IDF slaat terug: 20 terroristische doelen in Gaza opgeblazen

Screenshot_59

(Door: Davis Isaac – Vertaling: E.J. Bron)

Het Israëlische leger reageerde vanmorgen krachtig op een raketaanval op een huis in Beersheva door enkele uren later 20 “militaire doelwitten” in Gaza aan te vallen. Een tweede raket vanuit de Gazastrook kwam in het gebied rondom Tel Aviv terecht zonder enige schade aan te richten.

Hoewel Hamas ontkende iets met de raketaanval te maken te hebben, houdt het IDF de terreurgroep, die de Gazastrook controleert, verantwoordelijk.

“Er zijn maar twee organisaties in de Gazastrook die dit kaliber raket bezitten: Hamas en de Palestijnse Islamitische Jihad”, zei de woordvoerder van het IDF, luitenant-kolonel Jonathan Conricus. “Het is niet moeilijk om te bepalen wie erachter zit.”

Het IDF viel doelwitten in de hele Gazastrook aan, van de steden Rafah en Khan Younis in het zuiden tot Beit Lahiya in het noorden. Onder de doelwitten bevonden zich een terreurtunnel, een wapenfabriek en commandobasis van de marine. Palestijnse media meldden zeven doden.

De Israëlische luchtmacht blies ook een terreurcel in de regio Ashkelon op, die op het punt stond een aanval uit te voeren. Het leger publiceerde een video van de aanval.

Bron:
https://worldisraelnews.com
Door: David Isaac

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Gazastrook, Hamas, IDF, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op IDF slaat terug: 20 terroristische doelen in Gaza opgeblazen

 1. koddebeier zegt:

  Chapeau Israël !

  Geliked door 3 people

 2. Wijze van Zion zegt:

  Persoonlijk vind ik dat Israël dat helemaal verkeerd aanpakt.
  Effectiever is al die ongeleide projectielen uit gaza te op te sparen en ééns per jaar eenzelfde aantal -en ongeleid- op gaza af te vuren !

  Like

  • Anneke zegt:

   Ben ik niet met je eens, geeft een vrijbrief om maar raketten te blijven afschieten, direct reageren met zwaardere projectielen laat weten dat de Israëlisch veel harder kunnen en zullen terug slaan. Nu ook weer tunnels vernietigd, geweldig, dan zie ik in gedachten de Gaza bevolking heel hard werken om weer een tunnel te graven, zie je het voor je? werkende Gazanen? in je droom!

   Geliked door 1 persoon

   • Wijze van Zion zegt:

    U ziet het cynische (er niet van in) !

    Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Niet alleen de tunnels vernietigen. Vernietig de zogenaamde palestijnen er direct bij. maar dan ook volledig, zodat er geen palestijn nog een hand op kan heffen tegen Israël.

    Like

   • fleckie zegt:

    Als het voor hunzelf bestemd is, zijn ze waarschijnlijk ‘vlijtiger’, zeker als het vernietiging van Israelische doelen betreft!

    Like

 3. Jade zegt:

  Mooi filmpie… 🙂

  Like

 4. Sabeltant zegt:

  Hahahahaha, die stomme baardaap, hij dacht nog even weg te duiken!

  Like

 5. Astrid zegt:

  Deze islamitische rocketman is uitgestreden, uitgetreden en gevlogen richting de 144 armen van zijn beloofde maagden [met of zonder clit?].
  Israël heeft niet alleen zichzelf en de wereld, maar ook deze verwarde man een grote dienst bewezen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Alex Delarge zegt:

  Ik lees het woord Gaza. Er is maar 1 oplossing.https://youtu.be/IACglchX9n0

  Like

 7. fleckie zegt:

  Het irritante is vooral, dat MEN, ( de Palestijnen) veel te veel DOLLARS , ook vanaf ONS LAND!. ( heeft Kaag de vrije hand hierin? Of hoe zit dat)! …krijgen ‘toegeschoven’ waar ze misbruik van maken, door ermee zich te voorzien van ‘vernietigingsmateriaal’ ! …….De Israëli’s hebben groot gelijk, met de ‘stelling, en die mag absoluut NOOIT vergeten worden!!’ WIE. DU. MIR! SO. ICH. DIR’*~*~*~*~*~*~*~

  Like

 8. wil zegt:

  beste lezer,s je leest steeds dat Palestina wordt beschoten door Israel ,maar nooit dat Palestina eerst raketten op Israel raketten afvuurt ,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s