Open brief aan de burgemeester van Keulen n.a.v. terreurdaad: “Een armlengte afstand was niet voldoende, mevrouw Reker!”

Screenshot_61

Henriette Reker, de burgemeester van Keulen.

(Door: R. Wirtz – Vertaling: E.J. Bron)

Hallo mevrouw Reker!

Nou ja zeg, kennelijk was eergisteren “een armlengte afstand” niet helemaal voldoende om schade af te weren. Is ook moeilijk als iemand met een brandbom gooit. Wanneer daarna in onze oh zo internationaal ingestelde en bontgekleurde stad Antifa-idioten bij het hoofdstation ook nog eens leuzen voor de dader scanderen, dan vraagt men zich af wat er nog moet gebeuren opdat dader, herkomst, oorzaken enz. heel duidelijk benoemd worden.

philosophia perennis

Stel je de schreeuw van verontwaardiging eens voor die een kaalgeschoren Duitser, die nazi-leuzen schreeuwt en met een brandbom een islamitisch meisje verwondt, veroorzaakt zou hebben: onmiddellijk zouden al die bands weer aangevoerd zijn, er zouden demonstraties tegen rechts gehouden worden, er zou 24-uurs verslaggeving zijn en op de plaats delict zouden geschokte mensen een minuut stilte in acht nemen.

Een Syrische dader? Nee, niks… hebben we immers al iedere dag, zijn we al aan gewend, morgen weer vergeten, de slachtoffers zijn immers maar Duitsers… Het beste is helemaal niks zeggen, dan roer je niet in zaken die men liever verzwijgt (de statistisch bewezen hogere criminaliteit van zogenaamde “vluchtelingen”).

Met uw reactie of beter uw niet-reactie diskwalificeert u zichzelf opnieuw als burgemeester: u zei eens dat uw voorlaatste plaats als slechtste burgemeester van Duitsland onverdiend zou zijn. Dat ben ik met u eens: de laatste plaats zou veel gepaster zijn geweest, en wel met afstand.

Dat steeds meer en meer burgers zich niet meer door de politiek vertegenwoordigd voelen, is te begrijpen met mensen zoals u.

R. Wirtz

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: R. Wirtz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, sarcasme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Open brief aan de burgemeester van Keulen n.a.v. terreurdaad: “Een armlengte afstand was niet voldoende, mevrouw Reker!”

 1. Wijze van Zion zegt:

  Ze is ook maar burgemeester in oorlogstijd…….

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Het wordt onveilig hier te blijven, en terwijl ik dit tik…volgde vanzelf het volgende heel toepasselijk.
  In het donker zien ze je niet, Als je zwijgt dan horen ze je niet, dus hou je adem nu maar in en stik niet…..en nu weer proberen om dat deuntje uit mijn hoofd te zetten.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ruud zegt:

  Volksverlakkerij moet opgewaardeerd worden als hoogverraad met overeenkomstige straffen.

  Like

 4. droevige mof zegt:

  Frau Reker vertegenwoordigt de typische Keulen-mentaliteit: een mix van defaitisme en megalomanie. ”Het komt zoals het komt en uiteindelijk gaat alles goed.” (In het keulse Nederduits, dat veel gelijkenis vertoont met het Nederlands: Et kut als et kut en et es noch emer joot jejange)
  Al Karl Marx verliet deze stad. Een revolutie kan niet op gang komen met mensen die de werkelijkheid niet onder ogen willen zien. In dit ene geval, en alleen en deze, hadden de Keulenaren echt geluk.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   droevie mof, ik had et kuut als het kuut geschreven (zo wordt het ook gesproken). Kut betekent hier iets heel anders, dit om spraakverwarring te voorkomen. 😀

   Like

   • droevige mof zegt:

    Wel, dat is beschamend. Arme Frau Reker. Oh god, wat heb ik gedaan.

    Like

   • Nemesis zegt:

    😀 Macht nichts droevige mof. En Mw. Reker leest hier beslist niet. Het is toch al heel knap hoe jij de Nederlandse taal beheerst en dit is ook nog een dialect. Ik kan je verzekeren, dat toen ik naar Duitsland kwam, ik al redelijk goed Duits sprak (ik had Duitse familie), maar toen ze me de eerst keer meenamen naar die Große Prunksitzung im Gürzenich, Köln, ik zo goed als niets heb begrepen wat ze daar allemaal voordroegen. Heeft een jaartje geduurd, toen had ik ook het Kölsche onder de knie. Je hebt dus helemaal niks geschreven wat men hier als beschamend heeft opgevat. Maar sorry, ik vond het wel grappig.

    Like

 5. jungleelephant zegt:

  Een armlengte doet niks;de loop van een kanon werkt beter!

  Like

 6. Elisah zegt:

  Ondertussen in Berlijn…

  https://fenixx.org/2018/10/17/turkse-machtsovername-turkse-politie-patrouilleert-nu-openlijk-turkse-gebieden-in-berlijn-en-duitsland-kan-er-niets-aan-doen/

  Turkse machtsovername – Turkse ‘politie’ patrouilleert nu openlijk ‘Turkse gebieden’ in Berlijn ….. en Duitsland kan er niets aan doen

  Auto’s met het logo van een Turkse elitepolitie-eenheid zijn gespot in de straten van Berlijn – maar de Duitse autoriteiten zeggen dat ze niet in staat zijn om ze tegen te houden.
  De voertuigen zijn voorzien van de woorden Özel Harekat op de zijkant en het logo van de eenheid en werden rondrijdend door gebieden van de Duitse hoofdstad met een grote Turkse bevolking gezien.

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Ik weet het en besef het …verklaarde de burgermeester van Keulen Een armlengte afstand was soms niet voldoende, Een stamp onder hun kloten zou meer effect geven….maar dat doet pijn ….en vermits het onze gasten zijn…moeten wij in alle gevallen …hulpvaardig zijn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s