De feiten over de Islam en de islamisering van West-Europa!

Screenshot_11

(Door: “Balkanske priče”)

ISLAM heeft 1400 jaar geleden de oorlog verklaard aan alles wat niet-Islam is en wil alle staten en regeringen van deze aarde vernietigen die zich verzetten tegen de ideologie en het programma van de Islam, ongeacht het land of het volk waarover zij regeren (“De heerschappij is alleen voor Allah” – Koran: 12:40). Het doel van de Islam is het opzetten van een staat op basis van zijn eigen ideologie en programma en dat is de Sharia(het eind van de “beschaving”).

Kortom, de Islam wil dat alle naties islamitische naties worden. Dat is precies wat Saoedi-Arabië is: het hoogtepunt van de islamitische samenlevingen. De Koran is de enige Grondwet. De Sharia is de enige wet. Islam is de enige aanvaardbare “godsdienst”. Dat is geen “radicale Islam”, dat is de zuivere orthodoxie van de letterlijke Islam. Dat is wat de Islam af wil dwingen bij elk volk, elke cultuur in de wereld, met alle middelen, door een strategie, door een tactiek. De methoden voor deze gevechtstechnieken zijn bedrog, infiltratie, terreur, geweld, propaganda, psychologische oorlogsvoering, en demografische verzadiging…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme. Bookmark de permalink .

31 reacties op De feiten over de Islam en de islamisering van West-Europa!

 1. Jean zegt:

  Als de politiekers weigeren ons te beschermen voor die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij islam dan zullen we het zelf moeten doen want wij willen dat die zwijnerij verboden ėn verdreven wordt van ONS grondgebied en uit ONZE westerse samenleving.

  Geliked door 2 people

 2. Ruud zegt:

  Wat voor een beperkte geest moet je als landsbestuurder wel niet hebben om deze boodschap niet serieus te nemen. En als je het nog steeds meent te moeten ontkennen lees dan relevante literatuur zodat je gesloten ogen en oren open gaan.

  Geliked door 1 persoon

 3. King Arthur zegt:

  Off-topic, maar wel belangrijk om te weten hoe we door de Partij v/d Afgrond-satanisten gigantisch genaaid gaan worden met deze imbeciele terrorclown voorop:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2679929/samsom-valt-door-mand

  Geliked door 1 persoon

 4. Guus Velraeds zegt:

  Arnoud van Doorn van de islamitische “partij van de eenheid” doet opmerkelijke uitspraken over de verkrachtingszaak (nog niet bewezen) van de overleden Willie Dille raadslid voor de PVV in Den Haag.

  Like

 5. Geronimo zegt:

  De islam is het islamisme in rust en het islamisme is de islam in actie. Er is met andere woorden geen verschil tussen islam en islamisme. Dat laatste is gewoon de gewapende arm van de islam, de trekker aan het geweer om zo te zeggen, die overgehaald wordt afhankelijk van tijd en omstandigheden. Islam en islamisme zijn dan ook volkomen identiek aan elkaar, want vanaf het prille ontstaan gebaseerd op een soort heilige tekst, die ene en ondeelbare koran, bevattend het gedicteerde woord (aan Mohammed) van de een of andere maangod, daardoor logischerwijs niet interpreteerbaar, noch corrigeerbaar en ook niet vatbaar voor enige kritiek of plaatsbaar in zijn tijd.

  Ter vergelijking, zowel in het judaïsme als in het christendom spreekt God de mensen toe, maar dicteert geen teksten. De christelijke bijbel b.v. is van die goddelijke woorden de door mensen geschreven neerslag, en kan daardoor gemakkelijk gerelativeerd, geïnterpreteerd en in zijn tijd worden gezien. Dat kan dus niet met de koran, het discriminerende boek vol hatelijkheden jegens ongelovigen. Het fundamentele verschil.

  Alle andere godsdiensten zijn in wezen een religie plus iets anders. Het jodendom is een religie en een volk. Het boeddhisme is een religie en een wijsheid. En de islam is een religie én een politiek-juridisch systeem. Het christendom is de enige religie die als een soort absolute godsdienst, d.w.z. pure en aan niets gebonden religie, kan beschouwd worden.

  De islam, een allesomvattende ideologische, fundamentalistische en strikte doctrine, die je nergens terugvindt in de andere godsdiensten. Een religie als façade verbonden aan een politiek-juridisch systeem, de sharia, volgens hetwelk alle gelovige goede moslims strikt moeten leven willen ze goede moslims zijn en blijven, systeem dat volkomen haaks staat op ons westers systeem en onze westerse waarden van vrijheid en gelijkheid, en waar er een complete scheiding is tussen kerk en staat. De reden meteen waarom er door de moslims overal in het westen de facto sharia-rechtbanken worden opgericht. In de U.K. bv. zijn er momenteel niet minder dan 100 erkende sharia-rechtbanken.

  De zogezegde ‘gematigde’ islam, waar men hier toch zo graag naar verwijst, is van zijn kant een contradictio in terminis, een soort fata morgana oftewel een hersenspinsel van het laffe westen, handig uitgebuit door de moslims (tacqyya), en door onze politieke lafaards graag aangewend om deze doctrine niet te moeten verbieden, want de islam zal en moet vrede betekenen, dat in tegenstelling tot de moslim-fundamentalisten met hun aanslagen en moorden, die als verkrachters van hun eigen geloof door deze laffe leugenaars met de vinger worden gewezen.

  En wat de begane misdaden betreft jegens de menselijkheid, waarnaar door nogal wat westerse aanbidders van de islam ter vergoelijking toch zo graag wordt verwezen in hun vergelijking met de wandaden begaan binnen het christendom, kan men kort zijn. De misdaden van de moslims werden en worden nog altijd begaan dankzij de koran, die van de christenen werden gepleegd ondanks de bijbel. De koran is een boek van haat en dood jegens ongelovigen, de bijbel een boodschap van liefde jegens alle mensen waar ook ter wereld.
  Een hemelsbreed verschil, als u het mij vraagt.

  Geliked door 1 persoon

 6. marijke zegt:

  Ik heb VREEMD nieuws waarschijnlijk, niettemin wil ik het TOCH delen :
  ….heb vanavond een document gelezen waarin staat dat JEZUS CHRISTUS terug komt op
  Donderdag 30 mei 2030, …..vond het sowieso vreemd DAT daar een document over schijnt te bestaan, maar blijkbaar IS DAT ZO ( ??? ) ……zeer bizar ( vind ik zelf ook )
  …..maar so be it……heb het maar vast in mijn agenda gezet…..en dit heeft natuurlijk enkele gevolgen : ( voor mij althans wel, daar ik dit document zeer serieus neem ) ….a. dat het dus blijkbaar WEL ZEKER IS dat hij terugkomt en dat het GEEN ONZIN blijkt te zijn… en b. dat IK het WEL ZUUR vind, ( nu blijkt dat hij ECHT terugkomt ) dat we toch nog bijna 1 2 jaren moeten wachten op REDDING. Eerlijk gezegd, had ik HEM eerder verwacht ( maar ik was daar tot nu toe niet 100% zeker van ) …..1 2 jaaaaren, jeetjemina, ik vind het nogal wat.
  Okeee heb me daar bij neer gelegd, en er inmiddels een paar uren aan kunnen wennen…..
  het zij zo…..
  Ongeacht of er nu mensen zijn, die beginnen te schelden, of het niet geloven, of misschien zelfs beginnen te huilen, ( reacties kunnen vanalles zijn natuurlijk ? ) …..Heb toch maar besloten, dat ik dit nieuws niet voor mezelf wilde houden en ik vond dit een geschikte plaats bij Bron om het mede te delen….
  Ben al eens vaker DOCUMENTEN tegen gekomen die ik heel bizar vond qua nieuws-inhoud
  …..maar deze voert toch de boventoon, sowieso HET BESTAAN hiervan ???
  Maar blijkbaar…..tsja wat zal ik er van zeggen, ben benieuwd wat jullie van dit nieuws vinden…..
  ??? …..barst maar los zou ik zeggen ( of reageer niet, misschien ook beter ….gewoon afwachten ……12 jaar dan…pffff )

  Geliked door 1 persoon

  • E.J. Bron zegt:

   Een link naar het document zelf zou wel handig zijn . . .

   Webmaster

   Like

  • BertG. zegt:

   O jee, is het weer eens zo ver.
   Ditmaal komt ie echt……………………….
   Je kan elk krabbeltje op papier wel een document noemen.

   Hij komt, hij komt.
   Die lieve goede sint…………………

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ marijke 16 oktober 2018 om 02:15

   Staat er niet in de Bijbel (Marcus 13:32): ‘Niemand weet wanneer die dag of dat moment zal aanbreken, de engelen in de hemel niet en de Zoon niet, alleen de Vader’.

   Laat dat document maar eens zien; ik ben heel benieuwd.

   Geliked door 1 persoon

  • boorzalf zegt:

   Ben net uit mijn tijdmachine gestapt, maar in 2030 was hij nergens te bekennen. Wel veel schreeuwende moslims.

   Geliked door 1 persoon

  • Dan ben ik 80 jaar, als ik dat mag meemaken. Is als de eerste mens op de maan.

   Like

  • fleckie zegt:

   ‘MESSIAANSE VERWACHTINGEN”, …….pag 21, uit boek van David Flusser: ‘TUSSEN OORSPRONG. en SCHISMA” …….( op 7.10.2018, onder ‘ Het is genoeg’ ‘enigszins beschrijving van D. Flusser)
   ‘Messiaanse Verwachtingen’,…….’De verwachting van de komende verlossing erfde het Christendom van het Jodendom. In de tijd dat het Christendom ontstond, kreeg de aloude Joodse toekomstverwachting een ongekende intensiviteit.
   Op zich was het Jodendom hierin niet uniek. Juist in die periode wetd de hele antieke wereld door zware slagen getroffen. In Oost en West heerste allerwegen,onder druk van de Romeinse overheersing , een soort verzetsideologie,die droomde van een herstel van gouden tijden. Ook buiten het Jodendom zou men kunnen spreken van een gespannen “messiaanse’ verwachting…………………De bewogen geschiedenis van de Joden in de laatste eeuwen voor de verwoesting van de tempel maakte de messiaanse verwachting enerzijds zeer intens, maar anderzijds zeer gevarieerd. In een tijd van innerlijke verdeeldheid en broedertwist waren er steeds weer andere groeperingen,die nieuwe vormen van intense messiaanse verwachting belichaamden.
   In deze verhitte atmosfeer leefde Jezus van Nazareth. Hij deelde van harte de verwachting van Israel.Maar tegelijkertijd wees hij de uitwassen van die verwachting van de hand en legde hij de nadruk op boetedoening en de terugkeer tot God.
   Daarin staat hij naast de wijzen van Israel, de laatste Rabbijnen. En al zijn er grote verschillen gegroeid,nog altijd blijft de toekomst verwachting een gemeenschappelijk erfdeel van Joden en Christendom.>>>>>>>>>>>>>>

   Like

   • fleckie zegt:

    Vanaf pag.23 t.m. helft pag.25′ uit boek van D.Flusser,” Tussen oorsprong en Schisma’…….het artikel ” MESSIANISME en POLITIEK”is waarschijnlijk ? weggecensureerd?( waarom, mag Joost weten) …… ( omdat het een bepaalde ‘categorie’ NIET ‘welgevallig’ is, …….dat ‘leken’ …’zoveel niet hoeven( mogen) weten’?)
    …………..’ MESSIANISME. en. POLITIEK’,…….’ We hebben beweerd ,dat een eschatologische instelling het Jodendom steeds eigen is geweest. Deze verlossingsverwachting heeft het Christendom van het Jodendom geërfd. De eschatologische verwachting,verbonden met een diepe vrees voor de katastrofen die aan de vooravond van de gelukzalige eindtijd verwacht mochten worden,werd in de periode van de apocalyptiek nog eens versterkt,en wel door de zware slagen die het Jodendom en de hele antieke wereld te dien tijde troffen.De westerse cultuur en het westerse imperium begonnen oostwaarts op te dringen. Om te beginnen werd het PERZISCHE koninkrijk door de opmars van de Grieken onder. Alexander de. Grote. verpletterd. Europa had Azie overwonnen. Vervolgens begon,in de tweede eeuw voor de Christelijke jaartelling,een veel robuuster ,meedogenlozer macht het Oosten binnen te dringen. Binnen een eeuw was het werk zo goed als volbracht: het weerbarstige Oosten werd een deel van het Romeinse imperium. Zo raakte het Oosten eerst gehelleniseerd en vervolgens geromaniseerd: de weteldorde verbrokkelde en stortte ineen. Het was de Aziatische bovenlaag vaak gelukt zich bij de Grieken aan te passen. Ditmaal echter stond de gehelleniseerde bovenlaag wantrouwend tegenover de ROMEINEN. Niet zelden verbonden zich deze gehelleniseerde oosterse aristocraten en hoge priesters met hun vroegere tegenstanders , de OOSTERS ingestelde brede massa’s,om zich met wapengeweld en ideologie tegen Rome teweer te stellen. Want vele Grieken in de Oriënt,wier voorouders zelf uit Europa afkomstig waren,zagen in de Romeinse indringer nu een vijand. De ideologie van dit verzet,aanvankelijk tegen de Grieken,later tegen de ROMEINEN ,was een soort messianisme : spoedig, ZEER spoedig zou de dag aanbreken- zo dacht men in het Oosten- dat een OOSTERS koni g ,misschien zelfs wel de koning der eindtijd, het Westen zou overwinnen, zodat de gouden oertijd terug kon keren. Het is dus geen toeval dat in dezelfde tijd in JUDEA de rampzalige opstand tegen de ROMEINEN woedde, die eindigde met de verwoesting van de tempel door de ROMEINEN,en die door messiaanse dwepers was gevoed- ook in Gallië een opstand uitbrak.De Gallische strijders werd moed ingeblazen door heidense priesters,die gruwelijke voorspellingen zongen , nadat ten tijde van Nero de tempel in Rome door een reusachtige brand vernietigd eas.,was het zonneklaar dat de Goden Rome hadden verlaten en over de Alpen naar Gallië gekomen waren. Het ‘messianisme’in de Grieks- romeinse periode vertegenwoordigde in verschillende gedaanten de ijdele hoop der onderdrukte volken,niet slechts van de Joden.
    Het krachtigst ontwikkelde zich de messiaanse ideologie in gebieden waar de eigen ideologie dit messianisme tegemoet kwam: in het gebied van de PERZISCHE religie. De PERZISCHE godsdienst berust zoals men weet op de opvatting dat in de wereld strijd woedt tussen het goede of het licht en het kwaad of het duister,welke strijd in de eindtijd door de overwinning van het licht over de duisternis beslecht zal worden. De PERZISCHE godsdienst is dus duidelijk eschatolorisch ingesteld.Men begrijpt dan ook gemakkelijk,waarom in de door deze religie doordrenkte gebieden de tegenstand tegen de Grieken en vervolgens tegen de ROMEINEN zich dikwijls tot een eschatologische ideologie heeft ontwikkeld. De wereldbrand,waarin de bozen worden vernietigd en de goeden gelouterd,zou als begeleidingsverschijnsel optreden bij de overwinning van het Oosten op het Westen……………De Egyptische religie daarentegen was statisch .Er is een goddelijke weteldorde,in het middelpunt waarvan de goddelijke Konig voor die orde borg staat. Nu mag die eeuwige orde door een westelijke imperialisme verstoord zijn.spoecig zal de tojd aanbreken waarin een ideale koning het westerse juk zal afschudden om de oude kosmische vrede te herstellen.
    Dat in de Grieks-romeinse tijd onder de Joden de ideologische voorwaarden voor een felle. eschatologische beweging aanwezig waren,spreekt voor zich. Zoals we al hebben opgemerkt is de religie van Israel van nature al eschatologisch ingesteld,zonder het geloof aan een uiteindelijke verlossing kan men zich het Jodendom nauwelijks voorstellen. Ook bij de Joden werd de messiaanse crisis in het besproken tijdvak door de politiek-religieuze crisis opgeroepen. Het is ons haast niet mogelijk ons de gevoelens van vertwijfeling in te denken die de Joden in die eeuwen van ommekeer in hun hart hebben moeten dragen. Het was een periode van oorlogen met vijandelijke volken,een tijdvak vol religieuze nood, de dagen van de Joodse martelaren die om hun wetten werden gekweld en gedood. Weliswaar was het ook de tijd van de grandioze overwinning van de Makkabeeen ,maar ook hier bleef de ontgoocheling niet uit,toen het overwinningsgeschlacht dat in Godsoorlogen het land en het volk en het heiligdom had bevrijd, verwereldlijkte en de idealen verried waarvoor het had gestreden.Broedertwisten en broederkrijg staken in Zisrael op en tenslotte kwam Pompeius als veroveraar in het land endrong de tempel Gods te Jerusalem binnen. De Romeinse heerschappij werd dan wel door de regering van Herodes en zijn opvolgers onderbroken,naar de periode der Herodianen bleek geen tijdvak van vrijheid,maar een nieuwe vorm van knechting door Rome.aan wie de Herodianen te gehoorzamen hadden. Al gauw heersten de ROMEINEN weer zelf en zette hun heerschappij de Joden tot een vertwijfelde opstand aan,waarin de tempel in vlammen opging en daarmee de vrijheid van het volk.*~*~*~*~*~*~*~

    Like

 7. marijke zegt:

  Nog meer nadenkende over deze datum ( er vallen nu wel enkele puzzelstukjes op hun plaats bij mij …er zijn nog wel meer dingen die ik weet, over de nabije toekomst, vandaar ) heb ik geen zin
  om NOG 12 jaar bijna, te blijven zitten waar ik NU zit, en ga ik denk ik wel actie ondernemen om uit deze ` botsende culturen-situatie ` te komen. Heb er geen zin in om RUSTIG af te wachten of er niet nog ergere dingen gebeuren als NU. Het is NU al zo erg op sommige plaatsen als je de titels alleen maar leest van sommige artikelen, heb ik er al ZAT van…..Weet niet hoe dat bij U gaat, daar kan ik niet over oordelen natuurlijk, maar ik heb er schoon genoeg van….

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Beste Marijke ,

   je kunt die datums ECHT niet vertrouwen , hoor .
   Hij zou ook in zes dagen de hele wereld geschapen hebben , slechts EEN werkweek voor een ZZP-er .
   Dat gelooft natuurlijk niemand bij zijn volle verstand .
   Het is ook door verschillende wetenschappers aangetoond , dat zoiets onzin is .
   Dan komt men met het excuus : “nou ja , één dag moet je zien al één jaar of misschien wel vele jaren ” .
   Ja dank je de koekoek , wat heb je aan dat soort onzin ?
   Dus als iemand “van boven” zegt dat ie er over zóveel tijd aankomt , dan duurt dat waarschijnlijk nog een paar honderd jaar .
   Groot gelijk , dat je dat hier niet af gaat zitten wachten !

   Maar waar komt die brief van jou eigenlijk vandaan ?
   Een “lijntje met boven” ?
   Een geschenk van een schizofrene dominee ?
   Van god zélf , persoonlijk aan jou gericht ?
   Spreekt god Nederlands ?
   Houdt ie ónze jaartelling aan ?

   Ik ben er óók zo zat van ! Die klote moslims en zo .
   Maar ook van dit soort religieuze onzin .

   Ken iemand die wel twee beetjes te veel dronk .
   Die zag ook van alles wat er niet was .
   Zijn hele slaapkamer vol met bloedzuigende beesten , harige kerels die tegen het plafond konden lopen , etc , etc .
   Ik bedoel maar , waar houdt de realiteit op ?

   Like

  • Wachteres zegt:

   Komen die berichten misschien van de Jehova’s getuigen o.i.d., marijke?

   Die hebben al herhaalde malen ‘uitgerekend’ wanneer de wereld zou vergaan en dat bleek dan steeds niet te kloppen.

   Geloof niet alles wat je leest.

   Like

   • BertG. zegt:

    Zal wel weer van die wazige site niburu afkomstig zijn.
    Daar staan wel meer wazige berichten die er hier in gaan als koek.

    Like

 8. Elisah zegt:

  Off topic,
  https://tpo.nl/2018/10/15/cnn-saudi-arabie-gaat-verklaren-dat-verhoor-jamal-khashoggi-verkeerd-is-afgelopen/

  CNN: ‘Saudi-Arabië gaat verklaren dat verhoor Jamal Khashoggi “verkeerd is afgelopen”‘
  ‘Ondervragers hebben zonder toestemming gezag in Saudi-Arabië gehandeld’

  De journalist Jamal Khashoggi is overleden toen hij werd ondervraagd op het Saudische consulaat in Istanbul. Die verklaring gaat Saudi-Arabië geven voor de dood van Khashoggi, meldt CNN op basis van anonieme bronnen.

  Like

 9. fleckie zegt:

  Enfin, een troost hebben we,: als de diverse islamitische stromingen ‘onderling’ besluiten. een atoomoorlog ‘uit te voeren’! ( vooral uitroeiing van het ‘AVONDLAND’, worden de ‘geïmporteerde gekleurden ‘ allemaal…MEE UITGEROEID! en ligt het LEGE AFRIKAANSE LAND, klaar om leeggeroofd te worden, door DE. LIEFHEBBERS van. DELFSTOFFEN etc. ( CHINA heeft alvast HET BEGIN gemaakt!!

  Like

 10. Republikein zegt:

  Kan het niet wat eerder, Marijke?

  Geliked door 1 persoon

 11. Elisah zegt:

  Wat een schunnig schandaal, ik zou er meteen klaar mee zijn…bye bye, syrië is weer veilig.

  https://www.ad.nl/rotterdam/syriers-krijgen-werkplek-maar-komen-na-week-niet-meer-opdagen~abc08845/

  Syriërs krijgen werkplek maar komen na week niet meer opdagen
  Het leek zo mooi: Syriërs die twee jaar aan de slag konden bij een Capels bedrijf. Het eindigde in een fiasco. Na een week kwamen ze niet meer opdagen.

  Niets blijkt minder waar. ,,Ze zijn een week gebleven. Ze vonden het niet leuk. Wilden geen veertig uur per week werken. Daar kan ik niks mee. Daarna heb ik ze nooit meer gezien”, vertelt De Vries.

  Geliked door 1 persoon

 12. Elisah zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/10/rutte-moet-nee-zeggen-tegen-nieuw-vn-akkoord-voor-immigratie/

  Nieuw VN-akkoord voorziet in speciale ‘migratiewebsites’ voor immigranten

  Alsof de huidige akkoorden van de Verenigde Naties (VN) niet desastreus genoeg zijn probeert de VN er een schepje bovenop te doen met een nieuw akkoord, dat tijdens een conferentie in Marokko op 11 en 12 december zal worden getekend, waarschijnlijk ook door Nederland.

  Het Nederlands kabinet houdt vol dat het United Nations Replacement Migration Programme vooral kansen biedt, terwijl een land als Polen vooral de risico’s ziet. De vraag of Rutte akkoord moet gaan met het Global Compact for Safe, orderly and regular migration van de Verenigde Naties moet dan ook eigenlijk worden voorgelegd aan de Nederlandse bevolking, maar natuurlijk gaat dat niet gebeuren.

  Like

 13. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/10/15/moslim-sociaal-democraat-in-zweden-gevraagd-ontslag-te-nemen-na-de-onthulling-dat-hij-de-leiders-van-amerika-en-israel-wil-doden/

  Moslim Sociaal-Democraat in Zweden gevraagd ontslag te nemen na de onthulling dat hij de leiders van Amerika en Israël wil doden

  De 19-jarige Omar Al-Ganas, neef van de islamistische leider Abu Raad, is met behulp van voorkeursstemmen (clanstemmen) toegetreden tot de gemeenteraad van Hässleholm.
  De nieuwswebsite Samhällsnytt heeft onlangs onthuld hoe Al-Ganas antisemitische opvattingen en denigrerende opmerkingen heeft geuit over vrouwen, extreme islamitische opvattingen heeft, de leiders van de VS en Israël wil vermoorden en twijfelachtige loyaliteit aan het land waar hij woont.

  Like

 14. Geronimo zegt:

  De islam is het islamisme in rust en het islamisme is de islam in actie. Er is met andere woorden geen verschil tussen islam en islamisme. Dat laatste is gewoon de gewapende arm van de islam, de trekker aan het geweer om zo te zeggen, die overgehaald wordt afhankelijk van tijd en omstandigheden. De islam is dan ook zonder meer een tikkende tijdbom, zoveel tikkende tijdbommen als er goede moslims zijn. De feiten van moord en doodslag overal ter wereld bewijzen dit maar al te zeer.
  Islam en islamisme zijn dan ook volkomen identiek aan elkaar, want vanaf het prille ontstaan gebaseerd op een soort heilige tekst, die ene en ondeelbare koran, bevattend het gedicteerde woord (aan Mohammed) van de een of andere maangod, daardoor logischerwijs niet interpreteerbaar, noch corrigeerbaar en ook niet vatbaar voor enige kritiek of plaatsbaar in zijn tijd.

  Ter vergelijking, zowel in het judaïsme als in het christendom spreekt God de mensen toe, maar dicteert geen teksten. De christelijke bijbel b.v. is van die goddelijke woorden de door mensen geschreven neerslag, en kan daardoor gemakkelijk gerelativeerd, geïnterpreteerd en in zijn tijd worden gezien. Dat kan dus niet met de koran, het discriminerende boek vol hatelijkheden jegens ongelovigen. Het fundamentele verschil.

  Alle andere godsdiensten zijn in wezen een religie plus iets anders. Het jodendom is een religie en een volk. Het boeddhisme is een religie en een wijsheid. En de islam is een religie én een politiek-juridisch systeem. Het christendom is de enige religie die als een soort absolute godsdienst, d.w.z. pure en aan niets gebonden religie, kan beschouwd worden.

  De islam, een allesomvattende ideologische, fundamentalistische en strikte doctrine, die je nergens terugvindt in de andere godsdiensten. Een religie als façade verbonden aan een politiek-juridisch systeem, de sharia, volgens hetwelk alle gelovige goede moslims strikt moeten leven willen ze goede moslims zijn en blijven, systeem dat volkomen haaks staat op ons westers systeem en onze westerse waarden van vrijheid en gelijkheid, en waar er een complete scheiding is tussen kerk en staat. De reden meteen waarom er door de moslims overal in het westen de facto sharia-rechtbanken worden opgericht. In de U.K. bv. zijn er momenteel niet minder dan 100 erkende sharia-rechtbanken.

  De zogezegde ‘gematigde’ islam, waar men hier toch zo graag naar verwijst, is van zijn kant een contradictio in terminis, een soort fata morgana oftewel een hersenspinsel van het laffe westen, handig uitgebuit door de moslims (tacqyya), en door onze politieke lafaards graag aangewend om deze doctrine niet te moeten verbieden, want de islam zal en moet vrede betekenen, dat in tegenstelling tot de moslim-fundamentalisten met hun aanslagen en moorden, die als verkrachters van hun eigen geloof door deze laffe leugenaars met de vinger worden gewezen.

  En wat de begane misdaden betreft jegens de menselijkheid, waarnaar door nogal wat westerse aanbidders van de islam ter vergoelijking toch zo graag wordt verwezen in hun vergelijking met de wandaden begaan binnen het christendom, kan men kort zijn. De misdaden van de moslims werden en worden nog altijd begaan dankzij de koran, die van de christenen werden gepleegd ondanks de bijbel. De koran is een boek van haat en dood jegens ongelovigen, de bijbel een boodschap van liefde jegens alle mensen waar ook ter wereld.
  Een hemelsbreed verschil, als u het mij vraagt.

  Like

 15. Pietersen zegt:

  Wij zien de alles vernietigende tsunami wel aan komen, maar de vele idioten in dit land totaal niet.
  Waarschuwen helpt niet, want er is al genoeg gewaarschuwd dmv aanslagen, rapporten die er niet om liegen, een straatbeeld vol hoofddoeken en verloedering, en nu deze school die het Paasfeest afschaft voor het suikerfeest.

  Geliked door 2 people

 16. marijke zegt:

  NA een nachtje erover geslapen te hebben, geloof ik dat document niet meer !
  TIS NEP, dat kan niet anders, want precies wat Tistochwat zei, daar moest ik ook aan denken :
  wij zullen het uur en de dag niet kennen. Er is bovendien ook nog zoveel geknoeit en gewijzigd en veranderd, bij het Concilie van Nicea in 325 na chr. dat we eigenlijk niet eens kunnen weten wat authentiek is, of wat niet. Er zijn maar liefst zo `n stuk of 30 hoofdstukken ERUIT gelaten, ook dat nog ! …..De berekeningen van de Joodse kalender naar de onze, leken ECHT, maar dit kan gewoon niet waar zijn, TIS NEP, dat moet wel.
  VERGETEN……Bert en Harry ook : jullie hebben gelijk, DIT KAN GEWOON NIET KLOPPEN !

  Geliked door 2 people

 17. F.ck you all, die deze wereld naar de verdommenis helpen.

  Like

 18. marijke zegt:

  Ben er nu achter, waarom het document ECHT leek….en WAAROM IK ER IN TUINDE :
  ———————————————————————————————————————-
  IK HAD NIET OP DE SCHRIJVER GELET ! De schrijver is een achter-achter kleinzoon
  van die ILLUMINATI Albert Pike !
  Dit betekent dat de datum WEL klopt, maar het is de datum waarop BLIJKBAAR de
  NEP-JEZUS aan de hemel zal verschijnen, en waar iedereen ZEER VAN ONDER DE INDRUK ` schijnt ` te zijn….over de hele wereld !
  PAS LATER : zal de echte Jezus wederom terug komen en ingrijpen om de 3e w.o. te stoppen
  waarop vervolgens de 1000 jarige vrede zal beginnen …..
  Okee
  dus DATUM Donderdag 30 mei 2030 WEL ONTHOUDEN…..maarrrrrr DAT IS DE NEP-JEZUS !
  P a s d a a r n a
  KOMT DE ECHTE
  ( dit houdt dus in, dat we NOG LANGER moeten wachten dan 12 jaar ????? )
  tsjongejonge
  Ja, Republikein, ik had het ook veeeel eerder verwacht…….
  maar ja …….we zien wel…….
  ( De illuminati hebben VOOR ALLES een schema en datums die vastliggen, …..zelfs voor fake-aanslagen, hebben ze vaste schema `s , echter, je moet het maar net tegenkomen )
  Excuses voor het misverstand maar ik had totaal niet op de schrijver gelet ! Dan had ik het meteen al geweten…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s