Het internationaal socialisme: de Verenigde Staten van Europa als centrum van macht en onderdrukking

Screenshot_53

(Door: Dr. Marcus Franz – Vertaling: E.J. Bron)

“Het laatste wat we nodig hebben, is een vrijwillige verkleining. Nationale soevereiniteit, zoals die door velen in de politiek bezworen wordt, is in de 21e eeuw een illusie. In ieder geval voor Europese staten. Elke Europese staat is in wereldmaatstaf een kleine staat.” Dat zei niemand minder dan de Oostenrijkse president Van der Bellen naar aanleiding van een bijeenkomst in Wenen, die georganiseerd werd door de “Oostenrijkse Vereniging voor Europapolitiek”. Ook de presidenten van Duitsland en Slowakije waren aanwezig.

Die Unbestechlichen

Een belediging van speciale klasse

Dat de woorden van Van der Bellen een monstruositeit en een belediging tegen de soevereine Oostenrijkse staat en zijn volk betekenen, hoeft men niet nader uit te leggen. Wanneer een staatshoofd de soevereiniteit van staten een illusie noemt – is hij dan als hoogste orgaan van de staat niet eveneens een illusie? In de psychologische vaktaal wordt de illusie ook wel gedefinieerd als ontkenning van de realiteit. Men moet zich afvragen of iemand met zo´n instelling, die heel duidelijk is gebaseerd op ontkenningen, in ieder geval echter op persoonlijke verkeerde interpretaties van de definities van een staat, van de plichten van zijn functie en over het algemeen van zijn taken, überhaupt president kan zijn!?

De Verenigde Staten van Europa

Maar laten we tot op het fundament gaan: de motivering en de politieke doelen van Van der Bellen zijn al lang bekend. De schepping van de Europese gemeenschapsstaat (de Verenigde Staten van Europa), is altijd al een verlangen van de Oostenrijkse president geweest. Hij ziet de toekomst van Europa alleen in een complete aaneensluiting van alle EU-staten met alle consequenties. Als hij van “verkleining” spreekt, bedoelt hij daarmee verachtelijk de verschillende naties, die zelf de toekomst in willen kijken en willen ontwikkelen.

Ook al past het niet bij het hoofd van een soevereine staat en die diens bestemming in principe aanvalt, toch kan men deze politieke doelen natuurlijk vertegenwoordigen. Men moet zich dan echter ook aan de tand laten voelen: het is namelijk geen intellectueel rechtschapen gedrag door enerzijds het “nationalisme” te bekritiseren en anderzijds de superstaat Europa te bevorderen. Want wat zouden de Verenigde Staten van Europa anders zijn dan één enorme natie, die alle kenmerken van een nationaal georiënteerde grootmacht zou bezitten, ja, bijna zou moeten bezitten?

De supernatie

Europa als volledig verenigde kolos moet een duidelijke identiteitspolitiek bedrijven, het moet een slagvaardig leger bezitten, het moet een gezamenlijke economische politiek bedrijven, en het moet gesloten grenzen hebben, die ook verdedigd worden. De supernatie genaamd Verenigde Staten van Europa zou wereldpolitiek gezien haar belangen moeten vertegenwoordigen en met de grote spelers VS, China en Rusland moeten concurreren – en dat ook zeker conflictueus. Niemand kan immers serieus geloven dat een “Natie Europa” een wereldwijd uitgeroepen staatsconstructie zou kunnen worden, die men globaal vriendelijk tegemoet treedt. De Verenigde Staten van Europa zouden buitenlands politiek als natie en machtsfactor beschouwd worden. Deze resultaten vertelt niemand van de Europa-fans erbij wanneer zij met verheven woorden over de totale vereniging spreken.

Macht en onderdrukking

Verder verzwijgen post-trotskistische ideologen zoals Van der Bellen dat de vereniging van Europa alleen maar met onderdrukking en het afslijten van verschillende gegroeide culturen van ons continent kan lukken. Men moet immers in geval van de totale vereniging en demontage van onze verschillende vormen van staatkundige soevereiniteit zulke verschillende naties als Finnen en Italianen of Zweden en Hongaren onder een gezamenlijk juk plaatsen. Dat kan uiteindelijk alleen maar met druk en een zeker geweld gebeuren.

De wolven in schaapskleren

Het blijkt dus dat juist diegenen, die zo modern van internationalisme en vereniging bazelen, in werkelijkheid de ergste ultranationalisten zijn wanneer zij spreken van het “gemeenschappelijke en grenzeloze Europa”. Hun nationalistisch kader is gewoon alleen veel groter en krachtiger dan het diverse patriottisme, dat de verschillende volkeren en naties van Europa als hun natuurlijke recht en hun zinvolle politieke taak beschouwen. Het pan-Europese nationalisme, dat verborgen is in de gedaante van de “vereniging”, moet daarom vanwege zijn potentiële en antidemocratische, de zelfstandigheid van de landen vernietigende effecten strikt afgewezen en bestreden worden.

Bron:
https://dieunbestechlichen.com
Door: Dr. Marcus Franz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Elite, establishment, Europa, Europeanisering, EUSSR, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

10 reacties op Het internationaal socialisme: de Verenigde Staten van Europa als centrum van macht en onderdrukking

 1. Bloedstollend bericht van rechteloosheid op deze foto. De Suadi’s kunnen een journalist brutaal vermoorden in het aangezicht van de wereld en de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken kan er een paar dagen later vrolijk om lachen.

  https://images2.persgroep.net/rcs/g3LYTWIyEyGdQWfiFq28UE9ZHUQ/diocontent/134202775/_fitwidth/763?appId=93a17a8fd81db0de025c8abd1cca1279&quality=0.8

  Geliked door 1 persoon

 2. bigljohn zegt:

  Jan Pieterszoon Coen zei het al; Fuseert niet ! ….Want dan begint de ellende. Europa moet weer eens voor de zoveelste keer een worden. Bestuurd worden vanuit EEN stad. De eerste idioot die dacht dat zoiets kon was Julius Cesar. Daarna kwamen er nog velen; De Spaanse koning en zijn afgezant die naar ons gezonden werd, de hertog van Alva, Karel de Grote (Zijn Rijk werd naderhand in drie stukken verdeeld onder zijn 3 zonen) Napoleon, Hitler, en nu dus de E.U. De E.U. loopt op zijn laatste benen, en hier zal de oorlog pas achteraf komen. Niet door soldaten maar door het volk zelf. Die dan pas wakker zullen worden als we al flink in de nesten zitten ! De grote vraag is echter of het ooit wel zover gaat komen, en of het nog zin heeft als Europa een groot kalifaat is geworden….

  Like

 3. Aegolius cs zegt:

  Islam is wat het is….. en (politieke) macht evenzo.

  Like

 4. andre zegt:

  Het was Bruxxel niet goed genoeg gezind en er kwamen weer herverkiezingen ongetwijfeld met een vleugje inmenging van ome Soros met de echt hollandse naam VAN DER Bellen. Net als de Brexit blijven zeiken en zagen tot het weer gaat zoals een heel klein groepje het past en wil. Zie hier het resultaat van de machtsstaat EU.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Het is gewoon (inter) nationaal socialisme. De grootste fout was dat men na mei 1945 het (nationaal) socialisme niet heeft vernietigd !

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Het communisme in Rusland had trouwens in 1941 allang vernietigd kunnen zijn als de nazi’s de Russen en niet-Russen als bondgenoten hadden beschouwd!

   Like

 6. Kraftavilqa zegt:

  Komen we dan godverdehierenmedaar nooit van dat duivelse socialisme af?

  Like

 7. Hovawart zegt:

  In Wenen staat een koffiehuis ‘Café Central’ met overigens heerlijke patisserie, waar wereldberoemde en ook wereldvreemde personen hun ideeën hebben uitgewerkt, dus verbaasd het mij niet dat daar ook de grondslag zal liggen voor de Europapolitiek, met al haar gruwelijkheden.

  Like

 8. Lars030 zegt:

  Een 1e stap van #VERZET tegen de islamisering/afrikanisering van ons West-Europa
  (a.s. Marrakesh ondertekening, in Den Haag stemden uitsluitend #PVV, #FvD en #SGP tegen!)

  ZIE: https://www.idverzet.org/2018/09/30/stop-salafisme-sluit-de-as-soennah-moskee/

  Loop ook mee en laat zien dat er NU een #kantelpunt is bereikt!

  Is het niet voor uzelf, dan toch voor een vrije en veilige nabije toekomst voor uw (en andermans) kinderen en kleinkinderen.

  #StopIslamiseringEU #StopAfrikaniseringEU #StopKalergi #Nexit #EUxit

  Like

 9. Die Van der Bellen, beste redactie, is een te boek staande vrijmetselaar, dus een geharnaste mondialist die Kerk en geloof, naties en volken en ons eigendom wil vernietigen. Hij spreekt voor eigen rekening. Hij spreekt niet namens de regering, die met hem in haar maag zit. Hij is een gekozen lastpak.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s