Identitair Verzet: Demonstratie op 28 oktober in Den Haag!

Screenshot_2

Dit is een oproep tot deelname aan de demonstratie te Den Haag tegen de salafistische moskee As-Soennah op 28 oktober!

Het Identitair Verzet organiseert voor de tweede maal een demonstratie door de bezette gebieden te Den Haag. Met een demonstratieve mars willen wij de aandacht vestigen op de onderhavige problemen in de Schilderswijk waar de As-Soennah moskee een exponent van is.

De specifieke problemen die wij hebben met deze moskee zijn opgesomd in een artikel op onze pagina.

Het verzamelpunt is op de Marie Jungiusweg te Den Haag om 12.45 uur. Er zijn genoeg parkeermogelijkheden in de aangrenzende buurten. Vanaf daar lopen we richting de moskee waar een aantal sprekers de uitdagingen belichten.

Dit is een moment om te laten zien waar je voor staat. De Nederlandse normen en waarden zijn leidend. Het afsnijden van de clitoris van meisjes onder de tien hoort daar bijvoorbeeld niet bij!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, burgermoed, Den Haag, Eurabië, gezond realisme, Identitaire Beweging, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Patriottisme, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

7 reacties op Identitair Verzet: Demonstratie op 28 oktober in Den Haag!

 1. Steven zegt:

  Er zullen wel weer een aantal gearresteerd worden met als reden ‘onverdraagzaam en oproepen tot haat tegen andersgelovigen’
  Als LINKS volk mag je natuurlijk wel weer oproepen om iemand te vermoorden….

  Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Identitair-Verzet in nieuwe Haagse gangen
  courage én de wil om eindelijk iets te doen
  respect voor zóveel moed en Burgermansfatsoen
  en hopelijk volgen véél méér noten op de zangen…!
  .

  Liked by 1 persoon

 3. Elisah zegt:

  Off topic, over Willie Dille.
  https://tpo.nl/2018/10/15/video-arnoud-van-doorn-sluit-niet-uit-dat-willie-dille-is-verkracht-om-hem-een-dienst-te-bewijzen/

  Video – Arnoud van Doorn sluit niet uit dat Willie Dille (PVV) is verkracht om hem een dienst te bewijzen
  ‘Ik weet het niet, het kan’

  Arnoud van Doorn, raadslid van de islamitische Partij van de Eenheid in Den Haag, sluit niet uit dat het PVV-raadslid Willie Dille voor haar zelfgekozen dood is verkracht door een groep moslims. Dat heeft zij zelf destijds beweerd. Zij noemde Van Doorn zelfs als brein achter de groepsverkrachting. Van Doorn zegt daarover dat hij niet uitsluit dat de daders het deden om hem een dienst te bewijzen en daarbij zijn naam hebben genoemd. “Je zou zelfs zover kunnen gaan dat er misschien ook wel mensen zijn geweest die mijn naam daar bij hebben genoemd. Ik weet het niet, het kan.” Dat schrijft het AD.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Ik ben bang dat de hele demonstratie wordt verboden, zogenaamd omdat de veiligheid van de demonstranten niet gegarandeerd kan worden.
  In werkelijkheid zijn ze in Den Haag zo bang als een wezel dat het finaal uit de hand loopt vanwege aanwezigheid van boze moslims én linkse figuren die dreigen met geweld. Zoals we wel vaker zien.
  Daarom zou het ‘feest’ wel eens niet door kunnen gaan, óf men wordt naar een afgelegen plek buiten Den Haag gebracht.

  We zullen zien..

  Like

 5. Bobby zegt:

  Wegens het demonstratieverbod uit 2014 kan je ervan uitgaan dat een demonstratie in Schilderswijk niet zal worden toegestaan. De ME zal niet de straten gaan schoonvegen om een protestmars doorgang te bieden. Dat wordt dus ongetwijfeld ergens demonstreren op een grasveldje.

  Like

 6. Pingback: Identitiar Verzet | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s