Na de Beierse verkiezingen: SPD-politici vallen de CSU aan

Screenshot_12

(Vertaling: E.J. Bron)

SPD-politicus Thomas Oppermaan: “Wat mij betreft is Horst Seehofer als druktemaker een absolute foutieve bezetting op het ministerie van Binnenlandse Zaken.”

epoch times

De Duitse minister van Arbeidszaken, Hubertus Heil (SPD), heeft de CSU na de verkiezingen in Beieren tot de orde geroepen. “Beslissend is dat de CSU begrijpt: het moet afgelopen zijn met het toneelspel in de coalitie, dat zij in de zomer heeft opgevoerd!”, zei hij tegen het “Redactienetwerk Duitsland”.

Tegelijkertijd zei hij dat iedere partij er zelf voor verantwoordelijk zou zijn om nu kritische vragen bij zichzelf te stellen en eigen conclusies te trekken.

Over het door de omstreden CSU-chef Seehofer geleide ministerie van Binnenlandse Zaken zei Heil: “Ik persoonlijk heb bij de immigratiewet goed en fair samengewerkt met het ministerie van Binnenlandse Zaken.”

Ook de vicevoorzitter van het Duitse parlement, Thomas Oppermann (SPD), bekritiseerde de CSU: “De richtingenstrijd binnen de CDU/CSU wordt als zwakte van de regering over het algemeen waargenomen en schaadt ook de SPD”, zei Oppermann. “Wat mij betreft is Horst Seehofer als druktemaker een absolute foutieve bezetting op het ministerie van Binnenlandse Zaken.”

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Duitsland, Hypocrisie, provoceren, Rotzakken, sociaaldemocraten. Bookmark de permalink .

9 reacties op Na de Beierse verkiezingen: SPD-politici vallen de CSU aan

 1. paulzwueste zegt:

  Dat wordt nog oorlog.
  Gaat dus de kant op die ze voor zichzelf hebben gekozen.

  Like

 2. Jan zegt:

  ‘Vreemd’ is dat. Men roept de ellende zelf op maar vliegt en ander vervolgens naar de strot

  Popcorn time
  https://i.chzbgr.com/full/7061257984/h616D6FFA/

  Geliked door 1 persoon

 3. Voor wie zichzelf graag voorbij de Duitse MSM op de hoogte houdt:

  Die große Grenzschutzkonferenz: Die Woche COMPACT Spezial

  Bayern strafen CSU ab, Bundestag für Masseneinwanderung: Die Woche COMPACT

  Like

 4. En nog een belangrijke

  Der “Global pact of migration” wird Deutschland gefährden

  Dat is niet enkel een gevaar voor Duitsland maar ook voor Nederland met haar kritiekloze verdragsondertekenaars. Tijd om de hooivorken te slijpen en uit het vet te halen voordat de bevolking vervangen is.

  Geliked door 2 people

 5. Thom zegt:

  Eigen schuld, dikke bult van die vrouwen, want als je naar de burgemeester geluisterd had was het niet gebeurd. De burgemeester mevrouw Mafklapper heeft nog wel gezegd dat je verkrachters en andere kwaadwillenden op een armlengte afstand moet houden. Maar je mag die arm niet teveel omhoog houden want dan denken ze dat je een nazi bent

  Er moeten er nog meer komen van burgemeester Mafklapper, want ze houden wel van een vrolijke Nieuwjaarsnacht daar in Keulen.

  Like

 6. theoprinse zegt:

  Het eerste van het zogenaamde uit twee volzinnen bestaande citaat van Lenin is niet van hem maar van Beria, De tweede zin: ‘by making drugs of various kind etc’ komt niet in die samenhang voor in ‘THE SOVIET ART OF BRAINWASHING A Synthesis of the Russian Textbook on Psychopolitics’

  Like

 7. peter zegt:

  Die socialisten parasieten zouden zich beter afvragen waarom iedereen helemaal klaar met ze zijn,het is in elk land dat ze minimaal gekozen worden ,En dat werd tijd .

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Als het schip zinkt springen de ratten het eerste overboord !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s