Zwarte Piet moet en zal dood

Screenshot_77

(Door: H. Numan)

Vorig jaar hielden vreedzame burgers een vreedzame blokkade tegen extreemlinkse actievoerders, die vrijwel zeker op rellen uit waren bij de Sinterklaas-intocht in Dokkum. Het Openbaar Ministerie had maar liefst tien maanden nodig om een kangoeroe proces te organiseren. Voor iets wat te gek voor woorden is. Want Zwarte Piet heeft niets met diekriemienaasjie, raasieseme of slavernij te maken. Edoch, wie een hond (of een Zwarte Piet) wil slaan, vindt licht een stok.

Laat ik gelijk met pepernoten gaan strooien: wat is Zwarte Piet? Een Moor. Wat zijn Marokkanen, met name Berbers? Kolonisten? Correct, maar daar gaat het nu even niet om. Het zijn … Moren. Wie hoor je zeiken over Zwarte Piet? Allemaal lelieblanke extremisten uit de betere families. Plus een Ghanese linkse extremist die ten onrechte een verblijfsvergunning heeft gekregen en nog nooit van z’n leven een dag gewerkt heeft. Sterker nog, die Jerry Afriyie is te beroerd om zijn eigen boete te betalen. Dat probeert hij te crowd surfen.

Wie hoor je niet klagen? De Marokkanen. Als er iemand in onze samenleving is die zich gekrenkt zou kunnen voelen over Zwarte Piet zijn het onze immer weer gekrenkte Marokkanen. Behalve lange vingers hebben ze ook hele lange tenen. Maar Marokkanen hoor je in dit debat niet. Totaal niet.

Merkwaardig? Welnee. Sinterklaas is nu eenmaal niet hun dingetje. Dat is voor kazen. De wat slimmere Marokkanen en Turken – denk aan Denk – weten donders goed dat het veel te vroeg is om Sinterklaas, Kerstmis en Pasen af te schaffen. Mogelijk Pinksteren, maar Sinterklaas en Kerstmis? Dat is vragen om moeilijkheden.

Als ‘onze’ Moren geen probleem hebben met Sinterklaas, waarom dan toch gemor? Heel simpel. Dat is een perfect voorbeeld hoe de Frankfurter Schule werkt. Ik schreef al eerder dat in de jaren ‘50 communistische kaders doorkregen dat de revolutie in West-Europa nooit ging lukken. Zelfs niet in Italië en Frankrijk, waar de communistische partijen erg groot waren. Veel verder dan wat staken wilde het volk absoluut niet gaan. Dus verzon kameraad Tom Poes een list. We praten niet meer over revolutie, want dat stoot het gewone volk af. We gaan de barricaden op voor zaken die we tot in het oneindige door kunnen drammen. Net zo lang tot het gewone volk het gewoon opgeeft.

Het klimaat is een ander mooi voorbeeld. De Club van Rome kwam met een ontstellend eng rapport. We gaan er aan! Het klimaat verandert! We krijgen een IJstijd! Het eten raakt op! Allemaal deaud! We krijgen een IJstijd? Zekers, dat was de politiek correcte doctrine van de jaren ´70. Extreemlinks sprong bovenop de barricades om wat aan het milieu te gaan doen.

Zeg nou zelf: actievoeren is veel leuker dan echt werken, toch? Je krijgt er een goed gevoel van, de overheid betaalt je een riant inkomen middels subsidie, en ondertussen werken jij en je kameraden aan de revo … oeps ‘maatschappelijke veranderingen’. Revolutie, daar praten we niet over.

Vervolgens kregen we te horen dat de bossen op sterven lagen, vanwege de zure regen. Ja, er kan nog wat gedaan worden. Snel. Heel snel. Anders is te laat! Met heel veel geld. Ontzettend veel geld. Gauw, snel betalen! Een paar jaar later was het geld foetsie en de zure regen vergeten. De bossen? Die staan er nog steeds. En ze zien er gewoon prachtig uit. Zure regen was wat we tegenwoordig nep nieuws zouden noemen.

Vervolgens kregen we een mislukte politicus die dacht dat hij het Internet had uitgevonden. Zeg maar de Amerikaanse Charles Schwietert: Al Gore. Zijn doemverhaal leverde hem zelfs een Nobelprijs op. Een Oscar was meer op z’n plaats geweest.

En nu moeten we allemaal geloven dat de aarde niet afkoelt, maar opwarmt. En dat we dat prima kunnen oplossen, vermits u al uw geld daarvoor wilt afstaan. Met ‘al uw geld’ bedoel ik letterlijk al uw geld. Spaargeld, pensioen en een groot deel van uw besteedbare inkomen.  Begint het kwartje te vallen?

De knappe koppen van het communisme wisten donders goed dat alleen als er hele grote ellende is er een revolutie komt. Dus zorgen ze voor heel veel grote ellende. Hoe meer tweedeling, des te beter.

Dat brengt me weer terug bij het onderwerp Zwarte Piet. Die tweedeling: dat lukt prima, toch? 95% staat achter Zwarte Piet, maar die 5% geven geen millimeter toe. Dat hebben ze misschien zelfs van mohammedanen afgekeken, die doen dat namelijk ook niet. In die 5% zit nou toevallig wel onze volledige elite, en daarom maken linkse actievoerders zicht totaal geen zorgen.

Waarom zouden ze? Het Openbaar Ministerie regelt het proces op precies het gewenste moment. Bij voorgaande acties werden er best een paar actievoerders opgepakt, maar veroordeeld? Vrijwel geen een. De meeste actievoerder direct vrijuit wegens gebrek aan bewijs of gebrek aan interesse. En als ze al veroordeeld werden, was dat ofwel voorwaardelijk, ofwel een fop strafje voor de vorm.  Andersom niet. Alle Friese actievoerders staan voor het hekje. Niet een paar. Allemaal. Opeens kan de politie haar werk wel goed verrichten.

De officier gaat direct voor de hoofdprijs. Nee, die negen jaar waar hij mee dreigde is de maximale straf. Dat kan hij niet eisen. Is geen probleem, de strafeisen zijn gelijk wat grote oplichters of zware verkrachters krijgen. Want, zo oreert het befje, de openbare weg mag niet bezet worden!  Nee? Waarom worden Marokkaanse en Turkse trouwstoeten dan niet vervolgd? Of als ze de van Brienenoord blokkeren met hun vlaggen om een voetbaloverwinning te vieren?

Ik ga niet in op het gezeur over discriminatie, slavernij of racisme. Dat is bij Zwarte Piet net zo gezocht als Amerikanen die zeuren over het Franse woord ‘garçon’ dat ‘jongen’ maar ook ‘ober’ betekent. Tegenwoordig wordt dat woord niet meer gebruikt. Dat wil niet zeggen dat de Fransen in het verleden hun obers als ‘boy’ zagen. Het één is niet het bewijs voor het ander.

Er wordt gezocht naar iets dat onrust veroorzaakt. Als Zwarte Piet niet meer werkt, dan verzinnen we toch iets anders? De ‘Grauwe Eeuw’ is creatief genoeg. Op uw centen. U dacht toch zeker niet dat die linkse actievoerders gingen werken voor hun brood, wel? Dat moet u doen. En … dat doet u ook. Al zolang het linkse uitkeringscircuit bestaat.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Elite, establishment, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Zwarte Piet moet en zal dood

 1. koddebeier zegt:

  De Overheid blijkt bij monde van het OM de grootste vijand van Zwarte Piet en van de mensen die van onze cultuur houden !
  De Overheid zal zich wel weer verschuilen achter de belazerderij van “De trias politica”, omdat ze zich zogenaamd niet bemoeien met de ‘rechtspraak’.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Als we nou eens met z’n allen gewoon thuis bleven en niet meer gingen werken…
   Niemand kan je verplichten.
   Je kan ’n uitkering aanvragen via “Het Linkse Uitkeringscircuit” en een lichamelijk en geestelijk gezond leven beginnen met weinig eten en drinken, geen TV en goedkope kleding bij “Nieuw & Co.”.
   Geen belangstelling?

   Nou ja, dan moeten we ook niet zeuren.

   Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  @ Wie hoor je niet klagen? De Marokkanen. Als er iemand in onze samenleving is die zich gekrenkt zou kunnen voelen over Zwarte Piet zijn het onze immer weer gekrenkte Marokkanen. Behalve lange vingers hebben ze ook hele lange tenen. Maar Marokkanen hoor je in dit debat niet. Totaal niet.@

  Nee logisch dat ze niet reageren. Ze kunnen dat soort eenvoudige teksten niet lezen, want vanwege de inteeltproblematiek zijn ze daar te stom voor.

  Like

 3. Peter zegt:

  Ik zou graag deze mongolen van de Grauwe Eeuw op hun ongewassen bek willen slaan.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Het Amsterdamse gemeenteraadslid Sylvana Simons spreekt van een “geweldig inititatief” dat enkele Friezen aanstaande zaterdag gaan demonstreren tegen hun eigen provinciegenoten die de Kick Out Zwarte Piet-karavaan stopten in november 2017 en nu voor de rechter staan. De “Vrede van Friesland” zegt dat dit gebeurt “niet in onze naam,” en Sylvana juicht dat toe.

  Alhoewel verreweg de meeste Friezen de zogeheten “Blokkeerfriezen” onder leiding van Jenny Douwes helden lijken te vinden, is er ook een groep inwoners in de provincie die zich schamen voor de wijze waarop hun provinciegenoten de Sinterklaas-intocht afgelopen november hebben verschoont van de aanwezigheid van relschoppers uit Amsterdam.
  https://www.stopdebankiers.com/sylvana-promoot-friese-demonstratie-tegen-rellende-blokkeerfriezen-geweldig-initiatief/
  NB: die enkele Friezen hebben bijna allemaal een zonnebankje gepakt.

  Like

 5. ed zegt:

  En er bestaan helemaal 0,0 nada geen enkele nog niet in de buurt komende zwarte mensen 0.0.zo ook geen witte.onzin verhaal van de bovenste plank.

  Like

 6. ed zegt:

  OP deze hele aardkloot niet.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Waarom worden Marokkaanse en Turkse trouwstoeten dan niet vervolgd? Of als ze de van Brienenoord blokkeren met hun vlaggen om een voetbaloverwinning te vieren?

  Heel simpel: vanwege het opzettelijk meten met twee maten.
  De mohammedaan mag ALLES, de belastingbetalende blanke mag NIETS!

  Like

 8. Texel zegt:

  http://roepstem.net/zwartepiet.html Een mooie uitleg over Zwarte Piet, slavernij, en de al eeuwen oude traditie van zwart gemaakte mannen.

  Like

 9. P. Puk zegt:

  5% randdebielen met als opperhoofd Jerry Afriyie.

  Like

 10. Ruud zegt:

  We worden geregeerd door onnozelen, aangeklaagd door een links-bevolkt OM, berecht door slecht-zienden en doven en tot slot ons eigen land uitgeflikkerd door gut-menschen zonder enige binding met Nederland en zijn culturele verworvenheden, gebruiken en gewoonten. Hopelijk keert het tij spoedig!

  Like

 11. freda110 zegt:

  Zo langzamerhand voel ik alleen nog maar een hele diepe verachting voor alles wat politiek is.
  De praatjes, de leugens, het wegkijken is inmiddels aan de orde van de dag en er heerst een mentaliteit van zakkenvullen en alles voor het persoonlijk gewin.
  Ik begrijp niet dat ze zich niet diep schamen om als VOLKS vertegenwoordiger je eigen volk te benadelen en al wat cultuur is weg te poetsen en de autochtone Nederlanders als tweederangsburgers te behandelen.
  De vraag stellen is eigenlijk meteen het antwoord, we moeten een ding goed beseffen, ze zitten er niet voor ons maar puur voor de centen en de mooie regelingen.

  Geliked door 1 persoon

 12. ed zegt:

  Ze wachten net lang tot de bevolking zijn hakken in het zand zet en er meer struisvogels hun kop uit het zand halen ogen van vele nog echt niet open.1984 mooi boek.

  Like

 13. Jules Vismale zegt:

  Lees hier maar eens wat een linkse en autochtoonse blanken-hater aan het uitfoeteren is over de “racistische” blanke Nederlanders:

  NPO-presentator verkoopt racistisch radiopraatje: ‘Wij witte, nare Nederlanders zijn veel erger dan wij weten!’

  Wij Nederlanders moeten ons allemaal schamen (waarom als ik vragen mag? Hebben de huidige generatie Nederlanders soms nog aan slavernij gedaan?) omdat we “naar” en “erg” zijn. Waarom? Nou, kijk maar naar Zwarte Piet en wat onze voorouders hebben aangericht in Zuid-Afrika. Aldus Hans Goedkoop (VPRO) op NPO Radio 2.
  Natuurlijk weet die idioot nog minder dat tijdens de Boerenoorlogen in zuid-Afrika (1880-1902) de Britten daar de concentratiekampen uitvonden om talloze Boeren (Nederlanders overigens!) gevangen te zetten!

  Wij zijn dus allemaal slechte mensen. Want wij zijn allemaal voor Zwarte Piet. U weet wel: die traditionele kindervriend die door de schoorsteen is gekropen. Maar in feite is dat natuurlijk racistisch (sinds wanneer is een zwartgesminkte figuur racistisch als hij pepernoten, marsepein, speculaas, chocolade, cadeau’s etc. uitdeelt aan zowel autochtoonse en allochtoon kinderen?) en dat betekent feitelijk dat wij allemaal in dit land – wij, nare witte Nederlanders – eigenlijk allemaal bikkelharde racisten zijn.
  Goedkkoop beseft daarbij nog minder dat Nederland decennia’s lang vele miljarden guldens en euro’s hebben overgemaakt als ontwikkelingshulp naar Afrika, Zie, Suriname enz. en dat geld kwam helaas vaak in handen van corrupte regeringsleiders daarginds!

  En dat hoeft u natuurlijk niet van mij aan te nemen. Neem het maar aan van een (huichelachtige) presentator van die neutrale, objectieve en oh zo meevoelende NPO. Hans Goedkoop van de VPRO, take it away!

  “Goedkoop vindt dan ook dat de Nederlandse geschiedenis in Zuid-Afrika een onderschat stuk van de geschiedenis is. Twee jaar geleden heeft hij daar een serie over gemaakt en “dat geeft zo’n naar beeld van ons Nederlanders”, legt hij uit. “Van u en mij. Hoe wij ons daar vroeger in de verre streken hebben gedragen. En hoe wij thans nog steeds omgaan met mensen met een andere cultuur en een ander kleurtje. Wij zijn veel erger dan wij weten.”
  We hebben het volgens Goedkoop niet door. “Wij in Nederland zijn blind voor kleur. Maar wij doen alsof dat geen rol speelt, maar het speelt een ongelooflijke rol. Waarom zou Zwarte Piet anders zwart moeten zijn, terwijl het voor kinderen niet uitmaakt.””
  Kortom: vanavond allemaal aan zelfkastijding doen. Pak de gesel en bestraf uzelf maar eens voor al uw naarheid en uw witheid: schuldig! Rats! Schuldig! Rats! Schuldig! Rats!
  Geef Goedkoop anders maar gewoon met de roe en hierna in de zak naar Afrika toe! Opgeruimd staat netjes!

  Geliked door 2 people

 14. Wakkere Joost zegt:

  Dit vind ik eigenlijk ook!Goed idee!
  Dat zwarte piet dood moet,Er lopen er veelte veel van op straat, en er komen
  er nog velen bij.Mijn straat loopt ondertussen ook al vol naast de mohammedanen.
  Help!!!
  1 pluspunt ik hoef niet op vakantie te gaan en tropen vaccinaties is ook nog niet
  nodig voor nu.
  Ha ha ha.LOL.

  Like

 15. ed zegt:

  Jules Vismale spijker op z,n kop nu nog oogjes zien te openen..

  Like

 16. Ludo zegt:

  Spijtig dat dit artikel niet tot de grote massa kan geraken, het zou alweer tot een confrontatie komen met die extreem linkse, en zelfs de gewone linkse zouden er aanstoot aan geven, want eens doordenken kunnen deze mensen niet, want wat heeft zwarte piet nu in hemelsnaam met racisme te maken?? Het zijn gewoon de linkse die er een racisme van maken. Als ze nu eens van al onze tradities zouden afblijven en eens terug normaal zouden doen dan zou de wereld er een stuk beter uitzien.

  Like

 17. NEDERLAND IS GEK GEWORDEN
  VOORAL JUSTITIE EN ZIJN RECHTERS ZIJN DE WEG KWIJT…..
  Wat mij betreft mag de Nederlandse oorspronkelijke cultuur nooit ondermijnd worden door welke vorm of diversiteit dan ook.

  Like

 18. Jules Vismale zegt:

  De hetze tegen de Blokkeerfriezen die Zwarte Piet willen behouden kent gewoon geen grenzen en nou worden ze zelf voor levensgevaarlijke terroristen uitgemaakt in dit artikel van Michell Esajas! Lees daar dit artikel van hem maar eens over:

  Blokkeerfriezen schenden de grondrechten van medeburgers

  Ik hoop dat de toekomstige generaties ooit terug kunnen lezen dat ze in een democratische rechtsstaat wonen (daar merken we anders bar weinig van als dat linkse gespuis en ondankbaar en uitvretend ongedierte onder allochtonen, vluchtelingen, asielzoekers en moslims deze heel maatschappij verzieken!) waarin de rechters het recht op vrijheid van meningsuiting en betoging hoger achtten dan onderbuikgevoelens.
  En wat is er verkeerd aan om gevoelens te hebben voor Zwarte Piet die hier all decennia’s lang een icoon is?

  Verkorte versie van mijn betoog bij het Gerechtshof in Leeuwarden op 25 september.

  Het gedrag en de handelingen van de Blokkeerfriezen (die werden daar haast toe gedwongen op het moment dat Kick Out Zwarte Piet (KOZP)daar in het noorden het Sinterklaasfeest wielen verpesten!) )vormen een gevaar voor de democratische rechtsstaat.
  De wegblokkade heeft een grote impact om mij als individu gehad maar ook op andere demonstranten en de rest van de samenleving, en dat was geen positieve impact.
  Nee, dat komt vooral als zulk soort idioten zoals Kick Out Zwarte Piet proberen anderen hun linkse gedachtegoed dwangmatig op te leggen waar de Friezen totaal NIET op zitten te wachten!

  Ik was enigszins teleurgesteld in het vonnis van vorig jaar. Ik geloof namelijk dat wij geen wegen moeten blokkeren maar bruggen moeten bouwen (en denkt hij soms dat dit ook lukt met de radicale islam en links die anderen constant buitensluiten, demoniseren en grof geweld naar die anderen gebruiken?) , daarom hoop ik dat het Hof tot de overweging zal komen dat de wegblokkeerders naast een taakstraf ook een workshop moeten volgen bij de stichting Nederland Wordt Beter.
  Sta mij toe om dit toe te lichten. Ik zal proberen zo min mogelijk te herhalen wat ik vorig jaar al in de rechtbank heb gezegd.

  Jenny Douwes jokt: “Ik heb niks strafbaars gedaan”

  Allereerst wil ik ingaan op de uitspraken van een aantal van de Blokkeerfriezen, in het bijzonder hun leider Jenny Douwes. In het AD stond dat Douwes het volgende heeft gezegd: “Ik had niks met de organisatie van de blokkade te maken. Ik kende niemand van de medeverdachten vooraf. Er was trouwens niks georganiseerd, het was een spontane samenkomst.”

  “Mevrouw Douwes en de overige verdachten tonen nergens berouw of spijt, integendeel, mevrouw Douwes profileert zichzelf in nationale media als heldin, symbool van de pro-zwarte piet beweging, schept op over haar misdaad (wat had ze anders moeten doen? Had Douwes anders die actievoerders met bloemen, taart, bonbons erts. moeten afkopen?) terwijl ze de onschuld zelve speelt.
  Ik kan slechts een conclusie trekken. Jenny Douwes jokt, ze probeert u voor de gek te houden. Vorig jaar heb ik reeds laten zien dat mevrouw Douwes wel degelijk actief betrokken was bij de organisatie en coördinatie van het misdrijf door actief in de chat mee te praten over deze ondemocratische actie. Met deze actie hebben Douwes en de verdachten de veiligheid van het verkeer in gevaar gebracht en de grondrechten van mij en anderen ingeperkt.”
  Flikker toch mooi op met die klerenzooi omdat veel van die linkse of allochtoonse actievoerders en zelfs asociale trouwstoeten nog meer gevaarlijke toestanden op de wegen veroorzaken!

  Demonisering en criminalisering: “Het ging ons om de veiligheid van de kinderen”

  “Het ging ons om de veiligheid van de kinderen”, stelden enkele Blokkeerfriezen. De advocaat van de veroordeelden Van der Goot haalde vorig jaar een rapport van de NCTV aan om dit beeld te versterken. De NCTV heeft echter voor het eerst in haar geschiedenis een rectificatie geplaatst waarin ze het volgende stellen:

  “Er is geen sprake van dat KOZP door de NCTV als een linksextremistische organisatie, laat staan een terroristische organisatie is beschouwd. (…) Omdat KOZP een activistische organisatie is gebleven die binnen de grenzen van de wet de politieke besluitvorming tracht te beïnvloeden, is KOZP in latere DTN’s niet meer opgenomen.”

  Het beeld dat KOZP een radicale organisatie is of was berust dus op fictie, fake news en niet op feiten. Maar dit beeld was reeds gevestigd. In diverse media zijn vreedzame demonstranten van KOZP gecriminaliseerd en gedemoniseerd. Een daar hebben ze het vaak ook zelf naar gemaakt als ze andere mensen constant het leven zuur maken met hun misselijke acties!
  Denk aan het beruchte artikel ‘Het gevaar van een radicale agenda’ van Wierd Duk, de activistische journalist die nota bene Jenny Douwes aan publiciteit hielp om de snelwegblokkade te organiseren.

  Blokkeerfriezen als bron van inspiratie voor geweld

  Dit soort beeldvorming en het gedrag van de Blokkeerfriezen draagt bij aan een klimaat waarin burgers zich gesterkt voelen om zich, mogelijk met geweld, de grondrechten van andere burgers te schenden.
  Hebben die Friezen inderdaad soms geweld gebruikt tegen KOZP? De laatsten slaagden er zelfs niet eens in om Friesland in te komen!
  Zo heb ik persoonlijk, met vele andere vreedzame demonstranten, vorig jaar moeten ervaren hoe fanatieke voorstanders van zwarte piet, waaronder extreemrechtse hooligans, geweld hebben gebruikt en met geweld hebben gedreigd om een vreedzame demonstratie tegen te houden.
  Linkse demonstranten en moslimdemonstranten gebruiken anders vaak ook grof geweld tegen anders dus doe niet zo hypocriet, man!

  Een gepland vreedzaam protest tegen Zwarte Piet in Den Helder werd tegengehouden omdat een groep Heldenaren had opgeroepen om de weg te blokkeren. Ze gaven openlijk aan hun inspiratie uit de actie van de Blokkeerfriezen te halen.
  Nota bene op een steenworp afstand van de Tweede Kamer werd een vreedzaam protest afgebroken omdat de politie onze veiligheid niet kon garanderen vanwege de dreiging van fanatieke pro-pieten.
  Blijf dan ook gewoon van Zwarte Piet af en als je het anders niet bevalt dan rot je maar meteen op uit Nederland!

  Jerry Afriyie en medestanders werden in Eindhoven bekogeld met eieren, blikjes bier en andere voorwerpen terwijl er racistische leuzen (thans zijn links en de islam ook blanke mensen racistisch aan het bejegenen!) werden gescandeerd. We mogen van geluk spreken dat er geen doden zijn gevallen.
  Dit laat zien dat er sprake is van een gevaarlijk patroon dat de democratische rechtsstaat aantast. Het dreigen met geweld of het toepassen van geweld jegens vreedzame demonstranten loont want wij hebben meerdere keren, in 2014 in Gouda, in 2016 in Rotterdam, in 2017 in Dokkum en in 2018 in Den Helder, Den Haag, in Eindhoven en in andere plaatsen geen gebruik van onze fundamentele grondrechten kunnen maken.
  Wie vreemden boven zijn eigen soort verkiest vraagt er ook zelf om dat ze hierdoor gehaat worden!

  “Democratische rechtsstaat: wat voor geschiedenis schrijven wij voor toekomstige generaties
  Op school heb ik altijd geleerd dat de vrijheid van meningsuiting en vrijheid van betoging fundamentele bouwstenen zijn van onze democratie.
  Tegenwoordig werk ik bij een archief waarin wij met kunstenaars geschiedenis vanuit zwarte perspectieven documenteren en belichten.”
  En nou gaan de huidige generaties zelfs de straat op om voor het klimaat te demonstreren omdat ze niet zwart willen worden van luchtvervuiling!

  “Werken in het archief leert mij dat onze woorden en daden kracht hebben. Het leert me dat we als individuen en als samenleving elke dag geschiedenis schrijven. Toekomstige generaties zullen zich afvragen en in de archieven lezen hoe en waarom voorgaande generaties hebben gehandeld. Ik bekeek onlangs een korte video van de jonge klimaat activiste Greta Grunberg, ze zei: “The eyes of future generations are on you.”
  Er gaapt niettemin al een grote kloof tussen allerlei generaties die de overbetuttelingen door wereldvreemde linkse idioten in de regering en daarbuiten meer dan zat zijn!

  Ik vraag me af: zullen de toekomstige generaties teruglezen dat een rechtbank oordeelde dat een groep Friezen straffeloos een snelweg mochten blokkeren en daarmee de grondrechten van burgers waar zij het niet mee eens waren afnamen? Zullen ze lezen dat een groep volwassen personen straffeloos een misdrijf begingen omdat ze niet wilden dat anderen hun mening mochten uitten over een malle oude racistische traditie?

  Ik hoop dat toekomstige generaties ooit terug kunnen lezen dat ze in een democratische rechtsstaat wonen waarin de rechters, met gezond verstand en kunde op het gebied van civiel en internationaal recht, het recht op vrijheid van meningsuiting en betoging hoger achtten dan de onderbuikgevoelens van een slecht geïnformeerde groep mensen die niet kunnen accepteren dat tradities nou eenmaal veranderen.
  Moet Nederland anders In de toekomst een land worden zonder cultuur, tradities, feestdagen etc. en alle inwoners in een oersaaie maatschappij wonen waar geen vreugde, pret of feesten mogen zijn? Dat God het ons besparen!

  We moeten geen snelwegen blokkeren, maar bruggen bouwen (dat haalt totaal geen fluit uit omdat de islam en links helemaal geen bruggen hier kunnen bouwen met anderen als zij chantage, beledigingen, bedreigen en opdringerigheid gebruiken om die anderen tot een kunstmatig volk samen te voegen!)
  .Ik hoop dat de Blokkeerfriezen en hun medestanders inzien dat hun acties een enorme, negatieve impact hebben gehad op andere mensen en dat hun gedrag een gevaar vormt voor de democratische rechtsstaat. Forget it!
  Afgelopen week hebben wij het goede nieuws ontvangen dat zwarte piet wordt afgeschaft bij de nationale intocht en wordt vervangen door ‘roetveegpieten’. Ik hoop ook dat de Blokkeerfriezen en hun medestanders inzien dat verandering de enige constante in het leven is en dat ze ook meegaan in deze verandering.
  Ga toch op het dak zitten met je idiote prietpraat want die Friezen veranderen je toch NOOIT tegen hun wil in en ze laten zich hun tradities niet ontnemen, denk maar aan het boek van ‘De Kameleon in woelig water (H. De roos) waarin linkse relschoppers het dorp Lenten ook in hun greep wilden krijgen en daar allemaal werden verjaagd!

  De vorige generaties kijken naar ons. Laten we ervoor zorgen dat we worden herinnerd als mensen die stonden voor een democratische rechtsstaat, eentje zonder racistische tradities zoals Sinterklaas met Zwarte Piet.
  Is Sinterklaas anders ook een blanke racist? Zover we hier kunnen kijken niet en anderen schuldgevoelens aanpraten en die zelf niet bezitten is zo huichelachtig als de pest! Zwarte Piet moet en zal leven!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s