VVD en PVV eisen actie: “Zet criminele asielzoekers snel land uit”

Screenshot_121

(Door: Arjen ten Cate & Bas Tijhaar)

Asielaanvraag afwijzen, vastzetten en uitwijzen, zegt de PVV. Als ze een strafbaar feit plegen, bestraffen en uitzetten, vindt de VVD. De twee grootste partijen in de Tweede Kamer willen dat veel harder wordt opgetreden tegen criminele asielzoekers.

Ze reageren daarmee op berichtgeving in de Stentor over strooptochten van criminele asielzoekers in Kampen.

Sietse Fritsma van de PVV is verontwaardigd. ,,Hoe kan het dat criminele asielzoekers in Kampen en andere plaatsen nog steeds hun gang kunnen gaan, terwijl de staatssecretaris meerdere malen heeft toegezegd deze overlast tegen te gaan?”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, Pacifisme, political correctness, PVV, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

30 reacties op VVD en PVV eisen actie: “Zet criminele asielzoekers snel land uit”

 1. Ruud zegt:

  Verraderlijke volksverlakkerij ligt hier feitelijk aan ten grondslag………………de overheid laat het bewust gebeuren met ons kabinet voorop! Zoveel is inmiddels wel duidelijk.

  Geliked door 4 people

 2. BertG. zegt:

  Zolang er rechter bestaan die een verkrachter zelfs nog korting geven op een straf, omdat ze anders uit gezet worden, zal er niets veranderen.

  Geliked door 2 people

 3. De grote misleiding en alles loopt volgens plan.

  Geliked door 2 people

 4. Nemesis zegt:

  En als er al een strafje op volgt, trekken ze het net zo lang, totdat dat ellendig smerige VN verdrag is getekend, dan mag alles en iedereen komen en blijven en doen en laten wat ze willen. De ergste tsunami zal hierbij vergeleken een hele kleine overstroming lijken.

  Geliked door 2 people

 5. Statler & Waldorf zegt:

  De VVD doet wel stoer maar handelen ho maar!

  Geliked door 2 people

 6. Elisah zegt:

  Maar ondertussen…van de regen in de drup
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/10/analyse-arabische-wereld-staat-op-knappen-hoge-jeugdwerkloosheid-en-veel-jeugd/

  Analyse: Arabische wereld staat op knappen! Hoge jeugdwerkloosheid en veel jeugd

  Iyad El Baghdadi, een in Koeweit geboren Palestijn, geeft ons cijfers en grafieken waaruit af te leiden valt dat de Arabische wereld praktisch op knappen staat. We nemen het even door!

  Drie keer raden welke kant zij op zullen vluchten ‘vanwege politieke en/of economische redenen’. We hebben het hier over 500 miljoen Arabieren in heel de Arabische wereld die in een economie leven die even groot is als Israël en Italië samen

  Geliked door 2 people

 7. dutchess zegt:

  Maar waarom gebeurt uitzetting dan niet als de 2 grootste partijen hier vóór zijn?
  Willen de thuislanden hun eigen criminele burgers niet terug? Jammer dan, gewoon droppen op een vliegveld ergens in hun eigen land, en hoe ze dan verder moeten is hun eigen zaak.

  Geliked door 2 people

 8. Claudia M. zegt:

  Ach, de VVD gaat actie eisen… Met de verkiezingen in zicht begrijp ik het wel, maar erin trappen, ik dacht het niet. Diezelfde VVD zet straks het pootje onder dat onding van Marrakesh, de boel is hopeloos verloren.

  Geliked door 2 people

 9. bozeoudeman zegt:

  Dat kan helemaal niet (uitzetten) want dan worden de ‘mensenrechten’ van deze criminelen geschonden en dan mag van de EU/VN niet. Al tientallen jaren doen wij alles braaf wat de VN ons opdraagt. We zijn allang slaven. Dat uw mensenrechten worden geschonden dat kan de met islam geld omgekochte dictators bij EU/VN helemaal niets schelen. U bent voor hen wat ze vroeger noemde ‘kanonnenvlees’. De VN en slaafje EU zijn de vijand van vrijheid en democratie, de vijand van een vrije mensheid. Zolang die twee terreur organisaties blijven bestaan zal de mensheid richting totale vernietiging blijven gaan. En dat zal, zo lang er vele duizenden technocraten, bureaucraten en andere corrupte schooiers dik door EU en VN worden betaald. Wil u weten wie uw toekomstige werkelijke moordenaars zijn? Niet de zwarten die worden gehaald uit Afrika met hun knuppels en machetes en ook niet de islamieten met kromzwaarden, nee uw eigen elite, de uitzuigende politici en de corrupte ambtenaren bij met name de EU en VN in combinatie met de huichelaars in de media, die u niets dan leugens voorhouden en de academici die lekkere buidels geld ontvangen om onderzoeken zo te manipuleren dat de aanvrager zeer tevreden is. Wat wilt u dat de uitkomst wordt? Dan wordt het dat! Dit is de tijd van het grote bedrog, het eind van een ‘beschaving’ die nooit een echt een beschaving werd. Dit laatste voornamelijk dankzij zelfverrijking van een nieuwe ‘Franse’ adel, nu elite genaamd.

  Geliked door 3 people

 10. Peter zegt:

  Het land uitschoppen !
  Ik wil niet betalen voor uitgeprocedeerde lieden.
  Oprotten en snel !!

  Geliked door 1 persoon

 11. Wachteres zegt:

  Criminele asielzoekers het land uit?

  Dat gaat niet gebeuren, mag niet van de EU. Ik begrijp niet waarom wij nog een regering hebben, als die niets anders heeft in te brengen dan lege briefjes.

  De Nederlandse regering wikt en de EU beschikt.

  Geliked door 2 people

 12. Wakeupkitty zegt:

  Het is toch opzettelijk binnenhalen, strafbladen bekend, 8x nieuwe identiteit

  Geliked door 1 persoon

 13. Tistochwat zegt:

  Rutte liegt weer stoer.
  WHAHAHAHAHAHAHAHAHAAA!

  Geliked door 1 persoon

 14. Jean zegt:

  Die eis correct uitvoeren (dat eisen wij al jaren) zou de gigantische overlast en onveiligheid met minimaal 99% reduceren. Waar wachten ze (de politieke lafaards) nog op? Nog meer geweld & doden???

  Geliked door 1 persoon

 15. Het is hoog tijd om het VN-Vluchtelingenverdrag krachtens artikel 44 op te zeggen. Alleen moet men dan wel op de juiste partijen stemmen (PVV of FvD).
  https://gerard1945.wordpress.com/2018/10/11/over-het-opzeggen-van-het-vn-vluchtelingenverdrag/

  Like

 16. alwine kerkhof zegt:

  VVD????????

  Like

 17. Henk der Niederlander zegt:

  Dat de PVV vind dat dit tuig het land uit moet is uiteraard geen nieuwtje.
  Maar als Ik dan lees dat de VVD ook vind dat ze uitgezet dienen te worden, dan word het hoog tijd om Ollegren in te schakelen wegens fake nieuws en zo.
  Ow wacht!!!!

  Like

 18. Jan zegt:

  ‘harder’ is een vergrotende trap van ‘hard’. Het probleem is dat in het geheel NIET opgetreden wordt en daarom is dit van de liberale volksverlakkers weer pure demagogie. Hetzelfde zei weekei Job Cohen die het altijd had over ‘een stevig gesprek’ en keihard optreden.
  Socialisten hebben geen ballen want doen aan transgender

  Like

 19. koddebeier zegt:

  Kamper politiechef: ‘Ze zien Nederland als een walhalla met winkels’
  Ha, ha, dat heb je met een flut ‘rechtspraak’, en met een regering van neuspeuteraars !

  Like

 20. Dat ‘criminele’ hebben ze er tussen gezet om het moeilijk te maken of bijna onmogelijk. Asielziekers het land uit, of ze nu crimineel, zielig, kreupel of gesuikerfeest zijn, opzouten en als dat moederland ze niet terug wil huren we een zandbak van een of andere shithole en geven een warlord een paar knaken om ze onder te brengen.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Breinbrouwels, “gesuikerfeest”, geweldige omschrijving, zal ik onthouden. Mag ik die omschrijving ook gebruiken of ziet u dat als plagiaat?

   Geliked door 1 persoon

   • Plagiaat is een raar iets. Dus geweldig! Als er iets van mij wordt gebruikt krijg ik net zo’n warm gevoel van binnen als Marilyn Monroe moet hebben gehad als ze dacht aan die miljarden gelukkige jongens en mannen die haar foto met die opwaaiende jurk als die van hun eigen fantasiewijfje gebruikten en die trouwens in de Top-10 van de Wereld Fapcaroussel stond. Dus hou je niet in.

    Geliked door 1 persoon

 21. Republikein zegt:

  We laten het toe, leve Schengen.

  Like

 22. Mary zegt:

  Wie gingen in december ook al weer dat VN migratieakkoord tekenen????, niet de PVV, heel zeker wel de VVD, huichelaars!!!!.

  Like

 23. Wakkere Joost zegt:

  WHAHAHAHAHAHAHAHAHAAA!
  De Vvd werkelijk! laat me niet lachen alsjeblieft.
  Laat Rutte maar weer lekker tongzoenen met Junker, vies mannetje!

  Geliked door 1 persoon

 24. scherpschutter1943 zegt:

  De politici, ook de plaatselijke in Kampen, zijn te laf om maatregelen te nemen en ze hopen dat het probleem zich zelf oplost. Niet dus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s