AfD-Beieren

Felicitaties naar Beieren! AfD met 11% in het deelstaatparlement!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland). Bookmark de permalink .

32 reacties op AfD-Beieren

 1. Sabeltant zegt:

  Gefeliciteerd, nu kan het AFD binnen de deelstaat hun zienswijze aan de man brengen.
  Dat betekend dat op belangrijke vergaderingen de stem van het AFD gehoord wordt met een ander dan het afbraakgeluid van de linkse partijen.
  Hopelijk zijn ze bij de volgende verkiezingen de winnaar.

  Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Wordt tijd want in Bayern zitten gekken en zombies als Katharina Schulze, een totale krankzinnige die nooit antwoord geeft op een vraag. Qua intelligentie zit zij op nog lager niveau dan Anton Hofreiter

   Blabalabalblablabla………….

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Je begrijpt nu steeds meer waardoor Duitsland het idee van de “concentratiekampen” van Engeland overnam.

    Like

 2. Peter zegt:

  Der Anfang……………

  Like

 3. Petra DeBoer zegt:

  Mooi en gefeliciteerd AfD.

  Like

 4. Cleo zegt:

  Gefeliciteerd! Het is hoog tijd voor een regering die WEL haar gezonde verstand gebruikt in het belang van de originele bewoners van Duitsland!

  Like

 5. Guus Velraeds zegt:

  Van 0 naar 11 dat is niet niks. Jammer van de 19% voor de klimaat gekkies.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Een welverdiende felicitatie is hier op zijn plaats.
  Fantastisch!

  Like

 7. Rony Stokart I-58038 Toskana zegt:

  Had toch wat meer verwacht van mijn lieve Bayern. Niettemin: proficiat AFD !!

  Like

 8. jack black zegt:

  De groenen kinderneukpartij ligt bei ca.17 % ?
  Het Autoland nummer een (BMW) kiest groen voor de AfD ?
  De groenen is een partij die voor een benzinprijs pleit die bij 5 € ligt ?
  Wie heeft die beieren in hun harses gescheten ?

  Like

  • Sabeltant zegt:

   Vergis je niet in de jarenlange linkse (marxistische) propaganda die deze jongelui omgeturnd hebben in de meest rode jeugd uit de geschiedenis.
   Ze zwijmelen weg bij woorden als gelijkheid, globalisme en diversiteit ze zijn niet meer in staat zich te wapenen tegen zaken die direct hun leven aanvallen omdat ze geen kwaad meer zien.
   Ze zijn écht overtuigd dat de wereld aan zijn eind komt door de opwarming en dat de enige remedie tegen oorlogen en ongelijkheid een globalistische wereld is.
   Hier werkt enkel nog een frontale aanval die direct de anti westerse sentimenten bloot legt.
   Een mooi voorbeeld is Trump tegen de democraten die zichzelf democraat noemen maar in feite een totalitaire samenleving op marxistische leest willen.
   Met de AFD en de vele andere realistische, populistische en anti marxistische partijen zijn we op de goede weg in Europa om het linkse kwaad een halt toe te roepen.

   Geliked door 1 persoon

 9. delamontagne zegt:

  AfD-jongeren worden gedagvaard omdat zij de namen van slachtoffers die door “migranten” werden vermoord, op het trottoir voor het hoofdkantoor van de CSU, gelieërd aan de Partij van Merkel, hebben geschreven.

  Leden van de jongeren afdeling van de AfD Beieren kregen huiszoekingen, omdat zij worden verdacht van “materiële schade te hebben toegebracht” voor het Hoofdkantoor van de CSU, afdeling Beieren.
  Met nagebootst bloed werden de namen van de talloze vermoorde Duitsers op het trottoit geschrven en kaarsen neergezet.

  Geliked door 1 persoon

 10. Ruud zegt:

  De omslag krijgt eindelijk handen en voeten.

  Like

 11. scherpschutter1943 zegt:

  Hopelijk wordt de AFD in het parlement niet zou koud gezet als de PVV in nederland. Ook in duitsland zal het linkse gespuis er alles aan doen om de AFD af te maken. De knokploegen lopen zich al warm.

  Geliked door 2 people

  • Sabeltant zegt:

   Ik denk dat het lachen van leugenaar Rutte wel zal vergaan als de PVV en FvD zoveel stemmen krijgen dat er redelijkerwijs geen regering zonder deze twee kan komen.

   Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Zowel het zogenaamde “democratisch samenlevingssysteem” als haar tegenpool, waarbij een dictator alle beslissingen neemt, zijn gedoemd om aan zichzelf ten gronde te gaan.
   Met uitzondering, en ik zeg dit met nadruk, van het Zwitserse samenlevingssysteem, waarbij de burger de mogelijkheid heeft via bindende volks-referenda te bepalen wat en hoe de door haar gekozen politici de wil van het volk zullen uitvoeren.
   In Nederland bestaat al decennia lang geen democratie meer.
   In 1970 werd er door de toenmalige nog “neutrale pers” voor het eerst al opgemerkt dat er sprake zou zijn van “een afstand tussen het volk en de de politiek…”

   Hoe kun je het taalkundig zo bedenken dat het volk blijft denken dat je als neutrale pers-waarnemer aan haar kant staat?!
   Die politiek, die toen nog vaag zichtbaar was, is nu totaal verdwenen.
   Dat kan ook niet anders als je als Nederlandse politicus elke vorm van Nederlandse soevereiniteit verkwanseld aan ’n stel frauderende criminelen in Brussel!
   Onze Minister President blijkt ’n grijnzende sociopaat te zijn die geen enkele verantwoording neemt ten opzichte van het Nederlandse volk, uit handen waarvan hij de bestuursverantwoordelijkheid heeft ontvangen en “inmiddels bewezen!”, zich alléén maar druk maakt om zijn eventuele baan bij de Brusselse EU-schurkenbende!!!

   In Duitsland gaat het niet anders.
   De enige oplossing brengt de finale uitbarsting van geweld die zal ontstaan door de steeds voortdurende en steeds maar toenemende toestroom van vluchtelingentuig, waardoor Duitsland en de rest van Europa totaal onleefbaar zullen worden.
   Daarna pas zullen de diverse politieke partijen, die tot dan alléén maar hun eigen belang dienden… wel toenadering tot elkaar moeten zoeken en de zo verfoeilijkte en voor extreme criminelen uitgemaakte Europese rechtse partijen de machtigste partners zullen blijken te zijn.

   Niet eerder.

   Geliked door 1 persoon

 12. Statler & Waldorf zegt:

  Te laat, te weinig en dus Zweden achterna ………

  Geliked door 2 people

 13. kampersrene zegt:

  Mijn dag kan niet meer stuk…..Dit las ik deze morgen in de online krant….”Burgemeesters winnen, behalve als het socialisten zijn”…De mensen beginnen na te denken in Belgie.. nu nog Nederland

  Like

 14. Jan zegt:

  Toch begrijp ik het gedrag van de Bayern niet om zo massaal voor de landverraders van de Groenen te stemmen aangezien de visie van christenen lijnrecht tegenover die van communisten, want dat zijn de Groenen, staat? Zombiïsme? Te geïndoctrineerd door het Merkelisme en dat zij de mening zijn toegedaan dat AfD staat voor nazisme? (wat weer aantoont dat zij hun eigen geschiedenis hebben vervalst)

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Jan.
   Je weet, in Beieren zijn ze helemaal Beiers.
   Er is maar één Beieren en dat is Beieren.
   Vandaar dat ze indertijd allemaal in München voor Hitler kozen die in München het nieuwe Duitsland uit vond.
   Nou kan ik me die sfeer wel voorstellen met die laag gedecolleteerde bier-diensters en zo…
   In ieder geval, AfD zal wel waar zijn en allemaal leuk en aardig voor de rest van Duitsland, maar hun eigen nieuwe partij is toch maar die Beierse partij, die uit het niets opgedoken “Freie Wählen”…
   Het subtiele maar toch tegelijk weer oh zo voor de hand liggende is dat ze schijt hebben aan wat zij wählen… maar als zij wählen moet het hun eigen Beierse partij moet zijn.
   Maakt niks uit.
   Geeft helemaal niks.
   Te zijner tijd kiezen ze voor AfD en hun VW.
   Zijnde hetzelfde.
   Maar nu is het wel lastig voor allebei, maar zo hoort het daar.

   Like

 15. Klaas zegt:

  Like

 16. sjuad zegt:

  Wanneer de Grote Uittocht zal beginnen zal geen jaren op zich laten wachten.
  De Tocht der edelen,, op sandalen.

  Like

 17. Jean zegt:

  Proficiat voor AfD, nu koerswijzigingen invoeren te beginnen met STOP aan importbarbaren uit Afrika en islamitische landen want wij willen/eisen veiligheid voor ONZE bevolking met accent op vrouwen en kinderen.

  Like

 18. bigljohn zegt:

  De AFD van 0 naar 10% lijkt veel in een keer. Niet vergeten mag worden dat de partij van de Groenen zich verdubbelde van 9 % naar 19 %, en dat uitgerekend in Beieren ! Ook moet men er rekening mee houden dat een fenomeen wat wij hier al langer kennen (Het bashen van de PVV) ook het AFD ten deel kan vallen, zodat in de opmaat naar de volgende verkiezingen links in staat zal zijn om Duitsland nog verder in de problemen te brengen. Precies zoals in Nederland zal men net zolang door gaan met formeren tot dat er een onmogelijke formatie ontstaat. Maar wel eentje waar het AFD onmogelijk gemaakt kan worden, in Beieren of elders in Duitsland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s