Burger loopt steeds groter risico slachtoffer te worden van drugscriminaliteit in gaaf land Nederland

Screenshot_49

(Door: Bert Brussen)

Narcostaat Nederland steeds crimineler, dat terwijl ‘de criminaliteit daalt’ en ‘de cellen leeg staan’

Burgers die in Zeeland of Brabant wonen, lopen een steeds groter risico om op een dag samen met huis en gezin te worden opgeblazen, om te komen in een uitslaande brand, te worden vergiftigd of betrokken te raken bij een schietpartij, dankzij criminelen die midden in keurige woonwijken ongestoord complete laboratoria voor synthetische drugs runnen. Volgens de coördinator van de politieafdeling synthetische drugs in de regio Zeeland-West Brabant is het risico voor burgers om slachtoffer te worden “eerder een dichter-bij-mijn-bed-show dan een verder-van-mijn-bed-show”. Dit meldt de Nederlandse kwaliteitscourant Telegraaf.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Elite, establishment, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Burger loopt steeds groter risico slachtoffer te worden van drugscriminaliteit in gaaf land Nederland

 1. BertG. zegt:

  Wanneer de politie jouw gegevens niet zou doorspelen aan de tegenpartij (drugs criminelen), dan zouden veel meer mensen bereid zijn om aan te geven wanneer er vreemde en wazige activiteiten in een woning plaats vinden.
  Je bent je leven nu niet meer zeker als je een drugs crimineel aangeeft.

  Ik denk trouwens dat je een grotere kans heb dat je strot door gesneden wordt tijdens het boodschappen of een auto die je plat rijd terwijl je ergens op een terrasje zit van de zon te genieten, dan dat je huis wordt opgeblazen.

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Iedereen is blijkbaar vergeten dat Opstelten, de héél vroegere burgemeester van R,dam ten tijde van de Heer Fortuijn, de latere Minister verantwoordelijk voor de Nationale Politie zei bij de invoering hiervan op 1 Jan 20..
   “Nederland wordt……..NOG………. veiliger”.
   Het was 6 jaar geleden dus al veilig, maar werd nadien…….NOG veiliger ? ?

   Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Ik las gisteren dat de criminaliteit wederom opnieuw gedaald was.
    Probeer maar aangifte te doen digitaal, dan begrijp je het meteen.
    Zonder DigiD inlog is dat niet eens meer mogelijk.
    Alleen voor de verzekering geven mensen nog iets aan, al het andere hebben ze toch geen tijd voor, dus daar neemt dan ook niemand meer de moeite voor.
    Heeft Opstelten toch nog gelijk gekregen, de cijfers blijven dalen.

    Geliked door 3 people

  • Frauke zegt:

   Dat 1 van de 2 provincies het Mekka is van criminaliteit is velen zeker niet ontgaan helaas. Zelfs een pedofiel wordt hier met rust gelaten terwijl er talloze bewijzen zijn ! Een ingedutte provincie waar ik plaatsvervangende schaamte bij voel.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Volgens Rutte is Nederland een “Prachtland”.
   Zijn Nederlanders een “Prachtvolk”.
   En wat we nooit mogen vergeten is dat de “Nederlandse Gezondheidszorg de allerbeste is van de héle wereld”….!!!
   Hij liegt dus als een klein kind dat het volk als een dom onderontwikkeld volk inschat dat dit soort groteske leugens zonder meer zou geloven.

   En je zou verbaasd zijn als je wist hoe absurd groot zijn gelijk is…
   Vandaar dat we nu voor de derde maal vier jaar lang met die smerige leugenaar en landverrader zitten opgescheept…!

   Geliked door 4 people

 2. ruud beijer zegt:

  Ook hier geldt het toverwoord.xtc moet gelegaliseerd worden.Einde probleem.

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Mijn respect gaat voor de coördinator v.d. politieafdeling Synthetisch drugs, regio Zeeland-West en Brabant. Net zo goed dat men SOMS in een smerige vuilnisbak waardevolle spullen kan vinden, zo kunnen SOMS ook mensen zijn die een hart hebben voor de medemens. Dat gebeurt echter niet vaak. Zeker niet in een totaal verrotte en politiek-correcte gedegenereerde multiculturele samenleving. Echter de coördinator heeft het op een punt mis. Niet enkel in Zeeland-West en Brabant (niet te vergeten Limburg) lopen onschuldige mensen gevaar opgeblazen te worden in hen eigen huis. Dit gevaar lopen mensen over (bijna) heel Nederland. Iedere autochtone stakker die in een “Gezegende multiculturele buurt” woont, loopt 24 uur gevaar. Zijn multiculturele buren zijn gevaarlijker dan loslopende roofdieren zoals: tijgers, krokodillen, haaien gifslangen enz.. Men is absoluut niet veilig; zelfs niet als men binnen de dure sociale woning bevindt. Onze politieke leiderschap beschouwt iedereen met een gehakte lichtgetinte of donkere lul als “Untouchable”. Geitenneukers uit de woestijn en de jungle hebben 50% meer recht dan mensen van een andere categorie. Men volgt deze dagen de Sharia wetboek bij de letter. De komst van tsunami zwermen van geitenneukers uit islamitische landen en Afrika heeft het gevaar voor Nederland en de Nederlandse bevolking immens groot gemaakt. De vraag is of iemand bij de overheid of de regering daarvan wakker ligt- of zou liggen. Ik denk van niet. De toekomstige slachtoffers laten hen koud. Met een luchtige primitieve leugen wordt de realiteit gladgestreken. Aan de andere kan wij zijn degenen die voor zulke politieke leiders kiezen. Dus er is iets mis ook met onszelf.

  Like

 4. annie mg smit zegt:

  daarom kijk ik goed uit waar ik ga wonen..ik wil`moet verhuizen ook al door overlast uit mn goedkope appartementje..naar een duur iets maar liever duur en veilig dan goedkoop en……………………….juist…..onveilig!dan vreet ik maar wat minder is nog gezonder ook!!

  Like

  • ruud beijer zegt:

   Wat denk je?Maar weer een onzinverhaal vertellen over drugs?Legalisatie zal de problemen oplossen. Maar vooral niet doen en de werkelijke problemen zoals islam en de asielparasieten niet over praten. Drugs zijn geen probleem. Het is het verbod. Dat is het probleem.

   Like

 5. annie mg smit zegt:

  liefst wil ik natuurlijk naar de haute savoie of bretagne maar das niet mogelijk heb maar 1 paspoort dat is van het lieve kleine nederland dat langzamerhand in een bananenkoningkrijk veranderd!

  Like

 6. annie mg smit zegt:

  dus…..een eigen bewapening zou best fijn zijn voel je je niet zo onmachtig

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s