In de Sahel broeit de volgende migratiegolf naar Europa

Screenshot_86

(Vertaling: E.J. Bron)

Hier in het land volledig onopgemerkt, broeit er in de Sahel een catastrofe die de migratiegolf van 2015 nog in de schaduw zou kunnen stellen. De mix van terreur, geopolitieke spanningen en economische uitbuiting effent daar de weg voor.

RT

Terwijl de Franse president Emmanuel Macron als eerste president toegaf dat de voormalige koloniale macht in Algerije “systematische marteling” had uitgevoerd, voert zijn land sinds 2013 een “oorlog tegen de terreur” in de Sahel-zone. Begonnen met een operatie in Mali, waar op grond van de ineenstorting van Libië na de NAVO-aanval in 2011 eerst de separatistenbeweging van de Toeareg en daarna radicale islamieten van Al-Qaida de macht van de centrale regering bedreigden, breidde de oorlog zich naar vijf andere landen uit. Samen met Mali, Tsjaad, Niger, Burkina Faso en Mauritanië heeft Frankrijk de groep “G5 Sahel” (G5S) in het leven geroepen.

Het doel van dit G5S-initiatief was om de last van de Franse interventie over verschillende schouders te verdelen, die in dezelfde mate door terreur en economische verstrengelingen met Parijs werden getroffen. Onder Franse leiding werd de “Operatie Barkhane” geïnitieerd, die de eerste “Operation Serval” in Mali had afgelost. Meer dan vijf jaar zijn er nu sinds het begin – velen zouden ook van Franse terugkeer spreken – van de interventie verstreken, zonder dat de situatie gestabiliseerd of zelfs verbeterd zou zijn.

Door sommigen beoordeeld als succes, omdat de Jihadisten niet of niet meer in staat zijn om serieus te twijfelen aan de soevereiniteit van de landen, zag Frankrijk zich er op 4 oktober toe gedwongen om in het oosten van Burkina Faso een luchtaanval tegen zwaarbewapende “extremisten” uit te voeren. Daarvoor kwamen minstens acht soldaten van het West-Afrikaanse land bij aanslagen om het leven. In Niger, dus in hetzelfde land waarin de door Frankrijk aangevoerde “Operatie Barkhane” actief is, voeren ook de VS hun schaduwoorlog met speciale commando´s. toen verleden jaar vier Amerikaanse soldaten in een hinderlaag gelokt en gedood werden, werd het incident al “Trump´s Benghazi” genoemd. Tegelijkertijd wil Wahington in Niger voor honderden miljoenen dollars een basis voor dronen opbouwen. In Mali is de situatie ondanks de aankomst van Canadese troepen en de aanwezigheid van het Duitse leger verslechterd, zoals de secretaris-generaal van de VN, António Guterres verbouwereerd moest vaststellen.

Het militaire aspect is daarbij slechts een deel van het probleem in de Sahel-zone en in Afrika in het algemeen. De uitbuiting van grondstoffen door de internationale gemeenschap, een voor deze landen absoluut desastreuze financiële en economische politiek van het Westen en natuurlijk de legendarische corruptie doen de rest om het fundament om te overleven te verwoesten. Van een beetje een normaal leven volgens onze voorstelling kan überhaupt geen enkele sprake zijn. Vroeger of later zullen deze mensen niet langer meer in de gebieden kunnen leven, waarin hun voorouders zich ooit gevestigd hebben. Deze bedreiging heeft ook de Amerikaan David Beasly, directeur van het wereldvoedselprogramma van de VN, heel duidelijk in een interview met de Britse krant “Guardian” aangesproken:

“Mijn commentaar voor de Europeanen is dat wanneer jullie denken dat jullie op grond van destabilisering en conflicten, die tot migratie leiden, een probleem hadden dat voortkomt uit een natie met 20 miljoen mensen zoals Syrië, wacht dan maar eens af tot de grotere Sahel-zone met 500 miljoen verder gedestabiliseerd is. (…) Jullie zullen voor eenzelfde model geplaatst staan als enkele jaren geleden, behalve dat jullie meer ISIS en extremistische groeperingen zullen hebben die de migratie infiltreren.”

Als je van eenzelfde quotum zoals in Syrië uitgaat, waar volgens de VN ongeveer een vierde deel van de bevolking voor de oorlog naar de buurlanden, maar ook naar Egypte en Europa, is gevlucht, dan staat ons een catastrofe van epische omvang te wachten. Want dan zullen er niet “slechts” vijf miljoen mensen het oorlogsgebied verlaten, maar meer dan 120 miljoen mensen! En ze zullen nauwelijks in het arme Afrika willen blijven, maar de vesting Europa in een ware tsunami bestormen.

Bron:
https://deutsch.rt.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Afrika, Demografie, Derde Wereld, Europa, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

54 reacties op In de Sahel broeit de volgende migratiegolf naar Europa

 1. bozeoudeman zegt:

  Alle mensen zijn welkom, alle mensen hebben het recht op immigratie, whoepie, vijf miljard mensen in Europa! Tien miljoen in Amsterdaminstan, 100 miljoen in Nederlandistan, gestapeld op elkaar. Iedereen valt iedereen aan om een stukje van de cake te bemachtigen.
  Be-lach-u-luk opa! Opa is een nazi, opa is een racist, opa is een vieze witte koloniaal.Bah, opa, opa moet worden opgeknoopt! Lang leve anarchie! Lang leve totale vernietiging! lang leve de leeghoofden van GrijsNiks!

  Geliked door 10 people

  • Thom zegt:

   Ik stel voor bozeoudeman dat wij het welkomscomite gaan vo\ormen: Ik zing het welkomstliedje en U houdt het spandoek omhoog net zoals vroeger de lamme en de blinde een gouden team vormden.

   Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Als we willen overleven is de enige oplossing het afzetten van de oude machthebbers, het opsluiten van linkse idioten en andere landverraders maar ook een ‘ijzeren gordijn’ om Europa.
   Dus Fort Europa !

   Geliked door 5 people

   • Jean zegt:

    Daar smeek ik al jaren om, het is al 15 over 12, nu die EU troep opruimen want daar hokken de lafaards en volksverraders van onze identiteit en onafhankelijkheid.

    Geliked door 1 persoon

  • Sabeltant zegt:

   Ik vind dat we zo langzamerhand wel genoeg roetveeg-migranten in ons land hebben.
   Zo’n beetje elke stad in ons land ziet er uit als een derdewereldstad met groepen roetveeg-migranten die hangend op straathoeken en voor winkels hun dagen vullen.
   Genoeg is genoeg.

   Geliked door 7 people

 2. Jean zegt:

  Die verwerpelijke verradersbende in dat EU gedrocht heeft ons al jaren schade toegebracht door de import van levensgevaarlijke vreemdelingen/islamieten en die ordinaire zakkenvullers blijven “zonder geweten” levensgevaarlijke vreemdelingen importeren tot Europa totaal kapot is en de Europeanen tot slaven gebracht zijn.
  Nu grenzen sluiten en ervoor zorgen dat geen enkele Afrikaan nog Europa binnen geraakt, ze hebben meer ruimte in Afrika en wij hebben dan geen overlast en veiligheid en besparen ons miljarden euro’s.
  Leve Europa en dood voor die EU misdaadorganisatie.

  Geliked door 4 people

 3. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Is er nog een optimist in de zaal? Éénmaal, andermaal…

  Geliked door 1 persoon

 4. paddekopje zegt:

  Theorie en praktijk.
  Een klas kreeg bij wiskunde de vraag voorgelegd hoe lang het duurde als een dertig koeien van de ene wei naar de andere gingen en er een koe per minuut door het hek liep……
  De klas antwoorde bijna allemaal dertig minuten.
  Enkel de boerenzoon niet die een ander antwoord had, namelijk tien minuten.
  De leerkracht riep hem naar voren en vroeg hem of hij wel kon rekenen en waarom hij niet net als de rest van de klas dertig minuten had geantwoord.
  Het antwoord dat hij gaf was het enige juiste op deze specifieke vraag. Koeien gaan namelijk in kudde vorm van het ene weiland naar het andere, tien minuten is het maximale qua tijd, meestal sneller. Zo zijn koeien.

  Je kunt niet rekenen qua beweging met levende wezens, je kunt immigratie niet contorleren en beheersen als je het hek openzet. En als honger de drijfveer is hou je geen levend wezen tegen.

  Al die geleerde lieden met hun voorspellingen en modellen, de praktijk is dat als de kudde op gang komt ze niet meer stopt. Afrika wacht niet maar komt als alles gratis is, tegelijk en niet in gereguleerde stromen. Hier in Europa zijn oogsten door de droogte slecht, een gevolg is dat voedsel duur word en import groot. Op deze wereld krijgt de rijkste het voedsel, en Europa betaald het beste.
  Dat houd in dat in de rest van de wereld de prijzen voor voedsel stijgen en er dus schaarste ontstaat, en erger word waar al schaarste was. Honger word de aanjager van de volgende massamigratie.
  De grap is dat met alle kosten die hier worden gemaakt half Afrika permanent van water had kunne worden voorzien, dat men door waterbouw projecten enorm veel werkgelegenheid had kunnen hebben, en dat migratie geen noodzaak zou zijn. Nu word op de ene plaats oorlgo gecreeerd, op de andere plaats honger, alles om de massa mensen in beweging te brengen en alles te destabiliseren.
  Wat het nut ervan is ontgaat mij, zoals het mij ontgaat waarom vergrijzing moet worden opgelost met immigratie, want vergrijzing is een piek die enkel decennia later verdwijnt en dan niet meer terugkomt. Immigratie gooit de gehele balans in Europa omver, en bied geen zekerhedi voorde toekomst, enkel de garantie op chaos. Het is de vergrijzing nu waardoor de welvaart vroeger kwam, feitelijk word de spaarder beroofd van zijn of haar spaargeld.

  De grap is dat dit spel louter verliezers zal hebben, en slechts een tijdelijke euforie oor wie niets heeft, en voor hen die alles hebben. Uiteindelijk zal er niets zijn van waarde of niets om mee te ruilen, zullen aandelen en eigendomsakten totaal verdwijen. Europa kan zichzelf nu al niet voeden, en de gasten brengen niets mee, enkel de teleurstelling en de boosheid omdat alles gratis al op is.

  Wir schaffen das of hoe een feest gaat eindigen in een tragedie.

  Geliked door 4 people

  • Thom zegt:

   @ Paddekopje. U stelt het volgende:
   Een klas kreeg bij wiskunde de vraag voorgelegd hoe lang het duurde als een dertig koeien van de ene wei naar de andere gingen en er een koe per minuut door het hek liep……
   De klas antwoordde bijna allemaal dertig minuten.
   Enkel de boerenzoon niet die een ander antwoord had, namelijk tien minuten.

   Het is echt dertig minuten zoals de vraag gesteld wordt. Immers als de doorgang of hek nauw is en het duurt 1 minuut voor de koe erdoor is, dan kan de tweede koe pas beginnen door de passage te lopen na 1 minuut. U gaat er ten onrechte vanuit dat er twee of meer koeien tegelijk door de doorgang of hek tegelijk kunnen. Dit wordt niet vermeld in de vraagstelling.

   Like

  • Lot zegt:

   Hoe denken zij de sahara woestijn te kunnen doorkruisen?
   Ik heb gehoord dat dat een heel moeilijke tocht is en dan met de auto.

   Like

   • Nemesis zegt:

    Als je denkt aan de rally Parijs >>Dakar zou ik zeggen ja. Maar deze mensen leven daar en weten precies hoe ze dat voor elkaar kunnen krijgen en meestal niet eens met de auto. Die zijn gewend aan het klimaat, van gloeiend hete dagen en ijskoude nachten, De plekken waar ze water kunnen krijgen (de oases) zijn al honderden jaren van geslacht op geslacht door gegeven. Woestijnvolkeren krijgen dat zelfs te voet voor elkaar. Heel veel moeilijker zullen het die lui uit zwart Afrika hebben. Maar die hebben andere mogelijkheden, die gaan naar de kusten en pakken daar bootjes.

    Like

  • Thomasson zegt:

   @paddekopje. Je reactie geeft een zeer realistisch en nauwkeurig beeld van de (nabije)toekomst. Dat is precies wat voor west- en noord Europa te wachten staat. De voormalige Oostblok landen gaan hen grenzen barricaderen en de IJzeren Gordijn krijgt weer nieuwe functie. Niemand van de tsunami-zwermen negers en moslims zal het in zijn hoofd halen grenzen te passeren waar automatische mitrailleurs op ze schieten en dronen jacht op ze maken met bedoeling ze ter plekke te doden. De NWO monsters spelen oorlogspelletjes met mensenleven om zich te amuseren en natuurlijk ook te verdienen in het casino van de dood. Hun loopjongens- en meisjes, de Gutmenschen in de EUSSR, zijn altijd in hen buurt en zorgen ervoor dat de opdrachten en bevelen worden stipt gevolgd. Ze zijn net als meeuwen in de buurt van een haringtent; daar valt altijd wat te schnabbelen. Zodra de gigantische zwermen uit Afrika en moslimlanden Europa zouden overspoelen IS HET DE EINDSPEL VOOR (WEST EN NOORD) EUROPA. Niemand neemt in rekening de verschrikkelijke tropische ziekten die deze zwermen zouden met zich meebrengen. Ten tweede ze zouden de plaatselijke bevolking in iedere Europees land afslachten. Dat zijn ze in Afrika gewend. Denk maar aan de rebellenlegers in Rwanda, Kongo, Sierra Leone, Liberia enz. Zodra zij klaar zijn met de autochtone bevolking, gaan ze elkaar afslachten. Dat zijn ze ook gewend; iedere stam slacht de andere. De NWO jongens en EU-viespeuken, die op tijd zijn gevlucht, zouden zeggen: Oh! Wat is dat erg! Maar gelukkig is dat niet onze zaak .. Wij zijn ver weg!. .

   Geliked door 1 persoon

 5. Aegolius cs zegt:

  Wij, …… :
  Artsen Zonder Grenzen, de VN met vluchtelingen protocollen,de EU met miljarden aan steun en projecten, de NGO’s en bovenal de landelijke politiek, redden Afrika….
  Nu nog de wereld.
  NASA is druk bezig een uitzichtpunt op Mars naar de aarde te bewerkstelligen van wat menselijk emplooi.
  Geen goddelijke straf van de zeven plagen (soms 10 genoemd) maar de straf van het menselijk voortplantingsvermogen.

  Geliked door 1 persoon

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Wat een heerlijk vooruitzicht thans niet meer eenzaam als autochtone Nederlanders hier onze sleurdagen te hoeven slijten. We krijgen visite. Vele miljoenen van licht tot heel donker getinte mede-aardbewoners uit het Zuiden schuiven straks aan om met ons thee te drinken met een stukje taart. Ze zullen, volkomen terecht (?), daarna zeggen dat ze ook willen blijven overnachten. Ja, toch? Je stuurt je gasten toch niet zomaar de stikdonkere nacht in om te overnachten op een bankje in het park?
  Het wordt morgenochtend wel dringen in de badkamer. En in plaats van beveiligen van onze buitendeur gaan we gezellig lekker op onze handen zitten. Tenslotte doen se dat al heel lang. We zijn niet anders gewend.
  Malsion@orange.fr

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Beste Sion, als deze nachtmerrie werkelijkheid wordt (En dat wordt ie) dan voorzie ik een toekomst voor Europa zoals de mensen die in de oorlog het bombardement van Dresden hebben overleeft. Echter met dit verschil, dat die overlevenden van toen, werden bevrijd en weer als mensen werden behandeld, met medische verzorging, voedsel, menswaardigheid e.d..Onze toekomst zal er een zijn van voortdurende oorlogvoering en vechten om het naakte bestaan. U zal in lompen gehuld met een scherp mes gewapend de hordes zwarten te lijf moeten gaan om tijdelijk te overleven. U heeft niet meer te eten, geen drinken, alles is u ontstolen. U heeft alleen nog uw vege lijf maar ook dat kunt u niet redden. Uw moordenaars komen met honderden tegelijk. Zij doden u, rukken u in stukken. drinken uw bloed en uw vlees wordt van uw botten gescheurd en rauw gegeten. Eten of gegeten worden. Het is bijna zover. Wat ik jammer vind dat u uw gruwelijke boodschap meent te moeten brengen in een humoristische verpakking. Geeft wel aan dat
   mijn wereldbeeld ietsjes afwijkt van de uwe, want ik kan er niet om lachen, maar voor degenen die het aangaat: “Laat ze naar de Sa(hel) lopen.

   Geliked door 1 persoon

 7. delamontagne zegt:

  Toch heeft ook President Macron bij zijn bezoek aan diverse Sahel-landen afgelopen najaar 2017 ( nov ), geprobeerd in toespraken om b.v. afgestudeerden van de Universiteit ervan te weerhouden naar Europa te komen, maar inplaats daarvan hun eigen land mee te helpen OPBOUWEN.
  Met een typisch, nogal grof grapje over de slechte staat van de Airco en electriciteit in de gebouwen van de Universiteit ( hij kan zichzelf daar toch niet mee bezig houden ! ! ),verwees hij dat de President van Burkino Faso daar op dat dat zijn taak zou zijn
  op 1.00 wees naar hem.
  De Afrikaanse president werd boos en gaat ervan door en Macron wijst hem na en roept:”Kijk daar gaat ie, hij gaat ZELF DE BOEL REPAREREN”.

  Like

 8. Patriot 2.0 zegt:

  De weg effenen we helemaal zelf, en niemand anders.

  Like

 9. Patriot 2.0 zegt:

  Hebben die Afrikanen dan helemaal zelf nergens verantwoordelijkheid voor?

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Patriot 2.0. Je vraagt of de Afrikanen zelf geen verantwoordelijkheid hebben? Het antwoord is NEE! Ze hebben het niet en ze kunnen het ook niet hebben. Hen IQ en hen ontwikkeling zijn niet toereikend: Wat kan men verwachten van mensen met de volgende IQ niveau: De Nederlanders staan op 100, zo ook de Duitsers en de Scandinaviërs.
   Marokko 84, Kaap Verdië 76, Kongo 76, Senegal 76, Mali 74, Soedan 71, Rwanda 70, Niger 69, Burkina Faso 68, Somalie 68, Kameroen 64, Equatoriaal Guinea 59
   Hier is een IQ niveau de gemeten is bij apen: https://www.startpagina.nl/v/dieren/vraag/215292/gemiddelde-iq-aap/
   Het gemiddelde is 72, heb ik horen zeggen. Geen bron dus. Wél nog een bron van een aap met een IQ van 75 :
   https://www.demorgen.be/wetenschap/7-weetjes-over-slimme-apen-b448de6d/?referer=https://www.google.nl/

   Met andere woorden: wat er ook voor Afrika wordt gedaan en wat voor astronomische bedragen er worden geïnvesteerd: het is allemaal voor niks!,
   Niemand zegt dat Europa en Amerika hebben het recht zich met zaken van andere landen te bemoeien. Afrika moet de gelegenheid krijgen met de riemen die zij heeft verder te roeien. Ze moet leren haar problemen zelf zien op te lossen.

   Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Er is geen alternatief dan dat ze terug geworpen worden op zichzelf, ook als ze het (nog) niet kunnen. Het kan toch niet zijn dat Europa hun levenslot op zich neemt. Wat u zegt: miljarden ontwikkelingshulp en zendingswerk hebben niet geholpen.
    Toch doet het Westen alsof het verantwoordelijk is, dat is vreemd.
    Hoogmoed (gebaseerd op verkeer begrepen Christendom) ? Ik denk het.

    Like

 10. Johan zegt:

  In dit artikel wordt gesproken over een bevolking in een bepaald deel van Afrika (de Sahel).
  Bij elkaar leven daar nu ongeveer 280 miljoen negers. In 2050 is dat aantal meer dan verdubbeld.
  Maar in 2050, dus over pakweg 30 jaar, zijn er in geheel Afrika 2500 miljoen negers.
  Dus het probleem is dan nog eens vijf maal zo groot als nu gesuggereerd.

  Reken er verder maar niet op, dat ze daar in Afrika serieus aan geboortebeperking doen.
  Of aan CO2 reductie of andere van dat soort bizarre maatregelen, die verondersteld worden, de opwarming van de aarde tegen te gaan en de klimaatverandering te stoppen.
  Daar zijn ze in Afrika echt niet in geïnteresseerd.
  Bovendien, als twee en een half miljard negers, die ook nog eens voor het grootste gedeelte moslim zijn, de kolder in de kop krijgen en naar Europa willen migreren, dan is het hier ´over en uit´. Ze zullen heus niet allemaal komen en ook niet allemaal tegelijk, maar als slechts een klein percentage komt, is dat al voldoende om hier in Europa onze opgebouwde welvaartsmaatschappij ernstig te ontwrichten.

  Geliked door 3 people

  • Thom zegt:

   De oplossing is om het insectengif af te schaffen. Ik weet nog dat we vroeger moesten sparen voor de kindjes in Afrika die honger hadden omdat de sprinkhanen met hun sprinkhanenplagen alles wat eetbaar was op de velden opvraten. Nou hebben ze de sprinkhanen uitgeroeid en komen er negers voor in de plaats.

   Geliked door 1 persoon

  • Judge zegt:

   In NL haten we de moslims, in ZA haten we de zwarten en hun stammen onderling haten elkaar. De hele wereld zit vol ratten die elkaar haten. En alles heet natuurlijk racisme. Maar wat is dat nu eigenlijk? Wat is de definitie van een racist? Wel, volgens mij is dat iemand die een zwarte (of moslim) meer haat dan strikt noodzakelijk is! We kennen immers allemaal wel het verschil tussen een toerist en een racist. Niet? wel, om precies te zijn één week! Een wijze man zoals Albert Schweitzer bracht het al onder woorden reeds voordat dat het woord racisme werd uitgevonden:

   “I have given my life to try to alleviate the sufferings of Africa. There is something that all White men who have lived here like me must learn and know: that these individuals are a sub-race. They have neither the intellectual, mental or emotional abilities to equate or to share equally with White men in any function of our civilization. I have given my life to try to bring them the advantages which our civilization must offer, but I have become well aware that we must retain this status: the superior and they the inferior. For whenever a white man seeks to live among them as their equals they will either destroy him or devour him. And they will destroy all of his work. Let White men from anywhere in the world, who come to Africa remember that you must continually retain that status: you the master and they the inferior like children that you help or teach. Never fraternise with them as equals. Never accept them as your social equals or they will devour you. They will destroy you.”

   Albert Schweitzer was een oprecht humaan mens. Geen demagoog wat zich eenvoudig of onderdanig wil mengen onder de zwarte bevolking zoals veel blanke politici dit vandaag de dag zo graag doen. Vanaf 1913 tot aan zijn dood in 1965 (52 jaar) Was Schweitzer praktiserend als dokter in het hospitaal wat hij had opgericht in het Afrikaanse jungle dorpje Lambarene. Als ze daar, behalve dag en nacht neuken, ook kunnen tellen moeten er nu zo ongeveer 25.000 inwoners zijn (Tsja, als je ze bij voorkeur helpt te overleven?). Het ligt in Gabon even onder de evenaar).Zijn lijfspreuk en gedragscode was “reverence for life.” (Eerbied voor het leven) In 1952 ontving hij de Nobelprijs voor de vrede.En het bovenstaande schreef hij vlak voor zijn dood. Een waarheid waar je nu celstraf voor krijgt als je dit verkondigd. Zo zie je maar weer dat zelfs geschiedenis een uiterste houdbaarheidsdatum heeft…en bejubeling zonder de omweg van begrip tot (linkse) strafbepaling kan leiden.
   Dat het ons ondergang in gaat luiden moge duidelijk hoorbaar, leesbaar en overal zichtbaar zijn.

   Like

 11. ruud 2 zegt:

  Het word al zwart voor mijn ogen.

  Like

 12. louis-portugal zegt:

  Gelukkig houden ze niet zo erg van Portugal, omdat de uitkeringen hier veel te laag zijn.
  Noord. Europa, proficiat ermee.

  Like

 13. Wijze van Zion zegt:

  De enige juiste oplossing: herkolonialiseren.
  Kost ons wel wederom bakken met geld, maar introduceert daar functionerende maatschappijen….

  Geliked door 1 persoon

  • Patriot 2.0 zegt:

   Goed gezien, maar dan krijgen we weer een nieuw verwijt:
   “imperialisme”. En de Afrikanen? Die wassen hun handen in onschuld…

   Like

  • Guus Velraeds zegt:

   Geloof je het zelf wijze van Zion.

   Helemaal fout, helemaal fout. Elke negerin vijfduizend Euro geven als ze zich laat steriliseren is de oplossing aan de bron. Hoe de overgebleven negers hun landen inrichten moeten ze zelf weten. Onze politieke, democratische en humanitaire waarden overdragen op de neger is hardcore racisme. Bovendien is de export van “democratie” ook nog in tegenspraak met de multiculturele ideologie.

   Like

   • Thom zegt:

    Als het op bedriegen aankomt dan weten de negers het uitstekend. In sommige Afrikaanse steden kregen de hoeren in het kader van AIDS-onderzoek betaald voor elk condoom met sperma dat ze inleverden. Al snel vulden ze twee of meer condooms met het sperma van 1 klant. zo zal het met dat steriliseren ook gaan. Ze zijn reteslim als het om bedriegen gaat.

    Like

 14. Hovawart zegt:

  Als het verzadigingspunt in Europa bereikt word zullen er toch mensen worden teruggezonden, de vliegtuigen vol met geweigerde en teleurgestelde reizigers, als moderne slavernijschepen, dat lijkt mij een levensgevaarlijke vrachtje/tochtje
  Men poogt het tij niet eens meer te keren, de vloedgolf zal een tsunami blijken, met vergelijkbare gevolgen.
  De huidige politici zijn duidelijk getroubleerd door hun EU-waanzin en ontspoord door hun klimaatgekte. Met een invasie voor de deur, stug de andere kant op blijven kijken en de dreiging en tegengeluiden negeren, heeft de evolutie ons toch een loer gedraaid, de Linksche Looney Brigade met hun Groenlinksche ideologie als de wortelrot voor één van de hoogste vrije democratische beschavingen, van technologische en spirituele ontwikkeling.
  Als de media en politiek allemaal met elkaar zouden samenwerken, zouden ze ons dus iets kunnen laten geloven wat helemaal niet bestaat, en dingen verborgen kunnen houden die wél bestaan. Het klinkt onwaarschijnlijk, maar het zou kunnen, is het zaaien van angst niet de oudste vorm van regeren………en mensen laten betalen voor bescherming de oudste methode van afpersing.

  Like

 15. Guus Velraeds zegt:

  Gelukkig hebben we met dank aan de groenen allemaal een warmtepomp als die 120 miljoen in beweging komen.

  Like

 16. boorzalf zegt:

  En de halve garen maar zingen “welkom, jij bent welkom in mijn land”. Tis te zot voor woorden. Maar zolang er van deze linkse gen neutrale idioten zijn wordt het alleen maar erger.

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @boorzalf

   Dit liedje kan ik niet meer horen! Te walgelijk voor woorden. Allemaal zogenaamde goedmensen, die zo begaan zijn met die arme ‘vluchtelingen’ en hun trauma’s vanwege die gevaarlijke zeereis.

   BAH BAH BAH..!!!

   Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Het mooie aan dit verhaal is dat een paar weken nadien de vluchtelingen eruit werden gezet, omdst de ‘zielugerds’ overlast veroorzaakten..

    https://www.geenstijl.nl/4605791/hahaha_apeldoorn_schopt_vlucht/

    Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @Wachteres om 9:24

    Het ergst van alles vind ik dat mijn eigen dochter ook in dat groepje heeft meegezongen, en ook ‘zielige vluchtelingen’ thuis heeft uitgenodigd.
    Kon ze ook eens iets ‘goeds’ doen voor die ‘arme stakkers’…!
    Echt niet goed snik! Deze zingende mensen, waaronder dus ook mijn eigen dochter, helpen mee om ons land te islamiseren! Diep treurig!!

    P.s.: ik heb geen contact meer met mijn dochter. Zij woont ook in Apeldoorn.

    Like

  • Steven zegt:

   Dit zijn nou het soort mensen die ‘onbewust’ helpen een héél continent naar de ondergang te brengen. (dus ook hun eigen ondergang)
   TOTAAL waarheidsblind, géén enkel besef van de REALITEIT en verder leeft in een fantasiewereld!
   Ik IRRITEER mij mateloos aan dit soort DEBIELE mensen die maar ‘WELKOM’ blijven zingen terwijl de een na de ander vermoord, verkracht en beroofd wordt.
   Hele steden worden GHETTO’S, verpauperen.. de misdaad neemt overal toe waar al die zogenaamde vluchtelingen zich verstigen, en dit soort lui blijven maar ‘WELKOM’ zingen.
   Ik mag dan ook hopen dat HUN dochters als eerste aan de beurt komen voor een lekker verzetje.
   Dit soort mensen zouden ze als eerste naar de slachtbank gebracht moeten brengen!
   Wat een KUTVOLK!

   Geliked door 1 persoon

  • Barry zegt:

   Gewoon een hek erom en de sleutel weggooien. Niet meer naar omkijken.

   Like

 17. Republikein zegt:

  In 1884 werden de grenzen getrokken op de Afrika kaart. Dit gebeurde in Berlijn. De landen trokken echter bij die verdeling vaak rechte grenzen zonder rekening te houden met de bevolking. Vaak liep een grens midden door het leefgebied van een volk of stam. Ook kwamen vijandige volkeren opeens bij elkaar in één land te wonen.
  Leerden we op de hoge kakschool, heb je nou je zin?

  Geliked door 1 persoon

 18. kampersrene zegt:

  Nog nooit in de geschiedenis zou Sinterklaas over zoveel zwarte Pieten beschikken

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @kampersrene

   Die zwarte Pieten krijgen hier geen enkele kans om zich te nestelen, want wij hebben de ‘organisatie Kick Out zwarte Piet’…! En daar valt niet mee te spotten!
   Wij zitten gebeiteld hier met zo’n club die niks van zwarten moet hebben…. 😉

   Geliked door 1 persoon

 19. leefbarbaar zegt:

  Voor linxen is het zo simpel: Afrika verdroogt en dat is onze schuld, dus nemen we miljoenen Afrikanen op. Ze zijn zo afgestompt door propaganda, dat niemand lijkt te beseffen dat de Afrikaan geen aap is, maar een mens, dat zijn eigen verantwoordingen heeft. En dat Nederland onleefbaar wordt voor iedereen. Uiteindelijk ook voor de dobbernegerts.

  Geliked door 2 people

 20. Jean zegt:

  We hebben in Vlaanderen de verkiezingen achter de rug net zoals in Duitsland en in beide landen stijgen de stemmen voor het VB en AfD waarvoor mijn oprechte dank. Gelukkig gaan steeds meer ogen open en zien ze de ellende op zich afkomen geïmporteerd door die EU misdadigers.
  Nu grenzen potdicht afsluiten en starten met de reeds aanwezige troep te verwijderen willen we nog een toekomst overdragen aan onze kinderen en kleinkinderen.
  Hoe meer roet hoe meer troep.

  Geliked door 1 persoon

 21. Hovawart zegt:

  Als wij in Nederland iedereen en zijn familie kunnen onderhouden en 2.5 miljoen paria’s hier laten wonen, zonder iets van hen terug te mogen verwachten, als wij in Nederland zelfs de gehele EU (en de Engelse EU-bidrage ) en NAVO kunnen onderhouden, hoeveel geld heeft de overheid dan nog nodig om de Nederlanders tegemoet te kunnen komen in een premie of regeling om te emigreren, want buitenlandse mensen naar de EU lokken met een life time of luxury en gegarandeerde inkomens en onderkomens, dan geldt dat natuurlijk ook voor Nederlanders die graag ergens anders willen gaan leven, ook levenslang onderhouden door de Nederlandse Staat………..gelijke monniken, gelijke kappen, OF NIET!

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Toen wij een jaar of 15 geleden definitief in Fr gingen wonen en ons aan de Apotheker voorstelden, dacht hij serieus, echt dat we een
   ‘”Oprotpremie” van de [r]overheid mee hadden gekregen.
   NEDERLAND WAS/IS IMMERS……OVERVOL !

   Geliked door 2 people

 22. Hovawart zegt:

  (en de Engelse EU-bIJdrage ) die Nederlanders mogen ophoesten na de BREXIT.

  Geliked door 1 persoon

 23. bigljohn zegt:

  2018, en nog steeds op RTL4; Help de mama’s. Geld geven om ze wezenloos door te laten fokken. Iedere vrouw 8 tot 15 kinderen. Help die mama’s nu maar eens echt en stuur voorbehoedsmiddelen naar die fokzeugen. Zoals wij 60 jaar geleden al door de lagere school verplicht werden – zilverpapier – te gaan sparen in een lege doos van pakjes margarine, voor de arme kindertjes in Afrika. Er werd niet bij verteld dat hun ouders geen knip voor hun neus waard zijn. Enorme aantallen kinderen op de wereld zetten, geen enkele verantwoording daarvoor nemen, te lui zijn om te werken, en het vanzelfsprekend vinden dat Europeanen voor alle kosten zouden gaan opdraaien. Als een beest in de vrije natuur voor zichzelf kan zorgen, moet een mens dat zeker kunnen. Ook als hij een Afrikaan is.

  Geliked door 3 people

 24. Maanden terug zei ik het al, hier in dit schrijven geen 120 miljoen, ik zei het met deze woorden, er staan 150 miljoen te trappelen om naar Europa te komen.
  Het zal de dodelijke nekslag zijn voor Europa. De poort is het Verdrag van Marrakech dat werd ondertekend en dat nieuws is met het mobieltje in één dag verspreid over heel Afrika..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s