“#unteilbar”-demonstratie voor racisme?

Screenshot_76

(Door: “Arent” – Vertaling: E.J. Bron)

In Berlijn was een extreem bonte mengeling van extremisten onderweg

Bij de “#unteilbar”-demonstratie, die onlangs plaatsvond in Berlijn, komen lelijke waarheden aan het licht. Op de demonstratie, die zogenaamd “tegen” racisme moest protesteren, dartelden antisemieten, links-extremen, “islamisten”, anti-Duitsers en andere racistische groeperingen rond.

PI News (2)

Er ook bij: Geweldoproepen tegen Israël, solidariteitsbetuigingen voor Hamas, aanvallen op en beledigingen van personen die een Duitse vlag durfden dragen.

Er niet bij: critici van ISIS en Hamas, de aanslagen, de volkerenmoorden, de moorden. Demonstraties tegen daadwerkelijke vooroordelen en echt geweld. De Breitscheidplatz was dichtbij, daar had men tegen discriminatie kunnen demonstreren.

Bijzonder grappig is dat de organisatoren – de aanmelder van de demonstratie is een advocaat van de links-extreme en grondwet-vijandige “Rode hulp”- hun manifestatie officieel als demonstratie “tegen” racisme willen verkopen. Natuurlijk niet tegen ISIS & Hamas, maar tegen de oude vijandbeelden – tegen Amerika, tegen Israël en natuurlijk tegen Duitsland.

Israëlische vlaggen op de demonstratie? Had je gedacht. Een paar aardige woorden over Amerika? Zeer zeker niet. Een Duitse vlag, omdat de gemeenschappelijke staat toch zo fantastisch is? Hoezo.

Met “vreedzaamheid” en “tolerantie” wordt hier niet bedoeld tolerant te zijn tegenover goede en fatsoenlijke mensen. De tolerantie geldt niet voor de Duitse vlag.

Nee, de tolerantie geldt voor BDS, Hamas & Co., radicaalislamitische groeperingen, antisemitisme en daadwerkelijk racisme – zolang ze zich maar tegen westerse samenlevingen richt.

Desondanks werd de onzin door enkele media – de publieke omroep, “Spiegel” & Co., enthousiast verbreid. En die moeten nu weer eens beschuldigingen van Fake News aanhoren, want hetgeen waarvoor zij als “anti”-racistisch reclame hebben gemaakt, was exact het tegendeel: een potpourri van vooroordelen, geweldoproepen en intolerantie.

Het zal hen verder worst zijn. De financiering van de publieke omroepen is gegarandeerd, om het even wat ze uitzenden.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Arent”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Fake News", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op “#unteilbar”-demonstratie voor racisme?

 1. Steven zegt:

  Van een halve kerel kan je deze acties verwachten…

  Geliked door 2 people

 2. droevige mof zegt:

  Hier is het ” officiële ” rapport van de krant Die Welt.
  Links heeft een probleem: antisemitisme en racisme hebben hun thuis met de naam Antifa.

  https://www.welt.de/politik/deutschland/article182221792/Unteilbar-in-Berlin-Wut-auf-der-Wohlfuehl-Demo.html

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   Binnen slechts een paar uur meer dan 700 reacties, de meeste afwijzend, pissig, geringschattend.
   Ik heb de indruk dat de linkse ideologie bij de gewone burger ten einde is. Zodra media zoals Die Welt of yahoo.de een ongecensureerde commentaar mogelijk maken, spreken de mensen duidelijke taal. Ook al lopen ze het gevaar dat de Binnenlandse Veiligheid hun sporen kan volgen. Da geven zij geen reet om, omdat er te veel ”boze burgers” zijn.

   Geliked door 1 persoon

 3. Elisah zegt:

  Maar ondertussen,

  https://tpo.nl/2018/10/18/om-vervolgt-vrouwenrechtenactivist-shirin-musa-omdat-zij-feiten-twittert/

  OM vervolgt vrouwenrechtenactivist Shirin Musa omdat zij feiten twittert
  Musa tweette dat Soerin Narain werd vervolgd voor seksueel misbruik, hetgeen gewoon klopt

  Het OM verhoorde Shirin Musa al eerder over deze tweets, en gaat nu dus over tot vervolging. Waarom het OM denkt een zaak te hebben tegen Musa omdat zij – geheel in overeenstemming met de feiten – twittert dat Narain werd vervolgd voor seksueel misbruik van een 13-jarig meisje, is niet duidelijk.

  Like

 4. Fleckie zegt:

  HET (meestal import) volk ) maakt zich druk over de VS, en ISRAEL. ……..WAT de VS betreft, met de MARSHAL- HULP. werd Duitsland wel weer op de pootjes geholpen, ( voornamelijk met GRIEKSE, SPAANSE etc.’gastarbeiders! voordat de overgebleven Duitsers uit RUSSISCHE krijgsgevangenschap huiswaarts keerden! Wat zich nou manifesteert, is waarschijnlijk? IMPORT,( met, vermoedelijk …moslem- achtergrond,?die NIETS aan de wederopbouw van het land ‘toegevoegd’ hebben.

  Like

 5. Jan zegt:

  De racisten van de ‘elite-universiteit’ Berkeley: “Blanke, hou je bek dicht!”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s