Lesbos: Stenen kruis verwoest, omdat het zogenaamd haat tegen migranten zou bevorderen

Screenshot_46

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

De islamitische verovering en de daarmee gepaard gaande strijd tegen christelijke symboliek begint in Griekenland vaart op te nemen. Op het eiland Lesbos werd een groot, wit stenen kruis verwoest, kort nadat een zogenaamde NGO de verwijdering hiervan had geëist, omdat het “haat tegen migranten” zou bevorderen.

philosophia perennis

De bewoners van het Griekse eiland Lesbos reageerden woedend op de verwoesting van een groot stenen kruis aan de kust door onbekenden. Enkele weken daarvoor had de NGO “Co-existentie en communicatie in de Egeïsche Zee” bij de autoriteiten een verzoek ingediend dat de verwijdering van het kruis eiste.

Het zou “ongepast zijn dat een religieus symbool zich in de buurt van badgasten zou bevinden”, vonden de vrienden van vreemdelingen en beweerden dat het christelijke symbool een “instrument van de opkomende kruisvaarders” zou zijn.

Het kruis zou een symbool zijn voor “racisme en intolerantie”

Maandag ontdekten eilandbewoners het ´s nachts omver gehaalde en verwoeste kruis, bericht het Griekse dagblad “Ta Nea”. De lokale krant “Lesbos News” bericht dat het overstelpt zou zijn met berichten en telefoontjes van autochtonen, die geld willen inzamelen om een nieuw kruis op de oude plek aan het Apelli strand aan de voet van de vesting Mytilene op te richten. Men zou ook hopen op de ondersteuning van de Grieks-orthodoxe kerk.

Screenshot_47

In de brief van de NGO werd beweerd dat het “lelijke” kruis opgericht zou zijn als “symbool van… racisme en intolerantie” om te verhinderen dat migranten het strand gebruiken.

De Griekse nieuwssite “Skai” bericht volgens “Breitbart” dat de bewoners van Lesbos “krachtig geprotesteerd” zouden hebben tegen de verwoesting van het kruis. Inmiddels hebben de bewoners het kruis weer provisorisch opgesteld.

Burgers van Lesbos zijn het al lang zat

Lesbos had onlangs nog voor krantenkoppen gezorgd toen immigranten hun eten op straat gooiden om tegen de verzorging in het vluchtelingenkamp te demonstreren.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Christendom, christenhaat, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Eurabië, Griekenland, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, provoceren, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Lesbos: Stenen kruis verwoest, omdat het zogenaamd haat tegen migranten zou bevorderen

 1. T.Troubadour zegt:

  Zet ze op bootjes naar het Islamparadijs Turkije

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   En?
   Wordt het kruis weer opnieuw geplaatst?
   Want dat is natuurlijk het belangrijkste.
   Al die protesten en krantenkoppen zijn leuk en aardig, maar het beste werkt het direct herstellen van de gevolgen van de aanslag.

   Als ze dat niet doen is alles verloren.

   Geliked door 1 persoon

 2. ieznogoedh zegt:

  Al dat volk in bootjes trappen en de zee opsturen. Dan kunnen de NGO’s ze oppikken en op mislimische kusten droppen.
  En die NOG’s natuurlijk ook als criminele organisatie vervolgen en dan verbieden.

  Geliked door 1 persoon

  • Judge zegt:

   Het zijn vijanden die ons de oorlog hebben verklaard. Dan kunnen wij die bootjes zien als aanvalsschepen op onze westerse beschaving en tot zinken brengen.

   Like

 3. bozeoudeman zegt:

  De strategie van die kroonprins is best bijzonder te noemen. Hij stuurt zijn veroveringsleger als zielige vluchtelingen en arme immigranten om, als hij voldoende strijders heeft, te stellen dat de partij die hij bezig is aan te vallen om te onderwerpen aan zijn ideologie, zich schuldig maakt aan het hem en zijn troepen beledigen en wellicht zelfs voornemens hebben om hem via zelfverdediging aan te vallen, terwijl hij door zijn troepen al overal op het grondgebied van die nogal domme andere partij bruggenhoofden heeft geslagen.

  Dit is de strategie, de agressievelingen stellen dat hun slachtoffers de agressievelingen zijn. En de slachtoffers zien zich gedwongen omdat ze niet voor agressievelingen willen worden uitgemaakt om aan een stuk door, opnieuw en opnieuw deze beschuldigingen te blijven ontkennen en proberen te weerleggen. Wat dus niet zal lukken omdat de andere partij daar geen profijt van heeft en omdat het de bedenksels van die agressievelingen zelf zijn. Hoe langer de slachtoffers hierdoor de realiteit niet kunnen of willen in zien, des ter beter voor de kroonprins en zijn invasiemacht. Maak je niet druk want ‘wij zijn met meer’, zegt onze briljante premier. Maar niet lang meer, antwoord ik hierop.

  Dit alles mede mogelijk gemaakt door leeghoofdige landverraders die denken dat zij gespaard zullen blijven en druiloren die denken dat dit soort veroveringsgedrag vandaag de dag niet meer voorkomt, want er bestaat zoiets als democratie hoor! Enne, als hij zich daar niet aan houdt dan schrijven we brieven aan hem via Amnesty, dus pas maar op hoor! Kijk maar uit kroonprins! We gaan anders zelfs een ludieke waxinelichtjes demo tegen je houden, hoor!! Zo!!

  Geliked door 2 people

  • Oeps zegt:

   @ bozeoudeman (17 oktober 2018 om 13:21)

   Dames en Heren.

   Deze tactiek is heel oud. Ook Hitler maakte er in 1940 gebruik van. Dat wordt dus de “vijfde colonne” genoemd. Je zou het ook het paard van Troje kunnen noemen.

   Politici opperen zo graag, dat ze met de kennis van heden moeten kijken naar het verleden, om daaruit lessen te trekken voor de toekomst. Het is alleen zo jammer dat we tekens weer moeten vaststellen, dat ze die lessen niet leren. Ze begaan steeds weer dezelfde fouten.

   De kalief van de islamitische staat heeft zijn vijfde colonne vooruitgestuurd. Ze zijn al in het land. Ze zijn massaal aanwezig. Ze trappen rotzooi. Ze steken auto’s in brand. Ze verkrachten ongelovige vrouwen. Ze plegen aanslagen. Ze eisen respect, Ze roven en stelen. Ze weigeren te integreren. Ze ondermijnen onze cultuur. Ze dringen ons hun islamitische ideologie op. Enzovoort, enzovoort enzovoort. En de regering ziet niets, hoort niets en zegt niets, terwijl het eigen volk bij het pietje wordt gepakt.

   De regering pleegt landverraad en hoogverraad aan het eigen volk. Ze plegen ook nog meineed. Ze hebben bij hun aanstelling immers een eed of belofte afgelegd.

   Geliked door 3 people

 4. hans-e-pans zegt:

  “Een verzoek ingedienen waarin ze dan de verwijdering van een kruis eisen.” Mijn Nederlands is gemiddeld maar volgens mij is deze fomulering tegenstrijdig.

  Like

 5. N.E. Derlander zegt:

  “dat het christelijke symbool een “instrument van de opkomende kruisvaarders” zou zijn”.

  Dat dit even mag doordringen bij de achterbannen van het al jaren wegkijkende CDA, de heulende CU en de zogenaamd constructieve SGP, maar droom rustig verder over een multiculturele samenleving……..

  Geliked door 1 persoon

 6. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Er was dus een zekere NGO, die verwijdering van een stenen kruis op de kust van Lesbos eiste, omdat het “haat tegen migranten” zou bevorderen. Dat kruis stond er kennelijk al heel lang. De argumentatie van die NGO is dus niet relevant. Bovendien gaat een NGO de dienst niet uitmaken. Nu is het kruis vernield. Dat is in dit licht een zeer ernstige criminele daad. Een daad, die gericht is tegen een symbool van de Griekse cultuur en heersende religie. De daders zijn onbekend. Maar er is wel een sterk vermoeden, dat die NGO er iets mee te maken heeft.

  Het gaat hier in principe niet om het vernielen van een monument. Achter het vernielde monument verschuilt zich een heel groot kwaad. Het is een machtsstrijd. Wie heeft het in Griekenland voor het zeggen, een NGO of de legitieme overheid ??? Een overheid, die toegeeft aan de NGO, lijdt niet alleen gezichtsverlies, maar draagt bij aan de afbraak van de democratie en de rechtstaat.

  Criminaliteit moet bestreden worden. Dat vereist een kordaat optreden. Deze zeer ernstige criminele daad moet dus heel grondig onderzocht worden.Om te beginnen enkele leden van die NGO als verdachte aanmerken. Die lui vervolgens arresteren en opsluiten tot het onderzoek is afgesloten. Zo’n onderzoek zou wel eens heel heel heeeeeel erg lang kunnen duren. Uit dat onderzoek blijkt natuurlijk, dat ze schuldig zijn. Vervolgens moet de rechter ze wegens de ernst van de zaak wel tot hele zware straffen veroordelen. En passant de NGO tot criminele organisatie verklaren en het lidmaatschap daarvan verbieden. Onmiddellijk daarna invallen doen bij leden van die NGO. Daarbij wordt uiteraard veel schade aangericht. Maar een kniesoor, die daarop let. Leden van de nu verboden NGO arresteren en vervolgen. Eventueel Interpol inschakelen voor leden, die in het buitenland verblijven.

  Like

 7. Jean zegt:

  Wanneer gaat de eerste mosselkeet tegen de grond?????
  Ze mag zelfs helemaal vol liggen met idioten met hun gat in de hoogte….
  Opgeruimd staat netjes, wij leven hier in ONZE westerse cultuur waar religieuze bullshit op de 99ste plaats komt. Op de eerste plaats staat onze veiligheid.

  Geliked door 2 people

 8. Peter zegt:

  Ik word doodziek van die kut-NGO’s.
  Geef geen rooie cent meer aan boevenorganisaties als Artsen zonder grenzen / Safe the children.
  Kent u meer van dit soort boevenorganisaties??
  Meld ze aub op deze site.

  Geliked door 1 persoon

  • Jean zegt:

   Peter, ik heb nooit een cent gegeven aan die troep leeglopers resp. parasieten en ik zal er nooit iets aan geven. Laten we die schepen van die misdadigers lek schieten zo zijn we van die overlast verlost.

   Geliked door 1 persoon

 9. toetssteen zegt:

  Bij mijn weten staat het kruis voor het martelaarschap en de dood van Christus.

  Like

 10. Kraftavilqa zegt:

  Ik denk dat juist dit vandalisme de haat jegens immigranten en zeker ook jegens het met de vijand heulende linkse geteisem bevordert.

  Geliked door 2 people

 11. Jules Vismale zegt:

  Wat mij betreft gooien ze daar op Lesbos die hele NGO de Middellandse Zee in opdat ze zelf eens voor vluchtelingen kunnen gaan spelen en dan smijten ze er zelfs kruisen van lood op hun smerige tyfuskoppen erachteraan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s