Péter Szijjártó: “Illegale migratie is geen mensenrecht”

Screenshot_37

(Vertaling: E.J. Bron)

Migratie is geen mensenrecht, en mensen hebben geen fundamenteel recht om illegaal of willekeurig landen uit te kiezen waarin ze zich willen vestigen, zei de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó (foto), maandag in Luxemburg. Altijd als de Europese Unie stappen onderneemt met betrekking tot het thema integratie, moet zij het volkerenrecht als uitgangspunt nemen, en dit betekent niet dat migratie een mensenrecht is, zei de minister.

Mitteleuropa

In de pauze van een eendaagse bijeenkomst van de ministers van Buitenlandse Zaken van de EU en het oostelijke partnerschap verklaarde Szijjártó tegenover journalisten dat Hongarije duidelijk gemaakt zou hebben dat het niet deelneemt aan de ondertekening van het Global compact van de VN voor migratie. Het zou heel goed mogelijk zijn dat tot het eind van het jaar ander elanden zich bij de positie van Hongarije zouden hebben aangesloten, voegde hij er aan toe. “Het migratieakkoord kan niet geaccepteerd worden, omdat het een bedreiging voor de wereld vormt en tegenstrijdig is aan de belangen van Europa”, zei hij. “Het is beschamend, en daarom zijn wij er teleurgesteld over hoe de Europese Unie niet de belangen van Europa bij de onderhandelingen over het migratieakkoord van de Verenigde Naties heeft vertegenwoordigd”, zei Szijjártó.

Federica Mogherini, de Hoge vertegenwoordiger van de EU voor Buitenlandse Zaken en Veiligheidsbeleid, zou er geen grond voor hebben dat economische migratie het juiste antwoord op de demografische en economische uitdagingen zou zijn, zei hij. “Hongarije denkt niet zo. Het wil dat noch demografische noch arbeidsmarktpolitieke uitdagingen door migratie opgelost worden, en dit moet door iedereen gerespecteerd worden”, zei hij. “Hongarije kan op deze vragen op de terreinen onderwijs en gezinspolitiek de juiste antwoorden geven en behoudt zich het recht voor deze beslissingen zelf te nemen”, voegde hij er aan toe.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, Elite, establishment, EU-critici, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hongarije, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

15 reacties op Péter Szijjártó: “Illegale migratie is geen mensenrecht”

 1. Patriot 2.0 zegt:

  Zeer goed onderscheid gemaakt. Verhelderend, in deze verwarrende tijden, waar van alles door elkaar wordt gehaald!

  Geliked door 2 people

 2. Cathja zegt:

  Uiteraard volledig eens met deze Hongaarse Minister van Buitenlandse Zaken. Als illegale migratie een mensenrecht zou zijn, wie kan er dan nog optreden tegen dit volk? De meesten komen van ver, uit culturen waarmee wij geen enkele overeenkomst hebben, en wat nog het ergst is, is dat zij bijna allemaal de islam aanhangen. Zij houden zich aan de sharia-wetten, en hebben lak aan onze grondwet. Er zijn zeer veel redenen te noemen waarom wij immigratie zelf in de hand moeten houden. Dat mag ons nooit worden opgelegd door Brussel of door de VN..

  Geliked door 4 people

 3. Elisah zegt:

  Hoe zit het met de mensenrechten van de bevolking van de ontvangende landen?

  https://fenixx.org/2018/10/16/geen-kerstliedjes-op-school-waar-de-naam-jezus-in-voorkomt-kan-beledigend-zijn-voor-bepaalde-leerlingen/

  Geen Kerstliedjes op school waar de naam ‘Jezus’ in voorkomt – kan beledigend zijn voor ‘bepaalde’ leerlingen

  Een school is onder vuur komen te liggen nadat de leerlingen te horen kregen dat ze geen kerstliederen zouden zingen met het woord “Jezus” deze kerst.

  Geliked door 2 people

 4. Mary zegt:

  De VN heeft ook niets met mensenrechten………..

  Geliked door 4 people

 5. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  En zo is het. De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó, heeft helemaal gelijk. Hongarije laat zich niet door Drunkert, Timmerbaard, Krengela en c.s. de les lezen. Het houdt de rug recht. Chapeau !!!

  Geliked door 1 persoon

 6. M.A.L. Sion zegt:

  De zaak van migratie is volledig uit de hand gelopen. Het is van de zotte dat een ‘migratieprofiteur’ zo maar binnen komt en volledig op kosten van de autochtone bevolking leeft.
  Het wordt als een normale zaak beschouwd dat landen een visumplicht hebben voor mensen die dat land willen bezoeken. Dat is doorgaans ook nog tijdgebonden.
  Het ongelimiteerd vreemdelingen toelaten en verzorgen is een vergaande vorm van altruïsme. Dat gevoel van medemenselijkheid kan dan beter in de vorm van hulp in andere landen toegepast worden. Dat systeem wordt ook al lang toegepast in de vorm van ontwikkelingshulp. Daarbij gaat van alles mis. Reden om dat veel beter te organiseren. Het huidige beleid is belachelijk. Mensen uit landen die ontwikkelingshulp ontvangen staan met een eisende blik ook ons eens bij de donerende landen op de stoep. Het asiel en migratie beleid moet grondig aangepast worden. Mensen die toegang proberen te krijgen op oneigenlijke gronden dienen niet eens tot de asiel-procedure toegelaten te worden. Rechtsomkeer en terug naar de heimat.
  malsion@orange.fr

  Like

 7. Republikein zegt:

  Ceelen:
  Kijk even, dit is ons Koninkrijk. Mede uit angst voor ‘aanzuigende werking’ vinden politici in Curacao dit restrictieve ‘vluchtelingenbeleid’ noodzakelijk, en Nederland, bij monde van minister Blok, is het daar roerend mee eens.
  https://twitter.com/Tinekeceelen/media

  https://jdreport.com/trump-wordt-aangevallen-door-187-organisaties-die-gefinancierd-worden-door-george-soros/
  Dus wordt alsmaar slechter, mensen hebben om verschillende reden om niet te hervormen, verdienmodellen.
  Zum kotzen.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Péter Szijjártó heeft voor 100% gelijk !!! Chapeau !!
  Maar breng dat die idioten van de VN en EU maar eens aan hun zwakzinnige verstand !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s