Journalisten onthullen: Franse politie door radicale islamieten ondermijnd

Screenshot_62

(Vertaling: E.J. Bron)

Een onderzoeksproject, dat geleid werd door twee Franse journalisten, heeft enkele schokkende dingen aan het licht gebracht, bericht “France Inter”. Gérard Davet en Fabrice Lhomme, twee journalisten van de krant “Le Monde”, begeleidden vijf studenten journalistiek om onderzoek te doen in de door migranten bewoonde voorstad Seine-Saint-Denis in de buurt van Parijs.

Mitteleuropa

Het project duurde negen maanden en werd in het boek “Inch´allah, islamisering met open gezicht” gepubliceerd. Het boek, dat door de schrijvers wordt beschreven als “op feiten gebaseerd”, vertelt van de vooruitgang van de politieke islam in Frankrijk.

Woensdag gaven Davet en Lhomme een interview met “France Inter” – volgens hen werd de Franse politie door islamitische extremisten geïnfiltreerd.

Zo kwam de journalisten bijvoorbeeld te weten dat vrouwen in de politiekantine geen eten mogen aanraken, dat er geen varkensvlees wordt geserveerd. “Dat zijn allemaal slechts details, die echter aantonen dat de samenleving aan de islam uit elkaar breekt.”

Volgens “France Inter” laat “Incj´Alla” de wil zien van een kleine groep moslims om eisen te stellen om zodoende de uitoefening van hun religie in de publieke ruimte te normaliseren.

Zelfs de prefect voor kansengelijkheid in de regio, Fadela Berabia, beschrijft het met een ontwapenende oprechtheid:

“Als we ´s morgens opstaan, gaan we op weg om onze kinderen naar school te brengen. En wat zien we? We komen langs de kebabzaak, die gesloten is, omdat we weten dat de manager werd gearresteerd, en daarna langs de eerste halal-slager, de tweede halal-slager, de derde halal-slager, daarna langs de religieuze, islamitische boekhandel en de islamitische kledingwinkel, die niqabs verkoopt…”

De schrijver Fabrice Lhomme onthulde dat de 1,5 miljoen inwoners van Seine-Saint-Denis voor de helft moslims zijn en verklaarde dat hij meerdere studies zou bezitten om deze bewering te staven.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Pacifisme, Parijs, political correctness, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Journalisten onthullen: Franse politie door radicale islamieten ondermijnd

 1. Wakkere joost zegt:

  Ach hou toch op!
  Moet daar een studie aan vooraf gaan.
  Het is een kwestie van waarnemen en constateren.
  O nee daar moet je eerst een Diploma voor hebben om ingewikkelde
  studies te gaan doen omtrent dit onderwerp mensen dit kan toch simpeler.
  Bullshit om te constateren wat er in je buurt gebeurd daar hoef je geen studies
  voor op papier te zetten en gewichtig te gaan doen.

  Geliked door 2 people

 2. Judge zegt:

  Het is goed als onze vijanden zichtbaar en herkenbaar zijn. Maar wat doen we met de onzichtbaren die deze invasie hebben veroorzaakt? Noteer al hun persoonsgegevens. U weet zelf wel waarom.

  Like

  • Lot zegt:

   hun volgen in de auto zoals zwarte piet pegida die liet zien waar sylvana woonde zodat ze bij haar in de brievenbus hun protest konden gooien over haar anti pieten.

   ik heb het altijd laf gevonden dat mensen zich achter de facade van aan overheid gelingeerde bedrijven schuilen, en hardwerkende mensen kunnen dwarsbomen, misschien om wat te doen te hebben, maar het blijft kwaadaardig als je niet kunt zien als je bedrijven om mensen om het zeep helpen bent. Mensen denigreren, donkere mensen die witte mensen expres niet helpen en achter in de rij zetten, mentaal, financieel mensen kapot maken.
   Zoals de boer die aangesproken werd door een ambtenaar en overspoeld werd en zei daar geen tijd voor te hebben, dat hij een bedrijf aan het runnen is. Hij dacht later na en klaagde deze man aan voor de onzin en werd in het gelijk gesteld. Was dat niet gebeurd dan was hij kapot gemaakt, daar waarvoor hij moest betalen en veranderen en de tijd die het ging kosten om al die zaken te voeren.
   Voorbeeld een vriend mboniveau, werkt bij een ontwerp ingenieurs bureau. Hij vertelde mij dat twee mensen full time bezig zijn om zijn werk te controleren of het wel aan de eisen voldoet. En ze maken het nog niet eens. Hij weet de eisen natuurlijk ook, anders kan hij het niet maken.

   Goede actie, maakt niet uit ‘wie’, je hoort je niet te linken aan zulke overheden. Weg met die lui, te beginnen bij het decimeren.

   Ik zelf zou nooit voor de overheid werken, ik zou mij niet zo kunnen gedragen. Het trekt dan ook de slechtste en luidrammerige mensen aan, vooral in het management waar je gaat klagen.

   Like

  • Lot zegt:

   Ik zelf ben wel met gebalde vuisten vaak weggegaan bij burgerlijke zaken van de gemeente en bij sociale afdeling. Andere afdelingen zijn tegenwoordig ook afgesloten en hadden vroeger nog aanspreekpunten. Ik woon in een middelgrote stad.

   Dan denk ik ook vaak dat is een zwakte van de blanke mensen. Je moet het nooit wat kunnen schelen wat die andere donkere mensen van je vinden. Of erger ‘waarom’ ze het doen. Daar ben ik allang overheen. Waarom heeft iemand mijn dochter vermoord, als ik dat weet dat heb ik er ‘vrede?’ mee, of kan ik het achter mij laten? Als ik weet waarom iemand mij vernederd. Nou dat kan mij niet schelen, ik voer met ‘de rede’ en wil resultaat met dat wat ik wil, en dan naar de toekomst toe; dat ik vergoeding krijg, dat ik wél krijg waar ik recht op heb.
   Pakken kun je ze wel, weg met dat lelijke grut, dat ons HAAT.

   Like

 3. kampersrene zegt:

  Wat ik kan begrijpen uit die foto….De Franse politie heeft Allah en zijn profeet opgepakt wegens ordeverstoring…De Islamieten bidden om hun vrijlating

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s