Het Duitse leger traint burgeroorlog-scenario´s

Screenshot_146

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Het Duitse leger heeft onder minister van Defensie Ursula von der Leyen (CDU) een onherstelbaar reputatieverlies opgelopen. Steeds meer deskundigen betwijfelen of het Duitse leger in geval van een crisis überhaupt nog in staat is Duitsland en zijn burgers te verdedigen. Terwijl de VS en de NAVO aandringen op meer operaties, stelt de Europese commissie paramilitaire troepen op en traint het Duitse leger burgeroorlog-scenario´s in eigen land.

philosophia perennis

In de “Spiegel”-bestseller “De destabilisering van Duitsland – Het verlies van de binnenlandse en buitenlandse veiligheid” wordt de vernietiging van het Duitse leger uitvoerig bewezen.

Zoals bekend begint de vis bij de kop te stinken, zegt een bekende spreuk. En het hoofd van het Duitse leger is nu al meer dan 5 jaar Ursula von der Leyen. Het Duitse leger is kapot, niet inzetbaar en staat op het punt om een pijnlijk lachertje te worden. De politieke verantwoordelijkheid voor deze grootste denkbare ongeluk betreffende de veiligheid dragen Merkel en de onbekwame minister van Defensie. Ursula von der Leyen behoort tot de intieme kring ja-zeggers van de bondskanselier; dit is tegenwoordig voldoende om een van de belangrijkste ministersposten van de republiek te krijgen. En dus bepaalde von der Leyen bij haar ambtsaanvaarding haar prioriteiten geheel in de zin van Merkel.

Merkel en von der Leyen vernietigen het Duitse leger

Het eerste initiatief waarmee von der Leyen opviel, bestond er niet in de inzetbaarheid van het leger te verbeteren, maar mevrouw de minister was van plan de kinderverzorging in de kazernes uit te breiden en dag-moeders aan te stellen. Ook moesten de kazernes een andere kleur krijgen. Dat het plan van de minister “roze i.p.v. camouflagevlek” luidde, is weliswaar niet overgeleverd, daarna ging ze echter naadloos verder met haar witboek. De oorlogvoerende parachutisten in het verre Afghanistan en in Mali kregen bijvoorbeeld geen betere uitrusting of een op de praktijk gerichte verdere opleiding; in plaats daarvan lag het nadrukkelijk zwaartepunt van de CDU-vrouw op “Diversity Management” en “interculturele competentie en meertaligheid”. Het Duitse leger zou bovendien meer migranten, meer mensen met een migratieachtergrond en meer mensen met verschillende seksuele oriëntering moeten opnemen.

Het “Diversity Management” betekent voor de beroepssoldaten heel concreet minder oefeningen en minder schiettraining, daarvoor in de plaats komen dan moskeebezoek en nieuwe theoretische leer-inhouden: “Filosofie en de leermethodes van de islam”, heet het nieuwe verplichte programma. Het islamseminarie wordt graag ook in moskeeën gehouden, uiteraard op sokken. Ondertussen wordt het aandeel van de moslims binnen het Duitse leger op over de 2000 man geschat. En dat ondanks indringende waarschuwingen, volgens welke de “Islamitische Staat” zijn aanhangers doelbewust heeft opgeroepen om zich bij het leger op te laten leiden in het gebruik van wapens en explosieven. Tot nu toe heeft de militaire inlichtingendienst (MAD) tachtig Allah-krijgers binnen het leger ontmaskerd, van nog eens 29 voormalige militairen is bekend dat ze naar Syrië vertrokken zijn om zich aan te sluiten bij radicaalislamitische terreurorganisaties. Het niet officieel geregistreerde aantal zou in beide gevallen wel eens duidelijk groter kunnen zijn.

Zo waarschuwt ook de president van de MAD, Christof Gramm, indringend: “We zien het risico dat het Duitse leger als het opleidingskamp voor gewelddadige ´islamisten´ misbruikt kan worden.”

Voor Ursula von der Leyen zijn deze verontrustende achtergronden vanzelfsprekend geen enkele reden om haar politiek correcte focus op minderheden gewoon voort te zetten.

Het Duitse leger werft nu buitenlanders en voortijdige schoolverlaters aan

Niet in de laatste plaats vanwege het catastrofale beeld dat het Duitse leger op dit moment afgeeft, beschikt het over een enorm rekruteringsprobleem. In februari 2018 beschikte het leger over 170.000 beroeps- en kort verband soldaten. Zodoende is het een van de kleinste Duitse legers ooit, en dat in tijden van steeds dichterbij komende crises en oorlogen. Aan de geldende bovengrens van 1777.000 soldaten kan de minister van Defensie niet meer voldoen. Deze misère zal in de nabije toekomst nog erger worden. Het personeel is verouderd, tot 2030 zal ongeveer de helft van alle actieve militairen en ambtenaren de pensioengerechtigde leeftijd bereiken.

Op het ministerie van Defensie werd onder von der Leyen een vertrouwelijk, uit 30 pagina´s bestaand document opgesteld genaamd “Personeelsstrategie van het Duitse leger”, dat gericht is op een radicale reorganisatie van het leger en duidelijk bestaande wetten overtreedt. Zo staat er in paragraaf 7 van de soldaten-wet:

“De soldaat heeft de plicht om de Bondsrepubliek Duitsland trouw te dienen en het recht en de vrijheid van het Duitse volk dapper te verdedigen.”

Ook niet iedereen kan soldaat worden in het Duitse leger, want in paragraaf 37 is vastgelegd dat op grond van de speciale relatie van trouw tussen staat en soldaat het Duitse staatsburgerschap dwingend is voorgeschreven. Tot nu toe, moet men daar beperkend aan toevoegen. Totdat Merkel en von der Leyen er blijkbaar niet alleen mee begonnen een EU-leger op te bouwen, maar ook binnen het Duitse leger Duitse soldaten voor buitenlanders begon te vervangen. Von der Leyen wil doelgericht EU-buitenlanders voor het Duitse leger rekruteren; dit zou “een krachtig signaal voor een Europees perspectief zijn”, probeert ze het breken van de wet en de traditie te motiveren. Dat spreekt niet alleen de voorzitter van de Duitse legervereniging, luitenant-kolonel André Wüstner, energiek tegen: “Juist de identiteit van de soldaat heeft een enorme nationale profilering – ondanks het Europese waardesysteem.”

Het blijft te vrezen dat naar deze indringende waarschuwingen niet geluisterd zal worden in politiek Berlijn. Maar daarmee niet genoeg: in het document wordt aangekondigd om in de toekomst ook zijinstromers en voortijdige schoolverlaters zonder diploma te rekruteren voor het Duitse leger.  Daartoe zullen, zoals al is gebeurd bij de politie, de kwaliteitsstandaards enorm verlaagd worden. Een eerste maatregel zal erin bestaan om “de wettelijke en loopbaan-juridische voorwaarden te scheppen” – zo wordt het optreden in ambtelijk Duits beschreven.

Het Duitse leger en de politie trainen burgeroorlog-scenario´s in eigen land

Terwijl de Duitse regering openlijk over een zogenaamde dalende criminaliteit en een stabiele veiligheidssituatie fantaseert, bereidt de Merkel-regering zich in het geheim al lang voor op een binnenlandse crisis. In de buurt van Magdeburg werd daarom modernste gevechtsstad van Europa gebouwd. De regering probeerde de reële kosten van meer dan € 1 miljard voor de bevolking geheim te houden. Het gigantische oorlogstoneel met 520 gebouwen lijkt precies op een Duitse stad – met een apotheek, een raadhuis, supermarkt en een binnenstad met smalle straatjes. In totaal beslaat het oefenterrein een oppervlakte van 240 km². Daar staat een complete Duitse stad met sportterrein en stadion, woonhuizen en straten met een totale lengte van 16 kilometer. Er werd zelfs een rivierbedding aangelegd. Het vliegveld, een stuk autosnelweg en een industriegebied met een water- en elektriciteitscentrale completeren de kopie van een westerse stad. De omvang is indrukwekkend. De naam van de gevechtsstad is Schnöggersburg (video!).

Tegen jarenlange bekendmakingen van de Duitse regering in wordt het gebruik van de gevechtsstad ook door politie-eenheden gepland, die daar niets minder trainen dan het neerslaan van op burgeroorlog gelijkende onlusten in grote Duitse steden. Met het oog op de actuele massa´s “vluchtelingen”, de splijting van de samenleving, het geweld door linkse en rechtse extremisten evenals geheime documenten van Duitse veiligheidsinstanties, waarin voor sociale geschillen en een oncontroleerbare burgeroorlog in Duitsland wordt gewaarschuwd, bevat de ingebruikneming een angstaanjagende realiteit. Want het Duitse leger wil de gevechtsstad ook nadrukkelijk gebruiken voor scenario´s van huis-aan-huis-gevechten in Duitsland.

De Duitse regering bevestigde een desbetreffende interpellatie en verwijst naar de defensiepolitieke richtlijnen, die de “Heemschut – d.w.z. defensietaken op Duits grondgebied en hulp in geval van natuurcatastrofes en zware ongelukken, ter bescherming van kritieke infrastructuur en bij binnenlandse noodtoestand” – nadrukkelijk als taken van het Duitse leger benoemen.

Zodoende bereidt de Duitse regering heel openlijk een inzet van het Duitse leger in eigen land voor om op burgeroorlog gelijkende onlusten neer te slaan.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Duitsland, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Het Duitse leger traint burgeroorlog-scenario´s

 1. koddebeier zegt:

  “Het Duitse leger zou bovendien meer migranten, meer mensen met een migratieachtergrond moeten opnemen” , natuurlijk die schieten vast en zeker wel op de autochtone bevolking !!

  Geliked door 3 people

 2. droevige mof zegt:

  De Duitse minister van Defensie Ursula von der Leyen heeft een zoon, David von der Leyen. David werkt bij McKinsey als adviseur en zijn moeder kend een adviescontract aan McKinsey toe.
  Zoek de fout!

  https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/david-von-der-leyen-mckinsey-und-auftraege-aus-dem-verteidigungsministerium-a2666304.html

  Geliked door 2 people

 3. Het sleutelwoord is “Zodoende bereidt de Duitse regering heel openlijk een inzet van het Duitse leger in eigen land voor om op burgeroorlog gelijkende onlusten neer te slaan”.

  Geliked door 1 persoon

 4. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Wel mooi gecoördineerd met het (letterlijk) uitgeklede Nederlandse leger; het Franse leger is ook al op een minpunt, zo ook de Belgen. En als de burger een wapen wil aanschaffen ter verdediging van huis en haard, een burger die kan aantonen in andere landen al enige ervaring te hebben opgedaan met de scbietgeweren van Oeps, dan zijn er eisen, en eisen, en eisen.

  Like

 5. Jan zegt:

  Terreurtraining in het ziekenhuis

  Ik vind dit echt over de top, zeer islamofoob 🙂

  Like

  • droevige mof zegt:

   De korte film is met zijn platte realisme een onvrijwillige satire op de politieke correctheid. (allah-bla-bla in de ondertitels, geweldig) Verbazingwekkend is dat de Berliner Morgenpost de film online heeft gezet.

   Like

   • fleckie zegt:

    Het zal de ‘ Berliner Morgenpost ‘. iets te ‘warm’ onder de voeten worden, i.v.m. De leugens die moeten verteld worden, aan de ‘goedgelovige meute’?

    Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Natuurlijk lukt het Duitsland niet om zijn beroepsleger uit te bereiden. Wie wil er nou met de vijand op een zaal slapen? Dat veroorzaakt heel veel onrust, want slapen durf je niet omdat ze dan vrij spel hebben om je kop af te snijden. Per direct alles moslims ontslaan uit het leger en politie, zal per direct effect hebben. Daarbij de dienstplicht invoeren (alleen voor autochtone Duitsers) waarbij de veiligheid voor de burgers garanderen primair staat.
  Om effectief te zijn is geen lange opleiding nodig. Grote groepen oproerkraaiers in korte tijd efficiënt kunnen “neutraliseren”, daar gaat het om. Goed kunnen schieten op 100 meter, gericht werpen van handgranaten en het vakkundig kunnen omgaan met een vlammenwerper is meer dan voldoende. Daarbij nog een aantal slopers die binnen enkele seconden een flatgebouw tot een stofwolk kunnen omtoveren is daarbij mooi meegenomen.
  Na de dienstplicht blijven de wapens, net als in Zwitserland het geval is, levenslang bij de voormalige militairen in huis. Want leeftijd speelt geen rol meer als er stront aan de knikker is. Zolang je de trekker kunt overhalen ben je niet te oud.

  Geliked door 2 people

 7. Tistochwat zegt:

  De mohammedaan lacht zich lek.

  Geliked door 2 people

 8. freda110 zegt:

  Identiek aan wat er in Duitsland gebeurt is hier ook het geval, het hele verhaal zou zo overgenomen kunnen worden met Nederland als onderwerp en de afbraak van ons eigen leger.
  Ze zijn hard bezig zichzelf tegen de burgers te beschermen want diep in hun hart zullen ze wel begrijpen dat vandaag of morgen een keer de vlam in de pan slaat en dan hopen ze toch ongeschonden weg te komen.

  Like

 9. ronjaspers zegt:

  Zien jullie geen patroon,grenzen open, defensie slopen,de burger ontwapenen,en soldaten van allah binnenlaten.Dit is een garantie voor oorlog.

  Geliked door 1 persoon

 10. Er is natuurlijk nog wel iets meer aan de hand en dat zijn redenen genoeg om Brussel te ontmantelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s