Horst Seehofer bagatelliseert het migrantengeweld

Screenshot_136

Horst Seehofer, de sprookjesverteller. 

(Vertaling: E.J. Bron)

Wie zoals “Jouwatch” elke dag de politiemeldingen en de lokale kranten doorzoekt, weet wat er in dit land aan de hand is. Er valt eigenlijk ook helemaal niets te bagatelliseren. Tenzij je Horst Seehofer heet en onder je verantwoordelijkheid uit wilt komen:

journalistenwatch

In het debat rondom de toenemende mes-aanvallen en aanvallen op de politie en reddingspersoneel heeft de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Horst Seehofer (CSU), voor zwartgalligheid gewaarschuwd. “Onze maatschappelijke samenhang is veel sterker dan menigeen graag beweert. Vanwege een delict stort de samenleving niet in elkaar”, zei de CSU-politicus tegen de “Neue Osnabrücker Zeitung”.

Op de vraag of het verlies van fundamentele waarden en een culturele implosie voor de deur zouden staan, antwoordde Seehofer: “Dat zijn toch algemene wereld-ondergang scenario´s.” Met het oog op het dalende aantal in de criminaliteitsstatistiek zei de minister: “Duitsland was, is en blijft een van de veiligste landen van de wereld.” Beslissend zou zijn dat de mensen het vertrouwen in de politiek en haar kracht zouden verliezen wanneer de staat het niet zou lukken de handhaving van regels en wetten te garanderen.

“Dat moeten we verhinderen.” Precies daarom zouden de CDU/CSU en de SPD in het coalitieakkoord een pact hebben gesloten om de rechtsstaat handelingsbekwaam te houden en zodoende het vertrouwen in de democratie van de rechtsstaat te vergroten. “Voor mij is het beslissend dat er zero tolerance tegenover geweld en criminaliteit moet gelden.”

De minister van Binnenlandse Zaken wil zich er voor inzetten dat de politie en justitie deze politiek ook kunnen doorzetten. De politie zou met de modernste techniek uitgerust moeten worden: “Als ik hoor dat er tussen politie en justitie dwars door de hele republiek stapels aktes verschoven moeten worden, dan herinnert dat eerder aan de communicatie d.m.v. postduiven”, zei de minister van Binnenlandse Zaken. “Ik denk dat we dat zouden moeten veranderen.”

Zo erg heeft waarschijnlijk nog geen enkele politicus, behalve misschien Angela Merkel en Heiko Maas, de burgers geprobeerd te misleiden. Seehofer zou eens moeten gaan praten met de slachtoffers die het overleefd hebben en met de getroffen familieleden, wat die van dit cynisme vinden!

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Derde Wereld, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Horst Seehofer bagatelliseert het migrantengeweld

 1. Pingback: Rainer Wendt spreekt Seehofer tegen: “Treedt u de slachtoffers niet met statistieken tegemoet!” | E.J. Bron

 2. kampersrene zegt:

  Seehofer verklaart verder och !….mijn vrouw werd verkracht maar zij heeft ervan genoten Mohamed zijne lul was groter dan de mijne …Mijn zoon werd verscheidene malen gestoken met een mes Maar ze hebben hem laten leven toen ze hoorden wie zijn vader was….daarvoor ben ik zijn aanvallers “” dankbaar”” !

  Like

 3. Aegolius cs zegt:

  Een politieke nar vanuit Beieren geïmporteerd in het Berlijnse Merkel circus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s