4 jaar tegen de islamisering van het Avondland: PEGIDA viert haar verjaardag

Screenshot_132

We zijn woedend! We zijn met velen! WIJ ZIJN HET VOLK!

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Morgen viert PEGIDA haar vierde verjaardag op de Neumarkt in Dresden. Hoewel de demonstraties intussen een van de symbolen van Dresden in de hele wereld geworden zijn, probeert men het verjaardagsfeest door een linkse tegen-manifestatie te verstoren, door de Dresden Marathon te verhinderen.

philosophia perennis

Nauwelijks voor te stellen dat het pas vier jaar geleden is sinds burgers van Dresden voor het eerst tegen de islamisering van het Avondland en de immigratie- en asielpolitiek van Duitsland onder de naam “PEGIDA” (Patriottische Europeanen tegen de Islamisering van het Avondland) de straat op gingen.

Het verzet is in het midden van de samenleving aangekomen – in ieder geval in Dresden

Er is in deze vier jaar zoveel gebeurd dat de PEGIDA-demonstranten uit Dresden achteraf gelijk geeft: “Het verzet is aangekomen in het midden van de samenleving, de verontwaardiging en woede over de mislukte politiek van onze regering verplaatst zich langzamerhand van de woonkamer of de stamtafel naar de straat.

Sinds de islamitische immigratiegolf vanaf 2014 ons land heeft overstroomd, is voor veel gezinnen het leven veranderd. Veel ouders maken zich zorgen om hun kinderen, anderen betreuren de door van hun kinderen door de beestachtige moorden van diegenen die meestal ´illegaal binnengekomen, meervoudig crimineel en tot de uitzetting geduld´ genoemd worden.”

Falen van het systeem Merkel: actieradius duidelijk vergroot

PEGIDA heeft inmiddels haar actieradius duidelijk vergroot: het falende systeem Merkel in de gezins-, pensioen-, onderwijs- en milieupolitiek is steeds vaker onderwerp van toespraken tijdens de demonstraties.

Screenshot_130

Ter gelegenheid van haar verjaardag maakt PEGIDA nog een keer heel duidelijk: “PEGIDA eist een andere denkwijze van de samenleving, weg van multiculti. Nationale waarden, gebruiken en gewoonten moeten behouden blijven, zij zijn het erfgoed van onze voorouders, onze identiteit – ons thuis. Deze waarden delen we heel graag met mensen van andere afkomst, met een andere huidskleur en cultuur.

Daarbij verwachten we echter van een ieder een respectvolle omgang met onze cultuur en de inachtneming van onze wetten en regels, opdat een gezamenlijk met elkaar een gemeenschappelijke en christelijk-Europese toekomst garandeert.”

De Saksische minister-president Kretschmer onder de Duitsland-haters?

Dat klinkt eigenlijk als datgene wat politici in een democratische rechtsstaat van burgerinitiatieven graag zouden willen. Maar – even afgezien van de AfD – exact het tegendeel is het geval. In Dresden herken je dit goed aan de regelmatige antimanifestatie met de verjaardagen van PEGIDA. PEGIDA hierover: “In 2015 subsidieerde de hoofdstad van de deelstaat Sachsen, Dresden, de uit het linkse kamp georganiseerde antimanifestatie met € 30.000,-, in 2016 bedroegen de kosten van een door burgemeester Hilbert geïnitieerd anti-PEGIDA-feest € 43.67,71, verleden jaar werden kinderen geïnstrumentaliseerd om een antimanifestatie te organiseren.”

Screenshot_131

Ook dit jaar roept het linkse kamp op tot een antimanifestatie: “Ook dit jaar zullen burgemeester Hilbert (FDP) en voor het eerst de minister-president van Sachsen, Kretschmer (CDU), zich aansluiten bij mensen, die Duitsland haten en het liefst willen afschaffen, die tijdens het Duitse volkslied fluiten en de oprechte patriotten met de middelvinger begroeten.”

We hebben PEGIDA nu nog meer nodig dan vier jaar geleden

Maar wellicht is het precies datgene wat het succes van PEGIDA uitmaakt en datgene dat aantoont dat we ook vier jaar na de geboorte van het bekendste burgerinitiatief van Duitsland deze harder nodig zijn dan ooit tevoren.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "omvolking", "PEGIDA", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Censuur, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, democratie, Demografie, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, political correctness, politici, provoceren, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op 4 jaar tegen de islamisering van het Avondland: PEGIDA viert haar verjaardag

 1. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Off topic.

  In Australië maken ze momenteel propaganda voor orgaandonatie. Daarbij hebben ze de fatsoensnormen wel heel erg ver opgetrokken. Kennelijk hoeven gevoelens en emoties van christenen daar niet meer gerespecteerd te worden.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Oeps 20 oktober 2018 om 20:30

   Als dit serieus bedoeld is, is het smakeloos, grof en onbeschoft.
   Als er een dergelijke video over ‘mohammed’ zou worden gemaakt, was de wereld te klein voor de krankzinnige razernij van de mohammedaan.

   Geliked door 4 people

   • Oeps zegt:

    @ Tistochwat (20 oktober 2018 om 21:22)

    Dames en Heren.

    Ik heb niet de indruk, dat dit een grap was. Gelet op de kwaliteit van de opnames, denk ik dat deze propagandafilm professioneel werk is. Maar zelfs al zou het een grap geweest zijn, dan was hij nog misplaatst. Veel mensen zullen zich terecht gekwetst voelen. Het zegt heel veel over het barbarisme achter de orgaandonatie.

    Geliked door 2 people

 2. koosv8 zegt:

  Kan iemand mij vertellen waarom Xandernieuws niet werkt?

  Like

 3. Wakkere Joost zegt:

  Deze waarden delen we heel graag met mensen van andere afkomst, met een andere huidskleur en cultuur.
  Domme uitspraak van Pegida.Geen wonder dat Legida en Identierrverzet in opkomst
  is.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Ook 4 jaren van steeds meer Moslim-aanvallen, agressies en beledigingen naar het ontvangende land van de z.g.n moslimvluchtelingen………
  * *
  JIHAAD[T] Lijst van Frankrijk: 223 gebeurtenissen, 255 doden, 1100 gewonden sinds 2015.
  Publié le 18 octobre 2018 – par Maxime Lépante – 243 commentaires – 1 716 vues
  * *
  Sinds jaar en dag worden de islamitische aanslagen die onze landgenoten treffen, veelvuldiger.
  De getroffenen zijn of burgers, politiemensen of militairen.

  Deze aanslagen maken onderdeel uit van de voortdurende oorlog die de MOHAMMEDANEN verplicht zijn te voeren tegen de Niet-moslims: DE JIHAAD.

  De Jihaad is het onverbiddelijke en dwingende bevel aan alle moslims om de Niet -moslims te bevechten ( Koran SourTE 9.29 ), HEN TE DODEN ( Koran sourate 4.89 en 8.7 ), hen de keel af te snijden of te onthoofden ( Koran Sourate 8.12 en 47.4 ), hen te
  kruisigen ( Koran Sourate 5.33 ), hen te verbranden ( Koran Sourate 4.56 ) en al dit zal hen een geweldige beloning opleveren ( Koran Sourate 4.95 )//

  De Jihadistische misdaden vermedigvuldigen zich en gaan door zich te vermenigvuldigen zolang de bestuurders van Frankrijk niet beslissen om de strijd tegen de islam aan te gaan.
  Deze racistische ideologie; antisemitisch, totalitaire, er op gericht anderen uit te roeien, genocidaal, ERGER dan het Nazisme.

  Het Westen heeft geen andere keus: als de islam niet wordt verboden, en als de jihadistische musulmannen niet “en-masse” worden verbannen uit ons land, dan zullen we dag in dag uit worden geslachtofferd door deze BARBAARSE ideologie.

  DE JIHADISTISCHE BALANS IN FRANKRIJK……..
  Om de grootte van deze [islamitische] oorlog te laten zien, de oorlog die door talloze moslims tegen de Fransen wordt gevoerd, hebben we een zo compleet mogelijke lijst samengesteld van de islam-aanslagen in Frankrijk gepleegd.
  Dit sinds het einde van de maand /December 2014.

  Deze lijst bevat niet alleen de officieël erkende islamitische aanslagen, maar ook alle agressieve handelingen die betrekking hebben op de <>, waaronder de Fransen te lijden hebben.

  De lijst vanaf 20 December 2014 op:

  https://ripostelaique.com/le-vrai-bilan-des-attentats-musulmans-en-france-2015.html

  Chronologie du djihad en France en 2015
  20 décembre 2014 (Joué-lès-Tours)

  Like

 5. scherpschutter1943 zegt:

  dood alle moslims. Er is geen andere weg

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Als heel die asiel- idioterie niet ophoud te verdwijnen zal er inderdaad een burgeroorlog uitbreken Dan acht ik het niet uitgesloten dat de viering van Pegida een optocht houdt met op staken het hoofd van Merkel gespietst , groenen , en rode Gutmenschen samen met hoofden van haatpredikers uit diverse Mos-Keeten ….Dan pas is Duitsland gered

  Like

 7. Dee zegt:

  Ik kan ook niet meer naar Xander nieuws

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s