VIDEO Geert Wilders/PVV: “We worden vervangen”

 

Geplaatst door
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Den Haag, Derde Wereld, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, PVV, Rotzakken, Rutte, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

20 reacties op VIDEO Geert Wilders/PVV: “We worden vervangen”

 1. Japio zegt:

  Er is maar één partij die toegeeft dat de islam een gevaar is voor het westen. Alle partijen zien het en kijken weg maar de PVV durft het gevaar te benoemen. Het is een laf zooitje daar in Den Haag.

  Geliked door 2 people

 2. Klaas zegt:

  Like

   • Marijke zegt:

    Fantastisch! Als het me even lukt, dan kom ik. Ik geef het in elk geval door aan zoveel mogelijk mensen.

    Geliked door 1 persoon

   • bigljohn zegt:

    ….maar schijnbaar heeft de overheid daar lak aan….staat op de laatste regel van de oproep hierboven, en dus ook aan u ! De overheid heeft aan iedereen lak die niet in haar straatje past. U kunt gaan te demonstreren. En u wilt de overheid daarmede overtuigen ?
    Demonstreren en kiezen zijn achterhaalde begrippen in een totaal-staat. De enige taal die dictators nog verstaan is die van het geweer. Vandaar het alleenrecht van politie en leger om wapens te bezitten, c.q. te doen gebruiken. De politie en het leger zullen ook tegen ons ingezet worden als we in hun ogen te lastig gaan worden, geheel conform de E.U. doelstellingen. Gaat u toch demonstreren ? Ik laat iedereen in zijn waarde, maar u zult er niets mee opschieten. Hooguit zal het een uitlaatklep zijn.

    Like

  • Statler & Waldorf zegt:

   @Klaas

   Het is niet te geloven Klaas dat zulke figuren ons land besturen.

   Like

  • Lucie zegt:

   Wat een leeghoofd,heeft hij niet eens van gehoord…….
   Maar hij is niet de enige,bijna niemand wist er vanaf,staat wel al sinds mei op internet.
   Dus wil je op de hoogte zijn met de belangrijke gebeurtenissen in de wereld,lees dan geen kranten en kijk niet naar de leugens van de NPO.

   Like

  • King Arthur zegt:

   Wat een ongelofelijke complete debiele LULmet VINGERS!!!
   Moet dit nu het land besturen en hetzelfde geldt voor zijn debiele gristenclub.
   We hebben zo genoeg van dit soort geschiftelingen!!!!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Deze meneer weet alles van het noodlottige contract.
    Hij speelt alléén de niet voorbereidde, beleefde meneer die zojuist voorbijkwam en wel even wil blijven staan omdat hem iets gevraagd werd… en omdat het zo onbeleefd zou zijn om door te lopen.
    Zo moet je het zien.
    Het zijn ALLEMAAL bondgenoten van het kwaad!
    Ze spelen ’n spel met de bevolking om hun eigen persoonlijke rol in het geheel te verdoezelen en dat omdat ze er financieel ongelofelijk veel beter van worden.
    Mensen wordt nou toch eens wijzer en zie wat er met jullie gebeurt.
    Jullie worden stelselmatig monddood gemaakt om later als onbeduidende slaven in de fabrieken van de groot-industriëlen te moeten werken!

    Zonder vrijheid, zonder een menswaardig bestaan en zonder ziel!!!

    Like

 3. Wakkere Joost zegt:

  Tik tak tik tak het klokje tikt.
  En dat allemaal op deze postzegel.
  Dat gaat echt niet.

  Like

 4. BertG. zegt:

  Er zou dus elke 5 jaar een stad zo groot als Den Haag bij gebouwd moeten worden om ze ergens te laten. Ik heb het nog niet zien gebeuren.
  Die ruimte hebben we helemaal niet hier.
  Want dat binnen slepen gebeurt al 10tallen jaren.

  Like

  • Corrie Bruin zegt:

   Maar het is wel goed voor het milieu, alle huizen moeten stoken mensen moeten badderen naar toilet wassen auto rijden en wat al niet meer. De Groene zullen in hun sas zijn kunnen zij nog meer regeltjes verzinnen om de werkende mensen het geld uit hun zak te stelen. Ik vind het wel vreselijk voor al die andere landen die wij met onze milieu regels hun niet meer kunnen redden zoals China Japan noem het maar op die moeten dan zelf maar voor hun eigen milieu gaan zorgen daar wij dat niet meer op kunnen brengen met al die miljoenen mensen die hier in dit bedorven gaan wonen. Die halve zolen in Den Haag denken immers dat Nederland alleen met zijn milieu regels deze hele aardbol kan redden.

   Like

 5. ruud beijer zegt:

  Bond van bezorgde burgers .Helaas u bent veel te laat.Er komt geen hond. Wij Nederlanders raken gewoon alles kwijt waar onze ouders voor gewerkt hebben. 40 zetels heeft de VVD Zij hebben de laatste 5 jaar meer dan 400 duizend asielparasieten toegelaten die allemaal onze sociale voorzieningen opfreten. Helaas te laat zijn we door de vele Nederlandse huichelaars en wegkijkers die op de zittende partijen stemmen.Te laat veels te laat.Dankzij de huichelaars en wegkijkers hebben onze kinderen en kleinkinderen geen toekomst meer behalve buigen voor de islam.

  Like

 6. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  https://www.hln.be/regio/herzele/15-jarige-maarten-bedreigd-na-facebookposts-over-filip-de-winter-en-geert-wilders~a2c90786/

  15-jarige Maarten bedreigd na Facebookposts over Filip De Winter en Geert Wilders

  Intimidatie, bedreigingen en pesterijen. De 15-jarige Maarten Van Liedekerke uit Ressegem gaat al enkele weken met een bang hart naar school. “Het begon twee jaar geleden toen allochtone leerlingen ontdekten dat ik waterpolo speel. Volgens hen een sport voor homo’s. Enkele weken geleden escaleerde de situatie nadat ik op Facebook mijn sympathie voor Filip De Winter en Geert Wilders had geuit.”

  Like

 7. Elisah zegt:

  https://www.rtlnieuws.nl/nederland/artikel/373081/enige-blanke-kind-uit-klas-weggepest-dit-schandalig

  Enige blanke kind uit klas weggepest: ‘Dit is schandalig’

  De klasgenoten van Mees op het Waterlant College spraken alleen maar Turks en Marokkaans. Mees werd uitgescholden voor kaaskop en kut-Hollander. Hij zat altijd alleen in de kantine. Volgens zijn vader kon de school hem geen veilige omgeving bieden, waarop ze hem van school haalden

  Like

  • bigljohn zegt:

   Elisah; Dit in tegenstelling tot die domme TV reclame. Daarin word een Marokkaans jongetje liefdevol in de klas opgenomen. Hij krijgt een Nederlands vriendje (die zich uitslooft voor hem) en troont zijn Nederlands vriendje mee naar huis alwaar ze met het Marokkaans gezin gezamenlijk Marokkaans gaan eten. In zo’n Nederland leven wij nu. In afwachting naar veel erger !

   Like

 8. Elisah zegt:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/10/Oostenrijk-noemt-door-Nederland-gesteunde-VN-migratiepact-van-Marrakesh-vergif

  Hongarije: EU immigratieplan ‘een horror verhaal’ – Italië zet steeds meer radicale moslims het land uit – Italiaanse blokkade succesvol: Geen NGO smokkelschepen meer

  Sterker nog: volgens het pact bestaat er straks geen illegale migratie meer, omdat de ondertekenaars feitelijk worden verplicht om iedereen die maar wil komen toe te laten. Er mogen op bepaalde gronden weliswaar nog asielzoekers worden afgewezen, maar omdat de Afrikaanse landen volgens het pact niemand terug zullen hoeven nemen, betekent dit de facto dat iedereen hier zal mogen/moeten blijven. Geen wonder dus dat bijna alle Europese linkse partijen en vluchtelingenhulp mensensmokkel NGO’s er grote voorstanders van zijn

  Like

 9. Ruud barends zegt:

  Geert is een held de rest een slappe hap

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s