Salvini´s duidelijke mededeling: “Arrivederci Merkel!”

Screenshot_6

(Vertaling: E.J. Bron)

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken en vicepremier Matteo Salvini is blij dat bij de verkiezingen in Beieren de “vrienden van de AfD” het goed gedaan en de verandering gewonnen hebben. De verkiezingsuitslag zou een nederlaag voor Merkel en de gevestigde krachten in de EU zijn.

Die Freie Welt

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, noemt de uitslag van de verkiezingen in Beieren en het verkiezingsdebacle van de CSU een duidelijke nederlaag voor bondskanselier Angela Merkel (CDU) en de gevestigde krachten in de Europese Unie.

“In Beieren heeft de verandering gewonnen en de Europese Unie, het oude systeem, dat altijd al slecht regeert in Brussel, verloren”, verklaarde de politicus van de LEGA in Rome. De gang naar de stembus zou een “historische nederlaag voor de christendemocraten en voor de socialisten zijn”, voegde Salvini er aan toe.

De “vrienden van de AfD” zouden het daarentegen goed gedaan hebben, zodat ze voor het eerst zitting kunnen nemen in het parlement van Beieren. “Arrivederci Merkel en Juncker”, vatte Salvini het resultaat van de verkiezingen in Beieren samen, waarbij de CSU en de SPD een dieptepunt bereikten.

Bron:
https://www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), christendemocraten, Duitsland, EUSSR, gezond realisme, Italië, LEGA, sociaaldemocraten, Socialisten. Bookmark de permalink .

15 reacties op Salvini´s duidelijke mededeling: “Arrivederci Merkel!”

 1. flyer210 zegt:

  Het “drain the swamp” is aangevangen. De EU heeft jaren de tijd gehad om de behoeften van de diverse landen te proeven en is daar niet in geslaagd, ze verdienen een grote nederlaag in de hoop dat er nog wat te redden valt.

  Geliked door 4 people

 2. peter zegt:

  Eens te meer wordt duidelijk dat de mensen helemaal niet zitten te wachten op de betuttelingen van een paar oude seniele lui die wel even gaan bepalen wat goed of slecht voor het land is ,gewoon boerenverstand , en die willen niet dat in een paar jaar alles teniet wordt gedaan dat in eeuwen is opgebouwd .

  Geliked door 1 persoon

 3. Steven zegt:

  Zolang dit wicht nog aan de macht is gaat de afbraak gewoon verder… en zo niet dan doen de GROENEN het wel..

  Geliked door 1 persoon

 4. Jean zegt:

  Hoogtijd fuhrer murkel op te sluiten en islam te verbieden zo komt er terug veiligheid en leefbaarheid in onze landen, o ja , ook dat EU gedrocht opruimen en de misdadigers opsluiten voor de rest van hun leven “zonder jeneverflessen”.

  Geliked door 1 persoon

 5. paulzwueste zegt:

  Salvini. Vergis je niet in Merkel.
  Merkel zal onverwoestbaar blijken te zijn totdat ze zelfmoord zal plegen…

  Geliked door 1 persoon

 6. King Arthur zegt:

  Nu NL nog met de “nieuwe” generatie robots:
  https://www.telegraaf.nl/video/2675744/jetten-afgemaakt-door-vi-mannen

  Geliked door 1 persoon

 7. delamontagne zegt:

  De nieuwe “aanpak” in Italië ! betreffende de z.g.n Immigrants.
  Salvini:”Jullie betalen VOORTAAN maar net zoals de Italianen dat moeten”.
  * *
  Een grote groep Immigrants van Afrikaanse afkomst dacht zonder kaartje te kopen met de trein te kunnen reizen.
  De conductrice:”schaam jullie, geef je kind een beter voorbeeld.
  Jullie zijn jong genoeg, GA MAAR LOPEN…….!”.
  Ze worden in de bush/bush uit de trein gezet.
  Let op de verbaasde gezichten ………….

  https://x7m7u8e3.stackpathcdn.com/wp-content/uploads/2018/10/Italy-Cagliari-Sardinia-This-great-and-consistent-Sardinian-female-ticket-inspector-threw-a-group-of-the-usual-outrageous-illegal-and-parasiti.mp4?_=1&iv=7
  Leggo.it

  https://www.leggo.it/italia/cronache/migranti_senza_biglietto_treno_video_salvini_15_ottobre_2018-4040601.html

  Geliked door 3 people

 8. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Die Merkel heeft bij haar initiaties als vrijmetselaar haar ziel en zaligheid aan satan verkocht. Ze heeft zelf niet eens in de gaten, dat ze nu onder brain control van de duivel staat. Als een robot raffelt ze zijn programma af en voert onvermoeibaar zijn opdrachten uit. In plaats van te kijken en te luisteren naar de behoeften, verlangens en wensen van de gewone Duitser, kijkt ze op de gewone man neer en duwt hem haar zin door de strot. Ze hoort niets, ze ziet niets en ze beseft niet, wat ze het Duitse volk en heel Europa aandoet. Zij denkt de absolute heerschappij te bezitten. Maar als het volk de koppen bij elkaar steekt, is het volk machtiger dan zij. Ze zal niet begrijpen, waarom ze roemloos en genadeloos zal worden afgeserveerd. En waarom ook satan haar vervolgens laat vallen. Ze is inmiddels heel ver over de houdbaarheidsdatum heen en dat begin je in Duitsland te ruiken.

  Geliked door 2 people

 9. Ruud zegt:

  Slechts èèn conclusie verklaart de hardnekkigheid van de EU op het punt van immigratie. Men ziet het als enigst middel om het verzet van de soevereine staten tegen het EU-concept te breken.
  Een verwaterde Europese bevolking heeft minder binding met het originele vaderland en zal wegens grote mate van verdeeldheid gemakkelijker voegen naar de wensen van de EU-top.
  Verzet op alle fronten tegen deze grote leugen is nu geboden.

  Geliked door 1 persoon

 10. orelius zegt:

  Ze gebruiken het zelfde concept als voor de oorlog . Verdeel iedereen en laat ze daarna door een zo genaamde leider weer samensmeden en maak ze rijp voor oorlog . En zo zal het gaan. Alleen de heersers zoals de Rothchilds hebben daar baad bij. Folow the money. De vraag is alleen tegen wie voeren we oorlog. Rusland? Die nationale bank hebben ze nog niet. Iran en Noord Korea komen ook in aanmerking. Tegen Iran komen die soenitische moslims goed vanpas natuurlijk . Zou dat de reden zijn dat ze er zoveel deze kant op laten komen.

  Like

 11. kampersrene zegt:

  Die Salvini is wel een mooie jongen dacht Merkel ….spijtig dat hij geen Islamiet is

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s