Omdat hij AfD-chef is: Jörg Meuthen mag niet in de fitness-studio trainen

Screenshot_89

(Door: Jörg Meuthen – Vertaling: E.J. Bron)

Beste lezers, vandaag wil ik u vertellen over een persoonlijke ervaring, die een zeer kenmerkend licht werpt op het klimaat dat er inmiddels in ons land heerst. Enkele weken geleden nam ik het besluit om weer iets meer aan mijn lichamelijke conditie te doen. Op zoek naar een fitness-studio, die gunstig is gelegen in de buurt van het Europees Parlement in Straatsburg, stuitte ik op een filiaal van de keten “Bodystreet”.

politikstube

En wel de Bodystreet-studio in Kehl. Daar deed ik een proeftraining en sloot voor een periode van circa twee weken een contract af over mijn lidmaatschap.

Al bij de eerste overeengekomen trainingsafspraak waren er moeilijkheden: men belde me kort voor de afspraak op en deelde me mee dat de afspraak helaas niet kon doorgaan, omdat de trainer ziek zou zijn.

Ook al zou dit zo kunnen zijn (wat ik inmiddels betwijfel), enkele dagen geleden kwam de eigenlijke klap op de vuurpijl: de baas van de studio in Kehl belde me op en deelde me mee dat men van plan zou zijn zich niet aan het al afgesloten contract met mij te houden.

De reden: mijn alom bekende bezigheid voor de AfD.

Op mijn vraag wat het ene met het andere te maken zou hebben, deelde die meneer me mee dat men immers deels ook mensen met een niet-Duitse nationaliteit onder de klanten en het personeel zou hebben.

Op mijn hernieuwde vraag in hoeverre dat een belemmering zou zijn om mezelf in deze studio te laten trainen, kwam uiteindelijk niets concreets meer – ikzelf zou een prettig mens in de omgang zijn, zo liet men mij weten, dat zou geen twijfel lijden, maar ik zou immers weten hoe het klimaat in Duitsland met betrekking tot de AfD op dit moment zou zijn.

In heldere taal: men wilde geen moeilijkheden krijgen.

Weet u, beste lezers, waaraan me dit in principe (wel gemerkt in principe, maar natuurlijk niet wat betreft de gevolgen!) herinnert?

Het herinnert me aan verhalen van mijn oma. Zij had me verteld hoe men in het Derde Rijk tegen joodse winkeliers zei dat men hen persoonlijk heel erg zou waarderen, maar dat men helaas nu niet meer bij hen zou kunnen kopen, want zij, de joodse winkeliers, zouden immers weten hoe het klimaat inmiddels zou zijn in het Duitsland van die dagen.

Waar, vraag ik me af, ligt het fundamentele verschil tussen deze toenmalige uitsluiting uit het maatschappelijk en zakelijk leven en die van nu?

Een uitsluiting overigens die geenszins alleen mij is overkomen, maar die al heel veel van onze leden op verschillende wijze moesten meemaken. Ik ken talrijke gevallen, tot in de meest intieme kring van mijn team, waarin deels verstrekkende persoonlijke of financiële gevolgen van een uitsluiting als gevolg van het lidmaatschap van de AfD te beklagen waren.

Deze uitsluiting is het resultaat van een inmiddels jarenlang, altijd hetzelfde optreden van de media en onze politieke tegenstanders: men praat meestal niet MET ons, maar OVER ons. En wel op een wijze die de mensen de valse indruk geeft dat wij standpunten zouden vertegenwoordigen die buiten de liberaal-democratische fundamentele orde zouden staan.

Waarom de media en de kartelpartijen dat doen, is duidelijk. De media worden bepaald door journalisten die zelf vaak rood-groen zijn. Deze journalisten willen voorkomen dat de zeer rood-groene politiek van mevrouw Merkel door ons belemmerd, ja, wellicht zelfs beëindigd kan worden. De kartelpartijen op hun beurt zijn bang om hun voordeeltjes en vleespotten, waaraan ze al tientallen jaren gewend zijn, kwijt te raken aan ons.

De media en de kartelpartijen zetten bij hun ons in diskrediet brengende handelen in op de gemakzucht van de meeste mensen: want wie download nu ons partijprogramma

… en doorzoekt het op “racistische”, seksistische”, “homofobe” en andere inhouden, die men ons tussen de regels door graag toedicht?

Dat doet zo goed als niemand. En dat is heel jammer, want alleen zo kon zo´n klimaat van angst en uitsluiting tegenover de leden van onze burgerpartij ontstaan.

Duitsland kan niet doorgaan op deze weg. Wij vertegenwoordigen inmiddels 10 miljoen kiezers – moeten al deze mensen in de toekomst ook uitgesloten worden? Hoe diep moet de splijting van ons land eigenlijk nog worden?

Hoogste tijd om de splijting te boven te komen. Hoogste tijd voor de AfD.

Bron:
https://politikstube.com
Door: Jörg Meuthen

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, establishment, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Omdat hij AfD-chef is: Jörg Meuthen mag niet in de fitness-studio trainen

 1. Sabeltant zegt:

  Hopelijk gaan anderen hun abonnement opzeggen.
  Dat is het beste waar je het linkse tuig kunt pakken, hun portemonnee.

  Geliked door 3 people

 2. Blaffertje zegt:

  Wat een schijterds.
  Door zulke lui gaat Europa naar de gallemiezen, niet door de AFD of Jörg Meuthen, die staan pal voor het volk.

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Hopelijk worden ze geboycot daar!Alles,maar dan ook alles om islam-schorem te vriend te houden!

  Like

 4. Trucker zegt:

  Ik heb nog de tijd geweten dat het andersom was, is wel een tijdje geleden, jaren zeventig en ook nog tachtig om precies te zijn…
  Ik trainde toen in een gym waar uitsluitend body building en powerlifting werd gedaan, in die tijd was fitness nog iets dat op de ontwerptafel lag bij de kantoor pikken.
  Wij waren “freaks” in die tijd dacht men zo over ons, heb van dat geleuter nooit wakker gelegen als ik in mijn tshirt rondstruinde 🙂
  Goed mijn punt is er kwam ooit een neger trainen, de man heeft het amper een week volgehouden, wij waren niet te vinden voor zijn aanwezigheid, racisme? nee, kwestie van (zijn) persoonlijke hygiëne en attitude.
  Ik ga daar af en toe (niet veel meer want de meeste die ik kende zijn er ook mee gestopt) naar toe, en toch zie je daar geen ene islamiet of neger nog steeds niet 🙂
  In de meeste steden en grote gym’s is het een noodzaak om zoveel leden et hebben als kunnen want het moet opbrengen dus die zijn niet kieskeurig, dan krijg je toestanden zoals hierboven geschetst… zeer jammer

  Like

 5. Republikein zegt:

  Met mij kan je lachen, en niet over!

  Like

 6. kampersrene zegt:

  De Europese democratie op zijn hoogtepunt

  Like

 7. koosv8 zegt:

  Dit lijkt nieuws, maar Is het helemaal niet. Ik heb mij in de jaren 80 en begin 90 ingezet en lid geweest van de ,,Centrum Democraten,, geen vergaderruimte kunnen krijgen, want ja…we hebben niets tegen jullie, maar als de anties er lucht van krijgen. Ook mensen voor de Gemeenteraads verkiezingen, als u zich daarmee inlaat dan kan u uw baan hier wel vergeten. Hoofdagent die niet meer voor overleg vergaderingen werd gevraagd omdat zijn zoon bij de CD zat, en ga zo maar door.
  En dat wordt nog steeds DEMOCRATIE genoemd. Schrijf dat maar op je buik.
  Het is leugens en nog eens leugens.
  En iedereen roept maar geen geweld, maar er zal geen andere weg leiden naar VRIJHEID!!

  Geliked door 2 people

 8. Hovawart zegt:

  Als je zoveel mensen binnenlaat en ze teveel vrije tijd gunt, dan trek je als werkende aan het kortste eindje, naast alle bejaarden die nog fit willen blijven, en schoolklasjes waarvan de scholengemeenschap een sportzaal en sportleraar hebben wegbezuinigd, is de oververtegenwoordiging van incourant volk die een fitnesscentrum en sportschool meer zien als een datingbureau, een bron van ergernis, met al die egootjes en jaloezie…..GTST live, of The Beard and the Beautiful, elke dag een nieuwe verwikkeling waar je zelfs met je headphones op nog van mag meegenieten………Grrrr

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s