50% van de Duitsers kan zich voorstellen op de Groenen te stemmen – zolang ze wat te vreten hebben

Screenshot_137

(Door: Michael Kornowski – Vertaling: E.J. Bron)

Nieuws uit een apenkooi

De helft van de Duitsers zou zich kunnen voorstellen op de Groenen te stemmen? Nou ja, in Beieren waren het – ondanks vermoedelijke verkiezingsmanipulatie ten gunste van de Groenen – 17,5%. Het burgerlijke kamp heeft ondanks verliezen gewonnen. De Groenen worden door Merkel en de pers de hemel in geprezen om de publieke opinie te manipuleren. Is immers ook belangrijk, voor de verkiezingen in Hessen.

Veel belangrijker en journalistiek gepaster zou zijn wanneer de pers een keer zou berichten over het komende Global Compact for Migration, dat in december door Duitsland in Marrakesh ondertekend zal worden. Daarna zijn er geen discussies meer over asiel of geen asiel.

Daarna hebben alle mensen van de wereld het recht om zich bij ons te vestigen en van onze sociale stelsels te profiteren, zolang die dit uithouden, wat dan godzijdank niet meer het geval zal zijn. Wedden dat de Groenen zichzelf uiterlijk op dat moment om zeep zullen hebben geholpen?

Bron:
https://conservo.wordpress.com
Door: Michael Kornowski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Communisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Groenen, Krankzinnigheid, Links fascisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op 50% van de Duitsers kan zich voorstellen op de Groenen te stemmen – zolang ze wat te vreten hebben

 1. J. Vulkanoloog zegt:

  Op zich niet al te schokkend nieuws. Immers, dit is waar decennialange indoctrinatie (in zowel het onderwijs als ook de media) naar toe leidt. Eenzelfde soort beweging zien we ook in NL, de Groene Khmer krijgt allemaal weggelopen D66’ers en PvdA’ers, die het allemaal nog niet extreem genoeg is. #neveragainsocialism #socialismkills #stopsocialism

  Like

 2. droevige mof zegt:

  Grüne 50%? Dat is onzin. Die Grünen winnen kiezers die eerder SPD hebben gestemd, plus een paar CDU-stemmers. De propaganda pers wil nu de indruk wekken dat de Grünen een fatsoenlijk volkspartij zijn, geliefd bij jong en oud. Een botte poging om groepsdruk te produceren.

  Like

 3. koosv8 zegt:

  Als de groenen het voor het zeggen krijgen, dan zijn de Duitsers in grote getale toch dommer dan ik óóit gedacht heb. Ze hebben dan zeker geen werk meer, sluit de autofabrikanten maar op.
  We gaan met paard en wagen. WERK is UIT en GEEN WERK IS IN. Ziet u het voor u, ruim 80 miljoen van die slome duikelaars. GVD!! TRAP DIE HELE REGERING PLAT.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Je moet wel krankzinnig zijn om op de Groene linkse ratten te stemmen, hier helpen ze land ook de afgrond in !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s