Geheime diensten op de hoogte: Migrantenkamp nu in handen van ISIS

Screenshot_87

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

In het vluchtelingenkamp Moria op het Griekse eiland Lesbos zou in een deel van het kamp de “Islamitische Staat” (ISIS) al regeren. De geheime diensten hebben de radicale islamieten in het vizier.

Blick

Migrantenstroom neemt niet af

Het gevaar dat ze verder Europa zouden inkomen, zou reëel zijn, staat er in een bericht van de Deutsche Welle.

De video werd deels stiekem opgenomen. Je kunt zien dat Moria compleet overvol en als een streng bewaakte gevangenis afgesloten is. Het kamp is bedoeld voor circa 3000 mensen, in werkelijkheid leven er 8000 migranten. Weliswaar worden er doorlopend migranten naar het vasteland gebracht, maar de toestroom neemt niet af.

ISIS-wetten met geweld doorgedrukt

Volgens het bericht moet de Griekse politie steeds opnieuw ingrijpen in Moria. Desondanks stopt het geweld niet. De kampbewoner Ahmed vertelt dat zich veel leden van ISIS in het kamp zouden bevinden. Hij zou enkelen van hen uit Syrië kennen.

Ze verkopen drugs, ze potten geld op en handelen in alles, bijvoorbeeld in mobiele telefoons. Ze stelen en roven. In groepen van 20 man slaan ze met ijzeren stangen in op bewoners, om het even of het vrouwen of kinderen zijn. Daarbij roepen ze ISIS-leuzen zoals “Allahu Akbar!” of “ISIS zal overleven en zich uitbreiden”.  Vooral Level 3 van het kamp zou volledig onder ISIS-controle staan.

Niet-moslims worden verkracht

Men zou het vooral voorzien hebben op de daar ondergebrachte kinderen. Ze worden onder druk gezet. Typische vragen: “Waarom vasten jullie niet, waarom luisteren jullie tijdens de ramadan naar muziek, waarom draagt die vrouw geen hidjab?” Ze zouden dreigen: “Als je geen moslim bent, mag ik je verkrachten.” “zo hebben ze dat ook in Syrië gedaan”, bericht Jaffah.

50% meer aankomsten van migranten dan vorig jaar

De Griekse minister van Migratie, Dimitris Vitsas, zei onlangs dat er in vergelijking met vorig jaar 50% meer migranten op het eiland zouden zijn aangekomen – vooral via Evros, de gemeenschappelijke grens met Turkije en Bulgarije. Alleen al dit jaar, tot september, waren het er 12.000. Daarvoor zouden Turkije en de sluiting van de Balkan-route verantwoordelijk zijn.

Activisten dwingen bewegingsvrijheid voor migranten af

Een ander probleem zou zijn dat veel asielzoekers na hun aanvraag onderduiken, omdat ze een negatieve uitslag vrezen. Dat is nu mogelijk, want volgens de “Telegraph” dwongen activisten in april 2018 bewegingsvrijheid voor nieuw op de eilanden aangekomen personen af.

Die kunnen nu zelfs verder naar het vasteland. De daarvoor al op de eilanden geïnterneerde personen vormen eerst een uitzondering op de beslissing. Er zijn ook – behalve op Lesbos en Samos, die wegens chaotische toestanden gesloten wordt – migrantenkampen op Leros, Chios en Kos. De bewoners van de eilanden zijn het inmiddels zat. Ze willen dat alle migranten vertrekken.

Bron:
www.wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Griekenland, Illegalen, Immigratie, ISIS, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, provoceren, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op Geheime diensten op de hoogte: Migrantenkamp nu in handen van ISIS

 1. Eigen volk eerst zegt:

  Goed gedaan EU! Nu zijn ze officieel in Europa. Dat was toch steeds bedoeling? Hartelijk gefeliciteerd….. sarcastisch bedoeld voor diegenen die het niet begrijpen.

  Geliked door 4 people

 2. koosv8 zegt:

  En de geheime diensten hebben ze in het vizier,
  Nou waar wachten ze dan nog op, afknallen die klootzakken, en de vluchtelingen stroom zal meteen opdrogen. Twee vliegen in één klap!!!

  Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   Zo zou het moeten zijn,

   maar onze geheime diensten doen niet anders dan schaduwen en vergeten uit de schaduw te te treden als het nodig is.
   Ze blijven wel alles in de gaten houden, wees gerust.
   Vooral jou en mij.
   Je weet het nog niet, maar wij zijn de grootste bedreiging.

   Die terrorist niet hoor, want die mocht van zijn vader niet met een klappertjespistool spelen, daar heeft hij een trauma van overgehouden en mag daarom nu met een echt pistool spelen en op echt e mensen schieten, want dat is pas echt leuk.
   Alleen dan kan die zielepoot zijn trauma verwerken, want inwendig is het een hele lieve jongen (dit laatste bedoel ik uiteraard ironisch)

   Geliked door 2 people

 3. Republikein zegt:

  Als ze het maar in de gaten houden.🔫

  Geliked door 2 people

 4. scherpschutter1943 zegt:

  Ook griekenland is verloren aan ISIS. Men durft zich niet geweld te verzetten tegen de indringers,
  Zolang de grieken niet bereid zijn het vuur te openen op de intruders, zijn niet alleen de grieken verloren maar kan ook de griekse staat de tent wel sluiten.ISIS hou niet tegen die moet je gewoon helemaal compleet uitroeien. Niet christelijk maar het werkt wel. Totale oorlog tegen de islam.

  Geliked door 2 people

 5. M.A.L. Sion zegt:

  ALLAHU AKBAR.
  Dat hoef je niet uit het hoofd te leren. Al zo vaak gehoord.
  Grote kans dat we het in de nabije toekomst veel vaker te horen krijgen.
  Mogelijk bij minder prettige, zelfs dramatische gebeurtenissen.
  Stel je eens voor dat je het te horen krijgt bij het onthoofden van een familielid of een goede kennis. Overdreven? Te dramatisch? Vraag dat eens aan de nabestaanden van de vele slachtoffers van ‘migrantengeweld’ in Duitsland. Dat is dichterbij dan je denkt.
  Wilt u dat liever niet meemaken? Blijf dan niet op uw handen zitten maar kom in actie.
  In actie tegen de aanwezigheid van islamtuig in ons VADERLAND.
  Sterkte.
  malsion@orange.fr

  Geliked door 2 people

  • Judge zegt:

   Vaderland, verrader land
   Hulpeloos klein verneder land
   Verziekt en besmet aan elke kant
   Monddood gemaakt door linkse hand
   Vernietigd door een moslim brand
   zijn we bang voor oog om oog en tand.
   Staan wij soms aan de verkeerde kant?
   Was het land van mijn vader niet mijn vaderland?

   Like

 6. Guus Velraeds zegt:

  Als dat waar is wat let je hen ter plekke te liquideren. Zorg dat je infiltranten in het kamp hebt die de IS ploerten kunnen identificeren. Vallen daarbij misschien ook onschuldige slachtoffer? Denk het wel. Maar die onschuldige slachtoffers gaan sowieso vallen in de straten van Europa. Bij de strijd met IS moeten de mensenrechten en het normale oorlogsrecht opgeschort worden. Dit is een asymmetrische oorlog die ga je niet winnen met mensenrechten en ander soort humanitaire mist in je hoofd.

  Geliked door 5 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Beste Guus, nu maakt u weer onderscheid. Zoek niet naar de ISIS, die zitten daar overal. Behandel ze allemaal hetzelfde dan weet je zeker dat je niemand over het hoofd ziet.

   Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    Je hebt wel gelijk ISIS en moslim, alles gelijk. Maat jullie hebben wel leuke ideetjes van gewoon liquideren als je ze vindt of ziet, omdat ze meestal met een hele horde bij elkaar staan te rotzooien. Geen probleem daar met het juiste apparaat een paar salvo’s op los te laten, wel zorgen dat je genoeg ammunitie hebt om door te kunnen gaan. Want dan zullen die dappere dodo’s, je weet wel, die dat tuig zogenaamd in de gaten houdt, van achter de bomen komen gekropen om jou een paar door je lichaam te jagen want de meesten van die zijn niet bepaald erg trefzeker). Je zult dus door moeten gaan, ook al neem je er paar van die dodo’s bij mee totdat je zelf het loodje legt. Ontsnappen is er dan niet meer bij denk ik.
    Wie van jullie met de goede ideeen is daar dan werkelijk toe bereid, als ik zo maar eens vragen mag? En die vraag betreft zowel man als vrouw.

    Like

 7. Blaffertje zegt:

  Mooi toch?
  Hoe moeilijk kan het zijn?
  Deur dicht, roestig slot er op en bom er op, probleem opgelost.
  Tada!!!
  Dan mogen er van mij 80.000 in gepropt worden.
  En ik vind dat heel menslievend als je het op mijn methode oplost, dat is maar een korte lijdensweg.

  Geliked door 1 persoon

 8. Pietersen zegt:

  Als ‘allah akbar’ een ISIS leuze is dan zijn alle moslims ter wereld net zo gevaarlijk als IS. Komen we weer op hetzelfde uit : er is geen gematigde islam (als het er op aankomt), het is een pot nat.

  Geliked door 1 persoon

 9. Wakkere joost zegt:

  Blaffertje zegt:
  Mooi toch?
  Hoe moeilijk kan het zijn?
  Deur dicht, roestig slot er op en bom er op, probleem opgelost.
  Tada!!!
  Dan mogen er van mij 80.000 in gepropt worden.
  En ik vind dat heel menslievend als je het op mijn methode oplost, dat is maar een korte lijdensweg.]
  Ho ho effen rustig met de bommen! Ik wil eerst kijken of ze geschikt zijn om
  tot kroketten of frikandellen te kunnen verwerken.
  Om te exporteren naar hun eigen land van afkomst.En op de verpakking staat halal
  Schaap en rund en geit.En als smaakmaker Arsenicum kwik lood uranium barium
  Aluminium strichninen virrisen en poep.
  Zo verdient het ook nog wat terug.

  Geliked door 3 people

  • Blaffertje zegt:

   Lol.

   Like

  • Blaffertje zegt:

   Je kan natuurlijk na mijn bom, het ook van de muren en grond schrapen, scheelt weer werk met het vermalen.
   Beetje zand en steen zijn die woestijnratten wel gewend te eten.

   Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Let op Joost , de MIVD leest hier ook mee hoor !
   Mijn telefoon wordt ook al getapt , aan de bijgeluiden te horen .
   En het enige wat ik doe is mopperen op het internet !

   Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    Lekker laten meeluisteren, over zulke dingen praat je toch niet aan de telefoon.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 15 oktober 2018 om 12:14

    En het enige wat ik doe is mopperen op het internet !

    Ik beschouw dat als de waarheid benoemen.
    Maar ja, dat is tegenwoordig het grootste misdrijf dat er bestaat.
    En kritiek leveren op de islam, natuurlijk.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Dat k.omt, omdat je altijd zo lelijk tegen mij doet.

    ik heb een klacht ingediend.

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Samen met Tistochwat.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Als je inderdaad wordt afgeluisterd is dat misschien nog wel het gevolg omdat er iemand ze smoel niet kon houden over je achternaam en je woonplaats.
    Dat maakt het allemaal een stuk makkelijker om iemand te vinden als je iemand zoekt of iets wil weten van/ over iemand.

    De enige die hier alert op kan zijn is Bert i.v.m. modereren dat zo iets niet nog een keer gebeurt.

    Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Het wordt hier steeds gekker !

    Like

   • Harry zegt:

    Oh er ging iets niet goed , mijn computer zat even vast , ik vingeren op het toetsenbord ,
    heb ik ineens een regel gepost .
    Beetje weinig voor een langdradig figuur .
    Ik wilde dus zeggen dat er hier kennelijk rare dingen gebeuren .
    Wachteres die mensen zit te verlinken bij de inlichtingendiensten .
    Ons boegbeeld van het verzet .
    ( Ik stel me haar voor als die ( houten) nimfen die op de zeilschepen onder de boegspriet werden geplaatst , van die half blote , voluptueuze dames .
    Maar dat is maar een idee , hoor ).
    Een bron van inspiratie om verder op te borduren .
    Mijn trouwe digitale vriendin Tistochwat waar ik echt een long-distance klik mee heb , wordt ook in het complot betrokken .
    Je kunt kennelijk niemand meer vertrouwen .
    Óf Wachteres probeert een wig te drijven tussen mij en mijn Groningse aanwinst .
    In dat geval speel je ook een bedenkelijke rol , Wachteres !

    Ik ga Arme Henk wel eens interviewen over dit probleem .

    En Nemesis , ik heb nog wel eens rode – oortjes gesprekken op de telefoon , met enkele dames .
    Uiteraard wil je niet dat er dan een zwerm ambtenaren daarvan mee zitten te genieten .
    Stel je voor , vijf man met een erectie achter een bureau of zo en een paar druppende dames op de achtergrond ……………..
    Je mag toch wel een béétje privacy in je leven ?

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 15 oktober 2018 om 16:56

    Mijn trouwe digitale vriendin Tistochwat waar ik echt een long-distance klik mee heb , wordt ook in het complot betrokken .
    (…)
    Óf Wachteres probeert een wig te drijven tussen mij en mijn Groningse aanwinst .

    Nou je het zegt; ik weet van niks, Harry, maar ik denk dat Wachteres gewoon een grapje maakt, hoor.

    En Nemesis , ik heb nog wel eens rode – oortjes gesprekken op de telefoon , met enkele dames .

    O ja! Die laatste keer met mij aan de telefoon!
    Ik vertel natuurlijk niet alle details, maar na afloop had ik het wel behoorlijk warm.
    Hoe kán het ook anders met zo’n goddelijke Maserati-bezitter. 😛

    Like

 10. Patriot 2.0 zegt:

  P.S. Ook Nederland heeft in Marrakesh getekend. Zie Syp Wynia in Elsevier.
  Totdat het te laat is…

  Like

 11. Patriot 2.0 zegt:

  P.S. De Telegraaf:
  – feesten en blowen in gevangenissen.
  Toe maar!

  Like

 12. kampersrene zegt:

  beseft die ISIS held niet… hoe gevaarlijk het is om met een automatisch wapen rond te lopen Het kan mensen kwetsen of erger .Ik zou liever op zijn rug een grote suikerstok zien …dar kan hij af en toe aan zabberen , het zou hem zelfs nog symphatiek maken ook

  Geliked door 1 persoon

 13. Barbara Marquart Scholtz zegt:

  Ik neem aan dat Griekenland een leger heeft. Wat weerhoudt de overheid ervan dat in te zetten?

  Geliked door 1 persoon

  • Eigen volk eerst zegt:

   De afspraak van de EU is om migranten te sparen en binnen te halen. Dat de eigen bevolking om komt is voor hun een positieve bijdrage… Wij zijn NIETS voor de EU. Wij zijn de melkkoeien en moeten onze monden houden en gewoon doen wat zij ons zeggen.

   Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Betreffende Lesbos zou dat al terecht zijn. Wat ze ervan weerhoudt is mij een raadsel. En als je ze zou vragen, krijg je toch geen of als, een nietszeggend antwoord.

   Geliked door 2 people

 14. Als ze deze individuen al in het vizier hebben is het een kwestie van afdrukken.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s