Rainer Wendt spreekt Seehofer tegen: “Treedt u de slachtoffers niet met statistieken tegemoet!”

Screenshot_141

(Vertaling: E.J. Bron)

Om zijn huid te redden als verantwoordelijk minister van Binnenlandse Zaken en om de burgers niet nog onzekerder te maken, heeft Horst Seehofer tegenover een krant weer eens beweerd dat ons land tot de veiligste ter wereld zou behoren en daarbij “onfrisse” statistieken uit de politieke hoed getoverd, die sowieso door niemand meer serieus genomen worden. Het meest cynisch is echter de zin: “Wegens een delict stort niet de hele samenleving in elkaar”.

journalistenwatch

Zoiets kan alleen maar gezegd worden door iemand die totaal niet geïnteresseerd is in de burgers, die geen politiemeldingen meer leest, of niet in staat respectievelijk bereid is verbanden te herkennen. Iemand, die de zorgen en problemen van de mensen, die dagelijks met verkrachtingen, steekpartijen en roofovervallen moeten “leven”, negeert, omdat hij de noodzakelijke consequenties niet wil trekken.

Maar nu heeft dit bekrompen “slaapkamermatje” een knallende “draai om de oren” van de voorzitter van de Duitse Politievakbond (DPolG), Rainer Wendt (foto), gekregen. Dus van iemand die weet waarover hij het heeft en niet zo onzinnig zit te zwetsen:

“Protest, meneer de minister van Binnenlandse Zaken! Voor de desbetreffende slachtoffers van mes-aanvallen, verkrachtingen en andere misdaden stort zelfs vaak de hele wereld in elkaar. Binnenlandse veiligheid mag niet vanuit het perspectief van anonieme cijfers bekeken worden. Het zijn de slachtoffers en hun familieleden en nabestaanden die in de focus van de politiek behoren te staan. De staat heeft de plicht de mensen te beschermen en deze misdaden zo goed mogelijk te voorkomen. Om de slachtoffers op deze wijze met statistieken tegemoet te treden, is op geen enkele wijze behulpzaam.”

Het is goed om te weten dat er in Duitsland toch nog mensen zijn die zulke onverantwoordelijken steeds maar weer met de neus op de feiten drukken.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Elite, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, migrantengeweld, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Rainer Wendt spreekt Seehofer tegen: “Treedt u de slachtoffers niet met statistieken tegemoet!”

 1. Alphons Mantel zegt:

  politiek behoort diensten te verlenen aan de burgers en geen schade te produceren

  Geliked door 2 people

 2. Jan zegt:

  Lijkt een beetje op de smerige discussie uit de jaren 80, de ‘Historikerstreit’ (https://nl.wikipedia.org/wiki/Historikerstreit en https://nl.wikipedia.org/wiki/Ernst_Nolte) waarin uiteindelijk geen discussie meer werd gevoerd maar met modder werd gegooid en de een de ander voor nazi meende te moeten uitmaken

  Geliked door 1 persoon

 3. kampersrene zegt:

  Ik heb zijn idiote verklaring een beetje aangepast aan de realiteit “Wegens delicten stort de hele samenleving in elkaar

  Geliked door 1 persoon

 4. Republikein zegt:

  Hoogmoed komt voor de val, het zijn maar kleine mensen.

  Like

 5. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Het begint nu toch wel heel erg duidelijk te worden, dat mensen en menselijke gevoelens en emoties er niet meer toe doen. Het gaat voortaan om statistieken. En als de cijfertjes iets anders laten zien, dan wenselijk is, dan worden ze gewoon aangepast.
  Mensen wordt wakker !!!

  Like

 6. Jean zegt:

  Dergelijke criminelen verdienen de doodstraf die dan ook dadelijk moet uitgevoerd worden, kandidaten genoeg om de strop de hoogte in te trekken met dergelijke crimineel in de strop.

  Like

 7. Cleo zegt:

  Er moeten veel meer autoriteiten zoals de heer Wendt opstaan en de leugens van de verraderlijke politieke elite openlijk ontmaskeren!
  Het is tijd dat er ECHTE MANNEN opstaan om ONS land te besturen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s