Merkel schuift AfD verkiezingsmanipulaties in de schoenen – Alice Weidel dient haar grandioos van repliek

Screenshot_67

Angela Merkel en Alice Weidel in het Duitse parlement.

(Vertaling: E.J. Bron)

Met grote slagvaardigheid heeft de fractievoorzitster van de AfD, Dr. Alice Weidel, een schaamteloze aanval van de bondskanselier gepareerd. Met spot en arrogantie had Angela Merkel vandaag in haar regeringsverklaring de oppositie aanvoerende fractie van de AfD “datamisbruik, hacker-aanvallen en doelbewuste desinformatiecampagnes” in de schoenen geschoven. Ze zei dat dit alles in het verleden tot beïnvloeding van verkiezingen geleid zou hebben.

journalistenwatch

Daarom zou ze op de EU-topontmoeting doordrukken dat er financiële straffen worden besloten voor partijen die in de verkiezingscampagne doelbewust desinformatie inzetten. Toen keek ze naar de AfD-banken en zei: “Voelt zich daar iemand aangesproken?”

De parlementariërs van de CDU, CSU, FDP, Groenen en de linksen reageerden met applaus en honend gelach in de richting van de AfD. Blijkbaar willen ze geloven dat de AfD in de peilingen inmiddels tot de op één na grootste partij is opgeklommen, omdat zij zich zou bedienen van “datamisbruik, hacker-aanvallen en doelbewuste desinformatiecampagnes”. Omdat de bondskanselier voor deze ongehoorde beschuldigingen geen bewijs leverde, kan dit als doelbewuste desinformatie gelden.

De fractievoorzitster van de AfD, Alice Weidel, ging in haar antwoord nog een stuk verder: wie zou zien hoe de regering de president van de binnenlandse veiligheidsdienst zou afzetten, omdat hij – en toen richtte ze haar blik op Merkel – “haar desinformatie” zou onthullen, “die weet wat u voor democratiebegrip heeft”. Weidel bedoelde daarmee dat de president van de binnenlandse veiligheidsdienst, Hans-Georg Maaßen, naar het ministerie van Binnenlandse Zaken wordt overgeplaatst, omdat hij Merkel´s bewering van “klopjachten op migranten” had tegengesproken. Volgens met elkaar overeenkomende verklaringen van de federale politie, de minister-president van de deelstaat Sachsen en dus van Maaßen zelf hebben deze “klopjachten” niet plaatsgevonden. Wel degelijk echter een mes-aanval door Merkel´s “vluchtelingen” op drie Duitsers, van wie er eentje stierf. Een onderwerp dat Merkel niet schijnt te interesseren.

In haar toespraak moest de bondskanselier nogmaals haar complete falen in de migratiepolitiek toegeven. Ook op deze EU-topontmoeting zou geen sprake van overeenstemming zijn om de zogenaamde “beschermingzoekers” binnen de EU te verdelen. “Dat blijft een onopgelost onderwerp”, benadrukte ze.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, democratie, Desinformatie, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, provoceren, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Merkel schuift AfD verkiezingsmanipulaties in de schoenen – Alice Weidel dient haar grandioos van repliek

 1. Peter zegt:

  Merkel schuift AfD verkiezingsmanipulaties in de schoenen – Alice Weidel dient haar grandioos van repliek

  Gaarne de video toevoegen.

  Liked by 3 people

 2. koosv8 zegt:

  Wat zijn het toch een ongelooflijk zooitje ratten.
  En allemaal applaudiseren, het laat wel weer overduidelijk zien dat de andere partijen liever op hun zeteltjes blijven zitten, dan eens in het land gaan kijken waar hun beleid toe leid.
  En zie het vorige stukje, over die motie bij ons.
  Het is toch te zot dat de ouderen partij er ook in mee gaat. Onze gevangenissen staan dan wel leeg nu, maar het begint te dagen….over een paar jaar willen de politicie er zelf in, voor hun eigen veiligheid.

  Liked by 3 people

  • Lot zegt:

   Kan iemand mij uitleggen, er zijn duitsers die hier stukken schrijven, over de ‘renten’ (pensioen).
   In duitsland krijgen bejaarden renten gebaseerd op hun inkomen tijdens hun arbeidsjaren. Vaak is dat inkomen te laag geweest en krijgen ze bijvoorbeeld 500 of 700 euro. En kunnen ze wel de huur betalen, maar de overige kosten niet meer.
   Nu heb je in duitsland ook hartz IV. Jongeren die werkloos zijn of immigranten krijgen dit bedrag dat op het bestaansminimum is, en kunnen daar wel van rondkomen.
   Zo heb je ook huisvrouwen die weduwe zijn en bejaard, en maar 175 euro krijgen en al helemaal niet kunnen rondkomen. De documentaires die ik gezien heb op youtube geven hier geen uitleg over.
   Mijn vraag is, waarom krijgen ouderen geen aanvulling op hun renten pensioen tot aan het bestaansminimum van hartz IV? Want dat zou discriminatie zijn van de ouderen tov van anderen in de samenleving. Kan iemand mij dat uitleggen?
   Waarom wel ‘bijstand’ voor jongeren, en moeten ouderen maar een eigen pensioen sparen.

   Like

   • Lot zegt:

    Ik bedoel dat hier duitsers op deze website schrijven, ik bedoel niet dat zij over ‘renten’ hebben geschreven.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Het zijn niet alleen Duitsers die hier over de Duitse rente schrijven, maar ook o.a. Nederlanders die in Duitsland hebben gewerkt of nog werken.
    Duitse rente is een soort van staatspensioen vergelijkbaar met de AOW. Iedereen die werkt betaalt net als in Nederland een deel van zijn inkomsten aan de “Rentenkasse”.
    Het procentuele aandeel wat je iedere maand inbetaalt is afhankelijk van de hoogte van je inkomen. Ieder jaar krijg je van je werkgever een bewijs hoeveel je inbetaald hebt. Dit moet heel goed bewaard hebben, want je hebt het nodig bij het aanvragen van je rente. Heb je de leeftijd bereikt, dat je in zoals men zegt in rente kan/mag gaan, ga je met je aanvraag en de verzameling bewijsstukken naar een afdeling van de rentekasse bij jou in de buurt. Gaat wel alleen met een afspraak. De ambtenaar die daar zit heeft jouw dossier dan al klaarliggen. ,Met deze ambtenaar samen worden dan jouw bewijsstukken en het dossier vergeleken. In dat dossier staat alles vermerkt over de tijden dat je wel of niet gewerkt hebt, gestudeerd hebt en of je dan wel of niet de bijdrage betaald hebt. Ala er tijden staan dat je geen bijdragen hebt betaald, moet je aangeven waarom niet etc. Het kan ook voorkomen, dat je over een bepaalde periode wel hebt betaald, maar dat dat niet in het dossier staat. Aanhand van die bewijsstukken kan dat dan alsnog gecorrigeerd worden. Uiteindelijk zal daar een bedrag uitkomen over de hoogte van de te ontvangen rente. Die rente is echter op dit ogenblik al met 52% tot 54% belast. Dus als jij recht hebt op zeg maar 1.000 euro rente, gaan daar dan die 52 0f 54% vanaf. Reken dan maar uit hoeveel je dan overhoudt. Minder dan de helft.. Zit je met je rente op dat ogenblik onder de 500 euro, kun je bij de sociale dienst een aanvraag doen, dit aan te vullen tot die 500,– euro. Verder krijg je geen aanvulling. Maar je mag nog wel een baantje nemen om zelf je rente aan te vullen, bijvoorbeeld die 40o,–/450,– eurojobs, waarover geen belasting betaald hoeft te worden. Dit noemt men de zogenaamde 1 euro jobs, omdat er minimaal 2,5 dag voor moet werken.
    Meestal, zeker van de mensen die nu van hun rente mogen “genieten” de weduwen en echtgenotes niet gewerkt, maar de kinderen verzorgd en het huishouden gedaan, Vroeger was dat nu eenmaal zo. Rente krijg je dus alleen maar als je zelf gewerkt hebt. Deze vrouwen kunnen een beroep doen op de sociale dienst en krijgen dan werkelijk alleen maar een minimum uitkering, dus geen Hartz IV.

    Sommige werknemers hebben, indien ze het betalen konden een levensverzekering afgesloten en hun echtgenote als erfgename benoemd. Veelal, zeker in de landelijke gebieden waren er al geerfde huisjes/boerderijtjes. Maar die brengen ook niet veel op, omdat er veel te veel aan gerenoveerd moet worden.
    Een bedrijspensioenfonds zoals we dat in Nederland kennen, heeft men hier niet.
    Nu hoef je dus niet te vragen, waarom hier zoveel armoede is.
    De mensen kunnen hun huur niet meer betalen, of alleen net nog de huur, maar zitten dan zonder gas en stroom. Ze zijn aangewezen op het verzamelen van lege flessen, de tafels waar ze 1 0f 2 x per week iets te eten kunnen halen en kunnen dus dakloos worden, maar voor deze mensen is er geen opvang.
    Dit dus een stukje over de rente en de armoede.
    En nog worden die slaapschapen niet wakker en kiezen weer voor de oude partijen, want van het opgehaalde belasting geld, worden alleen nog maar de azieligers verzorgd en voor hen worden nieuwe huizen gebouwd, met alle luxe en die krijgen zelfs nog meer als de mensen (werkelozen) die van Hartz IV moeten leven, wat hier ook niet bepaald een vetpot is.
    Sorry voor deze longread, maar het moest eens uitgelegd worden.

    Liked by 1 persoon

   • Lot zegt:

    Nemesis ik heb nog wat vragen:
    1) Hoeveel is hartz iv? En waarom krijgt niet iedereen dat? Een jongere of asielzoeker of als je oud en bejaard bent, je hebt toch allemaal hetzelfde nodig om van te leven, het minimum. En is dat geen discriminatie? Ik bedoel een echt sociaal minimum voor iedereen, of is dat hartz iv niet?
    2) En waarom is het minimum maar 500 euro, dat is toch geen sociaal minimum.
    3) Ik begrijp dus nog steeds niet het verschil tussen renten en hartz IV. Ik bedoel ik begrijp wel wat renten zijn etc. In nederland krijg je bijvoorbeeld aanvulling tot bijstandsniveau.
    Waarom is dit in duitsland niet zo, dus een aanvulling in hartz IV (is dat het sociaal minimum?)

    Like

  • louis-portugal zegt:

   Koos ik hadde indruk dat alleen de AFD mensen klapten

   Like

 3. Ruud zegt:

  Merkel is de bron van veel kwaad.

  Liked by 2 people

 4. Jan zegt:

  Kenmerk van socialisten is dat zij NOOIT argumenten hebben, iets kunnen onderbouwen met feiten maar alleen suggereren en beschuldigen, iemand belasteren. Hoor je Merkel hoor je geen inhoud itt Weidel.

  Liked by 4 people

 5. Jean zegt:

  Wanneer wordt die levensgevaarlijke furher op het schavot gezet? Moet er eerst nog meer ellende binnenkomen?????
  Leve AfD
  Leve PVV
  Leve VB
  Leve SD
  Leve FPÖ
  Leve FN
  enz.
  Heel snel allen samenkomen en Europa beschermen voor die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij, alle illegalen en strafbladbezitters van vreemde origine dadelijk van ons grondgebied verjagen en NIEMAND meer binnen, stoppen met handjes vullen met ons belastinggeld, dubbele nationaliteit verbieden en stemrecht voor vreemdelingen schrappen.

  Liked by 1 persoon

 6. Piet Karbiet zegt:

  Dat zieke wijf gaat ons nog veel meer schade berokkenen. Voor een tribunaal. Schnell!

  Liked by 1 persoon

 7. Charles Martel zegt:

  En andermaal moet dient de EU om dit monsterlijk hachje te redden.

  Like

 8. Kraftavilqa zegt:

  Pot verwijt ketel ook zo’n echt socialistenkwaaltje ze projecteren hun eigen wan- en misdaden op de politieke tegenstander zoals men bij de socialisten pleegt te zeggen “het is geen fascisme als wij het doen “. Want ja de goede intentie en het morele gelijk weet U wel, willen de volgende millioen mensen alvast klaar gaan staan om zich te laten afslachten in naam van het grotere collectieve goed? En bekken dicht verdorie!

  Liked by 1 persoon

  • Patriot 2.0 zegt:

   God beschreven.

   Ook inclusief geen democratie en geen referendum, hebben de socialisten in hun oneindige wijsheid besloten, want het volk zou zich wel eens kunnen laten verleiden door populisten, en daar zullen de socialisten wel voor waken. En zo is het gelijk van “Animal Farm” weer eens bewezen:
   “All animals are equal, but some animals are more equal than others”.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Kraftavilqa.Het linkse nageboorte worden wel eens “nuttige idioten” genoemd,als hun “vuile werk” erop zit worden ze ook opgeruimd.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s