouwd en willen Europa bewust vernietigen.

  Hoe dan ook zijn ze levensgevaarlijk voor onze vrije westerse samenleving.

  Geliked door 2 people

 7. Judge zegt:

  Het verzamelen van persoonsgegevens van landverraders die dit hebben veroorzaakt zal nodig zijn voor toekomstige verantwoording en afrekening. Laten wij allen daar in onze omgeving eens mee beginnen!

  Like

 8. boorzalf zegt:

  Hadden ze lang geleden al in de gaten dat multi culti gedoe een gevaar is voor een samenleving.
  De Griekse wijsgeer Aristoteles zei reeds dat elke multi-etnische, multiculturele, heterogene gemeenschap uiteindelijk gedoemd is om te eindigen in burgeroorlog, anarchie en despotisme.

  Like

 9. Corné zegt:

  In de video wordt een filmpje genoemd waarin een moslima tijdens de herdenking de joods vlag weghaalt en er een palestijnse voor terug legt. Weet iemand de link?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s