“20 tot 30% Turken fraudeert met uitkeringen”, gemeenten doen niets

Screenshot_134

Bezittingen in Turkije worden niet gemeld, geen probleem in bananenrepubliek Nederland

Update: PVV heeft inmiddels Kamervragen gesteld.

Gemeenten doen nauwelijks onderzoek naar Turken die in Nederland van de bijstand leven, maar in Turkije een tweede huis bezitten. Dat meldt De Telegraaf op basis van eigen onderzoek in de zeventien gemeenten met relatief de meeste Turkse inwoners.

Post online

De Centrale Raad van Beroep bepaalde eerder deze maand dat gemeenten onderzoek mogen doen in Turkije zolang ook andere bevolkingsgroepen onder de loep worden genomen. Toch bestaat er volgens de krant weinig animo om fraudeurs harder aan te pakken. Schiedam, de gemeente met relatief de meeste Turkse inwoners, deed vanaf 2015 drie onderzoeken in Turkije. In Leerdam, waar veel Turken wonen, is er de afgelopen jaren geen enkel fraudeonderzoek gedaan.

Een medewerker van het commerciële Bureau Buitenland, dat gespecialiseerd is in onderzoek naar vermogen in het buitenland, schat dat “20 tot 30 procent” van alle Turken in Nederland met een bijstandsuitkering fraudeert. Volgens de krant houden naar schatting houden 8.000 tot 12.000 Turken hun bezittingen verborgen.

Bron:
https://tpo.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Hypocrisie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, Nederland, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op “20 tot 30% Turken fraudeert met uitkeringen”, gemeenten doen niets

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  Alles is inderdaad mogelijk in bananenrepubliek Republiek !

  Geliked door 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   @Wim Vreeswijk, nou zeg dat wel en het stoort me ontzettend dat deze Turken niet aangepakt worden. Hoeveel miljoen is er weer over de balk gegooid wat veel beter aan de ouderen besteed had kunnen worden of de jongeren die zorg nodig hebben.

   Geliked door 1 persoon

   • Patriot 2.0 zegt:

    Een zeer goede kennis is voor herkeuring vanwege zijn gezondheid bij het UWV op bezoek geweest bij een arts. Zijn klachten zijn al jarenlang ernstig. Hij heeft attesten van artsen en andere behandelaars waaruit dat duidelijk blijkt.
    Tijdens het “herkeuringsgesprek” werd hij volledig kapot gemaakt. Hij werd niet vertrouwd en zwaar geintimideerd.
    Ik zal een zinsnede herhalen, die de arts gebruikte: “u blijft maar klachten houden, waarom komt u er niet overheen? Mensen die bijv. conentratiekampen meegemaakt hebben, kunnen toch ook verder , en u niet. Hoe kan dat? Ik heb toch ook zo mijn zorgen?”.
    Schande! Zo ga je dus in Nederland met autochtone zieken en ouderen om.

    Geliked door 1 persoon

   • Corrie Bruin zegt:

    Aanpakken mag niet mag niet van de corrupte D66 rechters er is pas een uitspraak geweest door zo’n randdebiel en daar mocht niks aan verandert worden dus zij mochten gewoon hun villa in Turkije met behoud van uitkering behouden.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Patriot 2.0. heel triest voor uw goede kennis en helaas staat zijn/haar verhaal niet op zich en dan is het des te schrijnender dat de Turken overal mee weg komen.

    Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Weet je, Petra, we leven in een materiele wereld, waarin psychologen, communicatie -en management trainers heersen. In allerlei situaties worden psychologische trucs gebruikt. De psychologen zijn op de stoel van God gaan zitten.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Patriot 2.0. ja dat klopt en ze moeten daarnaast targets halen en kijken niet meer naar de mens.

    Like

 2. Zijn ze toch slimmer dan die stomme kaaskoppen, die als blerrende schapies maar doen wat die ILLEGALE rioolratten , en BILDERBERGER knechten hen BEVELEN !, en waarom niet alsde mogelijkheden er voor hen zijn,en geboden worden ?

  Geliked door 1 persoon

 3. Antivenin zegt:

  Maar wel op de bijzondere bijstand beknibbelen van mensen die langdurig (psychisch) ziek zijn, en op de bijstand beknibbelen van autochtonen die bij iemand inwonen. Ja, zo kennen we onze NSB-overheid weer!

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Ik kende iemand die regelmatig bij zijn ex langs kwam vanwege zijn kinderen.
   Daar zaten op een gegeven moment sociale rechercheurs voor de deur om de uren bij te houden hoe vaak en hoelang hij daar was om bewijs te vinden dat hij daar woonde.
   Dat bleek de buurman geregeld te hebben van zijn ex, want die werkte bij sociale zaken.
   Terwijl hij toch echt ergens anders woonde.
   Die poppenkast heeft maanden lang gezeik opgeleverd.
   Echte ratten zijn wanneer het om Nederlanders gaat en ze loeren op je.

   Geliked door 2 people

 4. Peter zegt:

  Wel de bevolking laten werken tot 67 jaar ,maar jonge Marokanen ,Turken ,binnen gehaalden gelukszoekers ,woningen ,alle sociale zekerheden ,subsidies ,en ,een leven lang een uitkering geven ,is geen probleem .

  Geliked door 3 people

  • Asgard zegt:

   Ja Peter, we staan ons leven lang in de schuld bij de Arabieren, die schuld dateert nog uit de vorige eeuw, Engelsen hebben er ons in meegesleurd tot vandaag de dag nog. Know youre history,..Arabieren bezitten zowat geheel Engeland.

   Like

 5. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Zeg nou zelf, Pinokkio heeft geen tijd om zich met dergelijke futiliteiten bezig te houden. Hij heeft wel wat anders aan zijn hoofd. Hij moet zijn aandacht richten op hogere belangen. Hij mag Erdogan toch niet tegen de haren in strijken. Die zielige Turken hier zijn zijn 5e colonne. Hij heeft die gewone Nederlanders toch al een koopkrachtverbetering 0,weinig met rekenfoutjes toegezegd. Die moeten niet zeuren, maar gewoon betalen. Weg Met ons. Ha,ha,ha,haaaa !!!

  Like

 6. annah zegt:

  mijn buurman gaat elke maand een week naar Turkije om de huur op te halen van 2 appartementen die hij daar heeft, hijzelf heeft nog nooit gewerkt en heeft een uitkering, voornamelijk pien in de roeg …

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Wat ’n gezeur allemaal…
   We hebben het toch nog zo goed.
   Ga eens in het buitenland kijken hoe ze daar met hun burgers omgaan.
   Nee, NL is ’n Prachtland met Prachtmensen en niet te te vergeten de beste Zorg van de hele…
   En de rest kunt u zich wel voorstellen.
   Waarom wordt die kerel nog steeds getolereerd….?
   Ach hij is de kwaaiste niet.
   En ik heb er niks van en ik krijg er niks van.
   Net als dat vervloekte koningshuis.
   Dat accepteren we ook allemaal.
   Het wordt nu echt tijd dat die vermolmde frauduleuze klotezooi in Nederland eens helemaal op z’n kop wordt gegooid!

   En al dat frauduleuze landverraderlijk politiek gespuis de gevangenis in wordt gegooid!!!

   Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Tsja, we hadden toch ook “prachtwijken”. Nou, ga er eens kijken: getto ’s zijn het, waar de politie niet durft te komen: omdat de politieK de politie niet steunt.
    (Ik vind dus dat het NIET aan de politie ligt).
    U heeft gelijk: de bezem moet er door, NU.

    Like

 7. J.J. van den Berg zegt:

  Ik werkte ong. 40 jaar geleden bij de GSD Rotterdam. Ik verstrekte de WWV. Hierbij behoefde men geen bezit op te geven. De Turken toonden mij trots een foto van hun huis in Turkije. Ze zouden die nog verder afmaken met hun verdiensten. Na de WWV kwam de RWW. Daarbij moest men wel het bezit opgeven. Het was immers een bijstand voor werkelozen. In die fase nooit meer een foto gezien. Nu 40 jaar later wordt men wakker?????? Hoe zat het ook al weer in diezelfde tijd met de Koerden???? Nadat ze een verblijfsvergunning hadden gekregen gingen ze gewoon op vakantie naar……jawel naar hun vaderland. Kwam ook recent weer eens in het nieuws. Als u geen opslag of verhoging krijgt van uw pensioen, uitkering enz. dan weet u in ieder geval waar het geld heen gaat. Wilt u ook nog wat meer weten over de vele tweelingen in het buitenland? Bij controle is er altijd maar 1 aanwezig. Dat heet hij A dan later heet hij B. Leuk he? Heb ik het nog niet eens over de onmogelijkheden voor goede opsporing enz. (ex soc. rechercheur). Wetgevers blijven steeds maar in gebreke.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s