Bosnië, Albanië en Montenegro: 20.000 illegale migranten willen naar het noorden

Screenshot_7

(Vertaling: E.J. Bron)

De westelijke Balkan wordt in toenemende mate het marcheer-gebied voor illegale immigranten naar Midden-Europa, d.w.z. Oostenrijk en Duitsland. Op dit moment zouden zich met dit doel meer dan 20.000 illegalen in Bosnië, Albanië en Montenegro bevinden.

ongecensureerd.at

In Bosnië steeg het aantal geregistreerde asielzoekers van 755 (2017) naar tot nu toe 13.184 (september 2018), in Albanië van 1049 (2017) naar meer dan 4000 (september 2018) en in Montenegro van 849 (2017) naar niet minder dan 3.280 (september 2018).

De migranten die zich in de wachtkamer westelijke Balkan bevinden, speculeren op een gelegenheid om via Kroatië en Slovenië Midden-Europa binnen te dringen. Als dit lukt, dan zal de Balkan opnieuw de transitroute nummer 1 zijn voor de illegalen en Spanje en Italië aflossen.

Versterking van de grensbewaking in Kroatië en voor Triëst

Gewaarschuwd door berichten van de geheime diensten uit Bosnië, Albanië en Montenegro breiden de autoriteiten in Kroatië hun grensbewakingstroepen duidelijk uit. Terwijl de Kroaten hun grenspolitie hebben uitgerust tegen eventuele massale grensoverschrijdingen, doet de regio Udine in de omgeving van Triëst en aan de Sloveens-Italiaanse grens zelfs een beroep op de organen van het bosbeheer om door middel van patrouilles in onherbergzaam terrein het binnensijpelen van illegalen te verhinderen.

Bron:
www.unzensuriert.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Balkan, Barbarisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Midden-Europa, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

9 reacties op Bosnië, Albanië en Montenegro: 20.000 illegale migranten willen naar het noorden

 1. King Arthur zegt:

  Een duister islam veroveringsleger staat klaar om EU binnen te dringen.
  Hopelijk kunnen de andere balkan landen zich hier tegen verweren, want het ziet eruit als een stel Ork-nomaden op weg naar gratizzzzzzzzzzz merkel BBB.

  Geliked door 3 people

 2. Claudia M. zegt:

  Hoe gaan ze dit ooit nog stoppen? Werkelijk…, Europa gaat compleet onleefbaar worden en dat heeft maar één voordeel, dan kan he-le-maal niemand meer geholpen worden, dan is het over en uit! Ik beschouw dit bovendien als genocide, al het mooie werk van onze voorouders en ook al velen van ons naar de hel geholpen!

  Ik heb niet bewust voor geen kinderen gekozen, maar wat ben ik nu blij dat ik ze niet heb! Ik had dit, ze niet uit kunnen leggen?

  Geliked door 4 people

  • ronjaspers zegt:

   Claudia M.Ik ben blij dat jij het woord (genocide) gebruikt in jou reactie.We stevenen inderdaad af op een hoofdzakelijk blank christelijke genocide/oorlog.Rivieren van bloed in europa.Triest maar waar.

   Like

  • Oeps zegt:

   Dames en Heren.

   Je kunt ook anders naar die wachtgeldregeling kijken.
   Als die regeling er niet was geweest, waren we die pechlul, de liefhebber van de dood, nooit kwijtgeraakt.

   Like

 3. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Tjaaa, daar op de Balkan zien al die snuggere zielige geluk zoekende kansparels heel erg veel armoe. Dat was niet de bedoeling. Ze kwamen voor de welvaart. Dus reizen ze nog wat verder door naar het noorden, naar Duitsland, naar het land van melk en honing, het land van overvloed. In Duitsland is wat te halen. En Merkel heeft ze uitgenodigd. Dus ze komen !!!! Ze zijn al onderweg !!! Deutschland. Deutschland ist schon ihr Land. Sie werden es schaffen !!!

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Oeps.Ze worden niet alleen binnengehaald voor het geld,maar ook om de oorspronkelijke europeese bevolking te terroriseren en af te slachten.Kijk agenda 21 op youtube.

   Geliked door 1 persoon

 4. Ik kreeg met dit bericht ineens een ingeving.
  Kan het zijn dat ondergedoken jihadstrijders uit Syrië zulke stoeten migranten leiden? Om zelf ook onopvallend naar andere delen van Europa te komen? Omdat ze zich juist in deze landen groeperen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s