Oostenrijks migratieplan zou “realistischer, maar niet goed” zijn

Screenshot_129

De Oostenrijkse kanselier Sebastian Kurz (links) en de Hongaarse minister-president Victor Orbán.

(Vertaling: E.J. Bron)

Het migratievoorstel van de voorzitter van de Europese Raad, Oostenrijk, zou “realistischer“, maar nog lang niet “acceptabel” zijn, zei de Hongaarse woordvoerder Zoltán Kovács onder verwijzing naar de Brusselse topontmoeting van de EU-staats- en regeringschefs. Kovács deelde de publieke omroepzender M1 gisteravond laat mee dat een effectieve grensbewaking bestaat en niet alleen op het land, maar ook aan de zeegrenzen georganiseerd kan worden.

Mitteleuropa

De in Brussel en ook in Duitsland ondersteunde voorstellen zijn gericht op de legalisering van de migratie, voegde hij er aan toe. Hij zei dat er op de top geen overeenstemming zou zijn bereikt. Dit zou onder de huidige omstandigheden ook niet mogelijk zijn, zei hij, en verwees naar plannen voor een gemeenschappelijke grensbewaking en de instelling van een migratieagentschap.

Dit zou de soevereiniteit van de lidstaten duidelijk schaden, zonder aan een effectieve grensbewaking bij te dragen, voegde hij er aan toe. De Hongaarse regering zei de afgelopen drie jaar dat zij haar solidariteit met Europa tot uitdrukking brengt door de bepalingen ter bewaking van de grens “als een verplichting en als belang met grotere prioriteit” uit te voeren, zei Kovács.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Brussel, cultuurrelativisme, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, kwaadaardige opzet, Multiculti, Oostenrijk, Patriottisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Oostenrijks migratieplan zou “realistischer, maar niet goed” zijn

 1. Klaas zegt:

  Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Maar jah, Bono begint zich de laatste jaren dan ook steeds als een grotere idioot te gedragen, zoals zovelen in de amusementsindustrie die zo veel geld hebben verdiend dat ze denken de wijsheid in pacht te hebben maar feitelijk geheel van het padje af geraakt zijn.
   Niks om je druk over te maken, want de jeugd word op veel andere manieren toch wel gemanipuleerd.
   En daarbij over een paar jaar word de lul toch wel ontmaskerd en hoor je er niks meer van en kan hij gaan genieten van zijn miljoenen en zijn wij van hem verlost

   Like

 2. Alphons Mantel zegt:

  hoeveel asielzoekers wonen er bij Bono thuis?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s