De waanzin nadert zijn voltooiing: Top-woningen voor “vluchtelingen” in Hamburg

Screenshot_73

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Aan de Hörgensweg in Hamburg-Eidelstedt betrekken op dit moment zogenaamde “vluchtelingen” splinternieuwe woningen. Met balkon en hightech vensters tegen lawaai, waar menig inwoner van Hamburg ook heel blij mee zou zijn. De huur en exploitatiekosten worden ook, net zoals in tienduizenden andere gevallen, door de Hamburger belastingbetaler betaald.

journalistenwatch

Screenshot_74

Oorspronkelijk was men van plan om in de 7 enorme woonblokken alleen maar “vluchtelingen” onder te brengen. Toen kon een zogenaamd burgerinitiatief een toezegging van de Senaat afdwingen dat twee blokken door “vluchtelingen” zouden worden betrokken en dat in de andere blokken sociale woningen zouden ontstaan. Wij vermoeden daar een etikettenzwendel en bedrog van de kiezers achter, want het district geeft bereidwillig Paragraaf-5-documenten af, zodat zij het recht hebben een sociale woning te betrekken.

Screenshot_75

Buurtbewoners vrezen dat er nu in het sowieso al zwaar belaste stadsdeel Eidelstedt nog een getto zal ontstaan.

De bouw krijgt bovendien een enorme geluidswand, omdat hij aan de A23 ligt. Duizenden Hamburgers wonen al decennia lang aan autosnelwegen en kunnen alleen maar dromen van zo´n geluidswand.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Barbarisme, discriminatie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, Overheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op De waanzin nadert zijn voltooiing: Top-woningen voor “vluchtelingen” in Hamburg

 1. Cathja zegt:

  En dan mag je als autochtone Duitser geen wrok voelen jegens de ‘vluchtelingen’? Het toewijzen van deze mooie woningen, inclusief de prima voorzieningen daar omheen, is dus niet voor de Duitse belastingbetaler, maar voor de vreemde profiteur weggelegd. Ik kan niet anders zeggen dan dat de Duitse overheid hun ogen uit hun koppen moet schamen om deze walgelijke vorm van discriminatie.
  Als Duitsers vreemdelingen discrimineren dan wordt dit (zwaar) bestraft, maar de autochtone Duitsers discrimineren is toegestaan, want het volk moet uiteindelijk worden uitgeroeid.
  Schaam je diep, Duitse overheid!!

  Maar wat zegt de Duitse grondwet over discriminatie? En welke gevolgen heeft het voor degenen die zich er aan schuldig maken?

  Geliked door 3 people

  • Henk der Niederlander zegt:

   Het klopt inderdaad Cathja dat er een wrok bestaat richting deze gelukzoekers maar naar mijn mening is dit deels onterecht.
   Eerder zou de wrok richting de ambtenarij moeten gaan die dit hele circus faciliteert.
   Overigens waaruit maar weer eens blijkt dat we niet bestuurd worden door een regering, maar uiteindelijk door ambtenaren die blijven zitten nadat een regering weggestemd is.

   Geliked door 2 people

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  weer ’n gloednieuw voorbeeld van de Machtsmisbruikerij
  dat Hamburg hier haar eigen mensen aandoet
  waarvan ’t verstand niet weet wat ’t daarmee aan moet
  dus de zoveelste Volks-schoffering weer op rij… !
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 3 people

 3. koddebeier zegt:

  De Duitsers zijn bijna net zo krankzinnig als de Zweden !!

  Geliked door 6 people

 4. kampersrene zegt:

  Top woningen voor Top vluchtelingen…waaronder duikboot ingenieurs …atoomgeleerden…dokters in de geneeskunde met diverse specialiteiten….niks daarvan , niks Top vluchtelingen maar wel geitenmelkers… ezel en kamelenbestuurders…kinderverwekkers…moordenaars en verkrachters

  Geliked door 7 people

 5. Hovawart zegt:

  Hamburg is een bolwerk van de Duitse Linker Looney Brigade, waar men betogingen organiseert als ware het evenementen, met Dj’s en foodtrucks, alles voor een feestje, terwijl de misdaad en criminaliteit de pan uit vliegt.

  Geliked door 3 people

  • Nemesis zegt:

   Simpel gezegd, Hamburg doet dit helemaal zichzelf aan. Niet alleen het gewone volk, maar ook de stinkend rijke burgerij is bloedrood en gifgroen. Heb geen spatje medelijden met ze.

   Geliked door 3 people

 6. Wachteres zegt:

  Alles voor de ‘zieluge’ ‘vluchtelingen’. [N]iets voor de eigen burgers. Ben benieuwd hoe de nieuwe wijk er na een jaar uitziet.

  Het eigen volk kan desnoods in afvalbakken zijn eten gaan zoeken. Vooral ouderen, die hun hele leven al hebben gewerkt.

  Een reactie op de Duitse site: Dit kun je eigenlijk voor je eigen gezondheid beter niet lezen.

  Geliked door 3 people

 7. Pietersen zegt:

  Wat een ellende, alles voor de ‘vluchteling’. Er is weer een broeinest voor de islam geschapen en van integreren komt niets terecht, maar ja, het doel heiligt de middelen : politieke correctheid (is gewoon domheid, lafheid en gemakzucht) om de eigen ondergang te bewerkstelligen.

  Dat mensen al niet vandaag de straat opgaan om dit niet langer te pikken is onbegrijpelijk. De islam wordt in de watten gelegd om straks de autochtone bevolking te verdrijven.

  Geliked door 3 people

 8. Trucker zegt:

  Als je denkt erger kan het niet worden moet je vaststellen dat de waanzin geen grenzen kent.

  Geliked door 2 people

 9. Sabeltant zegt:

  KNETTERGEK zijn ze daar.
  De grootste fout die je als westerling kunt maken is denken dat die migranten hetzelfde zijn als Europeanen.
  Ze pakken het lachend aan en zullen het binnen drie jaar tot een illegale drugs prostitutie terreur hel omtoveren.
  Wijs mij één enkel gebouw aan waar migranten zitten dat er niet haveloos, smerig en als een getto uit ziet.
  Je kunt er als staat MILJARDEN inpompen maar het blijven mensen met een barbaarse cultuur die ONVERENIGBAAR is met de westerse cultuur.
  Je kunt beter elke migrant 25.000 euro geven en ze Europa uit flikkeren dat is nog altijd goedkoper dan levenslang opdraaien voor alle ongemakken die ze veroorzaken.
  En vergeet niet dat elke migrant goed is voor soms wel tien familieleden die op basis van gezinshereniging en onze slappe linkse rechters probleemloos na kunnen reizen.
  Migratie is de doodsteek voor elk land.
  Goed opgeleide migranten die gaan werken (op basis van werkvergunning) is prima, maar de opvreters die nu met miljoenen Europa binnen stromen zijn kansloos en zullen Europa uiteindelijk ten gronde richten.

  Geliked door 3 people

 10. “Er bestaat geen goedmoediger, maar ook geen lichtgeloviger volk dan het Duitse. Ik hoefde nooit verdeeldheid onder hen te zaaien. Ik hoefde alleen maar mijn netten te spannen en ze liepen er als schuw wild in. Onderling hebben ze elkaar gewurgd, en ze dachten hun plicht te doen. Er is geen dwazer volk op aarde. Geen leugen kan grof genoeg bedacht worden: de Duitsers geloven hem. Om een leuze, die men hen gaf, vervolgden ze hun eigen landgenoten met grotere verbittering dan hun werkelijke vijanden.”

  https://ejbron.wordpress.com/2018/10/08/citaat-napoleon-bonaparte/

  Geliked door 3 people

 11. Hovawart zegt:

  Het plan om sociale huurwoningen op het nieuwe bouwterrein aan de Hafencity zal hiermee wel komen te vervallen, want socialisten schijten niet op hun eigen drempel, vooral de vermogende niet, net als in Nederland waar de Linksche Elite bestaat uit gesjeesde studenten met een groot familiekapitaal, die zich voordoen als links-radicale activisten, omdat ze niet kunnen/willen leven en werken als hun ouders.

  Geliked door 2 people

 12. delamontagne zegt:

  Nadat ik dit “filmpje” begin dit jaar had gezien, geloof ik alles wat die Duitse politici voor de z.g.n vluchtelingen bedenken.
  * *
  ACHMED woont met z’n 2 vrouwen en 6 kinderen in een [te ? ? ?] klein huis[je?]……
  Alleenstaande woning maar omdat hij nog 2 vrouwen erbij wil, WIL HIJ EEN GROTER HUIS….
  Zal ie beslist wel krijgen ook.
  Gaat liever niet werken, blijft liever bij de kinderen.
  “Danke Mevr.Merkel voor al dat geld dat U elke maand op de rekening stort……………

  http://www.spiegel.tv/videos/1279861-ein-mann-zwei-ehefrauen-sechs-kinder

  Geliked door 3 people

 13. bigljohn zegt:

  Nu is het wachten dat men in Duitsland luxe villawijken gaat bouwen voor die gelukszoekers. Ze kunnen alvast inspiratie opdoen bij de familie Flodder, Ieder gezin krijgt een vertrouwensman toegewezen (zoals Sjakie de ouwe rukker) die hun belangen verdedigt bij de gemeenteraad. En natuurlijk vette uitkeringen en kinderbijslag voor de hond. Samen met de Zweden zijn de Duitsers het meest simpele volk wat er op twee poten rondkruipt. Afrikanen c.q. islamieten hebben nog meer hersens, want zij maken daar de dienst uit en de Duitsers kruipen voor hun !

  Geliked door 3 people

 14. sonja zegt:

  in Nederland is het niks anders ook hier worden we als bevolking gediscrineerd

  Geliked door 3 people

 15. sonja zegt:

  gediscrimineerd

  Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   @ sonja zegt:14 oktober 2018 om 15:00

   “…worden we als bevolking gediscrineerd…”

   ‘Een goede verstaander heeft maar een half woord nodig’ luid het gezegde zodus hadden we perfect begrepen wat je bedoelde 😉

   Geliked door 3 people

 16. Eigen volk eerst zegt:

  Ach dat duurt maar even… dan zijn de woningen verbouwt tot ruïnes. Het lukt Merkel en co maar niet er te zijn voor haar eigen volk. Heeft Soros haar dit ingefluisterd? Of Erdotiran?

  Geliked door 3 people

 17. mahoog zegt:

  Voor mij ongelooflijk dat dit allemaal verwezenlijkt wordt in grote delen van Europa.Hoop dat ze het hier in Brasil goed in de gaten houden en de troep buiten houden….en ook de socialisten in toom houden,maar dat laatste gaat wel lukken denk ik.

  Geliked door 4 people

 18. Tistochwat zegt:

  hightech vensters tegen lawaai

  Waarom?
  Die mohammedaanse negers doen niets anders dan brullen en andere herrie produceren.
  Sinds wanneer moeten die primitieve indringers beschermd worden tegen lawaai?

  De bouw krijgt bovendien een enorme geluidswand, omdat hij aan de A23 ligt. Duizenden Hamburgers wonen al decennia lang aan autosnelwegen en kunnen alleen maar dromen van zo´n geluidswand.

  Het kán gewoon niet op; er zijn geen grenzen aan het verwennen van de asielparasiet.
  Kennelijk is de rek er bij de Duitsers nog lang niet uit.

  Geliked door 3 people

 19. Die woningen zullen na oplevering binnen twee jaar uitgeleefd zijn, gezien de gewoontes en gebruiken. Daarna weer renoveren voor miljoenen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s