Merkel bekritiseert Orbán, omdat hij positief tegenover de nieuwe regering van Italië staat

Screenshot_116

(Vertaling: E.J. Bron)

Merkel vindt dat men Salvini niet mag prijzen

Dat Victor Orbán en Matteo Salvini politieke strijdmakkers zijn, vindt Angela Merkel helemaal niet leuk. Tijdens de EU-top bekritiseerde ze Orbán voor diens lofzangen op de nieuwe Italiaanse regering.

Die Freie Welt

Deze vrouw lijkt er echter ook absoluut niet voor terug te deinzen zichzelf bloot te leggen en zich onbeschoft te gedragen: tijdens de actuele EU-top draaide ze de Hongaarse minister-president Victor Orbán een loer, omdat deze zich niet van de nieuwe Italiaanse regering zou distantiëren, maar zich meermaals lovend over de Italiaanse minister van binnenlandse Zaken Matteo Salvini van de LEGA uitgelaten zou hebben. Zo zou Orbán over Salvini gezegd hebben dat hij zijn “held” en “strijdmakker” zou zijn (“Spiegel-Online”).

Daarna zonde Merkel zich in de lof die haar van andere mainstream-politici ten deel viel. Opnieuw wordt de deling van de EU duidelijk: de enen willen hervormingen en Europa tegen de massa-immigratie beschermen. De anderen willen het oude Europa door massa-immigratie vernietigen en nog meer macht aan de EU over de staten geven. Een voorstander heeft Orbán daarentegen in de Oostenrijkse kanselier Sebastian Kurz gevonden. Ook krijgt Orbán ondersteuning uit de Oost-Europese landen.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Brussel, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Elite, establishment, EU-critici, Europa, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hongarije, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamkritiek, Islamofilie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, LEGA, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, Oost-Europa, Oostenrijk, Patriottisme, propaganda, provoceren, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

38 reacties op Merkel bekritiseert Orbán, omdat hij positief tegenover de nieuwe regering van Italië staat

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Dat achterlijke wijf wil maar niet begrijpen dat de Europeanen al die import helemaal NIET willen.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Dat weet dat ferkel maar al te best, maar het interesseert haar absoluut niets.

   Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Als enige echt ongrijpbare moet ik je er op wijzen dat Merkel vanaf het moment dat ze het levenslicht aanschouwde, nooit aan het belang van het Duitse volk dacht maar alléén aan haar idealen.
   Hitler had ook zo zijn eigen idealen waarbij hij echter het Duitse volk centraal stelde dat aan zijn eisen moest voldoen.
   Maar zelfs zoiets komt niet op in de totaal verziekte Oost-Duitse hersenen van dit monster.
   Het Duitse volk moet en zal vernietigd worden.

   Dit dus nog maar een keer voor al die lui die dat maar niet willen snappen.

   Like

 2. Giny zegt:

  Het tweeling zusje van Mark Rutte dus!

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Angela Merkel lijkt steeds meer op de Naakte Koning van Hans Christian Andersen. Zij is zo geobsedeerd van haar ongezonde neigingen, dat zij iedere vorm van contact met de realiteit heeft kwijt geraakt. De koning was bezig met zijn nieuwe onzichtbare kleding, en was niet in staat te zien dat hij voor het hele publiek naakt liep. Deze koning gaf zijn onderdanen een gezellige dag vol plezier,; waarin zij konden lachen. Dat geeft Angela Merkel absoluut niet aan haar onderdanen . Naakt lopen is iets anders dan het leven van miljoenen mensen de dood injagen door binnen te halen van miljoenen criminelen, pedofielen, kannibalen en psychopatische Islamitische terroristen. Haar pathologische obsessie zal Europa onder rivieren van blood dompelen tot de ENDELOSUNG; dit keer van haar eigen volk en de meeste Europese volkeren.

  Geliked door 3 people

 4. dutchess zegt:

  Is er werkelijk nog iemand te vinden die ook maar ene drol geeft om wat Merkel vindt??

  Like

 5. Cathja zegt:

  Dat zij nog kritiek DURFT te hebben, na alles wat ze over de Europeanen heeft uitgestort! Laat ze snel haar mond dichthouden, en zich realiseren dat ze bloed aan haar handen heeft!!

  Orbán en Salvini begrijpen beter dan Merkel dat het verraad is aan je eigen volk als je vreemdelingen in de watten legt, en je eigen volk leegzuigt!

  Smerig mens! Bah! Het chagrijn druipt van haar smoel af als je haar op foto’s en in filmpjes ziet.
  Het wordt tijd dat ze voor het gerecht gesleept wordt.

  Geliked door 3 people

  • Nemesis zegt:

   Een rechtbank is nog te humaan, ik had een ander voorstel.

   Geliked door 3 people

   • Patriot 2.0 zegt:

    Op zijn Middeleeuws?
    – schandpaal
    – duimschroeven
    – vierendelen?

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Als het volksvermaak moet dienen, zoals in de middeleeuwen, zou ik zeggen ja. I.p.v .vierendelen, waar vandaag de dag die arme sneeuwvlokjes allemaal in katzwijm zouden vallen, kan het ook wat sneller met de guillotine. Op de moderne manier met een goed snipershot door haar vunzige hersens ben ik al heel tevreden.

    Like

 6. freda110 zegt:

  Merkel laat meer en meer zien dat ze een echte dochter van de DDR is.
  Ook haar methoden beginnen steeds meer trekken van de socialistische heilstaat te vertonen en daarmee is ze een van de gevaarlijkste leiders in de Eussr.

  Geliked door 2 people

 7. Net als een moslim, ze gaat kinderlijk zielig doen.

  Like

 8. Patriot 2.0 zegt:

  Waarom is deze website “niet beveiligd” ?, zoals mijn beschermingspakket aangeeft?.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Patriot 2.0. Bepaalde onderdelen van deze site zoals afbeeldingen zijn niet beveiligd maar de pagina op zichzelf wel. In de browservalk staat een i in een cirkel en als u daarop klikt ziet u wat de beveiliging is. De site is wel https.

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    browservalk moet balk zijn

    Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Dank u.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Patriot 2.0. geen dank.

    Nog even wat info van Firefox over de verschillende slotjes op een website.

    u ziet een groen slot wanneer u zich op een volledig veilige pagina bevindt. Om te zien of Firefox onderdelen van de pagina heeft geblokkeerd die niet veilig zijn, klikt u op het groene slotpictogram. Zie de sectie Gemengde inhoud deblokkeren hieronder voor meer informatie.

    als u een slot met een rode streep erdoorheen ziet, bevat de pagina gemengde actieve inhoud en blokkeert Firefox geen onveilige elementen. Die pagina is kwetsbaar voor afluisteren en aanvallen waarbij uw persoonlijke gegevens vanaf de website zouden kunnen worden gestolen. Tenzij u gemengde inhoud hebt gedeblokkeerd via de instructies in de volgende sectie, zou u dit pictogram niet mogen zien.

    een grijs slot met een oranje driehoek geeft aan dat Firefox geen onveilige passieve inhoud blokkeert, zoals afbeeldingen. Standaard blokkeert Firefox geen gemengde passieve inhoud; u ziet slechts een waarschuwing dat de pagina niet volledig veilig is. Aanvallers zouden gedeelten van de pagina kunnen manipuleren, zoals door misleidende of ongepaste inhoud weer te geven, maar ze zouden niet uw persoonlijke gegevens vanaf de website moeten kunnen stelen.

    Like

  • BertG. zegt:

   Als de site beveiligd zou zijn, dan staat er een groen slotje in de adres/browserbalk.
   Zo als bijvoorbeeld deze site. https://fenixx.org/
   Er staat dan ook duidelijk bij dat de verbinding niet beveiligd is.
   Petra klets weer eens uit haar nek, maar dat hou toch met mensen die denken dat ze overal verstand van hebben

   Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Tijdens mijn sessies is elke site beveiligd door mijn anti-viruspakket. Echter, deze site (ejbron.wordpress.com), niet!

    Like

   • BertG. zegt:

    Vrijwel alles wat Petra beweert kan je met een korreltje zout nemen.
    Als we allemaal van adam en eva zouden afstammen, dan zijn we dus allemaal familie van elkaar zijn en zouden we ook allemaal dezelfde bloedgroep hebben.
    Lekker incest zooitje zou dat worden dan.
    Je kan namelijk nooit een andere bloedgroep hebben dan je ouders, en in Afrika hebben ze een bloedgroep die helemaal niet voorkomt in Europa.

    Like

   • BertG. zegt:

    Patriot, er bestaan geen viruspakketten die er een groen slotje bij plaatsen.
    Dat is iets wat de beheerder zelf moet regelen.
    Jouw pakket houd in de gaten of er geen vreemde dingen gebeuren met je browser.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Patriot 2.0. Een site behoort veilig te zijn als u er persoonlijke gegevens op doorgeeft zoals hier bij meneer Bron als u wilt reageren. Daardoor is uw emailadres bekend en zou als de site gehackt word, bekend worden bij hackers.

    Websites waar je niet op kunt reageren, geen producten kunt bestellen, niet kunt bankieren, met contactformulieren, gastenboeken e.d. hoeven geen beveiliging te hebben. Nu is het zo dat criminelen ook wel weten dat ze beveiliging nodig hebben willen ze mensen er toe bewegen om iets te bestellen. Het groene veiligheidsslotje zegt dus echt niet alles.

    https://nos.nl/artikel/2234720-duizenden-sites-met-groen-slotje-onveilig.html

    Ikzelf heb vorig jaar de beveiliging van deze site ook even onder de loep genomen en aan de hand van wat Firefox schrijft vind ik het risico voor mij verwaarloosbaar. Dat kan voor u anders zijn en dan is de enige oplossing niet meer reageren en de heer Bron eventueel vragen om uw gegevens te verwijderen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Als ik iets zou schrijven over gitaar reparaties, piano’s stemmen of versterkerbuizen, dan zou Petra daar ook nog verstand van hebben.
    Ben me leven lang nog niet zulke stront eigenwijze mensen tegen gekomen.
    Dat mens denkt dat ze overal verstand van heeft, ongeacht het onderwerp.
    Ze heeft een unieke eigenschap om werkelijk met iedereen ruzie te krijgen, want ze blijft net zolang door zeiken.
    En altijd het laatste woord willen hebben, in elk gesprek, op alles.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ring a bell? . . .

    Like

   • BertG. zegt:

    Ze komt met een artikel aan van het NOS over verlopen certificaten als bewijs dat ze gelijk heeft, wat toch echt heel iets anders is dan een groen slotje.
    Dat gebeurt inderdaad wel eens maar is meestal binnen een paar uur weer opgelost.
    https://www.security.nl/search?origin=frontpage&keywords=verlopen+certificaten

    Maar gelijk zal ze hebben.
    Ze gaat net zolang door tot dat je het opgeeft omdat het zinloos is.
    Mij maken ze niet wijs dat daar een “kerel” rond loopt, dat moet dan wel een lulhannes van een figuur zijn zonder enige eigen mening.
    Anders ga je er aan onderdoor, dat houd niemand uit.

    Like

   • BertG. zegt:

    Nou vooruit dan maar, daar komt ie dan.

    “U projecteert uw eigen tekortkomingen op mij, en dat geeft me een mooi inzicht in de persoon die u bent.”

    Like

   • Republikein zegt:

    Kom es langs hier,lol, ik snap er geen reet van, jon ik kortgeleden een plaatje plaatsen, kan nou niet meer, ben dankbaar dat webmaster de moeite neemt dit voor mij te doen, krijg ook de indruk dat Firefox instellingen verandert zonder mijn toestemming.
    Ben ook zo’n nitwit.
    Bier en swere sjek.

    Like

   • BertG. zegt:

    Rep, vraag maar aan Bert of hij mijn mail adres wil opsturen naar jou.
    (mijn live.nl adres, niet waarmee ik reageer)
    Dan kan ik je misschien met tips helpen.
    Maar firefox veranderd niet jouw instellingen, dat is iets wat microsoft telkens doet.

    Je kan ook even uitzoeken of Petra in de buurt woont, want die heb werkelijk overal verstand van.
    Die repareert jouw auto nog voor de deur waar je bij staat.

    Geliked door 2 people

   • Petra DeBoer zegt:

    @meneer Bron, er rinkelen bij mij inderdaad belletjes want niemand vraagt zich af of ik wellicht zelf een website heb en mijn host heb gevraagd om een SSL cerficaat in te bouwen?

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 21 oktober 2018 om 10:37

    Nou vooruit dan maar, daar komt ie dan.

    “U projecteert uw eigen tekortkomingen op mij, en dat geeft me een mooi inzicht in de persoon die u bent.”

    Ja, dat is een stokpaardje van haar.
    En ik zou ook ‘de rassenleer van Hitler’ aanhangen, volgens Petra, die iedereen ‘door en door kent’.

    Petra DeBoer zegt:
    19 oktober 2018 om 22:53

    @Tistochwat, u zou niet meer op mij reageren, dus hou uw woord. Dat u de rassenleer van Hitler aanhangt is me allang bekend.

    Iemand die mij hiervan beticht, heeft ze toch niet allemaal op een rijtje?

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @meneer Bron, dat doordenkertje heb ik nu begrepen. Bedankt voor de reactie.

    Like

   • BertG. zegt:

    Zal dit haar site zijn.
    Communicatie is toch wel een dingetje van Petra.
    Ze is ook nog internationaal opgeleid (dat staat er), dus dat kan haast niet meer missen.
    http://perspectivity.org/index.php/people/petra-de-boer/?lang=nl

    Geliked door 1 persoon

 9. Republikein zegt:

  Op de site van Rijnlandmodel wordt deze karaktereigenschap uitvoerig beschreven, iets met de kleding van de naakte keizer.
  Cognitieve dissonantie en/of dementie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s