Burgemeester Krikke: ‘Geen demonstratie Identitair Verzet voor de deur van As-Soennah moskee

Screenshot_91

HAASTRECHT – De “extreemrechtse” actiegroep Identitair Verzet mag zondag 28 oktober demonstreren op de Koekamp in Den Haag, maar niet voor de deur van de As-Soennah moskee, net buiten de Schilderswijk. Volgens burgemeester Pauline Krikke van Den Haag zou een demonstratie bij de moskee te veel onrust veroorzaken.

‘Het demonstratierecht staat in Den Haag hoog in het vaandel’, schrijft de burgemeester aan de groep. ‘Jaarlijks faciliteren wij zo’n 1500 demonstraties, meer dan waar ook in Nederland. Bij de beoordeling van demonstraties speelt de inhoudelijke boodschap geen rol. Het is louter de taak van de burgemeester om samen met de politie te zorgen voor een veilig verloop.’

Lees verder>>>
(h/t “Klaas”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", burgermoed, cultuurrelativisme, democratie, Den Haag, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Identitaire Beweging, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, liberalen, meningsdictatuur, moralisme, Nederland, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Burgemeester Krikke: ‘Geen demonstratie Identitair Verzet voor de deur van As-Soennah moskee

 1. dutchess zegt:

  Dat was te verwachten geweest…. niks nieuws onder de zon!

  Geliked door 5 people

  • paulzwueste zegt:

   Zelfs het overgrote deel van het volk dat zich helemaal niet voor politiek interesseert wordt gewaar dat het leven veel te duur wordt en dat hun land langzaam maar zeker wordt overgenomen door negers en arabieren.
   Dat die overheid, die daar schuldig aan is, het hen bovendien onmogelijk maakt om ’n sjekkie te rollen of ’n pilsje te drinken.
   Dat ze dadelijk ook geen karbonade meer kunnen eten omdat het vlees met opzet te duur gemaakt wordt, maar dat die buitenlanders overal worden voorgetrokken en alles gratis krijgen…!
   Dat de belastingen elk jaar stijgen en stijgen maar dat het geld niet voor het eigen volk maar voor vreemde parasieten wordt gebruikt…!
   En overal heeft die overheid ’n dwingende reden voor.
   We moeten die buitenlanders opnemen want die zijn zo zielig.
   Je mag niet meer roken, alcohol drinken of vet eten omdat ZIJ vinden dat het ongezond is.
   Maar waarom laten juist ZIJ dan wèl al dat tuig hier toe, dat zo ontzettend ongezond is voor de veiligheid van de mensen en die als sprinkhanen overal neerstrijken en kaal vreten…!?
   Dat alles krijgt op onze kosten, en nergens voor hoeft te betalen…?
   En ik steeds armer en armer wordt en mijn land mijn land niet meer is…?
   Dat is de mening van het “gewone volk” heden ten dage!
   Dàt hoor je in de wandelgangen, bij de bus- en tramhaltes, op verjaardagen, in de wachtkamer van de dokter en verder overal waar mensen bij elkaar zijn.
   Als ik die overheid was zou ik me nu al bijzonder ernstige zorgen maken en zo snel mogelijk de grenzen sluiten, al dat getint, bruin en zwart tuig dat hier zonder enige noodzaak rondloopt deporteren en er voor zorgen dat de eenvoudige dingen die het leven leefbaar maken zoals lekker eten, roken en drinken weer betaalbaar worden!!!
   Dus het verbieden van demonstraties van mensen die protesteren tegen het wanbeleid van de regering… en het straffen van mensen die terecht opkomen voor hun identiteit zoals in Dokkum, is dan ook het allerstomste wat ’n regering in tijden als deze kan doen!

   Dàt gaat de goede kant op!

   Geliked door 1 persoon

 2. Elisah zegt:

  Ik kan me er wel wat bij voorstellen, het is nl levensgevaarlijk…

  Like

 3. BertG. zegt:

  ‘Het demonstratierecht staat in Den Haag hoog in het vaandel’,

  Zolang je maar aan de door Den Haag gewenste kant staat, anders heb je pech.

  Geliked door 2 people

  • Judge zegt:

   ‘Het demonstratierecht staat in Den Haag hoog in het vaandel’… Hoe ziet dat vaandel er uit? Is dat de groene vlag van de islam of de zwarte van isis?

   Like

 4. kampersrene zegt:

  In de plaats van een protest demonstratie hadden ze beter een kerkelijke processie georganiseerd en die laten voorbij gaan voor die salsa moskee met veel wierook…Wie weet zien die heidenen het “licht” van Christus

  Geliked door 3 people

 5. Frans Brassens zegt:

  Krikke kan er natuurlijk óók voor zorgen dat er voldoende politie aanwezig is om de doorgaans agressieve tegendemonstranten uit de buurt te houden van de vreedzaam demonstrerende Identitair-demonstranten. Maar……….

  Geliked door 5 people

  • ronjaspers zegt:

   Frans Brassens.Er bestaat geen “extreem rechts” het extreem linkse “nageboorte”gebruikt een taktiek van een van hun grote voorbeelden nazi (socialist) joseph goebbels;Als je een leugen lang genoeg blijft herhalen dan gaan de mensen er vanzelf in geloven.

   Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Wat een opmerkelijk verschil in aanpak van een betoging in Den Haag en een betoging in Dokkum, het heeft er alle schijn van dat Nederlandse waarden in niets meer vertegenwoordigd mogen worden.

  Geliked door 3 people

 7. Ruud zegt:

  Cultuurverraad mag kennelijk niet aan de kaak gesteld worden. Ook niet als dat de ondergang van onze liberale en niet-kerkgebonden verworvenheden betekent. Met dank aan Krikke c.s.

  Geliked door 3 people

 8. Republikein zegt:

  Wie krikt Krikke.
  Flauw he!

  Geliked door 1 persoon

 9. Statler & Waldorf zegt:

  “Het is louter de taak van de burgemeester om samen met de politie te zorgen voor een veilig verloop.”

  Lees je even mee burgemeester van Dokkum?

  Geliked door 3 people

 10. Hovawart zegt:

  Een clubhuis van een motorclub word maandenlang afgeluisterd en gemonitord, waarna men tot sluiting overging en vervolging van de leden, maar een haat zaaiende moskee en aanhangers worden volledig ontzien en ongemoeid gelaten…….De Haagse Burgemeester is net zo’n bangeschijter als haar ambtsgenoot in Haarlem.

  Geliked door 3 people

 11. Cathja zegt:

  Wie had verwacht dat de burgemeester aan deze demonstratie haar goedkeuring zou verlenen, die kent deze burgemeester nog niet.
  Slappe knietjes, in plaats van recht doen aan de mensen die willen protesteren omdat dit in een democratisch land is toegestaan.

  Zou deze burgemeester ook optreden als moslims met zwarte IS-vlaggen door de stad lopen? Nee, die doen daarmee natuurlijk niets verkeerd. Ze gebruiken toch geen geweld? Vrijheid van meningsuiting en dat soort onzin…… krijgen we dan te horen.

  Hier klopt van alles niet.

  Geliked door 5 people

 12. koddebeier zegt:

  Te verwachten; de Nederlandse overheid verraad altijd de autochtone Nederlanders !

  Geliked door 5 people

 13. Tistochwat zegt:

  Ik had niet anders verwacht.

  Geliked door 3 people

 14. kampersrene zegt:

  Mooie foto van die moskee wie heeft dat betaald ? of heeft de burgermeester dat pand ter beschikking gesteld…Wie weet …. De partij ‘” alle Nederlanders eruit” beter gekend als DENK heeft met steun van Erdogan dat pand gekocht

  Geliked door 2 people

 15. Harry zegt:

  En als de Identitairen zo bemiddeld waren dat ze een eigen kantoorpand hadden , dan mochten de moslims wél met hun stinkende kont omhoog pal voor de deur gaan zitten bidden , zeker ?

  Stapelgek , ONZE overheid !

  Wanneer dringt het benul van Órban en Salvini hier door ?

  Geliked door 4 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Harry 19 oktober 2018 om 11:59

   Het is kwade opzet, Harry; ‘onze overheid’ haat ons en wíl ons kapotmaken.
   Hiervoor likken Rutje en zijn vazallen met alle plezier de konten van hun mohammedaanse lievelingen.

   Geliked door 1 persoon

   • E.J. Bron zegt:

    Eerlijk gezegd denk ik dat Rutte iets anders likt . . .

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ E.J. Bron 19 oktober 2018 om 21:04

    Hij likt alles om er beter van te worden.
    Heeft-ie altijd al gedaan.

    Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Ik kan het niet helpen , maar als ik twee “kerels” wat anders zie doen dan samen werken of hengelen of zo , dan krijg ik hetzelfde gevoel als een hond waar de nekharen van overeind gaan staan .
    Je mag niet discrimineren , maar zolang de EU iets vies vinden niet verbiedt , blijf ik het gruwelijk smerig vinden .
    Ik kán er gewoon niet naar kijken !

    Lesbische vrouwen zijn soms nog iets minder erg .
    Daar zitten tenminste nog onderdelen aan waar ik wel vrolijk van word .

    Geliked door 1 persoon

 16. jack black zegt:

  De “extreemrechtse” actiegroep Identitair Verzet ????
  Nul komma nul rechts en 100 % voor Recht (staat) deze
  groep !
  Die vuile gore tering Linkse/Groene Parasiten zijn voor
  mij de extreem rechten !

  Geliked door 2 people

 17. Eigen volk eerst zegt:

  Nee natuurlijk niet voor zo’n haatgebouw. Wel tussen onze kleine kinderen. Is deze hele overheid omgekocht of zo? Geen moskeeën in een christelijk land. Hoeveel kerken staan er in moslimlanden?
  De normen en waarden van de overheden zijn niet meer die van het volk. Ze moeten vooral niet vergeten dat ze er door het volk zitten. De overheden laten de Nederlandse bevolking vreselijk in de steek. Ze laten de bevolking stikken.

  Geliked door 5 people

 18. scherpschutter1943 zegt:

  De islam is de dood in de pot van heel Europa. weg er mee. Ook uit nederland. Die burgemeester Krikke is een lafaard van de 1e orde. Een burgemeester moet niet de democratische rechten van mensen afnemen onder het motto: “gevaar voor de openbare orde”. Zij is zelf een gevaar, niet alleen voor de openbare orde maar ook voor de rechtsorde. Ga maar na, autochtone Nederlanders tegenhouden in de uitoefening van hun democratisch recht en import moslims, die al een gevaar zijn voor nederland , uit angst voor deze groepering. faciliteren voor een tegendemonstratie. Eigen volk eerst burgemeester, u vreet uit onze riuif. Doe er dan ook wat voor.

  Geliked door 6 people

 19. Peter zegt:

  De haatpredikers mogen binnen hun muren hun weinig vreugdevolle boodschap blijven uitdragen.

  Geliked door 1 persoon

 20. Men zou zo maar kunnen denken dat als een demonstratie bij de moskee te veel onrust veroorzaakt en de inhoudelijke boodschap van de demo bij de beoordeling geen rol speelt en natuurlijk te verwachten is dat op zondag geen vrijdaggebed gehouden wordt, dus de moskee ahw leeg ( ahum) , dat er totaal geen onrust zou zijn. Maar ja de beoordelaars kennen natuurlijk hun islamitische pappenheimers en weten de censuur-regelstjes van de EU om kritiek op islam zoveel mogelijk te smoren…………..
  Misschien dat het Rijk de subsidiestroom maar eens moet stoppen voor deze ‘culturele centra’ – lees sabotage schooltjes lees islamitische terroristenkampen………….

  Geliked door 3 people

 21. flo zegt:

  Rechts, ook wel anders denkend zijn hier te lande direct “extreem” of “radicaal”, links daarentegen is in de ogen van de besturende elite nooit extreem terwijl dat nu juist wel het geval is, zie het antifa schuim, maar daar zul je dat kutkrikkewijf niet over horen.
  Wederom een knieval voor het pislam tuig die victorie kraaien in hun vieze tempel des doods en vernietiging.
  Gelyncht zou ze moeten worden, met de rest van de collaborerende elite bende hier……

  Like

 22. jungleelephant zegt:

  Heeft Krikke ooit wel eens van handhaving gehoord?Slappe ,hypocriete trut!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s