Meer dan 1000 Griekse ouders verzetten zich tegen migranten op scholen

Screenshot_36

(Vertaling: E.J. Bron)

Volgens de Griekse website “Kathimerini” hebben 1130 ouders, die met hun kinderen op het Griekse eiland Chios wonen, een protestbrief aan de schooldirecties gestuurd, waarin ze verklaren dat ze niet willen dat hun kinderen samen met migrantenkinderen naar school gaan.

Mitteleuropa

De protestbrief werd ook door verschillende hoge ambtenaren op het eiland Chios meegedeeld.

De 1130 ouders verklaren dat het recht op onderwijs voor vluchtelingen en migrantenkinderen niet alleen in volle omvang gerespecteerd wordt, maar dat het ook een plicht van de staat is om dit zonder de deelname van NGO´s te doen.

“Wij, de bewoners van deze eilanden, zijn degenen die bijna de hele last van deze situatie dragen, wat de beleidsbepalers in ieder geval op praktisch niveau niet schijnen te begrijpen. Maar is het model van het ministerie in al zijn parameters doordacht en functioneert het voor alle kinderen? De tegenstrijdigheid van het gehele spectrum van het migratiemanagement, de chaotische afstand tussen de beloftes die af en toe gedaan worden en hun resultaten evenals onze verplichting als ouders en als burgers leiden ertoe dat wij de fouten aantonen.”

 • Wij eisen de bouw van vluchtelingenonderkomens en –structuren in de ontvangst- en identificatiecentra van BIAL, omdat dit de oplossing met de minste problemen voor iedereen is.
 • Wij eisen dat deze resolutie ter kennis wordt gesteld aan de andere ouderverenigingen buiten de scholen in Chios en op de andere eilanden, die door de vluchtelingenproblematiek geplaagd worden, omdat zij de gastheer van ontelbare ongecontroleerde vluchtelingen en immigranten zijn.
 • Wij verzoeken de directeuren en de lerarenverenigingen van elke school om de oudervereniging en de tot dit doel ingestelde speciale commissie voor ouders over mogelijke ontwikkelingen, die van een organisatie kunnen uitgaan, te informeren.
 • Wij verzoeken de betreffende dit onderwerp gekozen vertegenwoordigers van de ouderverenigingen en van de oudercommissies om deel te nemen aan alle geregelde en buitengewone vergaderingen van de lerarenvereniging of andere commissies die in de toekomst zullen plaatsvinden en te maken hebben met de vluchtelingenproblematiek.
 • Wij eisen van het ministerie van Onderwijs, regionaal onderwijs, primair en secundair onderwijs dat zij onze eisen respecteert.

Anders behouden wij ons het recht voor om ieder terecht belang, dat wij als ouders en burgers hebben, volgens de grondwet en de wetten van de Griekse staat geldend te maken.

Griekse ouders zijn net zo zat van de vluchtelingencrisis als van de preken van de NGO-leden en de Griekse regering. Het lijkt erop dat mensen realisten worden wanneer de lichamelijke ongeschondenheid van hun kinderen bedreigd wordt.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Eurabië, gezond realisme, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, NGO´s, Overheid, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op Meer dan 1000 Griekse ouders verzetten zich tegen migranten op scholen

 1. Sabeltant zegt:

  Die burgers moeten de hooivorken pakken en de parasieten van hun eiland trappen!

  Like

 2. johan zegt:

  De Grieken willen gewoon ook hun vaderland terug !!

  Like

 3. Anneke zegt:

  Dit zouden meer ouders moeten doen en te beginnen in Amsterdam en uiteraard in de rest van Nederland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s