VIDEO: Dr. Nicolaus Fest over de heerschappij van de leugen (+ Nederlandse vertaling!)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Goedendag! Wat is er deze week gebeurd? Juist: Uitgerekend de oprichting van  “Joden in de AfD” was voor Duitse media als het ware een antisemitische daad. Natuurlijk! Het zijn overigens dezelfde media, die luidkeels “Refugees welcome” riepen – en zodoende “Antisemieten welcome”. Want dat moslims uit Arabische landen bijna door de bank genomen allemaal antisemieten zijn, was voor iedereen duidelijk die de omstandigheden daar kent; de antisemitische indoctrinatie door media, koran-scholen, militaire dienst. Wie voor deze mensen de grens opende, wist wie het land binnenkwamen!

Niet toevallig zijn de meeste media, die Merkel´s grensopening prezen, pro-islamitisch en pro-Palestijns – en heel vaak zelfs antisemitisch. Of is iedereen de antisemitische karikatuur enkele weken geleden in de “Süddeutsche Zeitung” vergeten, de groteske, eenzijdige Palestijnen-vriendelijke berichten in de “Tagesschau” en “Heute”, de rechtvaardiging van het islamitisch antisemitisme op “Zeit-Online”? En wanneer je, zoals ik, in de zomer van 2014 in de “Bild am Sonntag, tegen precies dát antisemitisme waarschuwde, kostte je dat je baan – onder het applaus van al diegenen die nu de AfD beschuldigen van antisemitisme. Je kunt het niet zo gek bedenken.

Grenzeloos is niet alleen de domheid, maar ook de huichelarij! De belastering van de AfD maakt deel uit van het geheel. En het geheel betekent: leugens, waar je ook maar kijkt: “Klopjachten in Chemnitz”? Die waren er niet, leugens! Nazi-gezang op de treurmars van de AfD een week later? Leugens! Gemanipuleerd, ingelast geluid, inmiddels toegegeven door de “Tagesthemen”. De € 263 miljard aan Griekenland worden terugbetaald, zoals men ons altijd verzekerde? Leugens, het geld is weg. Er komen alleen maar geschoolde arbeidskrachten of moeders met kinderen? Leugens. De migranten kosten geen geld, ze zullen de pensioenkassen vullen? Leugens. Migranten zijn niet crimineler dan Duitsers? Een statistisch bewezen leugen. De vluchtelingen zullen naar huis teruggaan als de oorlog in hun land afgelopen is? Leugens. Nu toegegeven door Wolfgang Schäuble. Franco A. en de rechts-extremistische ondermijning van het Duitse leger? Alle onderzoeken werden stopgezet, er is niets ontdekt, helemaal niets. Alleen maar de leugen van minister van Defensie, Ursula von der Leyen. En de bewering van Seehofer dat de grenzen weer bewaakt zouden worden? Natuurlijk: leugens.

En dan de grootste leugen van allemaal: er is geen sprake van islamisering. Steeds opnieuw beweerd, tegen alle waarnemingen in: gescheiden zwemlessen voor jongens en meisjes, sharia-politie, “scheidsmannen”, clansamenlevingen – allemaal geen islamisering; gedwongen huwelijken, versluiering, “eermoorden”, besnijden van meisjes – geen islamisering; geen varkensvlees meer op veel scholen, mannen met drie vrouwen – geen islamisering; Erdoğan groet in Berlijn met de groet van de Moslimbroederschap en opent de moskee in Keulen in het Turks, onderwijl bewust Duitse politici uitsluitend – ook dat, u vermoedt het al, geen islamisering.

Waar je ook kijkt, wat de regering ook beweert: allemaal leugens! De heerschappij van Merkel is de heerschappij van de leugen! Deze leugens zijn gif voor de democratie. Want ze verwoesten het vertrouwen in de politiek. Elke discussie, of deze nu gaat over pensioenen, binnenlandse veiligheid, woningbouw of immigratie, is zinloos wanneer sowieso alles wat de regering zegt leugens zijn. Deze vergiftiging van onze democratie moeten we stoppen! Dat is belangrijker dan welk partijprogramma dan ook! Als u in Beieren of Hessen woont, hebt u morgen en over twee weken de kans! Bescherm onze democratie, maakt een eind aan de leugenheerschappij van Merkel – en die van haar vazallen, die elke leugen ondersteunden! Bescherm ons land, stem de leugen weg. Stem op de AfD!

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), antisemitisme, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Dr. Nicolaus Fest over de heerschappij van de leugen (+ Nederlandse vertaling!)

 1. scherpschutter1943 zegt:

  weg met merkel dus

  Like

 2. Elisah zegt:

  Een wonder dat deze video nog op YouTube kan staan.

  Stel dat hitler een religie was begonnen ……

  Geliked door 1 persoon

 3. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  ’t begint gelukkig steeds meer door te dringen
  hoe deze EU-club haar dictators-lied wil zingen
  gelukkig komt er steeds meer woede uit de kast
  en houden échte Leiders aan Volksrecht en Vrijheid vast
  wij hopen nog de grote kentering mee te maken
  en ziet men zélfs nog kans de Jodenhaat te staken…

  Jasterke
  .

  Like

 4. Wachteres zegt:

  https://doorbraak.be/sharia-wolf-in-schapenvacht/

  Een wolf in schapenvacht
  Pleiten voor meer sharia bovenop onze rechtsstaat is pleiten voor minder democratie

  Onze mooie sharia

  Zo lezen we nu tweets van een als ‘gematigd’ bekend staand moslim, Othman El Hammouchi, geloofd en bewierookt als intelligent en erudiet persoon, maar die niettemin berichten de wereld instuurt als ‘we zullen uw seculiere dictatuur, desnoods via rechtbanken, vervangen door onze mooie sharia’.

  Of die een persoonlijke twitteroorlog uitvecht met Darya Safai, omdat zij als vrouw en ervaringsdeskundige ‘zijn’ sharia afwijst.

  Telkens opnieuw toont Othman de ambitie van islam om onze samenleving onder dwang aan te passen aan zijn regressief vrouwbeeld en misogyne islamitische wetten. Zo groeit het besef bij de modale burger.

  We zullen er hem uiteindelijk nog dankbaar voor zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Nou , ik werd gisteren nog uitgelachen , zowaar door een vriend , met mijn “zwartgalligheid” wat betreft de islam .
   “Niks aan de hand joh , in mijn dorp woont er maar één” !
   Wacht maar even af , straks zijn het er duizend en dan wordt het vast anders .
   Waarschijnlijk zal het dan wel zijn : “ja maar toen JIJ daarover begon was er nog niks aan de hand “.
   Of “juist door dat stigmatiseren wordt het alleen maar erger ” .
   En toch echt iemand die het hele land doorreist !

   Als je er zelf ook niet aan onderdoor zou gaan , zou je ze een overdosis aan geitenneukers toewensen .
   Vroeger zei men : wie niet horen wil moet maar voelen .

   Geliked door 1 persoon

 5. Thomasson zegt:

  Het ziet er naar uit dat de huidige overheden en lokale overheden in West Europa doen er letterlijk alles aan, de politieke en maatschappelijke stabiliteit te ondermijnen. Zeker in Duitsland bereikt de ziekelijke houding van de politieke top een hoogtepunt. Men is daar heilige overtuigd, dat domme en primitieve leugens de boel bij elkaar zouden houden. Duitsland is een ideaal land voor pathologische leiders. Zij is ook bij uitstek geschikt ervoor te zorgen dat de volgende oorlogen op Europees grondgebied zouden plaatsvinden. Keizer Wilhelm II stond bekend als een ‘wat onstabiele man’. Hij heeft ervoor gezorgd dat de wereld kreeg zijn eerste Wereldoorlog met vele miljoenen van slachtoffers. Dan kwam de pathologische Adolf Hitler die voor een nog groter bloedbad zorgde. Hij heeft het voor elkaar gekregen dat de wereld nog steeds lijdt aan de oorlogtrauma’s van toen. Angela Merkel en haar bende van Psychopaten (leuke naam voor een rockband: “Angela Merkel en de Psychopaten”) gaan ervoor zorgen dat Europa in de 21ste eeuw zal weer een oorlog krijgen. De minachting die zij en haar vrienden aan eigen bevolking koesteren, maakt het zo goed als onmogelijk de maatschappelijke rust in Duitsland op lange duur te bewaren. De oorlog anno nu zal een burgeroorlog worden. Zo zal de toekomstige oorlog op Europese grondgebied eruit zien. Neem maar vast een proefje https://www.youtube.com/watch?v=H7KxMq1fcY4

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s