Nationaal Preventiebeleid: kabinet wil Suikerfeest verbieden

Screenshot_99

(Door: Arthur van Amerongen)

Ik zeg het er maar meteen even bij: dit is nepnieuws. Anders hangt barones Karin Ollongren weer aan mijn taas. Maar het zou de op hol geslagen ChristenUnie-bewindsman Paul Blokhuis, die fijne coalitiepartner van barones Karin, sieren als hij daadwerkelijk het Suikerfeest gaat aanpakken. Zeg maar: snoep verstandig, eet een appel. Gewoon een lekker worteltje voor dikke Mootje en geen bak baklava en een kilo Turks fruit, en in een adem door de iftars aanpakken, want het is bekend dat moslims tijdens de ramadan enorm aankomen. Zo gezond is dat vasten niet, tenzij je het à la Mahatma Gandhi doet. En dan misschien ook maar het Slachtfeest verbieden, want die overdaad aan vleesconsumptie is schadelijk voor mens & schaap. GroenLinks en de Partij voor de Dieren zullen het roerend met me eens zijn. Bovendien krijgen die toch zo goed als geen stemmen uit die hoek.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Satire. Bookmark de permalink .

7 reacties op Nationaal Preventiebeleid: kabinet wil Suikerfeest verbieden

 1. Tistochwat zegt:

  Hey, Groen Links en ‘Partij voor de Dieren’, red deze stumperds in plaats van die kerngezonde, glimmende, agressieve, luie, mohammedaanse negers, die hier de boel komen uitvreten!

  Like

 2. ruud beijer zegt:

  I have a dream!!

  Like

 3. Ruud zegt:

  Toch raar dat Zwarte Piet zoveel reactie teweeg brengt en NIET het onverdoofd slachten, het in islamitische kleding rondhangen in een christelijk land, de gewelddadige hangjongeren, de willekeur van het OM, het niet optreden door de politie tegen bepaalde linkse groeperingen, het verkeer-stagnerend turkengetoeter, het extreem salafistisch en vaak opruiend gedachtegoed, het ziekelijk gelieg van onze MP, het onnederlands gedrag van DENK, het afschaffen van het super-democratisch referendum etc. etc.
  Eigenlijk begrijp ik er niets van hoe dat allemaal kan……………..Zijn onze bestuurders de weg kwijt?

  Like

 4. Republikein zegt:

  Nou, dat laatste spreekt me wel aan.

  Like

 5. Loop eens over de markt bij die zoete troep, kilo´s worden er verkocht. Nederland klaagt over diabetici en de vermeerdering van dit ziektebeeld, over overgewicht en nog meer kritiek op leefgewoontes, terwijl ze er vol aan mee doen.

  Like

 6. Elisah zegt:

  Ze doen maar, ik heb niks tegen een of ander feest, zolang ze tenminste onze feesten en tradities ook respecteren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s