Steeds meer Duitsers emigreren!

Screenshot_27

Steeds meer Duitsers emigreren: de echte geschoolde arbeidskrachten verlaten het land!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Het is een fenomeen dat nauwelijks aandacht krijgt, maar toch verstrekkende consequenties heeft. Steeds meer Duitsers emigreren. De gevolgen zijn verwoestend. In 2016 begon de emigratiegolf grote stijl. Destijds vertrokken 281.000 Duitse burgers naar het buitenland, in 2017 waren het er 249.000. Het zijn de ontbrekende perspectieven, de zware belastingdruk en het snel ten negatieve veranderende land, die weinig aanleiding geven tot optimisme. Zodoende vertrekken vooral hoog opgeleide mensen en academici, die daarna in onze economie zullen ontbreken.

Alleen al in de afgelopen twee jaar is ons land 700.000 staatsburgers kwijtgeraakt. Op de 1,7 miljoen sterfgevallen kwamen nauwelijks 1,2 miljoen geboorten van moeders met een Duits staatsburgerschap. In plaats daarvan kwamen er bijna 1,4 miljoen migranten het land binnen, waarvan er 885.000 bleven. Daaruit komt een overschot voort van 499.000 buitenlandse personen, vorig jaar bedroeg dit overschot zelfs 635.000.

De geschoolde arbeidskrachten verlaten het land, de netto-ontvangers komen in scharen het land binnen! Onze welvaart, wier kapitaal altijd al gelegen was  goed onderwijs en goede opleiding, verdwijnt. In plaats van gezinnen te stimuleren, de belastingen te verlagen en de infrastructuur klaar te maken voor de toekomst, beschouwt Duitsland zichzelf blijkbaar als de sociale dienst voor de armen van deze wereld, die door steeds minder Duitsers gedwongen onderhouden moeten worden. De staat moet eindelijk handelen en zich weer wijden aan zijn kerntaak: het welzijn van de aan hem toevertrouwde burgers.

www.welt.de

www.welt.de

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme, Krankzinnigheid, Merkel, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Steeds meer Duitsers emigreren!

 1. Cathja zegt:

  Een tijdje geleden las ik ergens dat veel jonge Duitse gezinnen hun heil zoeken in Hongarije. Met name voor de veiligheid van hun kinderen. In Hongarije zijn de woningen relatief goedkoop, de samenleving is stabiel en de regering laat zich niet chanteren door Brussel.
  Een nieuw leven en een nieuwe toekomst in Hongarije.

  Waarom niet?

  Liked by 3 people

  • Harry zegt:

   Dat houdt wel in , dat je een onmogelijke taal moet leren , als je naar Hongarije vertrekt .
   Ook geen sinecure , zelfs met een talenknobbel niet .

   Liked by 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @Harry

    Dat is waar. Je kunt er niks van maken als je iets in het Hongaars ziet staan. Maar misschien dat veel Hongaren een beetje Duits kunnen spreken, waarmee de immigranten zich de eerste tijd kunnen redden.
    Van kinderen is bekend dat die vaak spelenderwijs een nieuwe taal aanleren.
    Maar ik geeft het toe, het is een zeer moeilijke taal!

    Like

 2. koddebeier zegt:

  Zo zal het ook vergaan met: Nederland, België, Frankrijk, enz.enz.

  Liked by 1 persoon

 3. Ruud zegt:

  Krankzinnig om onze welvaart zo te zien verdampen!

  Liked by 2 people

 4. BertG. zegt:

  Het leek zo mooi: Syriërs die twee jaar aan de slag konden bij een Capels bedrijf. Het eindigde in een fiasco. Na een week kwamen ze niet meer opdagen.

  ,,Helaas ontstond er een verschil van mening tussen DSPPM en Welzijn Capelle over afspraken rond werkuren, vakbekwaamheid, het taalniveau en het bieden van de mogelijkheid om de Nederlandse taal op de werkvloer te kunnen en te leren spreken”, aldus de woordvoerder.

  Volgens hem was van te voren duidelijk dat de mannen veertig uur per week zouden werken, net als de rest van de bouwvakkers. ,,Dat wilden ze niet en daar ging Welzijn Capelle mee akkoord. Het wordt ze zo wel heel makkelijk gemaakt om nee te zeggen. Er ligt geen druk op ze.”
  https://www.ad.nl/rotterdam/syriers-krijgen-werkplek-maar-komen-na-week-niet-meer-opdagen~abc08845/

  Like

 5. Ook las ik dat veel Nederlanders zo een half uurtje van de grens in Duitsland gingen wonen omdat de woningen daar goedkoper zijn. Het is de omgekeerde wereld geworden.

  Liked by 1 persoon

 6. ieznogoedh zegt:

  Zodoende vertrekken vooral hoog opgeleide mensen en academici, die daarna in onze economie zullen ontbreken.

  Ha, dat gemis wordt ruimschoots goed gemaakt door de instroom van hoog opgeleide asylanten.
  Die zullen dubbel zo hard werken om hun plaatsje in de maatschappij te veroveren.
  Vast en zeker.

  Like

 7. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/10/16/west-duitsland-42-procent-van-de-kinderen-onder-de-zes-jaar-heeft-een-migratieachtergrond-afscheid-van-het-christelijke-avondland/

  West-Duitsland: 42 procent van de kinderen onder de zes jaar heeft een “migratieachtergrond” – afscheid van het christelijke Avondland

  Het Bundesamt für Statistik stelt dat in de West-Duitse deelstaten 42 procent van de jongeren onder de zes jaar al een “migratieachtergrond” heeft, zoals “Die Welt”- bericht. Zonder dat “Die Welt” hier expliciet op wijst, ligt het explosieve karakter van de boodschap in het feit dat het “Point Of No Return” al is overschreden.

  https://www.welt.de/politik/deutschland/article182116686/Ein-und-Auswanderung-Deutschland-gewinnt-so-viele-Einwohner-ueber-Migration-wie-durch-Geburten.html?zanpid=11459_1539708166_cdca4e1773a3ddaae87c58cae62ed45c

  Like

 8. Steven zegt:

  De omvolking loopt gesmeerd!!

  Like

 9. Jan zegt:

  Dit doet niet onder voor Adolf Hitler. Betoog van demagoog Adolf Schulz maakt AfD uit voor bruinhemden en nazi’s en pleit voor ein Neues Deutschland

  start van de krijsende en gillende nazi op ca 1:50:30 waarbij Trump en passent ook nog even uitgemaakt voor rotte vis.

  Like

 10. Jules Vismale zegt:

  Dat emigreren van de Duitsers doet mij precies denken aan de joodse geleerden die bijna 90 jaar geleden door de nazi’s uit Duitsland werden verjaagd waardoor dezen heel wat uitvindingen en wetenschap verloren! Lees thans wat Angela Merkel daar precies mee heeft bereikt:

  Door Merkel wil ruim 50% van de Duitsers weg uit het eigen land

  Het gaat toch zo goed en het kan niet beter, dat is wat we horen als Rutte en Merkel (denken ze echt dat als ze de intellectuelen overal wegjagen het NOG beter zal gaan worden?) weer eens het woord nemen. Hun woorden zijn mooi, hun daden echter mensonterend!
  De chaos waarin Merkel haar land de afgelopen jaren heeft ondergedompeld is compleet en zeker terug te zien in het verlangen van talloze Duitsers om te emigreren. Zo laat Die Welt onmiddellijk doorschemeren dat veel Duitsers he-le-maal klaar zijn met de open grenzen zonder grenzen. Ruim 55% van Duitsers gaf aan te willen emigreren, een groot deel voor altijd. De reden? Politieke instabiliteit. Goh…

  Het levensgeluk is eigenlijk moeilijk in woorden te vatten, maar daden spreken voor zichzelf. Daarom focussen we ons niet op vragenlijstjes, maar op daadwerkelijk gedrag. Hoe gelukkig zijn de Duitsers eigenlijk onder Merkel?
  Als we de emigratiecijfers eens goed bekijken, niet heel erg gelukkig. Het is schokkend te zien hoe sterk het aantal emigraties sinds 2015 zijn gestegen. In 2016 alleen al vertrokken ruim 281.000 mensen uit Duitsland en dat is bijna net zoveel als de Duitse joden die voor 1939 uit Duitsland emigreerden!.
  Volgens het Duitse CBS (Statistischen Bundesamt) is deze stijging echter verklaarbaar door een ‘methodologische wijziging’. Populairste bestemmingen zijn de Verenigde Staten, Zwitserland en Oostenrijk, aldus Die Welt.

  Alle gegevens van voor 2016 zouden volgens het Bureau dus ineens ‘onbetrouwbaar’ zijn. Gelooft u het nog? Een bureau dat tientallen jaren op een verkeerde manier de emigratie vastlegt (als je daar een hoop onderontwikkelden voor in de plaats stopt kun je totaal GEEN enkel land besturen!) en precies in het jaar dat Duitsland onder de voet wordt gelopen door een miljoen migranten ineens een nieuwe methode heeft en tot andere cijfers komt om daarmee de stijging in het aantal emigraties te verklaren?

  Over het bovenstaande kan veel worden gezegd, maar de kanarie in de kolenmijn is toch wel de uitstroom van veel rijke Duitsers. Die zien de bui al hangen en ze vertrekken het land in grote getale en met al hun poen! Zo verlieten in 2016 ruim 4 000 (!) miljonairs het land, in tegenstelling tot enkele honderden in de jaren ervoor!
  Een veeg teken voor Merkel en haar gevolg, die toch eens verantwoording gaan afleggen voor de ellende die zij hebben uitgestort over de inwoners. Wellicht niet nu, maar zeker in de nabije toekomst.
  Wie zo dom is om de slimmen en de intelligenten te verjagen om daar gewelddadige domkoppen voor terug te krijgen zal gewoon zichzelf en het desbetreffende land vernietigen, zoals het ook Nazi- Duitsland en de USSR verging!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s