Van Neurenberg naar Marrakesh

Screenshot_89

(Door: Ton Nijhof)

In de Haagse politiek zijn zorgen ontstaan over een migratiepact dat staatssecretaris Mark Harbers (Vreemdelingenzaken) op 10 en 11 december wil sluiten met VN-lidstaten tijdens een conferentie in het Marokkaanse Marrakesh. Dat schreef het dagblad De Telegraaf in een artikel dat pas laat in de avond verscheen (17 oktober na 22:00 uur) en daarom de volgende morgen al uit de ‘headlines’ was verdwenen. Met uitzondering van Elsevier haalde het voorstel van de staatssecretaris van VVD-huize de verdere massamedia niet. Dat is merkwaardig, omdat het hier een kwestie betreft die de burgers in Nederland en elders in Europa dagelijks grote zorgen en overlast bezorgt, namelijk de migratieproblematiek.

Inmiddels zijn in Nederland en Duitsland dan ook petities gestart in de hoop te kunnen voorkomen dat hun regeringen dit onzalige voornemen bekrachtigen met hun handtekening. Een debataanvraag van FvD fractieleider Baudet om hierover een debat te houden, slaagde niet. In de Tweede Kamer bleek geen steun voor een debat met de staatssecretaris van Justitie en Veiligheid over het bericht dat de staatssecretaris voornemens is het ‘Mondiaal pact voor veilige, ordelijke en reguliere migratie’ te tekenen. Punt 10 van de voorlopige agenda van de conferentie vraagt de goedkeuring van de lidstaten voor een wereldwijd (VN) pact voor veilige, ordelijke en reguliere migratie. In punt 12 zet het pact uiteen dat het doel is om de “sturende krachten en structurele problemen, die voorkomen dat mensen in het land van herkomst een duurzaam bestaan opbouwen”, aan te pakken. De beste manier om dat te doen, is volgens de organisatie om degenen die wel de kuierlatten nemen naar het rijke Westen dan maar in de watten te leggen gedurende hun tochten.

Sommige staten hebben zich al teruggetrokken uit het migratiepact: de VS, Australië en Hongarije. Polen en Oostenrijk hebben ook al kritiek hebben geuit. De Poolse regering overweegt eveneens een exit, omdat het ontwerp voor het eerste wereldwijde pact van de VN over migratie “illegale migratie” zou kunnen aanmoedigen en geen “veiligheidsgaranties voor Polen” zou bieden, aldus de Poolse  minister van Binnenlandse Zaken Joachim Brudzinski, die de plannen stevig bekritiseerde. Hij zou zijn regering inmiddels dan ook hebben aanbevolen om zich terug te trekken. De Poolse minister beklaagde zich er vooral over dat het pact de belangrijkste prioriteiten van zijn regering niet honoreert: de belangenbescherming van Poolse burgers en een beperking van migratie. Brudzinski behoort tot de regerende partij PiS.

Volgens de Zwitserse Morgenpost (juli 2018) zouden tussen 200 en 300 miljoen Afrikanen tot uiterlijk 2065 naar Europa mogen emigreren. Er zijn inmiddels onderzoeken waaruit blijkt dat een derde van de Afrikaanse beroepsbevolking in de leeftijd tussen 20 en 40 overweegt om te gaan. Het continent telt momenteel 1,2 miljard mensen en binnenkort zullen dat er meer dan 2 miljard zijn . Of 300 miljoen hiervan daadwerkelijk naar Europa emigreren of op hun eigen continent blijven met de VN voorstellen, is twijfelachtig. De Afrikaanse landen lijken zich bewust te zijn van het probleem en willen de lokale leefomstandigheden verbeteren met Agenda 2062. Klaarblijkelijk is de VN gesteunde deportatie van arbeidskrachten er een van. Beide nieuwe VN-overeenkomsten mogen geen bindende overeenkomsten zijn krachtens het internationaal recht, maar zogenaamde zachte wetten, dat wil zeggen dat het intentieverklaringen zijn, een soort van richtlijnen. Van beide heeft de VS zich inmiddels al teruggetrokken.

Als het opgegeven aantal toekomstige migranten correct zou zijn, dan zijn er ook nog wel enkele andere cijfers te leveren: in 2015 had Europa ca. 750 miljoen inwoners op ongeveer 10.18 miljoen km². Afrika had 1,1 miljard (2014) inwoners op een oppervlakte van 30,2 miljoen km².

De voorstellen van de VN hebben geen oog voor de burgers van Europa, laat staan voor die van ons land. Nu al ondervindt de bevolking aanzienlijke schade van de enorme toestroom; het tekort aan woningen, het enorme beroep op de gezondheidszorg, het onbegrip voor de vrije West-Europese cultuur en de kennelijke onwil om onderdeel uit te maken van onze – bewijsbaar – succesvolle manier van leven. Daarentegen worden alle verkeerde ranglijsten aangevoerd door migranten of de nazaten daarvan, een blik in de statistieken is voldoende, evenals een blik in de gevangenissen. Het doen verdwijnen van bestaande culturen en het doen opgaan in een vervangende cultuur is in grote lijnen overeenkomstig met wat in de Neurenberger processen nog een ‘misdaad tegen de menselijkheid’ werd genoemd. Van die toen verheven verklaarde idealen is Anno 2018 klaarblijkelijk niets meer over. Het kan overigens geen kwaad om hierbij te bedenken dat de zogenaamde ‘Derde Wereld landen’ de meerderheid vormen in de VN.

Het is goed denkbaar dat mensen die in andere culturen niet de vooruitgang kunnen boeken tot een niveau dat overeenkomt met of uitstijgt boven de westerse status van werkloze, de kuierlatten uit het land van herkomst nemen. Maar het is ronduit misdadig van de VN om het kennelijk beschikbare geld dan maar te besteden aan een levenslange uitkering op vreemde bodem, en daarmee het land van herkomst ontwikkelingsperspectieven te onthouden door het potentiële arbeidskrachten af te nemen. Slechts de ‘Moegabes’ van Afrika worden met dit onzalige plan in staat gesteld om hun – private – verdienmodel overeind te houden.

De ‘Global Elites’, die in onze regering een voortreffelijke partner hebben gevonden, hebben het nu nog voorzien op de her-allocatie van laagbetaalde arbeidskrachten. Het is opvallend dat zij nog niet peinzen over de her-allocatie van productiemiddelen. Dat heeft veel te maken met de juridische zekerheid van eigendom en bezit in de nogal ‘Afrikaans’ geregeerde landen op het continent.

Het is wonderlijk dat de VN zich niet eerst daarover heeft gebogen.

Door:
Ton Nijhof
(voor www.ejbron.wordpress.com)

—————————————————–

Dit artikel is ook verschenen op sta-pal.nl en -ingekort- op de website van “De Nieuwe Zuil“; een initiatief van dr. Sid Lukkassen et.al. De activiteiten van “De Nieuwe Zuil” vinden plaats onder de hoede van de gelijknamige stichting, waarvan de auteur voorzitter is.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, dictatuur, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, Genocide, Globalisering, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

45 reacties op Van Neurenberg naar Marrakesh

 1. ruud 2 zegt:

  En alles gaat Democratisch, 194 Landen waarvan 98 moslimlanden zijn kan je er op wachten dat je overspoeld en overruled word, mijn advies ga uit internationale organisaties, nu word je genaaid waar je bijstaat en je mag alles betalen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Elisah zegt:

  Geen steun voor een debat…

  Like

 3. ruud beijer zegt:

  Ach veel Nederlanders zijn blij met de islam en de asielparasieten. Daardoor is het te laat.Nederland is verloren.We krijgen de asielparasieten en de islam nooit meer weg
  Ik kan alleen maar hopen dat veel mensen hier last van gaan krijgen.Hopelijk komen de groen linksers thuis met een asielparasiet.Wij van de PVV en het Fvd gunnen u dat.

  Geliked door 2 people

 4. Pingback: Van Neurenberg naar Marrakech – Sta-Pal

 5. Hovawart zegt:

  Na de harde uitspraken van Italië, komt Brussel nu met hun stok achter de deur om de Italianen te mangelen, de Italiaanse economie is het EU-pressiemiddel om het nationalisme en populisme te slopen……….de EU is onze ergste vijand.

  Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  Laat die mensen daar het land bewerken en vruchtbaar maken dan kopen wij hun producten en is iedereen gelukkig, de Israëliërs hebben dat ook gedaan en met succes!
  Iets meer CO2 in de lucht en de hele Sahara kan vergroenen.

  Geliked door 3 people

 7. koddebeier zegt:

  Landverraderlijke smeerlappen !

  Geliked door 3 people

 8. Jean zegt:

  De lafaards kunnen ondertekenen wat ze willen “het interesseert ons geen reet” voor ons heeft onze veiligheid en leefbaarheid prioriteit en in onze samenleving willen en zullen wij NOOIT die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij aanvaarden, noch tolereren noch respecteren, die rotzooi zwijnerij moet verboden en verdreven worden zo niet komt er een 3de wereldoorlog.

  Geliked door 3 people

 9. Tistochwat zegt:

  Ik moest aan dit nummer denken:

  Marrakesh Express – Crosby, Stills & Nash

  Looking at the world
  Through the sunset in your eyes
  Trying to make the train
  Through clear Moroccan skies
  Ducks and pigs and chickens call
  Animal carpet wall to wall
  American ladies five foot tall in blue.
  Sweeping cobwebs from the edges of my mind
  Had to get away to see what we could find
  Hope the days that lie ahead
  Bring us back to where they’ve led
  Listen not to what’s been said to you
  Would you know we’re riding
  On the Marrakesh Express
  Would you know we’re riding
  On the Marrakesh Express
  All on board that train
  I’ve been saving all my money just to take you there
  I smell the garden in your hair
  Take the train from Casablanca going south
  Blowing smoke rings from the corners of my my, my, my, my mouth
  Colored cottons hang in air
  Charming cobras in the square
  Striped Djellebas we can wear at home
  Don’t you know we’re riding on the Marrakesh Express
  Don’t you know we’re riding on the Marrakesh Express
  They’re taking me to Marrakesh Express
  Don’t you know we’re riding on the Marrakesh Express
  Don’t you know we’re riding on the Marrakesh Express
  They’re taking me to Marrakesh
  All on board that train
  All on board that train

  Songwriters: Graham Nash
  Songteksten voor Marrakesh Express © Spirit Music Group

  Geliked door 3 people

 10. j v/d valk zegt:

  Sproeien ? Hoe komt u daarbij…… Het liefs zou ik het allemaal vertalen zodat iedereen dit begrijpt. Wij worden besproeid….

  Geoengineering, Chemtrails, HAARP, World Orders, Time Lines and Ascension.

  Klik om toegang te krijgen tot Geoengineering.pdf

  A Recommended National Program In Weather Modification.

  Klik om toegang te krijgen tot 19680002906_1968002906.pdf

  History of project cirrus. 1952

  Klik om toegang te krijgen tot 905ae8_77365dc7766b4a499179b717c7cc8ac7.pdf

  Geliked door 2 people

 11. Piet Karbiet zegt:

  Walgelijk. Er is totaal geen meerderheid bij de Nederlandse bevolking voor deze waanzin. Een bevolking, die als experts als jaren de vele nadelen ondervinden van de omvolking. Op GeenStijl kreeg ik 2 jaar geleden nog een ban van Zentgraaf toen ik over mijn mening over Kalergi gaf. We leven in een gestoord land.

  Geliked door 1 persoon

 12. Tistochwat zegt:

  Kunnen de Europeanen niet beter gewoon naar Afrika gaan om de boel daar op te bouwen nadat alle mohammedaanse negers hier zitten?
  Dan kunnen ze weer terug naar Afrika als de Europeanen daar de klus hebben geklaard.

  Het spreekt voor zich dat de mohammedaanse neger tegen die tijd heel Europa heeft bevuild en uitgewoond.
  Nadat de Europeanen de rotzooi van de mohammedaanse neger weer hebben opgeruimd, kan de ‘migratie’ opnieuw plaatsvinden.

  Enz.

  Geliked door 1 persoon

 13. Elisah zegt:

  De ondergang van Europa…

  Geliked door 3 people

 14. Petra DeBoer zegt:

  De VN is een corrupte bende en deels in handen van de deep state. Als regering zou je niks maar dan ook niks van die organisatie moeten ondertekenen, ook geen intentie verklaring.

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Petra DeBoer.De “verenigde nazi,s” bedoel jij.Hun zijn ook belast met de uitvoering van de “depopulatie agenda 21” 90 % van de wereldbevolking moet uitgemoord worden.Kijk agenda 21 op youtube.

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @ronjaspers, die agenda 21 ken ik niet maar feit is wel dat de deep state vrijwel alle mensen uit wil roeien. Was Hillary president geworden dan waren we zeker geweest van een nucleaire oorlog tussen de VS en Rusland. Met Europa er tussen en vele Amerikaanse troepen in de EU was het dan dood en verderf geworden.

    Like

 15. Serge Jansen zegt:

  Als het niet juridisch bindend is en allemaal heel ‘vrijblijvend,
  waarom moet er dan voor getekend worden ?
  Er hangen trouwens ook nog een soort sub-artikelen aan dat verdrag.
  Zoals dat er in NL nog makkelijk tussen de 10 en 25 miljoen mensen bijgepropt kunnen worden.
  Ik ben het artikel even kwijt maar het was via de twitter van Wynia of Niemoller.

  Like

  • Heniusz zegt:

   Weet wel dat met name Nederland zich altijd aan dergelijke “verdragen” strikt gebonden acht… Daar kan dan ook niet van af geweken worden. Dit geheel in tegenstelling tot wetten in dit land… Het is verboden, maar handhaven en controleren doen we niet.

   Geliked door 1 persoon

 16. walterh66 zegt:

  De docuserie ‘Europa, the last battle’ beschrijft de krachten achter de asielinvasie.
  Lang voordat de invasie op stoom kwam, werden de plannen gemaakt en de route uitgestippeld.
  Als Europa niet in staat is om deze krachten te overwinnen, betekent dat het einde voor Europa en hebben deze krachten definitief gewonnen.
  Sat op voor je land, je volk en de hele mensheid.
  https://www.youtube.com/channel/UC0gfrvHpcCaFMubWBwwEDBg

  Like

 17. joost zegt:

  Beste mensen al ik jullie mag raden bezoek dan de website van Gerard de Boer, om te weten te komen waar ze in Brussel en elders mee bezig zijn. Ga naar onderstaande link om wakker te worden voor het geval dat nog niet zo is.

  https://gerard1945.wordpress.com/2018/09/27/de-omvolking-van-europa/

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s