DUIDELIJK. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Weg met ons!", Arabische wereld, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

22 reacties op DUIDELIJK. . .

 1. Peter zegt:

  Ja, ja , Het is weer zover.
  ’Grote terreuraanslag verijdeld in Duitsland’
  BERLIJN – De Duitse autoriteiten hebben volgens verschillende media een grote terreuraanslag door Islamitische Staat voorkomen. Daaraan ging een onderzoek van ruim een jaar vooraf. Het was de bedoeling dat in 2016 drie jihadistenteams naar Duitsland zouden reizen om de voorbereidingen te treffen en voor de uitvoering te zorgen.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2695842/grote-terreuraanslag-verijdeld-in-duitsland

  Like

 2. King Arthur zegt:

  Stelletje debiele stinkratten zijn al die gore clubs die tegen deze motie hebben gestemd (rood dus).
  Ook de gristendebielen van cu en cda weten niet waar ze mee bezig zijn, of zijn zo geil van regeringsmacht dat ze overal met de vvdratten in meegaan. Europa en NL zijn verloren door de grote stromen kansloze parasitaire uitkerings crimigranten die gaan komen.

  Geliked door 4 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Nee, nederland is niet verloren door de immigranten. Nederland wordt doelbewust naar de bliksem geholpen door die partijen die de motie niet steunen. Het een houdt het ander in. Ze komen aan de beurt, het stelletje landverraders in de haag.

   Geliked door 3 people

 3. leefbarbaar zegt:

  De waanzin van Rutte III vertaald in rode en groene bolletjes.
  Onbegrijpelijk dat de achterban van al die partijen dit tolereert. Niemand wil miljoenen moslims erbij hebben. Er is geen werk voor en er is geen toekomst voor. Ze onderhouden is onbetaalbaar en iedere duurzame maatregel gaat verloren in de aanwas van zoveel mensen.
  Geef om Nederland en geef om je eigen kinderen en stop Rutte III.

  Geliked door 3 people

 4. Jan zegt:

  Met uitzondering van SGP zijn alle ‘christelijke’ partijen socialisten, immers zij noemen zichzelf ‘christen-socialist’ wat net zo nep is als ‘democratisch socialist’, in socialisme is niks ‘democratisch’ want democratie wordt direct om zeep geholpen als de roden aan de macht zijn. Roden zijn controlefreaks en gulagbeheerders

  Geliked door 2 people

 5. BertG. zegt:

  Wat wordt er precies bedoeld met een – mondiale migratiepact –
  Een mondelinge afspraak dat ze weer terug naar huis gaan?

  Like

  • BertG. zegt:

   Een JA of NEE ben ik al blij mee.
   Niet alle woorden zijn bij mij nu eenmaal even goed bekend.

   Like

  • King Arthur zegt:

   Bert toch, hiermee kan iedere liefst compleet kansloze analfabete fuckbooslim uit welk klote land dan ook een land van zijn keuze opzoeken in west Europa om zich daar te laten onderhouden door de labradoedel lulhannissen die 40-50 uur ploeteren en waarvan heel veel wordt gestolen door de belasting.

   Like

  • Nemesis zegt:

   In tegendeel !!!!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ BertG. 18 oktober 2018 om 09:53

   Dit betekent dat elke luie, mohammedaanse neger hierheen komt om zich door ons te laten verzorgen en verwennen tot hij naar ‘allah’ gaat om tot in alle eeuwigheid te neucqen (excusez le mot).
   Bereid je maar vast voor op een zwarte invasie van mohammedaanse koppensnellers.

   Like

 6. Kees zegt:

  Het mondiale migratiepact is niks anders dan maximale migratie van Afrika en moslimlanden naar Europa. Ofwel de Europese landen zo snel mogelijk naar de vernieling helpen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Hans Parcival zegt:

  Wilders heeft gelijk met zijn nep-parlement. De stemverhouding in het NL parlement komt niet in de buurt van de opinieverdeling van de NL burgers over migratie. Iedere Nederlander weet of kan weten dat het grotendeels om nep-vluchtelingen gaat. Maar ons conformistische policor nep-parlement houdt zich van de domme. Vaak is dit soort instemming met VN plannen ook nep en voor de buhne. Een schrale troost.

  Geliked door 1 persoon

 8. Petra DeBoer zegt:

  Dit mondiale migratiepact is niet juridisch bindend volgens Geen Stijl. Waarom je dan zoiets zou ondertekenen is de vraag, als het toch niks inhoud?

  https://www.geenstijl.nl/5144429/non-binding-topic/

  Like

 9. En met het Verdrag van Marrakesh in handen houden ze op het Binnenhof de deuren wagenwijd open (lees Nederlandse grens).
  De volgende invasie mag geheel volgens plan (Bilderberg) binnenkomen.
  Ik vraag me ineens af…..op welke dag-maand-jaar de Koninklijke paleizen ontruimd zijn. Zal een paar nachten zijn dat stiekem verhuiswagens de boel inladen. Opschriften op deze wagens, overheid archief of zoiets, om geen argwaan te wekken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s